Garrotxa

Besalú

Centre d'Esplai Sant Vicenç

QUINA

Data:

L'entitat informa: Organitzen una quina i un dels lots del sorteig té un cartró especial per recollir-hi els diners i destinar-los, íntegrament, a La Marató.

Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú

VENDA DE PUNTS DE LLIBRE

Data:

L'entitat informa: Venda de més de 200 punts de llibre elaborats pels alumnes de 5è i 6è, per recaptar diners per la Marató.

Taverna Cal Renok

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària

Castellfollit de la Roca

Club Natació Castellfollit de la Roca

DINAR DE NADAL + QUINA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: El CN Castellfollit organitza el dinar de Nadal amb els nedadors i nadadores, familiars i amics. Després de dinar es fa el joc de la quina a benefici de La Marató de TV3. Els productes que es donen són donacions voluntàries de particulars i establiments comercials del poble.

Les Planes d'hostoles

Club del Bon Àpat

ARRÒS SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Paella d'arròs per a 300 persones i venda de paquets d'arròs de 500 g per qui no se'l pugui menjar allà.

Les Preses

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària.

Montagut

Ajuntament de Montagut i Oix

CAGA TIÓ I FIRA DE TASTETS

Data:

L'entitat informa: Per tercer any celebrem el Caga tió i la Fira de tastets. Aquesta fira es fa gràcies als veïns i veïnes que aporten qualsevol tipus de producte, coques, pastissos, etc., tot el que es pugui vendre a tastets, i a un preu simbòlic.

Olot

Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot

VENTILEM EL CÀNCER PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Activitat pensada per la gent d'Olot de totes les edats que passegin pel nucli antic i consisteix a fer un estenedor gegant. Per cada donatiu s'obté una pinça per ajudar a avançar en la investigació cap a la cura.

Alba Associació de dones de la Garrotxa

XOCOLATADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xocolata amb xurros a la plaça Clarà, amb col·laboració de la xurreria Jofre.

Associació de Mares i Pares de l'Escola Petit Plançó

FESTA DEL TIÓ DE L'ESCOLA PETIT PLANÇÓ D'OLOT

Data:

L'entitat informa: Festa del Tió de l'escola on tots els alumnes fan cagar al Tió regals per a les classes, es fa una xocolatada, i els pares fan donacions voluntàries per a La Marató.

Club d'Escacs Olot

SIMULTÀNIES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El millor jugador del Club Escacs Olot s'enfronta simultàniament contra totes aquelles persones que desitgin col•laborar amb la Marató jugant una partida d'escacs. S'obsequia amb una tassa de caldo i aquelles persones que guanyin reben un petit obsequi del Club Escacs Olot.

Club de Bàsquet d'Olot

ENCISTELLA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Encistella a l'exterior del Pavellò Municipal d'Esports d'Olot a canvi d'una aportació econòmica voluntària.

Club Esportiu de Taekwondo d'Olot

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Escola Cor de Maria

NADALES DE CONTE

Data:

L'entitat informa: Representació teatral d'un conte de Nadal i interpretació d'una nadala original per part de l'alumnat de cada curs d'Educació Primària i del professorat de l'escola.

Escola Pia d'Olot

COQUES PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Quan la solidaritat es converteix en una cosa dolça. Els alumnes porten coques cuinades a casa i l'Associació d'Alumnes les ven al llarg de tot el dia al pati del centre. Es realitzen xerrades informatives sobre el tema de La Marató, per als alumnes d'ESO i per als de Formació Professional.

Fundació Privada Hospital Sant Jaume d'Olot

II EDICIÓ DE LA COMISSIÓ DE PLAYBACKS

Data:

L'entitat informa: Playbacks per a la Marató, a la Sala Torín, el 15 de desembre, de 17.00 a 21.00, per crear mobilització social per la recerca oncològica.

Institut Montsacopa i d'altres entitats

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dissabte, tallers i activitats destinats als infants. Tallers de malabars, pintura de cares, colage amb la frase de la Marató, castell inflable, representació d'una obra, etc. Circuit perquè els nens i nenes passin per totes aquestes activitats.

Integra-Patronat Joan Sellas

QUINA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: INTEGRA-Patronat Joan Sellas d'Olot, entitat sense ànim de lucre i dedicada a l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual d'Olot i comarca, organitza una Quina en benefici dels seus usuaris, perquè puguin gaudir i no perdin les activitats de lleure (sortides, vacances, etc...). L'última Quina va a favor de La Marató de TV3.

Marrinxos Band

MARRINXOS BAND ON TOUR GARROTXA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La banda de percusió Marrinxos Band, fa animades actuacions de percusió per diferents pobles de la comarca, Besalú a les 10, Argelaguer a les 11, Sant Jaume de Llierca a les 12, Castellfollit a les 13, Les Planes d'Hostoles a les 16, Sant Esteve d'en Bas a les 17, Les Preses a les 18, Olot a les 19 . Els espectadors poder fer els seus donatius.

Motor Antic Garrotxa (MAG)

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Penya Embalats de Sant Miquel d'Olot

FIRALET

Data:

L'entitat informa: Els Embalats i els Trik Trak Tabalers es solidaritzen amb La Marató de TV3, passeu pel Firalet a saltar, ballar, a marcar un gol a una porteria gegant, lluitar com gladiadors o tant sols apunteu el vostre desig a l'arbre dels desitjos. Tot això acompanyat de percussió pel centre d'Olot.

Residència Geriàtrica La Caritat

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Residència Geriàtrica Montsacopa

RESIDÈNCIA MONTSACOPA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí, es posa una parada al carrer del Rengle, davant de la Residència Montsacopa, on un grup d'usuaris vénen clauers elaborats per ells.

Residència Geriàtrica Santa Maria del Tura

REPRESENTACIÓ TEATRAL ELS PASTORETS DEL TURA

Data:

L'entitat informa: "Els Pastorets del Tura" és una representació teatral on hi actuen únicament els 24 residents del centre, amb una mitjana d'edat que ronda els 88 anys. És un gran espectacle al qual hi assisteixen familiars, amics i voluntaris del centre. Enguany incorporen una urna on la gent, de forma voluntària, pot col·laborar.

Santa Pau

Associació de Jubilats Santa Pau Centre Cívic

Data:

L'entitat informa: Berenar solidari.

Sant Feliu de Pallerols

Ajuntament Sant Feliu de Pallerols i Associació del Turisme, la Indústria i el Comerç de Sant Feliu de Pallerols

FIRA DE STA. LLÚCIA I 16È TAST GASTRONÒMIC

Data:

L'entitat informa: En els actes de celebració de la Fira de Santa Llúcia es col·labora amb La Marató. El tast gastronòmic destina una part de l'import del tiquet a favor de la Marató.

Sant Jaume de Llierca

Associació de Salut Mitral

UN PAS, UNA VIDA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Salut Mitral fa una xerrada explicativa i una caminada popular amb un gran esmorzar, obert a totes les edats.

Sant Joan Les Fonts

Grup de joves Els Colats - Ajuntament de Sant Joan les Fonts

QUINA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Quina solidària per a La Marató de TV3.

Tortellà

AMPA, Casino i Futbol de Tortellà

JORNADA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari i Gimcana.

Anar al contingut