Guardiola, donant instruccions a Stefan Ortega en el moment (Reuters)
Futbol

La reacció viral de Guardiola a l'acció que pot valdre una Lliga: cau de cul literalment

El tècnic del Manchester City ha lloat l'actuació del porter suplent, Stefan Ortega, que ha salvat l'equip d'un gol que semblava clar

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City està més a prop que mai de guanyar la seva quarta Premier consecutiva. Cap equip ho ha fet fins ara. Després de la victòria a l'estadi del Tottenham per 0 a 2, el conjunt de Guardiola necessita imposar-se en l'última jornada contra el West Ham (sempre que l'Arsenal també guanyi).

Aquesta situació podria haver fet un gir radical si, en el minut 86 amb 0 a 1 al marcador, Son hagués transformat un mà a mà contra Ortega. Guardiola, en veure la possibilitat del gol del Tottenham, va caure de cul a terra en una reacció imperdible. 

A més a més de Haaland, que va marcar els dos gols, el porter suplent Stefan Ortega va ser l'heroi de la nit. L'alemany va substituir Ederson, el qual es va emportar un fort cop a la cara i es va enfadar al ser canviat. Guardiola el va elogiar a la roda de premsa:

"Ell ha salvat les accions, d'una altra forma l'Arsenal seria campió de la Premier. En l'un contra un, és un dels millors porters que he vist en la meva vida."

Ortega acaba contracte l'any 2025 i vist el seu bon rendiment com a porter suplent, no li faltaran propostes per ser porter titular en algun altre club.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut