Gironès

Bescanó

Comissió de Festes de Bescanó

BESCANÓ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es fan diverses activitats durant tot el dia amb la implicació de les entitats locals. Ballada de gegants, tallers infantils, inflables, cursa popular benèfica, 12 hores de música en directe on tots els grups actuen gratuïtament. Menú solidari al bar. Tot el que es recapti es destina a La Marató.

Rocksord

PAVELLÓ POLIVALENT DE BESCANÓ

Data:

L'entitat informa: Marató de Rock. Concert amb una durada de 12 hores en el que hi participaran més de 10 bandes de Girona. Dinar popular i activitats diverses. L'entrada serà lliure i la donació voluntària.

Bonmatí

Associació Anar-hi Anant

ANAR-HI ANANT PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada al voltant del poble d'uns 6 km. Es fa una projecció - xerrada divulgativa el dijous dia 13 de desembre al Centre Cívic organitzada per l'Àrea Bàsica de Salut. Es fa també una parada de venda d'objectes de segona mà el mateix diumenge 16 organitzada per Càritas Parroquial de Bonmatí.

C.F. Bonmatí

FES UNA QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitza una quina el dia 23 de desembre a l'envelat de Bonmatí.

Campllong

Associació de Fires i Festes de Campllong i Ajuntament de Campllong

CAMPLLONG AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Fires i Festes i l'Ajuntament de Campllong organitzen un esmorzar popular consistent en torrades amb botifarra, beguda i coca. Tallers i venda de manualitats, actuació de la Colla Gegantera de Campllong. A les 12:00 el Vè Tast de vins solidari, un maridatge perfecte entre vi i música a càrrec del Sr. Eduard Solà, sumiller de vins i Licors Grau.

Cassà de la Selva

Ajuntament de Cassà de la Selva i Francisco Oller i a Cassà sentim La Marató

A CASSÀ SENTIM LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Diferents activitats durant tot el matí, xocolatada, passejada amb ponis, un xut per La Marató, tirada de penals, fotos amb gegants, espectacle infantil i balls, mostra i venda de manualitats, Quina, lectura de poemes, construcció del llaç més gran amb taps de suro...Organitzador:Sentim La Marató, Penya Barcelonista De Cassà I Comarca, Casal De Jubilats De Cassà, Marxants De Paraules, Ud Cassà, Centre Enqüestre Can Comas, Colla Gegantera De Cassà, Residència Geriàtrica, Cassà Jove, Francisco Oller, Sa I Ajuntament De Cassà De La Selva

Celrà

Can Sixte Alzina agrocomerç

CATA DE VINS GUIADA

Data:

L'entitat informa: Cata de vins guiada per l'enòloga del Celler Can Sais de la denominació d'origen Empordà, on, a més de gaudir dels seus vins, podem conèixer què s'amaga darrera de cada copa de vi. Es prega confirmació prèvia.

Escola Les Falgueres

VENDA DE POSTALS I DECORACIÓ NADALENCA

Data:

L'entitat informa: L'alumnat de l'escola Les Falgueres crea diferents tipus d'ornaments nadalencs per vendre en diversos punts del poble i a la mateixa escola. Són els mateixos alumnes qui creen i venen postals, decoració nadalenca per l'arbre, etc. Es posen a la venda diferents dies a l'Escola Les Falgueres i a d'altres punts del poble de Celrà.

Cervià de Ter

Associació de Dones de Cervià de Ter

QUINA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones de Cervià de Ter celebren el tradicional sopar i una quina solidària.

Fornells de la Selva

Associació Fornells per La Marató

MOU-TE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Mou-te per la Marató. Activitats: 17h - Màster class d'spinnig 19h- Dance i fitness 21h- Botifarrada popular 22.30h- Música en viu amb Quarts de Quatre i Animal Dj's

Federació Catalana de Pitch & Putt

FORNELLS LA SELVA - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Saint George's School

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre, venda de bolígrafs a les famílies de l'escola amb motius nadalencs, dissenyats per a La Marató.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre, els alumnes de Secundària fan una recaptació econòmica voluntària.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 18 i 19 de desembre, l'escola Saint George's School realitza el Festival de Nadal que enguany representen els alumnes de l'etapa d'Educació Infantil. La recaptació dels familiars que assisteixen a la representació es destina a La Marató.

Girona

AECS Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut

ESMORZAR SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Esmorzar/berenar popular a la Rambla de la Llibertat de Girona, on es vendran sucs, cafès, pastes i es faran activitats per a nens petits.

AMPA Escola Migdia

DISFRESSA'T PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Migdia organitza una festa de disfresses amb berenar, per a tota la mainada, actuacions musicals, actuació del Mag Apolo Rex, jocs, etc. La festa és per la tarda del dia de Sant Narcís, dia festiu a Girona.

Associació Catalana d'Aikido de l'Escola Yoshinkan

PRÀCTICA DE L'AIKIDO YOSHINKAN OBERTA AL PÚBLIC

Data:

L'entitat informa: Aikido Yoshinkan és un art marcial d'origen japonès, que es basa en aprofitar la força de l'adversari mitjançant tècniques de defensa, moviments circulars del cos per desviar atacs, controls, luxacions i projeccions. Prova-ho!

Associació de Comerciants del Carrer de la Barca

PLANTA LA TEVA CARA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Ves al carrer de la Barca i omple les parets de CD's amb les cares de la gent que vol plantar cara al càncer i vol col•laborar amb la Marató. A part, hi ha música en directe (jazz, batucades, hip hop,…) i activitats per a nens i nenes (pallassos, pintar cares, tallers de manualitats…). No hi falteu i porteu la vostra foto!

Associació Pla de Palau - Sant Pau

II TORNEIG SOLIDARI 3X3 PLA DE PALAU -SANT PAU

Data:

L'entitat informa: Torneig de 3 contra 3 de bàsquet a la pista del Centre Cívic.

Cal Rei

CREATIVITAT CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Exposició de fotografia d'Instagram de Julio Estrela. Totes les fotografies estan a la venda a un preu simbòlic i la recaptació es destina integrament a La Marató de TV3 contra el càncer. Es pot consultar també a www.calrei.com

CB Sant Josep Girona

3X3 CB SANT JOSEP GIRONA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Inscriu-te al 3x3 del CB Sant Josep Girona, de totes les categories de pre mini mini fins a senior.

CEIP Taialà

RECITAL DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Recital de nadales per part de l'Escola CEIP Taialà des de p3 fins a 2n, els dies 17, 18 i 19 de desembre. Els nens de 6è són els encarregats de recollir les donacions que pugui oferir el públic.

Centre d'Esplai Sant Pau de Girona

L'ESPLAI SANT PAU AMB LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Els nens/es, monitors/es i pares i mares de l'Esplai Sant Pau volen posar el seu granet de sorra a La Marató fent un clauer en forma de coma que recordi dia a dia que s'està treballant perquè el càncer ben aviat no sigui el final de la vida per a ningú. El dies 1 i 15 de desembre, participa!

Club d'Atletisme Girona / Servei Municipal de l'Ajuntament de Girona

VI MARATÓ PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Dos atletes del Club Atletisme Girona corren una marató donant voltes a un circuit urbà. Vine a fer el teu donatiu i acompanya'ls durant una part del recorregut, corrent o caminant. L'única condició és no anar a un ritme superior al que portin tots dos atletes.

Coral Xàntica

POSTRES DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal de la Coral Xàntica. Ofereix un repertori de peces nadalenques de diversos compositors europeus, Couperin, Berlioz, Britten, Rutter, sense oblidar algunes de les nadales catalanes més tradicionals. Joan Sadurní, piano. Sara Pujolràs, direcció.

Delegació de Ciclisme de Girona de la FCC

EL CICLISME GIRONÍ COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A cada comarca està previst un punt de concentració organitzat pel club o clubs locals amb el suport de l'ajuntament i entitats locals amb col·laboració de voluntaris d'Oncolliga. Aprofitant els entrenaments setmanals els ciclistes aniran tot pedalant als punts de concentració per ser rebuts a partir de les 11 hores per l'organització, que tindran preparat un “pica-pica” per fer pinya i caliu en una bonica diada que ben segur serà recordada. En principi la concentració serà a les següents poblacions: Alt Empordà: Figueres - La Cerdanya: Puigcerdà - Baix Empordà: La Bisbal d'Empordà - La Selva: Santa Coloma i Blanes - Garrotxa: Olot - Pla de l'Estany: Banyoles - Gironès: Girona - Ripollès: Ripoll. Aquesta important col·laboració a la Marató de TV3 també estarà oberta a tothom que se senti solidari a col·laborar i que seran rebuts amb els braços oberts. Pel que fa a la col·laboració serà d'una donació voluntària des de 3€, que seran destinats a La Marató de TV3, coordinat per una comissió. Cada col·laborador rebrà un diploma de reconeixement pel seu suport.

Escola de Música Moderna de Girona (EMMG)

CONCERT DE NADAL - SALA LA BOMBOLLA (LA MIRONA

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Música Moderna de Girona celebra el seu 25è aniversari i amb aquest motiu el concert de Nadal es fa en un espai emblemàtic de Girona, La Bombolla a La Mirona de Salt, dedicat a la Marató.

Escola Marta Mata

ORNAMENTS DE NADAL

Data:

L'entitat informa:

Escola Vedruna Girona

REPRESENTACIÓ DELS PASTORETS DE FOLCH I TORRES

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de tota l'escola voluntàriament es solidaritzen amb La Marató de TV3. Juntament amb alguns mestres de l'escola, i seguint una de les tradicions nadalenques més important a Catalunya, preparen la representació dels Pastorets de Folch i Torres. Els alumnes mostren als pares, familiars, amics i a tota la gent que vingui a veure'ls, el fruit del seu esforç en aquesta activitat. Les representacions es fan els dies 14, 15 i 16 de desembre d'enguany.

Escola Verd

FIRA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Fira de Nadal al pati de l'escola. Venda de les decoracions elaborades i la recaptació és per la Marató.

Floristeria Toc de Flor

UNA ROSA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La floristeria Toc de Flor ha dissenyat una rosa, el benefici de la qual anirà destinat a La Marató.

Fundació Oncolliga Girona i Comikazes Teatre

LA MARATÓ DE L'HUMOR

Data:

L'entitat informa: La Marató de l'Humor és una gala benèfica amb tot un seguit d'actuacions amb diferents artistes de la província. Aquesta Marató de la cultura gironina es porta a terme al teatre del Centre Cívic Sant Narcís de Girona, de 15.00 a 20.00.

Gircopde

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dolços, bellesa i somriures infantils per la lluita contra el càncer. Venda de dolços, galetes, sweetcakes, núvols de sucre. Pentinats i maquillatge. Activitats infantils, tallers, maquillatge infantil. Tots els beneficis es destinen íntegrament a La Marató de TV3.

Girona Innovació

SORTEIG PACK DE PRODUCTES DE GIRONA INNOVACIÓ

Data:

L'entitat informa: Des de Girona Innovació volem col·laborar amb la Mataró TV3, aquests any fem un sorteig pack de productes Girona Innovació.

Grup excursionista i esportiu gironí GEIEG

100X100 DEL GEIEG

Data:

L'entitat informa: Activitat de natació oberta a tots els públics. Consisteix a sumar metres a la piscina fins a aconseguir fer 100 vegades 100 metres. Hi participen tots els integrants de la secció de natació que, individualment, faran els 100 de 100. Per al públic en general, es pot participar fent la distància que es vulgui i desitgi. No és obligat fer-ho. Él més important és la quantitat de gent que hi participa per aconseguir fer els màxims metres possibles.

IES Jaume Vicens Vives

NADALES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Concurs de dibuixos i poemes de Nadal. Els treballs seleccionats s'editen com a postals i es venen a l'alumnat, professorat, personal d'administració i serveis i famílies.

INS Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

Data:

L'entitat informa: Obrim l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, per tal de fer un Dinar de Nadal popular, consistent en Escudella i carn d'olla, amb postres i begudes incloses, amb caire totalment solidari i festiu. Adreçat a tothom prèvia reserva.

Luxury Travel Barcelona

EVENTÍSSIM 2012

Data:

L'entitat informa: Luxury Travel Barcelona els convida a participar d'Eventíssim 2012 una vetllada on compartir grans moments. Música, dansa, diversió, networking i solidaritat units en un mateix espai. Més informació i reserves a www.luxurytravelbarcelona.es, o info@luxurytravelbarcelona.es.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Demarcació de Girona

LLUM AMB ESPELMES

Data:

L'entitat informa:

Penya Blanc i Blava de Girona 2007

PARTIT DE FUTBOL I SORTEIG

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol entre l'equip de la Penya Blanc i Blava de Girona i l'equip de Veterans de la Coma Cros. A la mitja part es fa un sorteig d'articles donats pel RCD Espanyol, i la recaptació de la venda de butlletes per al sorteig, es dóna a la Marató de TV3.

Restaurant Occi

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada solidària

Sanitas Residencial Gerunda

BINGO, PARADETA I ACTUACIÓ DEL MAG XEVI

Data:

L'entitat informa: Paradeta solidària: es venen manualitats fetes per persones amb grans discapacitats físiques de les Llars de l'Amistat Chesire. El bingo solidari amb residents, familiars i treballadors del centre. Actuació del Mag Xevi. Dies 5, 12 i 15 de desembre.

Universitat de Girona

LA UDG AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: De l'11 al 14 de desembre, la Universitat de Girona (UdG) se suma per quart any consecutiu al projecte solidari de La Marató de TV3. Aquests dies té lloc l'acció Campus Solidaris i es convida a la comunitat universitària a col·laborar-hi. El dia 16 de desembre,SalutAccions, una activitat al Centre Comercial de l'Espai Gironès de Salt que té com objectiu donar a conèixer a la població les recerques que la UdG està fent en l'àmbit de la Salut. Tallers de l'àmbit de la salut en què els participants poden fer-se proves mèdiques per detectar el seu risc cardiovascular, aprendre el funcionament d'un desfibril·lador o conèixer l'índex de glucosa en sang. Els més petits poden participar en jocs interactius del cos humà, fer tallers de pintura o perdre la por davant els professionals del món de la salut.

Xaranga Damm-er

CONCERT DE NADALES I D'ALTRES CANÇONS

Data:

L'entitat informa: Concert de nadales i d'altres cançons, a ritme de xaranga. Al migdia a Girona, al Pont de Pedra/Rambla, i, per la tarda a Salt, al Centre Comercial Espai Gironès, a l'àrea de restauració.

Llagostera

Col·lectiu Pro-Marató TV3 de Llagostera

PARADETA I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: Aquest col·lectiu munta una paradeta per vendre articles de segona mà, i també organitza una gran xocolatada com a cloenda de la festa, aprofitant la Fira de Nadal. Tota la recaptació serà íntegrament per a La Marato de TV3.

Els Cremats Motor Club Esportiu

X MOBIAT

Data:

L'entitat informa: MOBIAT (MOto, BIcicleta, ATletisme) organitza l'activitat que consisteix en pujar un pessebre al Puig de les Cadiretes. Esmorzar per la compra d'un tiquet i sorteig d'articles oferts per establiments del poble. Més informació a www.elscremats.net

Llambilles

Centre Cultural Sant Cristòfol

EXPOSICIÓ DE TREBALLS MANUALS

Data:

L'entitat informa: Exposició de treballs manuals de les alumnes durant el curs 2011-2012

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - LLAMBILLES

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Madremanya

Associació de Dones - Associació Gent Gran - Comissió de Festes de Madremanya

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre la Comissió de Festes de Madremanya organitza un Taller de Fanalets. En aquest taller pares i petits elaboren un fanal per anar a esperar els Reis Mags a Madremanya.

Data:

L'entitat informa: La Comissió de festes de Madremanya i Associació Gent Gran fa una Castanyada popular per a recaptar fons per a La Marató de TV3.

Medinyà

Diverses associacions de Medinyà

CAMINADA I ARROSSADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada per dur el pessebre a l'Ermita de Santa Fe. Arrossada per a La Marató amb sortida des del local social de Medinyà.

Quart

Associació de dones de Quart 'ambullsdedona'

PARADETA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones de Quart organitza una paradeta solidària per col·laborar amb La Marató, amb articles d'artesarnia durant tot el matí del 16 de desembre.

Club Esportiu Quart de Volta

Data:

L'entitat informa: El Club Esportiu Quart de Volta organitza un esmorzar popular, i tots els diners recaptats van a La Marató de TV3.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - QUART

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Quart de Volta.

Unió Esportiva de Quart

QUINA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Organitza una Quina al Local Social de Quart a partir de les 7 de la tarda.

Salt

AMPA Escola Les Arrels

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada solidària amb La Marató.

Biblioteca Pública Iu Bohigas

PAPALLONES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Es van fent papallones durant alguns dies i la gent aporta un donatiu per a La Marató.

Col·legi Mare de Déu del Roser - Dominiques de Salt

CANTEM EL NADAL!

Data:

L'entitat informa: Els nens i les nenes de les Dominiques de Salt han descobert moltes coses treballant per La Marató! Fan un festival per recollir fons, representen contes dels germans Grimm, canten nadales i fan balls amb música de Queen. Tot inventat per ells! Esperen obtenir-hi molts diners!!!

Col·legi Pompeu Fabra

L'EXILI DE LES PARAULES

Data:

L'entitat informa: Recital de poesia amb projecció d'imatges i vídeos, música i efectes de llum i so. El tema dels textos que reciten els alumnes gira al voltant de l'exili, aprofitant que aquest any es commemoren autors com Calders, Sales i Tísner.

Sant Esteve de Guialbes

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANT ESTEVE G. - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Sant Gregori

Associació de Dones de la Vall del Llémena

FIRA PA I XOCOLATA

Data:

L'entitat informa: Parada solidària dins de la Fira Pa i Xocolata. Venda de material confeccionat per les dones del taller de labors de l'Associació: draps, davantals, etc.

Escola Agustí Gifre

ELS PASTORETS DE L'ESCOLA DE SANT GREGORI

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 6è de l'Escola Agustí Gifre de Sant Gregori, fan una representació teatral dels Pastorets. L'obra va dirigida a tot el poble, el donatiu de l'entrada és voluntari i per cinquè any consecutiu es dóna a la Marató de TV3.

Sorbus SC

LA CAPÇALERA DE L'ONYAR

Data:

L'entitat informa: Passejada guiada de 4 km per conèixer els orígens del riu més gironí, l'Onyar, quan les seves aigües transparents i plenes de records passegen entre pedres i boscos de ribera.

Sant Joan de Mollet

Associació de Joves de Sant Joan de Mollet

SANT JOAN DE MOLLET AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Joves de Sant Joan de Mollet fa diverses activitats. Dissabte 15 de desembre, a les 23:30 h.: Al Pavelló, festa per a La Marató de TV3. Diumenge 16 de desembre, a les 16 h.: Al Pavelló, partit de futbol sala entre Joves i Veterans. Diumenge 16 de desembre, a les 18 h.: Al Casal, Quina solidària.

Sant Jordi Desvalls

Club Ciclista Sant Jordi Desvalls

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El Club Ciclista de Sant Jordi Desvalls s'anima a muntar una caminada i pedala, apte per a tothom, amb xocolatada per tots els participants.

Sant Martí de Llémena

Organitzadors Cavalcada de Reis de Llorà

CONCURS DE POSTRES I ENCANTADA

Data:

L'entitat informa: Concurs de postres artesanes i recollida de productes típics de la vall, per tal de subhastar ('Encantar').

Sant Martí Vell

C.A.V.A - Centro de Adiestramiento Victor Alvarez

III FESTIVAL HAPPY HORSE

Data:

L'entitat informa: Exhibició de carrusels eqüestres, ponis i cavalls i de Doma Natural a càrrec de genets del CAVA i de altres centres del voltant.

III FESTIVAL HAPPY HORSE

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre realitzen diferents carrussels amb cavalls, tots ells disfressats, oferint un bonic espectacle a tots els visitants. Tot seguit es realitza un dinar popular, del qual, part dels beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

Sarrià de Ter

Centre d'Esplai Mijac - PL de Sarrià de Ter

ARROSSADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Molts dels comerços i entitats del poble donen tots els ingredients per fer l'arròs solidari i objectes i estris per sortejar entre els assistents el mateix dia. A més també es fa una crida per a la recollida de taps de plàstic per col·laborar amb les campanyes Sos Richi i un Somriure per en Marc.

Taiala

Coral Sant Gregori

CONCERT DE NADALES PESSEBRE CAN ROSETA

Data:

L'entitat informa:

Vilablareix

Ajuntament de Vilablareix

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Vilablareix organitza una arrossada popular a la sala polivalent del pavelló poliesportiu, a les 14 hores i a continuació una quina solidària a les 16:30 hores, amb regals donats per les empreses del poble.

Club Tennis Taula Vilablareix (CTT Vilablareix)

PING-PONG PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari de ping-pong i mini ping-pong, de 10.00 a 13.00, al pavelló municipal, obert a totes les edats i a tots els nivells. Amb la inscripció, una samarreta solidària per a La Marató.

Anar al contingut