Pla de l'Estany

Banyoles

AMPA Escola Pla de l'Ametller

PESSEBRE VIVENT DEL PLA DE L'AMETLLER

Data:

L'entitat informa: Un any més els nens i nenes de cada curs representen diferents escenes del pessebre vivent, els petits a l'interior de l'escola i els grans a l'exterior. Aquest pessebre fa onze anys que se celebra, i el temps ha fet que sigui molt reconegut i que sigui tot un èxit.

Associació del Casal de Gent Gran de Banyoles

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses per la Marató.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - BANYOLES

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Banyoles.

Club Ciclista Banyoles

PEDALANT AL VOLTANT DE L'ESTANY

Data:

L'entitat informa: Pedalada popular i solidària als voltants de l'Estany de Banyoles, oberta a tothom i a tot tipus de bicicletes. Al final de la pedalada s'oferirà una xocolatada.

Club Scalextric Banyoles Slot

24 HORES SOLIDÀRIES DE SLOT

Data:

L'entitat informa: Voltes solidàries i aportació voluntària a les instal·lacions del Club Slot Banyoles, obertes durant 24 hores. També s'hi disputa una cursa de 24 hores de Slot.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - BANYOLES

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Banyoles.

Gimnàs Triops i Club Natació Banyoles

CAP DE SETMANA SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dissabte: 12 hores de ryding (de 8h a 20h a Triops) + pàdel solidari tot el dia (a Triops i al CNB) A les 8 del vespre: llançament al cel de fanalets xinesos (al Triops) . Diumenge: Masterclass d'espinning (de 9h a 11h al CNB) + Desfilada de moda (a les 12h a la Plaça Major)

Cornellà de Terri

Associació de Dones de la Vall del Terri

COQUES PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de coques coincidint amb el Mercat dels Indiots, la Cursa Run-Run i el Cros escolar.

Casal de Jubilats de Cornellà de Terri

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

Fontcoberta

Associació Dona Fontcoberta

FONTCOBERTA, UN POBLE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses per La Marató.

Porqueres

AMIPA Escola l'Entorn

AMIPA ESCOLA L'ENTORN

Data:

L'entitat informa: Quina infantil de Nadal. Els premis que es reparteixen han estat cedits per diverses empreses i comerços en solidaritat amb La Marató.

AMPA Escola Casa Nostra

Data:

L'entitat informa: Concert solidari d'instruments i cant coral realitzat pels alumnes i professors de l'Escola Casa Nostra, a l'Ateneu de Banyoles. La recaptació de l'entrada solidària es destina a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Pessebre Vivent realitzat pels alumnes de l'Escola Casa Nostra i organitzat per l'Escola i l'AMPA, en un marc incomparable de vegetació i adequació de l'entorn per a la representació, i amb una xocolatada popular per a tots els assistents. La recaptació és a favor de La Marató de TV3.

Associació Casal de la Gent Gran de Porqueres

DINAR BENÈFIC PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A les 13:30 parlament del Doctor Jordi Rubio Casadevall, oncòleg Mèdic I.C.O. Girona (Patró Oncolliga). A les 14:00 dinar benèfic a Can Carreras i tot seguit ball a càrrec de Dancing Group. Sorteig de regals amb els números del tiquet del dinar. La festa és oberta a tothom.

Associació Coordinadora d'Activitats Socioculturals de Porqueres

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Es juga una partida del "Gran Dictat", amb la participació de 16 concursants que realitzen l'última prova del programa, i els guanyadors de les partides van avançant pel quadre fins a la final. Una part del lèxic fa referència a la lluita contra el càncer, i es compta amb la col·laboració de la Fundació Oncolliga de Girona.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Una caminda popular per les contrades del poble a càrrec del Grup Excursionista, seguidament sessions d'spinning davant del Centre Cívic i simultàniament es realitza un ruta amb bicicleta de carretera per la comarca. Activa't per a La Marató!

Teiatròlics

OBRA DE TEATRE BLUF

Data:

L'entitat informa: Representació de l'obra "Bluf", una comèdia de Mar Vilà-Duch, dirigida per "peipetit" i interpretada per Teiatròlics.

Serinyà

Ajuntament de Serinyà

ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Representació, en versió lliure, dels Pastorets, amb la participació desinteressada de diferents col·lectius socials del municipi i de veïns de diferents edats.

Vilademuls

Associació Casal Gent Gran de Vilademuls

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar solidari per tal de recaptar fons per a La Marató de TV3. El berenar serà amenitzat pel conjunt musical Calidae.

Anar al contingut