Ripollès

Campdevànol

Espai d'esportiva María José Holguera

FESTIVAL DE GIMNÀSTICA I AERÒBIC PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Actuació musical dels diferents grups de gimnàstica esportiva de l'Espai Esportiva i petita marató d'aeròbic per a tothom.

Llanars

Associació Cultural del Jovent de Llanars

QUINES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: La Comissió de Festes de Llanars organitza dues Quines. Els premis de la Quina són productes o serveis que ens proporcionen alguns establiments de la Vall de Camprodon. Les quines són dissabte 15 desembre a les 20 hores i diumenge 16 desembre a les 18 hores.

Molló

Associació Cultural i Juvenil de Molló

QUINTO SOLIDARI DE FESTA MAJOR

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en jugar al Quinto. Cada cartronet s'haurà de pagar i tots aquests diners es destinaran íntegrament a La Marató de TV3. Això és possible donat que diferents establiments del poble han regalat els obsequis que es repartiran als guanyadors.

Ogassa

Grup de Teatre La Carbonera d'Ogassa i Ajuntament d'Ogassa

ENRENOU, QUIN SHOW!!!

Data:

L'entitat informa: Versió lliure de les obres Criatures i Spot. Un bon remei per la crisi, tristesa, depressió…. Per no parar de riure.

Planoles

Associació de Dones de Planoles

SOPAR PRO MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Sopar popular i Quinto amb premis aportats pels mateixos veïns de Planoles. La mitjana de recaptació d'aquesta activitat, que ja fa molts anys que es duu a terme, és de 6000 €.

Ribes de Freser

Associació de Dones de la Vall de Ribes

QUINTO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de la Vall de Ribes organitza un Quinto per la Marató, amb la participació de tot el poble i la col·laboració d'unes 250 persones.

Ripoll

Assemblea Nacional Catalana - Ripollès per la Independència

PARADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Parada de venda de material de l'Assemblea Nacional Catalana. Tots els beneficis van a La Marató de TV3.

Fundació Oncolliga Girona - Delegació del Ripollès

ESPELMES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: El senyor Eudald Alabau, escultor del municipi, realitza el logo de l'associació a la Plaça de l'Ajuntament. Les persones que col·laborin aporten 1 € per comprar una espelma, que va resseguint el logo de l'Oncolliga. Les espelmes es poden adquirir a diferents establiments de Ripoll.

Solana Complex Esportiu

CLÍNIC OBERT DE PÀDEL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Inscripció a un clínic de pàdel per jugar un partit, amb l'assessorament d'un jugador professional. En cas que aquest professional no hi pugui assistir, s'organitzen partits durant tot el dia a canvi d'una inscripció de 5 euros cadascun.

Sant Joan de Les Abadesses

CPE Abadessenc

JORNADA RAQUETERA

Data:

L'entitat informa: Torneig femení de pàdel interclubs, torneig social de pàdel i exhibició de tennis. Per als nens i nenes activitats esportives, jocs, inflables, etc. Berenar popular, servei de bar i sorteig d'una panera de Nadal.

Sant Pau de Segúries

AMPA Escola Els Pinets

PLAY-BACK INFANTIL

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'escola Els Pinets organitza un play-back infantil per col·laborar amb l'edició d'enguany de la Marató. L'activitat és a les 18 hores al local social El Molí. L'entrada serà el que voluntariament es vulgui. En acabar, xocolata per a tots els assistents.

Setcases

Ajuntament de Setcases

QUINA: SETCASES AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Setcases organitza una quina popular i solidària.

Vilallonga de Ter

Associació Cultural de Jovent de Vilallonga de Ter

PANERA LLETISSONA

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una panera solidària amb productes donats de forma altruista pels veïns i establiments del poble. Els participants poden col·laborar comprant caselles amb el seu número de sorteig corresponent. El sorteig es fa a través del Sorteig de la Loteria Nacional el dia 6 de gener.

Anar al contingut