Kroos celebrant el gol de Vinícius en l'anada de les semifinals de la Champions League
Futbol

Kroos reconeix l'error arbitral decisiu que va beneficiar el Madrid en la semifinal de Champions contra el Bayern

El gol de Ligt a l'últim minut no va pujar al marcador

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid es va classificar per a la final de la Champions després de guanyar el Bayern. L'equip va remuntar el partit amb un doblet de Joselu, encara que rere aquesta victòria va quedar el mal regust d'una acció molt polèmica.

El linier va assenyalar fora de joc en una de les darreres jugades de l'enfrontament. Tot i que la posició de l'atacant bavarès era correcta, l'àrbitre va fer cas al seu company i va xiular fora de joc, cosa que invalidava el gol de De Ligt, que va marcar uns segons després.

El gol hauria estat legal, però el col·legiat va invalidar l'acció abans del xut. Per això, el VAR no va poder entrar a revisar l'acció. L'errada de l'àrbitre va ser greu, ja que la UEFA defensa que no s'han d'aturar les jugades amb fores de jocs ajustats. El col·legiat va confiar en el linier i això va precipitar l'error.

El desencert arbitral va acabar afavorint l'equip blanc que jugaran la final de la Champions contra el Borussia Dortmund l'1 de juny a les 21.00.

Kroos, exjugador del Bayern de Múnic i actual futbolista de l'equip blanc, ha reconegut l'equivocació de l'àrbitre. El migcampista alemany ha confessat, en un pòdcast que té amb el seu germà Felix, el seu parer: l'error és principalment del jutge de línia:

"És una mala gestió. Cal deixar que el joc continuï. Si aixeca la bandera ara, l'àrbitre suposa que el seu jutge de línia ho veu exactament així i confia que probablement hi va haver un fora de joc de tres metres. L'empipament està justificat perquè cal afrontar la situació fins al final, al 100%."

ARXIVAT A:
EsportsReial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut