Anoia

Argençola

Ajuntament d'Argençola

CURSA DE BTT D'ARGENÇOLA

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament d'Argençola organitza una cursa de BTT per tal de gaudir de l'entorn natural. L'objectiu d'aquesta cursa és pasar un bon matí, gaudint de la pràctica de l'esport amb bicicleta de muntanya pels paratges d'Argençola. L'Ajuntament aprofita aquest mateix esdeveniment per tal de ser solidaris amb una causa de tant ampli espectre com és la lluita contra el càncer i, per tant, col·laborant amb La Marató de TV3.

Calaf

Ajuntament de Calaf

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Tots, pares i nens, canten i ballen per la Marató Espectacle de teatre musical, jazz-rítmica i Family Gospel. A les 12.00 hores a la Sala d'Actes Municipal. Organitza l'AMPA Escola Alta Segarra. Bàsquet per la Marató, partits de sènior masculí i de sènior femení, a partir de les 17:30 h al poliesportiu municipal. Organitza CB Calaf. Tarda de country. Ball de country. A les 19.00 h a la Unió Calafina. Organitza: AAVV Nucli Antic.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caminada de 10 km i pedalada de 15 km. Sortida a les 8:30 hores des de la plaça dels Arbres Esmorzar a càrrec de BikeCalaf.Cat. Organitza: BikeCalaf.Cat Partits de la Unió Esportiva Calaf. A partir de les 10:00 hores al Camp de les Garrigues. Organitza UE Calaf. Partits de l'Escola de Futbol sala Alta Segarra. A partir de les 16:00 hores al poliesportiu. Organitza EFSAS Alta Segarra. Barra solidària durant el partit FC Barcelona - At. Madrid i sorteig d'una samarreta oficial del Barça. A la seu de la Penya Barcelonista de Calaf i Comarca. Organitza Penya Barcelonista de Calaf i Comarca.

AMPA Escola Alta Segarra

PARES I NENS, CANTEM I BALLEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Associació de Veïns Casc Antic de Calaf - Country de Calaf

BALLADA DE COUNTRY

Data:

L'entitat informa:

Club Ciclista Bikecalaf

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Capellades

Esplai Aliret

RECOLLIDA DE DINERS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Esplai Aliret de Capellades recull diners el dissabte dia 15 de desembre pels carrers del poble amb l'ajut dels botiguers.

Taller del Pessebre, de Joan Escala Soteras

50 ANYS DE PESSEBRISME DE JOAN ESCALA SOTERAS

Data:

L'entitat informa: En el "Taller del Pessebre" es pot veure una col·lecció de més de 100 pessebres diorames de tot el món, i el llibre "Memòries d'un pessebrista". Els donatius dels visitants i les aportacions pel llibre es recolliran al llarg del període nadalenc i es destinen a La Marató.

Carme

Carme 8 Pool

EL POOL DE CARME LLUITA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Campionats de Pool 51 per tothom que hi vulgui col·laborar. Es realitza un campionat per als més joves, de 7 a 12 anys, i un altre per als més grans, de parelles escoceses.

Castellolí

Ajuntament de Castellolí

Data:

L'entitat informa: Com cada any Castellolí aposta per aquesta iniciativa, organitzant el Bingo popular anual, ja arrelat per aquestes dates, amb un objectiu tan solidari com és la recaptació per unes causes tan justes.

El Bruc

Ajuntament del Bruc

Data:

L'entitat informa: Un vermut amb tapes i begudes cedides pels restaurants i botigues del poble.

Els Hostalets de Pierola

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - ELS HOSTALETS DE PIEROLA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de BTT Serra Alta.

Railway Transit Anoia

CIRCULACIÓ DE TRENET DE 5 POLZADES

Data:

L'entitat informa: Circulació de trenet de 5 polzades a la Plaça dels Països catalans, per a petits i grans.

Els Prats de Rei

Escola Mare de Déu del Portal

FESTIVAL NADALENC

Data:

L'entitat informa: L'escola Mare de Déu del Portal organitza anualment un festival en que tots els alumnes de l'escola mostren les seves habilitats i l'AMPA fa una recaptació per La Marató mitjançant tiquets d'entrada.

Igualada

AMPA CEIP Escola Emili Vallès

ANEM A BUSCAR EL TIÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada dels pares, mares i alumnes de l'Escola Emili Vallès. Aquest any cap a l'ermita romànica de Sant Jaume Sesoliveres (s.XI). Es recull la voluntat de tots els participants, mentre els més menuts troben petits tions al bell mig dels arbres i matolls de l'entorn.

AMPA Col·legi Divina Pastora

MEGAPANERA NADALENCA

Data:

L'entitat informa: L'AMPA del Col·legi Divina Pastora d'Igualada, fa una recollida de donatius en productes de les diferents empreses i comerços de la ciutat, i ven butlletes per al sorteig d'una panera. Vist l'èxit que van tenir a la darrera Marató, han volgut expandir la venda de butlletes a totes les persones d'Igualada, ja que l'any passat només anava adreçada a la gent de l'escola.

AMPA Escolàpies Igualada

ENCISTELLEM 3000 PUNTS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Matinal de llançament de triples en diferents categories per totes les edats. Xocolatada, sorteig de panera i premis per a tothom.

Anoia Country de Vilanova del Camí

BALLADA DE COUNTRY

Data:

L'entitat informa:

Club Handbol Igualada

VII TROBADA HANDBOLICAT CIUTAT D'IGUALADA

Data:

L'entitat informa: Trobada Handbolicat per promoure entre els més menuts la pràctica de l'handbol arreu de Catalunya.

Col·legi Monalco

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Cantada de nadales al pati de l'escola a càrrec dels alumnes de 6è, a les 13h i a les 17h, per recollir els donatius de pares, familiars i amics per la Marató.

Consell Esportiu de l'Anoia

JUGA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es convida els esportistes que juguen als Jocs Esportius Escolars de l'Anoia a donar un euro abans de començar el partit per a La Marató, així com també als espectadors.

Equipament Juvenil La Kaserna – Zona Jove

TÚNEL DEL TERROR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Túnel del terror ambientat en diferents escenes de pel·lícules. Al vespre nit a El Rec, barri singular d'Igualada i molt adequat com a escenari. Tiquet simbòlic al túnel.

Fundació Privada Àuria

DISCOTECA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Discoteca solidària per la Marató. La FAP organitza una discoteca light i accessible adreçada a les persones amb discapacitat psíquica i/o malaltia mental.

Grup de portadors i grallers del Tonet Blanquer (DESSOTA)

EN TONET BLANQUER FA LA VOLTA A CARME

Data:

L'entitat informa: El gegant Tonet Blanquer fa la volta a Carme i perquè pugui realizar-la, s'han de comprar butlletes que equivalen a 210 metres dels 34 Km de recorregut total. S'acaba l'acte amb una cercavila per Igualada i amb un sorteig d'un pernil entre totes butlletes.

II Caminada Igualada - Montserrat, per a La Marató de TV3

II CAMINADA IGUALADA - MONTSERRAT

Data:

L'entitat informa: II Caminada Igualada a Montserrat.

Jove Cambra d'Igualada

JCI IGUALADA DÓNA CANYA AL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Penjada de llaços als edificis principals d'Igualada amb el lema CanyaAlCancer, truca a la Marató!. Xerrada CanyaAlCancer a l'Ateneu Igualadí d'11:30-12:30 amb experiències personals de lluita contra la malaltia. Venda de samarretes, taller de xapes i dibuixos per als nens a la Plaça cal Font de 18:30 a 20:30 hores.

Original Buff

CURSA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Es tracta d'una autèntica cursa-festa que vol fer passar una bona estona a aquells amb prou esperit com per córrer, saltar, mullar-se, esquivar, reptar, enfilar-se i exprimir-se les forces i el bon humor un matí de diumenge de ple hivern.

Quecukis

GALETES DECORADES

Data:

L'entitat informa: Fer galetes decorades com a hobby.

Sara Castells - Joiera

BOTIGA DE JOIERIA ARTESANA

Data:

L'entitat informa: Venda de sobres de diferents valors (1€, 2€, 5€,10€) amb elements relacionats amb les joies, algunes de la joieria.

Jorba

AMPA Escola Jorba

XOCOLATADA I EXPLICADA DE CONTES

Data:

L'entitat informa:

La Llacuna

Centre Excursionista de La Llacuna

CAMINADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

La Pobla de Claramunt

Ajuntament de la Pobla de Claramunt

IX BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Les regidories de Cultura i de Benestar Social de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt organitzen, per novè any consecutiu, un bingo solidari. A més d'aquesta activitat, el divendres 14 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Jardí, es fa una conferència sobre el càncer, a càrrec del metge del CAP local, David Zumel.

Masquefa

Ajuntament de Masquefa

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Colla de Ball de Bastons de Masquefa

BALLADA HISTÒRICA DE BALL DE BASTONS

Data:

L'entitat informa: Ballada de bastons i recitació del poema La Reina de Catalunya. L'actuació és a l'antiga, flabioler amb brusa de carreter, barretina i pantalons de vellut. Recreació de la Masquefa del 1800.

Òdena

Ajuntament d'Òdena

ÒDENA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament d'Òdena fa diverses activitats per recaptar fons: Marató d'espectacles, dinars populars, activitats esportives, venda de manualitats, aportacions econòmiques d'entitats, etc.

Els buscadors de trialeras x BTT

SORTIDA AMB BTT A MONTSERRAT PARK

Data:

L'entitat informa: La durada del trajecte és d'unes 2 hores, 25 km. La sortida inclou un bon esmorzar al restaurant Montserrat Park, botifarra amb pa torrat i beguda. Es fan fotos a la sortida, arribada i durant tot el recorregut un noi en moto les fa en els punts més interessants. L'aportació per persona és d´uns 8€.

Orpí

Ajuntament d'Orpí

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els Músiks de Santa Kàndia, una família del municipi d´Orpí formada per cinc membres ofereixen als assistents un ampli repertori de cançons variades.

Piera

Dinàmic Fitness

PEDALANT CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Sessió de 2 hores de cicloindoor a l'aire lliure on els participants i als assistents podran fer el seu donatiu.

Rubió

Comissió de Festes de Rubió

FIRA SOLIDÀRIA DE NADAL A RUBIÓ

Data:

L'entitat informa: La Comissió de Festes de Rubió prepara una gran fira solidària. Al matí, xocolatada per la Marató i a la tarda, obra de teatre. Tothom pot donar la seva voluntat a dins la urna.

Sant Martí de Tous

Ajuntament de Sant Martí de Tous, Amics de Tous i Voluntaris de Tous per La Marató

ESCENARI BOIG. TOUS X LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Espectacle d'excepcionals artistes locals i convidats que us faran passar una estona insuperable. Teatre, dansa, transformisme, malabars, acrobàcies, paròdies, música en viu i sorteig d'una gran panera confeccionada amb aportacions dels assistents. Per a totes les edats, no hi podeu faltar!

Associació Amics de Sant Martí de Tous

MERCAT DE SANTA LLÚCIA I TALLERS NADALENCS

Data:

L'entitat informa: Mercat de Santa Llúcia amb productes de petits artesans i comerciants. Productes com flors, joies, mel, regals nadalencs, entre d'altres. També s'hi fan tallers nadalencs per a La Marató. Les botigues del poble també col·laboren en aquesta causa solidària.

Tous dues rodes

SORTIDA AMB BICICLETA

Data:

L'entitat informa:

Sant Pere Sallavinera

Associació de Festes Les Claus de Sant Pere Sallavinera

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per l'entorn de Sant Pere Sallavinera amb esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra a mig camí.

Vallbona d'Anoia

Agrupament Escolta i Guia Josep Masclans

ESMORZAR SOLIDARI I ACTIVITATS PER A NENS I NENES

Data:

L'entitat informa: Esmorzar solidari a la Plaça de l'Església acompanyat d'activitats per als més petits organitzades pels nois i noies de l'Agrupament.

Ajuntament de Vallbona d'Anoia

CONCERT I MÉS ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Petit concert, la recaptació del qual es destina a La Marató.

CONCERT I MÉS ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats d'algunes entitats del poble.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - VALLBONA D'ANOIA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Vallbona d'Anoia.

Penya Barcelonista Blaugrana Vallbona d'Anoia

PORRA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Vilanova del Camí

Artesania Bidavju

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Associació de Sardanistes

BALLADA DE SARDANES

Data:

L'entitat informa: Ballada de sardanes per recaptar diners per a La Marató.

Colla Excursionista, Associació Cultural Camp del Rei i AECC

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Concert de Gospel a càrrec d'Essència, a les 19.00, a la sala Can Papasseit.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Amb la col·laboració de Protecció Civil de Vilanova del Camí i amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, s'organitza un recorregut per l'entorn natural vilanoví amb sortida al Restaurant Nou, a les 9:00. Arribada aproximada 10.30. Esmorzar i obsequi a l'arribada al pati de l'escola Marta Mata, amb animació del grup de percussió moltaXamba

Anar al contingut