Vall d'Aran

Es Bordes

Associació amics de Lairissa

FESTA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Jocs per als nens, actuacions dels joves del poble, música. Acompanyat de "vin cau" i xocolata. Cartell amb frases d'ànim o experiències. Una tarda divertida per a La Marató de TV3.

Les

Associació de Criadors del Cavall Pirinenc Català de la Vall d'Aran

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Associació Hemnes de Les

UN DOÇ TARA ESPERANÇA (UN DOLÇ PER L'ESPERANÇA)

Data:

L'entitat informa: Xocolata i dolços elaborats per l'Associació de dones Hemnes de Les i oferts cada vespre a la sortida del teatre de "Era cabana", a canvi d'un donatiu solidari per a La Marató.

Termes Baronia de Les

MULLA'T PEL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Mulla't pel càncer, amb una entrada pel Circuit Termal a preu solidari, o vine a fer-te uns massatges solidaris pel càncer. La recaptació de 10.30 a 14.00 anirà íntegrament a La Marató. Podran accedir-hi els nens de totes les edats.

Salardú

Ajuntament Naut d'Aran

SOPAR DE LA FESTA DE SANT ANDREU

Data:

L'entitat informa: És la festa petita del poble de Salardú, i, com cada any, l'Ajuntament organitza un sopar que val 2 € per persona. Tots els diners recaptats són per a La Marató de TV3.

Baqueira Beret

CURSA SOLIDÀRIA D'ESQUÍ I SNOWBOARD

Data:

L'entitat informa: Cursa solidària d'Esquí i Snowboard on poden participar aficionats a aquest esport de totes les edats, lliurament de premis i sorteig de regals. També cupons per omplir i participar en un altre sorteig.

Vielha

Espitau Val d'Aran

ETH HUMARAU SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Venda d'articles usats. Cal fer una inscripció a la parada de l'Ajuntament de Vielha, marcar uns preus adequats a tot allò que ja no es fa servir i col·laborar-hi! La suma de totes les parades serà l'aportació de la Vall d'Aran per a la investigació del càncer.

Institut d'Aran

FESTIVAL DE NADAL

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut