Cerdanya

Alp

Ajuntament d'Alp

QUINTO BENÈFIC PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Quinto benèfic amb motiu de La Marató, a les 18.00, al Teatre Municipal.

Bellver de Cerdanya

Bellver de Cerdanya per a La Marató de TV3

BELLVER DE CERDANYA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Es programen activitats esportives: partits d'hoquei patins, exhibició de patinatge artístic, partits de futbol sala, rocòdrom i d'altres activitats esportives. També es fa una xocolatada, i tot seguit una quina amb diversos lots.

Bolvir

Ajuntament de Bolvir de Cerdanya

QUINA A FAVOR DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Quina és un joc d'atzar. Consisteix en un bombo amb un nombre determinat de boles numerades en el seu interior. Un locutor va traient boles del bombo, cantant els números en veu alta. Si un jugador té aquell número en el seu cartró ho marca, i el joc contínua així fins que algú aconsegueix marcar, o bé una línia, o bé tots els números del seu cartró.

La Masella

Estació d'Esquí de Masella

BAIXADA SOLIDÀRIA CRONOMETRADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A Masella es realitza una baixada solidària cronometrada per La Marató on hi participen tots els Clubs de l'estació i tots els esquiadors que vulguin col.laborar-hi. Us hi esperem a tots petits i grans!

La Molina

Club Elements Molina

ESQUIADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Cursos col·lectius i lloguers d'equips amb un 50% de descompte. Compreu el dorsal de La Marató amb el que tots junts fem una baixada esquiant, a les 13:30 h. Xocolatada per a tothom. Tota la recaptació va destinada a La Marató de TV3. Més info http://www.molina.cat/CAT/

Llívia

Ajuntament de Llívia

CONCERT DIA 25 DE DESEMBRE

Data:

L'entitat informa: Dins el marc del Festival de Música Vila de Llívia, durant el concert del dia de Nadal amb la Polifònica de Puig-Reig trobareu una urna per aportar donacions. El dia 24 l'urna la trobareu al Museu Municipal de Llívia.

Prullans

Cerdanya Resort

FES-TE UN MASSATGE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Massatges relaxants de 20 minuts per un preu de 10€, els dies 30 novembre d'11.00 a 21.00, 1 desembre d'11.00 a 15.00, 2 desembre de 15.00 a 21.00, 3 desembre d'11.00 a 21.00. Tota la recaptació és per a La Marató.

Puigcerdà

Amics de la Poesia

POEMA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra. Recital a càrrec dels Amics de la Poesia acompanyats de la Coral de la Capella de Santa Maria. Donatius en suport de La Marató a l'entrada de la Capella.

Biblioteca Comtat de Cerdanya

VENDA DE LLIBRES A METRES

Data:

L'entitat informa: La Biblioteca Comtat de Cerdanya posa a la venda llibres obsolets o duplicats procedents de les baixes dels seus fons o de donacions de particulars. Es calcula el preu de venda a partir de la mida dels llibres: un metre costarà 2 euros.

Institut Pere Borrell

BRASES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: S'organitza un berenar (pa amb tomàquet, botifarra, etc.) obert a tothom que hi vulgui participar, i una rifa.

Queixans

Associació Lúdica Amics de Queixans

QUINTO EN BENEFICI DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Quinto en benefici de la Marató

Anar al contingut