Vallès Oriental

Aiguafreda

Associació Cultural Dones d'Aiguafreda - DONAI

LOTERIA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Loteria solidària per La Marató.

Aiguafreda i Sant Martí de Centelles

El Punt

UNITS PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Partit de bàsquet a càrrec del C.B. Dracs a la pista poliesportiva de l'Oller, a les 10.00. Entrenament solidari a càrrec dels atletes de la Vall del Congost, a les 10.00 i al migdia dinar solidari, a la plaça Major d'Aiguafreda. A les 11.00, manualitats a càrrec de l'AMPA La Muntanya, taller de llana a càrrec del Talleret, pintura i dibuix a càrrec del Casal d'Avis, marató d'aliments per Càritas. Recuperació de les tradicions a càrrec d'Els Grillats. A les 12.00, vermut a càrrec de l'Associciació de Veïns d'Aiguafreda. Creu Roja: a les 10.30, concert a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música. Camp de Futbol: a les 16.00, partit de futbol entre Aiguafreda i St. Martí de Centelles. Can Plantada: a les 17.00, exhibició de dansa a càrrec de Dansa i Dansa. A les 18.00, xocolatada a càrrec dels Amics de la Sardana la Vall del Congost. Donatiu a càrrec de l'Escola i AMPA Valldeneu i Els Gafarrons.

Bigues

Amics de Sant Bartomeu

AMICS DE SANT BARTOMEU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com ja va essent tradició, els amics de l'ermita de Sant Bartomeu fan una gran xocolatada a la fira de Santa Llúcia de Bigues. Tots els diners recaptats van destinats a la Marató d'enguany.

Caldes de Montbui

Caldes bull amb La Marató

MATINAL D'ESBARJO I SENSIBILITZACIÓ

Data:

L'entitat informa: Elaboració d'un mural solidari. Activitats per a nens: espectacle infantil i globoflexia. Activitats per a tothom: tastets de receptes saludables, xerrades i taules rodones.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - CALDES DE MONTBUI

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Kizomba Passió Catalunya i Rosa Negra de Granollers

FESTA MUXIMA SOLIDÀRIA - FESTA COR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Festa muxima solidària. Classes de salsa i Son cubà, kizomba i semba gratis. Ball social on es farà un llaç humà. Hi participen set professionals de Barcelona, Sevilla, Granada i Madrid de forma altruista, i motxilla solidària (15 ó 20€ màxim ).

Canovelles

Nou Tennis Belulla

PARTITS DE TENNIS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa:

Cànoves i Samalús

Ajuntament de Cànoves i Samalús

TOTS AL CARRER AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Cànoves i Samalús fa diverses activitats: Teatre, parades, cercaviles, tallers, etc. Tot i més per fer que el poble de Cànoves i Samalús surti al carrer a demostrar llur solidaritat amb La Marató de TV3.

Cardedeu

AAVV de L'Estalvi de Cardedeu

RIFA I SOPAR

Data:

L'entitat informa:

Agrupació Coral Cardedeuenca + Onco Cardedeu GAM

CONCERT DE LA CORAL DE CARDEDEU

Data:

L'entitat informa: Concert solidari de La Coral de Cardedeu amb el suport d'Onco Cardedeu GAM

Associació de Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu

FIRA DE NADAL DE CARDEDEU

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns del Centre de la vila de Cardedeu fa una fira de Nadal el cap de setmana de La Marató amb parades artesanals i gastronòmiques, i moltes activitats culturals, tradicionals i festives. Hi ha una bústia/guardiola durant tots els dies per deixar les donacions per a La Marató de TV3.

Castellterçol

Activaterçol

GUATEQUE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Autèntic 'guateque' com els que es feien els anys 60 i 70, amb la música d'aquella època, Sirex, Duo Dinámico, Mustang, Karina, Miki, etc... Amb el gran debut de 'Tuperware Pinchadiscos' i els '70's Fashion Victims'. Tot amb molta conya per a una finalitat molt seriosa: La Marató de TV3.

Corró d'Avall

Comissió de Festa Major

AL CANTAR (CONCERT) I TEATRE

Data:

L'entitat informa: Primer cicle de cantautors de la vila de les Franqueses, Al Cantar, amb actuacions de Fran Navío i Mike LaMotta i Actuació teatral a càrrec d'Acte Quatre representant l'obra 'La moral de la Sra. Dulska'.

El Casal de la Teia

ELS TALLERS DE LA TEIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitza diferents tallers de decoració nadalenca destinats a un públic infantil i familiar per donar cada tarda un toc de color i llum.

Granollers

AMPA Xarxa de Granollers

CANTADA DE NADALES SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Tradicional cantada de nadales de les escoles de Granollers amb la Marató de TV3: a través de les Ampes de la ciutat es recullen donatius per a la recerca en la lluita contra el càncer. L'activitat té l'inici i el final a l'Escola Municipal Salvador Llobet; després de cantar per places i carrers de Granollers, cantaran una nadala conjunta i compartiran el brou.

Bibliobús Montnegre

EL BIBLIOBÚS MONTNEGRE AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'acció consisteix en la venda de llibres usats que els usuaris del bibliobús han donat prèviament a través d'una campanya de recollida. Els llibres es venen a un preu d'1 € i la recaptació íntegra és destinada a l'acció solidària.

Biblioteques de Granollers

VENDA DE LLIBRES SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Del 10 al 16 de desembre, Biblioteques de Granollers col·labora amb La Marató de TV3 a través de la venda de llibres de segona mà aportats pels usuaris.

Club Natació Granollers

CAMINADA I MÀSTERS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada popular (10.00), Màsterclasses de Boot Camp (9.30), B-pump (10.30), ZUMba cng (11.30) i Spinning (12.00).

Col·legi L'Estel

UN DESIG, UNA IL·LUSIÓ!

Data:

L'entitat informa: L'Estel, una escola en acció, a través del seu projecte PEMAC -sobre mitjans audiovisuals i de comunicació- obre les seves portes al barri i a totes les famílies del centre perquè participin en un acte solidari per La Marató. Pensa un desig i ves a la nova sala de gravació de l'escola a enregistrar-lo a canvi d'un donatiu. Regala desitjos, regala il·lusions, no hi pots faltar, comptem amb tu!

UN DESIG, UNA IL·LUSIÓ!

Data:

L'entitat informa: Enlairada de globus dels alumnes i famílies el dia 5 de desembre a les 12:00 hores del matí a la plaça de la Porxada de Granollers. Cada globus inflat, decorat i posteriorment enlairat és un donatiu per la Marató.

Cor Femení de Granollers

CONCERT BENÈFIC PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert del Cor femení de Granollers i la coral Gospel Joy de la Garriga units per fer un concert de repertori Gospel per a La Marató d'enguany.

Entitats de Joves de Granollers

EL JOC DE LA CIUTAT

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses i jocs per totes les edats. A la tarda els infants poden fer diferents activitats i aconseguir completar-les totes. Actuacions de diversos grups joves de Granollers i berenar.

Escola de Música i Coral Art-9

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert dels 6 grups de la Coral Art-9 des dels minis de 3 i 4 anys fins al dels adults. Interpreten nadales catalanes i d'arreu del món, amb la participació dels grups instrumentals de l'escola de música Art-9.

Escola Jardí de Granollers

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

L'Ametlla del Vallès

Agrupació Cultural de Dones L'Ametlla del Vallès

CLASSE DE CUINA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: La recaptació de la classe de cuina de Nadal és el donatiu que l'entitat fa per a La Marató de TV3. També celebren un berenar per Santa Llúcia i es demana aportació voluntària.

Club de Patinatge Ametlla del Vallès

SORTEIG TROFEU AMETLLA DEL VALLÈS DE PATINATGE

Data:

L'entitat informa:

Grup de caminades 3

CAMINADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada-descobriment per l'entorn natural del poble conduït pel grup de caminades 3 i més . Recollida de donatius en benefici de la Marató.

Illa activa de L'Ametlla del Vallès

ACTIVA'T PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Stand amb una màquina de kranking i una elíptica. Per cada minut que la gent faci ús de les màquines esportives, es dóna 1€ per la Marató.

Institut Eugeni Xammar

ELS AVETS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: L'Institut Eugeni Xammar elabora uns avets d'alçada considerable amb petites piràmides de cartolina que compren els nens i nens de les escoles de l'Ametlla. El dia de La Marató es muntaran els avets a la plaça mentre hi ha la fira de Nadal.

La Garriga

Amics de Ton Manel

Data:

L'entitat informa: Arrossada popular a càrrec d'en Ton Manel i els seus col·laboradors. Sardanes, amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista de la Garriga i del Centre Excursionista Garriguenc.

AMPA CEIP Puiggraciós

NADAL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Realització d'un seguit d'activitats relacionades amb la celabració del Nadal (parades de manualitats fetes pels alumnes, caga-tió, patge reial, berenar, rifa de paneres, parada de venda de llibres...)

AMPA Escola Bressol Municipal Les Caliues

SORTEIG DE PANERES DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Recollida de productes típics nadalencs entre les famílies de l'escola per preparar paneres de nadal i sorteig.

CEIP Tagamanent

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Cantada de Nadales pels pares i mares de l'escola CEIP Tagamanent. Fira de Santa Llúcia, venda de treballs realitzats pels alumnes. Berenar amb la col·laboració dels pares i mares de l'escola.

Col·legi Internacional SEK Catalunya

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Interdansa, escola de ball i dansa

TALLER DE BALL

Data:

L'entitat informa: Taller de ball a l'aire lliure dins unes jornades organitzades per l'associació de comerciants de La Garriga. Durant la jornada fem el Ball del Fanalet per recaptar fons per a La Marató de TV3.

Residència Llar Nostra Senyora del Pilar, Germanes Hospitalàries de la Santa Creu

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Restaurant Cos

LA GARRIGA, VIDA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Restaurant Cos fa un sopar amb rifa de productes i serveis del comerciants de la Garriga, prèvia compra de números. Tot el que es guanyi va per a La Marató de TV3.

La Llagosta

Agrupació Sardanista La Llagosta

CONCERT PER A COBLA - FLAMA DE FARNERS

Data:

L'entitat informa: Tradicional concert Nadalenc, per a cobla, amenitzada per la cobla gironina Flama de Farners.

Alumnes del Centre de Formació d'Adults La Llagosta

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Associació Concesionaris Mercat Municipal

EL MERCAT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Concesionaris del Mercat Municipal col·labora amb La Marató.

Associació de Residents Bolivians (ARBOLL)

BINGO AMB BALL (KERMESS)

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Residents Bolivians organitza un bingo amb ball i festa.

Associació de voluntariat social Rems

ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT SOCIAL REMS

Data:

L'entitat informa: Venda d'articles nadalencs.

Associació La Feria

PASSATGE DEL TERROR

Data:

L'entitat informa:

Associación Rociera Andaluza de La Llagosta

PASSATGE DEL TERROR

Data:

L'entitat informa: Passatge del terror amb motiu de Halloween, que realitzen i escenifiquen íntegrament els socis de l'àrea juvenil de l'entitat. Totes les col·laboracions són gratuïtes.

Casa de Andalucía

MOSTRA DE BALL FLAMENC

Data:

L'entitat informa: Mostra de ball flamenc de la Casa de Andalucía amb intercanvi d'altres cases pròximes a la nostra població.

Casal d'Avis

CASAL D'AVIS

Data:

L'entitat informa: Posen a la venda articles del casal, al Passeig 11 de setembre, a favor de La Marató.

Casal Infantil de La Llagosta

NENS I NENES DEL CASAL AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Promoció i venda d'ambientadors ecològics al Passeig l'Onze de setembre de La Llagosta. Paradeta amb llums de colors i música on les famílies donen informació detallada de la Marató amb díptics, enganxines i posters. Pancarta groga de la Marató que cuiden des de 1999. Taller del grup de grans sobre ambientadors ecològics.

CD Viejas glorias i CE La Llagosta

PARTITS FUTBOL 7 (QUADRANGULAR)

Data:

L'entitat informa: Torneig de futbol 7 (quadrangular) entre equips del CE La Llagosta i CD Viejas Glorias.

CE Fondistes La Llagosta

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per recaptar diners per a La Marató.

Club d'Esplai Dijoc

TALLER DE PANELLETS

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la festa de la castanyada, es fa un taller de panellets per als nens i les nenes de La Llagosta.

Col·lectiu AMPA de La Llagosta

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El col·lectiu AMPA va recollint material de segona mà en bon estat en diferents col·legis, fan tallers amb els alumnes i l'1 de desembre es posa a la venda.

Colla Gegantera

MATÍ GEGANTER I BOTIFARRADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Matí geganter, amb diversos tallers de manualitats per als infants al preu solidari d'1 € per taller. Els participants també poden probar els gegants i els capgrossos de La Llagosta, i ballar al so de les gralles i timbals. Botifarrada al preu solidari de 2 €.

Coral Miranda La Llagosta

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Dansa Hindú Bollywood La Llagosta

DANZA HINDÚ BOLLYWOOD LA LLAGOSTA

Data:

L'entitat informa: Coreografies de l'Índiai festa d'aniversari amb aportacions per a La Marató.

Entitat Domino La Llagosta

ENTITAT DOMINO LA LLAGOSTA

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat, dedicada a la actividad del dòmino que organiza una lliga anual amb altres entitats locals i diversos trofeus, també col·labora amb La Marató.

Espai Creatiu Taller d'Expressió Plàstica

VENDA DE POSTALS DE NADAL FETES A MÀ

Data:

L'entitat informa: Venda de postals de Nadal fetes a mà una a una, totes són diferents, i estan fetes pels nens i nenes de l'Espai Creatiu Taller d'Expressió Plàstica. L'Ajuntament de La Llagosta ens fa una comanda important per a la seva campanya corporativa de Nadal i la gent del poble té la possibilitat de comprar-ne. Tots i totes per a La Marató de TV3 !!!

HC Vallag

HC VALLAG AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant els partits de competició, des del 8 de desembre fins al dia de La Marató, es faran sortejos de productes.

ICV - EUiA

IV HOMENATGE A POETES, AQUEST ANY GLORIA FUERTES

Data:

L'entitat informa: Diverses entitats i particulars de La Llagosta col·laboren i fan un homenatge a un poeta, aquest any dedicat a Gloria Fuertes, amb una interpretació i recitació acompanyat de música.

Nanocosmos Teatre

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

La Roca del Vallès

Associació Cultural i Social Junts Podem

PARADA DE LLIBRES, MÚSICA I SAMARRETES

Data:

L'entitat informa:

Club Atletisme Elskekorrenmolt

VIII MARXA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La festa i l'esport seran els dos grans protagonistes de la jornada que la Roca del Vallès dedica de forma exclusiva a La Marató de TV3.

Les Franqueses del Vallès

Ajuntament de les Franqueses del Vallès

XVII FIRA MERCAT DE NADAL I VIII FIRA D'ENTITATS

Data:

L'entitat informa: A la XVII Fira Mercat de Nadal i VIII Fira d'Entitats, de Les Franqueses del Vallès, es munten diferents activitats: Mercat d'artesans, tastets populars, parades d'alimentació, escenari d'espectacles, atraccions infantils, activitat del tió, concurs de dibuix, i moltes activitats més.

Viu sa

TALLER DE MAQUILLATGE INFANTIL

Data:

L'entitat informa: Es maquillarà a preu mòdic, 3€, a tots aquells nens i nenes que vinguin a visitar la Fira de Nadal de Les Franqueses.

Lliçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt - Transports de Lliçà d'Amunt

PUJA AL BUS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Consisteix en agafar qualsevol de les línies del transport urbà de TLA, comprar un bitllet senzill o, per aquells que ja en són usuaris habituals, validar un títol de transport de l'ATM. La recaptació de tota la jornada es lliurarà a la Fundació de La Marató de TV3. Això es fa a qualsevol de les 3 línies dels autobusos urbans de Transports de Lliçà d'Amunt

Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt

EL TIÓ MÉS DIVERTIT DEL MÓN

Data:

L'entitat informa: El “Tió més divertit del Món” va a la Fira de Nadal de Lliçà d'Amunt perquè tots els nens que el visitin puguin “fer-lo cagar”. Us hi esperen a tots ! ! ! Sorteig de les Grans Paneres Solidàries per a La Marató.

Lliçà de Vall

Associació de Voluntaris de Lliçà de Vall

PASTISSOS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Recollida de pastissos casolans per a vendre i donació íntegra per a La Marató.

Llinars del Vallès

Entitats de Llinars i Ajuntament Entitats de Llinars i Ajuntament

LLINARS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert solidari l'1 de desembre a les 22:30 hores a la Sala. Organitza l'Associació de Dones. Festa infantil solidària. Deixables de la Kabra, dissabte 15 de desembre a les 17 hores a la plaça dels Països Catalans. Esmorzar solidari diumenge 16 de desembre a les 10 hores a la plaça dels països Catalans. Organitza ADF de LLinars. Cursa Solidària a les 10 hores. Organitza L'Esportiu de Llinars i la Masoveria, espai Jove Inflable de 10 a 14 hores. Taller per a nens a les 10 hores. Organitza la Fundació privada la Miranda Taller de danses a les 12 hores. Organitza l'Esbart dansaire de Llinars. Exhibició de balls de saló a les 13 hores. Organitza l'Associació de Balls de saló de LLinars, durant tot el mes de desembre. Venda de polseres solidàries.

Escola Ginebró

IX CROS DE GINEBRÓ

Data:

L'entitat informa: L'Escola Ginebró fa un cros escolar on hi participen els alumnes, exalumnes, pares i mares de la comunitat educativa. La festa es fa durant el matí del diumenge 11 de novembre, a l'escola.

Escola Salvador Sanromà

GRAVEM UN CD PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola, juntament amb els mestres i altre personal del centre, han enregistrat un Cd de cançons (cada nivell una, més una de conjunta). A la pàgina web del centre podeu veure el reportatge del procés d'elaboració i un vídeo. Més informació a www.escolasanroma.cat

Martorelles

Ajuntament de Martorelles i Entitats del municipi

MARTORELLES AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada, tallers, jocs, xocolatada, passeig en ponis, circuït de motos elèctriques per als infants, dinar solidari, actuació d'Entitats, cantada per a La Marató de TV3, i sorteig de diferents obsequis donats pels comerciants del poble.

Mollet del Vallès

Associació Balls de Saló

BALLEM PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Diferents entitats i associacions de Mollet del Vallès organitzen una exhibició de diferents estils de ball.

Associació Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica (AFIMOIC)

CERCAVILA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Es fa un cercavila, de 10.00 a 13.00, pels carrers de la població i es recapten diners per La Marató.

Biblioteca Can Mulà

VI MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Mercat amb llibres nous i de segona mà, a preus molt assequibles.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - MOLLET DEL VALLÈS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Mollet.

Escola Cal Músic (Comunitat escolar)

I CURSA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: I Cursa solidària per a la Marató de TV3. La comunitat educativa de l'escola Cal Músic de Mollet del Vallès, organitza una cursa solidària el dissabte 15 de desembre per recaptar fons

Institut Gallecs

FLASMOOB

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l´Ins Gallecs de Mollet del Vallès participen amb la Marató de TV3 amb el Flasmoob. Són alumnes de ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Mercat Municipal de Mollet del Vallès

EL TEU MERCAT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sorteig de lots de productes aportats pels 47 paradistes del mercat municipal de Mollet. El donatiu per papereta és d'un 1€ i es poden adquirir a qualsevol parada fins al 15 de desembre.

Montmeló

Circuits de Catalunya

VOLTES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Circuit de Catalunya fa l'activitat "Voltes solidàries", que són 2 voltes pel traçat Gran Premi a una mitjana de 50 km/h. El preu és de 20 €, sigui en moto o en cotxe. L'horari de les tandes és de 13 a 16:45 hores. Es pot fer una visita a les zones més restringides del Circuit, direcció de cursa, sala d'informació i de premsa, pòdium, etc.

Club de Bàsquet de Montmeló

Data:

L'entitat informa:

Escola Municipal de Música

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal ofert per l'Escola Municipal de Música.

Esplaia't

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dissabte dia 14 de desembre, de 10 a 14 hores, el CIJ Esplaia't de Montmeló participa al mercat artesanal de Montmeló venent tallers que s'han realitzat durant aquests primers mesos de curs per tots els infants que formen part de l'entitat.

Motocat, MotoClub Amics Trial

I TRIAL SOLIDARI PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Festa de Trial per a tothom: Trialers, pilots, aficionats, familiars, amics, simpatitzants, qui vulgui conèixer el circuït per dins. Entrada lliure, solidaritat indispensable.

RACC

CURSA 10 KM RACC

Data:

L'entitat informa: Viu l'emoció amb el RACC de córrer per l'asfalt del Circuit i creuar-ne la meta! Escull la competició en què prefereixis participar, 10 km RACC o 5 km RACC. També hi ha curses infantils. El 16 de desembre convertirem el Circuït de Catalunya en territori runner!

Montornès del Vallès

Escuderia Montornès Pro Race (MPR)

MOTOCROOS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tandes d'entrenaments de motocross.

Parets del Vallès

Associació Grup Rialles Parets

TOTS ASSAJANT CYRANO... CIA LA PERLA 29 I RIFA

Data:

L'entitat informa: Teatre per a tota la família i Rifa per la Marató.

Associació Parets contra el càncer

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Tros de tela de color rosa a canvi d'una donació econòmica i amb tots aquets trossos fer la llaçada que representa el suport a les malaltes de càncer de mama.

Biblioteca Can Rajoler

PUNTS DE LLIBRE SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Elaboració de 6 punts diferents de llibre representatius del tema de La Marató i venda a un preu simbòlic d'1€.

Casal d'Avis Ca N'Oms

L'IL-LUSSIÓ NO TE EDAT

Data:

L'entitat informa: Organitza un espectacle de play-back, a càrrec d'avis i àvies dels Casals de gent gran de Parets del Vallès, on escenifiquen cançons de tots els temps.

Centre d'Activitats de Muntanya

Data:

L'entitat informa: Caminada per Parets, el 16 de desembre, al matí. Els diners de la inscripció (5 € per persona ) es destinen íntegrament per a La Marató.

Pioners de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Espai dins la Fira de Santa Llúcia on es vendran samarretes i polseres fetes a mà i relacionades amb el càncer. També es faran activitats diverses com escriure un desig en un globus o un twister.

Riells del Fai

ARA - Associació Riells Actiu

QUINTO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Quinto solidari per la Marató.

Santa Agnès de Malenyanes

Pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes

GALETES DECORADES

Data:

L'entitat informa: Venda de galetes al Pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes.

Santa Eulàlia de Ronçana

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Da Capo educació musical

ELS MÚSICS DE DA CAPO AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola de música Da Capo passen per l'escenari de “La Fàbrica” al llarg de tota la jornada, interpretant peces de totes les èpoques i estils, amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató d'enguany.

Santa Maria de Martorelles

Societat Coral La Flor

VENDA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Venda de cartrons troquelats de 80x80 en forma de planta galzeran per penjar en una arbre de Nadal.

Santa Maria de Palautordera

Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa:

Associació Terra Cuita

CONSTRUCCIÓ DE L'ESTELADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Dins dels actes de la Festa Major de Santa Maria de Palautordera, se celebra la X Trobada - Concurs de Paletes. Es proposarà al públic assistent de construir una estelada amb rajola ceràmica, d'uns 160 m2 aproximadament. Es fan servir unes 4.000 rajoles.

Club Excursionista Palautordera, CEP

Data:

L'entitat informa: Caminada per l'entorn natural de Santa Maria de Palautordera. Camí circular d'uns 10 km aproximadament. Inscripcions al correu electrònic del CEP: cepalautordera@yahoo.es El preu són 3 euros.

El Formiguer

XOCOLATADA I TALLERS IFNATILS

Data:

L'entitat informa: Xocolatada amb melindros per a tothom a un preu de 3 euros. També a la mateixa plaça tallers infantils. Més informació al blog del Formiguer: elformiguerdepalau.blogspot.com.es

Institut Reguissol

EL BALL DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant el matí del divendres 14 de desembre ball al pati, organitzat pel professorat i alumnat del centre.

Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera

LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant el matí, la Unió de Botiguers porta inflables i jocs gegants a la Plaça Major de Palau, també hi participa l'Associació Modelista Ferroviària que porta el trenet tripulat. L'Associació de Dones de Palau ven mocadors, llacets i bufandes roses. Servei de bar on també tot el que es recapti va íntegrament cap a la Marató.

Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Presentació, a La Sala, del curt “Búnquer Z” i el documental “L'ultim refugi”, cedits pels productors amb motiu de La Marató. Tota la recaptació obtinguda, es destina, íntegrament, per a La Marató. Hi passareu una bona estona. Podreu fer-vos una fotografia al vehicle anti-zombis aparcat a la plaça de la Vila. Us hi esperen a tots i a totes!!!

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El Casal de la gent gran fa una recollida d'objectes per a subhastar-los, l'import recaptat anirà íntegrament per a La Marató..

Penya Barcelonista Vilamajors

PARTIT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Partit del Barça-At. de Madrid. Els diners recaptats en consumicions de begudes i entrepans es destinen íntegrament a La Marató.

Sant Celoni

Col·legi Cor de Maria de Sant Celoni

XERRADES INFORMATIVES ALS ALUMNES D'ESO

Data:

L'entitat informa: Metges voluntaris ofereixen xerrades informatives als alumnes d'ESO. Es recullen aportacions econòmiques dels alumnes per a La Marató de TV3.

Els 08470

SANT CELONI ESTÀ DE FESTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Presentació d'activitats al municipi.

SANT CELONI ESTÀ DE FESTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Marxa popular per la Vall d'Olzinelles.

SANT CELONI ESTÀ DE FESTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ball de la gent gran.

SANT CELONI ESTÀ DE FESTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Conferència amb el Dr. Vieites , cap d'oncologia de l'hospital Clínic de Barcelona.

SANT CELONI ESTÀ DE FESTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Jornada esportiva al camp d'esports i a la tarda quina a l'Ateneu i concert de gospel.

SANT CELONI ESTÀ DE FESTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats a la Plaça de la Vila (dansa, gegants, xocolata, enlairada de globus, etc. i sorteig dels galls de La Marató, en Quirico i en Criteri) Us hi esperen

Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Mag Lairi

ESPECTACLE DE MÀGIA DEL MAG LAIRI

Data:

L'entitat informa: El Mag Lairi, us proposa aturar el temps amb els seus números d'il·lusionisme i les Grans Il·lusions. Un espectacle recomanat per a públic familiar.

Sant Fost de Campsentelles

Entitats i Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles

JORNADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Jornada organitzada per les entitats i l'Ajuntament de Sant Fost que integra una fira d'artesans i un espai d'entitats amb activitats lúdiques i culturals per a tots els públics, música, jocs, teatre, tastets, sortejos, parades d'oportunitats, ràdio en directe.

Sant Julià de Cerdanyola

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

TALLER DE PILATES I AMB BICI PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es fa un monogràfic d'iniciació al Pilates, perquè tothom qui vulgui aprendre i conèixer aquesta disciplina ho podrà fer i alhora ajudar amb una aportació simbòlica a La Marató de TV3. L'aportació de cada participant es destina a La Marató.

TALLER DE PILATES I AMB BICI PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Se sortirà des del municipi en bicicleta fins arribar a cap de comarca, on allí s'ajuntaran molts ciclistes per fer un recorregut per la ciutat tots junt i així lluitar per la bona causa.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - SANT JULIÀ DE CERDANYOLA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - SANT JULIÀ DE CERDANYOLA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Ciclistes de Sant Julià de Cerdanyola.

Sant Pere de Vilamajor

Escola Bressol Municipal El Pit-Roig

FIRETA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Fireta amb sorteig de paneres de Nadal, tómbola i venda de manualitats que realitzen els infants i les seves famílies.

Sant Quirze Safaja

Ajuntament de Sant Quirze Safaja

V PEDALS DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per a tots aquells que us agrada pedalar, l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja us proposa dos recorreguts: un de fàcil de 15 km i un de tècnic de 35 km. Les inscripcions es poden fer al mateix dia de 8.30 a 9.30 i el preu és de 12€+4.5€ d'assegurança. Hi ha inclòs 3 avituallaments, una botifarrada i un obsequi, per col•laborar amb la Marató de TV3.

Vallromanes

Ajuntament de Vallromanes

SOPAR + DISCO 80'S

Data:

L'entitat informa: Sopar de cabàs i després disco 80´s. El Dj Albert Pocorull hi col·labora desinteressadament.

Club BTT Trinxacadenes

VALLROMANES CAMINA PER LA SALUT

Data:

L'entitat informa: Caminada de 7 km al voltant del municipi, tot descobrint camins i corriols inèdits per la majoria dels veïns del poble. També una caminada de 2 km per aquelles persones amb mobilitat reduïda. Al finalitzar, caldo calent per a tothom.

Vilalba Sasserra

Ajuntament de Vilalba Sasserra

ESMORZAR I MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: De bon matí, un esmorzar a la plaça de l'església i, paral·lelament en el mateix lloc, un mercat solidari i diferents tallers per als més petits oferts per les entitats del poble.

Vilanova del Vallès

Associació de Dones La Lluna

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Comissió Marató Vilanova del Vallès

FESTA AL CARRER

Data:

L'entitat informa: Algunes entitats de Vilanova realitzen diferents activitats lúdiques a la plaça, també hi ha esmorzar, música i actuacions diverses.

Federació Catalana de Pitch & Putt

VILANOVA VALLÈS - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Institut de Vilanova del Vallès

RIFA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Prêt à Pastís

GALETES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Taller al carrer on la gent pot decorar les seves pròpies galetes amb forma de llaç solidari.

Anar al contingut