Tarragonès

Altafulla

Ajuntament d'Altafulla

ALTAFULLA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Xerrada Càncer infantil a càrrec de la Dra. Soledad Gallego de l'Hospital Vall d'Hebron. Concerts de l'Escola municipal de Música i la Jazzorquestra de l'IES Altafulla. Mercadet solidari, xocolatada i berenar solidaris. Venda de tions de Nadal i dibuix amb espelmes del logotip de la Marató.

ALTAFULLA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert de l'Orquestra de l'Escola Municipal de Música a les 12:30 hores. Mercadet solidari a càrrec de Ong's municipals, Associacions de dones i grup de Càritas, de 10 a 14 hores. Xocolatada solidària a càrrec de l'Esplai de Jubilats d'Altafulla, a les 19 hores. Concert de la Jazzorquestra de l'Institut d'Altafulla, a les 19 hores. Berenar solidari a càrrec de l'AMPA de l'Ies Altafulla, a les 19 hores.

Llar d'Infants Francesc Blanch

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Les educadores i l'AMPA de la llar d'infants venen pastissos i dolços casolans a la resta de la comunitat educativa.

Constantí

Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens

IV MARATÓ MUSICAL A CONSTANTÍ

Data:

L'entitat informa: Activitat organitzada per l'Escola Municipal de Música, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Constantí. Hi actuen alumnes, exalumnes i professors de l'Escola de Música en diverses formacions instrumentals i vocals. També hi participen alumnes dels col·legis Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles, així com diferents grups d'estils musicals diversos.

Creixell

Associació Cultural i Teatral La Girola - Casal Municipal

SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU

Data:

L'entitat informa: Representació de l'obra de William Shakespeare "Somni d'una nit d'estiu" adaptada per a uns nens i nenes d'entre 3 i 13 anys, que fan l'interpretació dels diferents personatges i el cos de ball.

El Catllar

Agrupació de Dones del Catllar

FESTA DE LA SÒCIA

Data:

L'entitat informa: Organitza la festa de la sòcia:homenatge a la sòcia més gran. Vetllada musical a càrrec de la Big Band de l'Estudi de Música de Tarragona amb berenar de germanor.

Ajuntament del Catllar

Data:

L'entitat informa: Caminada d'uns 25 km que va del Monestir de Santes Creus al Catllar. Sortida del Monestir a les 8 hores. Cada participant fa una aportació de 3 euros.

El Morell

AMPA i Escola Ventura Gassol

MANUALITATS AMB MOTIUS NADALENCS

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'escola organitza la representació de La Dansa del Trencanous.

MANUALITATS AMB MOTIUS NADALENCS

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola realitzen manualitats amb motius nadalencs per posar-les a la venda posteriorment. L'AMPA de l'escola organitza la representació de la Dansa del Trencanous el dissabte 15 de desembre a les 18h.

Associació de Voluntariat Social El Morell

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària d'El Morell a partir de les 10 h., a La Granja dels Frares. A l'arribada es fa un esmorzar amb pa torrat i llonganissa. Preu 5,00 €.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Sopar de pa amb tomàquet i embotit.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari amb regals donats pels comerços i empreses del municipi. Sortegen una cistella de Nadal, també amb productes donats pels comerços i empreses del municipi, en el Centre de Serveis per a la Gent Gran.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Escola Municipal de Música del Morell organitza un espectacle en el Teatre Auditori del Morell.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Desfilada de Roba Infantil en el Teatre Auditori Centre Cultural del Morell.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Berenar solidari en el Centre de Serveis per a la Gent Gran

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - EL MORELL

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista El Morell.

Els Pallaresos

L'Afer de la Dona

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Venda d'objectes i manualitats rebudes de donacions de les sòcies de l'Afer de la Dona, d'entitats, de veïns i d'amics.

Penya Nastic Els Pallaresos

JUGA I ESMORZA A PALLARESOS PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Torneig de futbol sala amb 8 equips i esmorzar popular durant el matí del dia 24 de novembre.

La Canonja

Fundació privada Llar d'Infants Mare de Déu de l'Esperança

REPRESENTACIÓ D'ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Els nens representen Els Pastorets, una adaptació feta per les educadores de la llar.

La Cava

Associació Local de la Dona de La Cava

XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada a favor de La Marató, el dia del petit mercat i el de la fireta de Nadal.

XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada a favor de La Marató, el dia del petit mercat i el de la fireta de Nadal.

La Nou de Gaià

AMPA Escola Les Codinetes - Associació de Dones La Nou

LECTURA DE POEMES DE NADAL I BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Les activitats comencen amb una lectura de poemes per part dels alumnes de l'escola Les Codinetes i de veïns del poble i posteriorment un bingo solidari, tot acompanyat d'una xocolatada, organitzat pel grup de dones i l'ampa juntament amb l'ajuntament de la Nou de Gaià.

La Pobla de Mafumet

Casal de la Gent Gran de la Pobla de Mafumet

BINGO SOLIDARI I RIFA CISTELLA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una cistella de Nadal i bingo solidari per a tots els simpatitzants del Casal de la Gent Gran.

La Riera de Gaià

La Riera de Gaià per a La Marató de TV3

BERENAR I PROJECCIÓ DE PEL·LÍCULES

Data:

L'entitat informa:

La Secuita

Associació de Joves de La Secuita i Grup de teatre Cicuta

REPRESENTACIÓ TEATRAL I RIFA D'UNA PANERA

Data:

L'entitat informa: Representació teatral a càrrec del Grup de Teatre Cicuta, i rifa d'una panera, amb la col·laboració de l'Associació de Joves de La Secuita.

Raval de Crist

Associació de Joves de la Ravaleta

LA RAVALETA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Joves de la Ravaleta fa un concurs de Guinyot solidari, on cada participant col·labora amb 2 euros. Al finalitzar es fan bingos solidaris, de premi es regalen coses que donen els establiments del poble. També es fa durant tota la tarda barra solidària, on tots els beneficis són per a La Marató de TV3.

Renau

Ajuntament de Renau

TALLER DE MANUALITATS PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Pots de vidre per a les espelmes.

Roda de Barà

Ajuntament Roda de Barà

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Xerrada “Com afecten les emocions al nostre cos”, a les 20 hores al Casal Municipal Les Monges a càrrec de la Dra. Àngels Torreblanca, especialista en medicina biològica.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres en benefici de la Marató de TV3 a 1€, de 9:30 a 13:30 hores a la Plaça de la Sardana. Organitza la Biblioteca municipal. Inflables del Club de Futbol Sala de Roda de Barà, de 15 a 21 hores al Poliesportiu Municipal. Concert de Jazz i Dixieland, a partir de les 21 hores al Casino Municipal. Organitza el Grup Sardanista de Roda de Barà, Grup de Teatre Lluís Marco i Les Monges, Associació cultural. Donatiu: 2 euros.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats variades durant tot el matí a la Plaça de la Sardana. Organitza Luz de Luna, Ball de Diables, Grup Sardanista, Artíficus, També Hi Som, Associació Gastronòmica i Sagitta Vetusta. Venda de CD's i postals de Nadal, a càrrec de les escoles Salvador Espriu, el Cucurull i l'Institut de Roda de Barà.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Festival de patinatge a partir de les 19 hores al Poliesportiu municipal, a càrrec del grup de patinatge de Roda de Barà.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - RODA DE BARÀ

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Salou

Associació esportiva sincro Valfago Salou

NATACIÓ SINCRONITZADA

Data:

L'entitat informa: Classes d'iniciació a la natació sincronitzada. Classes d'aquagim. Classes de jocs aquàtics per als nens i nenes.

Associació oncològica Dr. Amadeu Pelegrí

MERCAT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Participem junt amb altres entitats als mercats de Nadal organitzats a Salou i els beneficis de les nostres vendes i rifes durant aquests dies van a la Marató. Dies 9, 13, 14 i 15 de desembre.

Grup Esplai Salou

PESSEBRE VIVENT DE SALOU

Data:

L'entitat informa: Representació del tradicional pessebre del Grup Esplai Salou, una obra de teatre que repassa l'actualitat sense deixar de banda escenes claus d'una obra basada en el naixement del nen Jesús.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Salou 365

MERCADET BENÈFIC COMERÇ DE SALOU

Data:

L'entitat informa: Mercadet benèfic per recaptar fons a favor de La Marató de TV3 amb la col•laboració de tots els comerciants locals. A més, es prepara una xocolatada amb coca, a cost d'1€.

Tarragona

Agrupament Escolta i Guia La Salle Torreforta (AEIG GELSTO)

XOCOLATADA AL PETIT MERCAT MUNICIPAL DE TORREFORTA

Data:

L'entitat informa: L'Agrupament Escolta i Guia La Salle Torreforta posa una paradeta al petit mercat municipal de Torreforta, on s'ofereix xocolata i coca o vermut i patates, a canvi d'una aportació voluntària. A banda, la unitat de Trucs de l'Agrupament fa un taller de maquillatge de cares per als més petits del barri.

Ajuntament de Tarragona – Departament de Cultura

FES PINYA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Realització de 4 pilars simultanis davant la Catedral de Tarragona amb la participació de les quatre colles locals. Prèviament taller informatiu sobre el món casteller.

AMPA Escola El Miracle

BAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Durant el festival de Nadal que preparen els nens i nenes de l'escola, les famílies poden passar l'estona entre actuació i actuació i també el final de l'acte prenent alguna cosa al bar solidari. Preu simbòlic per cada consumició.

Associació de Dones Casa del Mar

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Associació de gent gran, jubilats i pensionistes Pere Martell

DINAR DE GERMANOR I GRAN SORTEIG

Data:

L'entitat informa: L'Associació de gent gran, jubilats i pensionistes Pere Martell organitza un dinar de germanor, un dinar especial per a La Marató de TV3, i també organitza un gran sorteig. Tota la recaptació es fa pública davant de tots els socis que hi participen, i es destina a La Marató per a la investigació de la lluita contra el càncer. Tots els membres de la junta estan treballant amb molta il·lusió perquè aquest dinar sigui tot un èxit. Tenen molta sort perquè veient tot l'esforç que s'està portant a terme, els socis sempre responen molt bé, i ara és el moment que s'ha de demostrar, davant d'una causa tan seriosa i tant preocupant.

Associació de Pares d'Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona

ELS PASTORETS DE JOSEP M. FOLCH I TORRES

Data:

L'entitat informa: Adaptació dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres d'un grup de pares, mestres i exalumnes, per fer present de forma festiva i responsable l'esperit del Nadal. La recaptació de les famílies es destina a La Marató.

Associació el Jardí de l'Olga

FEM XAPES SOLIDÀRIES!

Data:

L'entitat informa: Xapes solidàries. Es pot escollir adquirir xapes amb el dibuix de la nova associació El Jardí de l'Olga o bé els més petits poden fer-se el seu propi disseny amb el dibuix que més els agradi. Dissabte dia 15 de 10 a 22 hores i diumenge 16 de 10 a 14:30 hores.

Botiguers de Tarragona

XOCOLATADA AMB COQUES DOLÇES

Data:

L'entitat informa: Els dies 16 i 22 de desembre amb la participació de tot el comerç i associacions de veïns de la zona, inclòs el mercat central de Tarragona, s'organitza una xocolatada amb coca dolça amb atraccions infantils com contacontes, inflables i Pare Nöel.

Casal Cívic de Camp Clar

2N FESTIVAL DE DANSA I ARTS ESCÈNIQUES

Data:

L'entitat informa: Festival d'exhibició dels professionals de les diferents expressions artístiques de dansa: hip-hop, balls de saló, espanyol, etc., que s'imparteixen al Casal Cívic Campclar. Per als usuaris i tothom que vulgui gaudir i col·laborar amb La Marató.

CLUB ATHLETIC TRACK BIKILA TARRAGONA

CURSA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El club Athlètic Track Bikila organitza una cursa popular amb la col·laboració d'Athlètic Events, empresa especialitzada en esdeveniments esportius. La cursa té un recorregut de 5 km i el circuit és urbà per la ciutat de Tarragona. També està prevista una cursa infantil que se celebrarà el mateix matí.

Club Bàsquet Tarragona

PARTIT SOLIDARI AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El primer equip del Club Bàsquet Tarragona jugarà un partit de competició oficial, i la totalitat de la recaptació de la taquilla, i les aportacions de tots els socis durant el partit, van destinades a La Marató de TV3.

Club de Tennis Tarragona

EL CTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Mini torneig de tennis, pàdel, tennis taula i futbol sala.

Club de Vela Platja Llarga

INTRODUCCIÓ A LA NAVEGACIÓ

Data:

L'entitat informa: L'escola de vela del Club de Vela de Tarragona organitza una activitat en benefici de la Marató a la platja. L'activitat consisteix en una introducció a la navegació amb el material de l'escola de vela lleugera i kayak. Preu, 10€ per participant.

Club Esportiu Tarragona Padel Indoor

TORNEIG DE PÀDEL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Realitzen un torneig durant tota la setmana i una quantitat de la inscripció es destina a La Marató.

Club Esportiu Tennis Park

CLUB ESPORTIU TENNIS PARK

Data:

L'entitat informa: Torneig de pàdel, bicicletada popular i botifarrada per a tots els participants.

Col·lectiu de Dones de Torrenova

CISTELLES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Elaboració de dues cistelles solidàries amb objectes que han donat les sòcies de l'entitat de Dones de Torrenova amb la finalitat d'organitzar una rifa.

Col·legi Mare de Déu del Carme de Tarragona

GALA AL CASAL

Data:

L'entitat informa: Els avis i les àvies del Casal de Botarell fan un espectacle per recaptar diners per a La Marató. Entre ells s'organitzen i trien la cançó que ballen.

Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona - Banda Unió Musical de Tarragona

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les Bandes de Música del Conservatori de Música de Tarragona i la Unió Musical de Tarragona tornen a unir esforços en un concert on s'interpretaran peces de diversos estils per tal d'apropar la música de banda a tots els públics i contribuir en aquesta bona causa.

Diputació de Tarragona

CONCERT I MAPPING

Data:

L'entitat informa: Acte de producció pròpia, organitzat pels centres de música, art, educació especial de la Diputació de Tarragona, en un equipament singular i emblemàtic, la TA. Més de 400 joves músics per La Marató, audiovisual i mapping a la façana de la TAP.

Estudi de Música

CONCERT PRO-MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec de la Big-Band de l'Estudi de Música, amb la participació de cantants, actors, músics, politics, alumnes i ex-alumnes. Amb un repertori de cançons dels grups Els Pets, Lax'n Busto, Wuiskyn's, Pepet i Marieta, Els Mitel's, Bernardo Rios, Francisco Garrido, Els Juniors, Doble R, entre d'altres.

INS Sant Pere i Sant Pau

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Royal Tarraco

TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Torneig de pàdel, masculí, femení i mixt, a les 3 pistes del centre esportiu Royal Tarraco. De divendres a diumenge.

Son da rua

CERCAVILA

Data:

L'entitat informa: Cercavila per la Rambla fins la plaça de la Font de Tarragona. Carpa amb taller d'instruments amb materials reciclats.

Star Padel Tarragona

STAR PÀDEL TARRAGONA

Data:

L'entitat informa: Star Pàdel Tarragona organitza una diada esportiva per a tota la família. Torneig de pàdel indoor, classes dirigides d'estiraments, de Capoeira i activitats esportives destinades als més petits.

TGN Bàsquet Club

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Esmorzar, berenar i foto amb la mascota.

Torredembarra

Auca Taverna

L'AUCA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Petit escenari on, qui vulgui, pot recitar poesia, tocar alguna peça musical, llegir fragments de llibres o mostrar d'altres habilitats com la màgia. A partir de les 12 i fins les 15hores

Secció de Tennis & Pàdel & Tennis Platja UD Torredembarra

I TORNEIG SOLIDARI DE TENNIS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Tennis & Pàdel & Tennis Platja de la UD Torredembarra organitza una activitat per a La Marató de TV3 que consisteix en un torneig de tennis durant els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. Aquest torneig està obert a tothom que vulgui participar-hi. El preu de la inscripció de 5 € és íntegrament per a La Marató de TV3.

Tota Catalunya

Associació Cultural i Esportiva de Bombers WPFG

CALENDARIS DE BOMBERS DE CATALUNYA

Data:

L'entitat informa: Bombers de la Generalitat de Catalunya ha organitzat Calendaris de Bombers de Catalunya i els ha venut arreu de Catalunya.

Vilallonga del Camp

Ajuntament de Vilallonga del Camp

CINEMA SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A la Sala de Cinema del Centre Recreatiu es projectarà la pel·lícula Amanecer parte 2, de la Saga Crepúsculo. Primera projecció a les 5 de la tarda Segona projecció a ¼ de 8 de la tarda Entrada: 4€

Associació de Jubilats i Pensionistes

Data:

L'entitat informa: Al Centre Cívic de Vilallonga del Camp, l'Associació de Jubilats i Pensionistes fa un dinar popular que consta d'amanida, fideuada, postres, pa, vi i aigua. Els preus són populars, estaran entre els 5 i els 6 €, tot recaptat per a La Marató de TV3. També hi ha sortejos i música en viu. Esperem la col·laboració de tot el poble.

Club Excursionista l'Espardenya - Lliga Contra el Càncer de Vilallonga del Camp

CAMINADA I ESMORZAR SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Camina per La Marató pel terme de Vilallonga del Camp. Apta per a totes les edats. A l'acabar a les 10:30h, la Lliga contra el Càncer de Vilallonga del Camp, organitza un esmorzar popular al Centre Cívic. Inscripció caminada, 5€. Esmorzar, 2€

Comissió de Festes

BALLA ZUMBA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Vine a ballar Zumba per La Marató. Obsequi per a tothom que realitzi l'activitat amb un got de cava o suc i galetes. Preu activitat 3€ per persona. Activitat oberta a tothom.

Grup de gent solidària de Vilallonga del Camp

BINGO I ESMORZAR INFANTIL PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Bingo i esmorzar infantil que organitza el Grup de gent solidària de Vilallonga del Camp. Compra el teu cartró de bingo i fes una partida que contribueixi a la recollida de diners solidaris. També pots contribuir comprant l'esmorzar solidari.

Vila-seca

Associació de Joves de La Pineda AUXON

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Joves de La Pineda AUXON, el mateix dia de La Marató de TV3, realitza una sèrie d'activitats al pavelló municipal de La Pineda, a Vila-seca. Aquestes activitats es realitzen durant tot el dia 16 de desembre, des de les 10 h. fins a les 19 h. Hi ha diferents espais dins del pavelló on es realitzen les activitats: ludoteca, taller de dibuix, papiroflèxia, globoflèxia, experiments científics, estands de les entitats col·laboradores, on cada entitat realitza un taller diferent, estand informatiu de La Marató, barra de bar on tot el benefici va destinat a La Marató, Ball de Gegants, Castells i un entarimat on es fan diferents actuacions durant tot el dia.

Casal de la Dona de Vila-seca

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Escola Mestral

VENDA DE PUNTS DE LLIBRE I D'ALTRES COSES

Data:

L'entitat informa: Elaboració de punts de llibres per part de l'alumnat d'educació infantil de l'Escola Mestral, de Vila-seca. Venda de números per sortejar dues cistelles de menjar per part de l'alumnat de cicle inicial. Elaboració de galetes per part de l'alumnat de cicle mitjà. Elaboració de decoració de Nadal per part de l'alumnat de cicle superior.

Regalos que enganchan

IMANT EN BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A Regalos que enganchan han creat un imant de 5 cm x 5 cm que s'ha possat a la venda en 17 establiments, entre Salou i Vila-seca, per tal de recaptar diners i fer-los arribar a La Marató de TV3.

Residència Vila-seca

Data:

L'entitat informa: La Residència Vila-seca organitza una paella popular, el 28 d'octubre, amb un homenatge especial a la gent de més de 85 anys del municipi, dins dels actes que integren les activitats del Dia Internacional de la Gent Gran. Música en viu a càrrec del grup Nostàlgia. La recaptació de la paella es destina a La Marató.

Vistabella

Associació Cultural i Recreativa de Vistabella

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural i Recreativa de Vistabella organitza el tradicional concert de Nadal a l'Església del Sagrat Cor de Vistabella a càrrec de l'Associació Cor Ciutat de Tarragona. L'acte és el dia 22 de desembre a les 20:30 hores.

Anar al contingut