Alt Urgell

Aravell

Pàdel Mas Roqueta

II TORNEIG DE PÀDEL MAS D'EN ROQUETA

Data:

L'entitat informa: II Torneig de Pàdel Mas d'En Roqueta, Femení i Masculí.

Coll de Nargó

AMPA CEIP Sant Climent

PARADA I RIFA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda d'un llaç rosa i de números per a una rifa. Es sorteja una panera al final del dia.

La Seu d'Urgell

AMPA Escola La Valira

MOU-TE PER LA MARATÓ AMB L'ESCOLA LA VALIRA

Data:

L'entitat informa: Tarda plena d'activitats, amb tallers de pintura i manualitats, música, jocs gegants, balls amb els Gegants de la Seu. Us ho passareu molt bé!. T'hi esperen!. Vés amb família i col·labora amb La Marató.

Associació esportiva Nordic Walking – Nòrdic Esport

SORTIDA DE MARXA NÒRDICA FAMILIAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sortida des de la Seu d'Urgell fins al poble d'Alàs, caminant al costat del riu Segre, tot fent marxa nòrdica. Sortida fàcil i totalment plana, amb un temps de 2 hores. El donatiu per fer la sortida és de 3€.

Colla Gegantera i Grallera de la Seu d'Urgell

BALLADA DE GEGANTS PERA LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Els geganters de la Seu d'Urgell participen a la Marató de TV3 amb una cercavila pel casc antic de la ciutat i una ballada final a la Plaça Catalunya.

Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Organitzat per l'Associació urgellenca de dones i l'Associació de confraresses. Representació teatral 8 Mujeres, al Teatre col·legi La Salle el 6 de desembre a les 20 hores. Xocolata i coca per 2 euros a la Plaça Catalunya el 16 de desembre a les 11 hores. Quinto popular pro Marató al gimnàs del col·legi La Salle el 16 de desembre a les 17 hores.

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Berenar popular a l'Esplai de la gent gran a càrrec de l'Esplai de la Gent Gran i el Club de Petanca de la Seu d'Urgell. Pa amb pernil i vi, per 5€. A les 18:30 hores.

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Venda d'artesanies realitzades pels treballadors de la Fundació Sant Hospital de dilluns 10 a divendres 15 a l'entrada de l'hospital. La venda la realitzen els usuaris de salut mental i de la residència. Durant tot el dia 16 al Centre Cívic El Passeig a càrrec de la Fundació Sant Hospital. Taller per a nens sobre microbis. Presentació d'un vídeo sobre riscos a la llar. Pressa de pressió arterial i de glucèmia en sang. Repartiment d'un fulletó informatiu amb consells per a prevenir

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música a la sala Sant Domènec el 16 desembre a les 18 hores. Representació de l'obra Nit de moons, a càrrec de la companya de teatre I demà ...més, el dissabte 15 a les 22 hores i el diumenge 16 a les 20 hores al col·legi La Salle.

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Ciutadans de la Seu D'Urgell, a través de les seves diferents entitats i associacions, fan activitats variades el dia de la Marató de TV3, i altres dies alterns.

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí a la zona esportiva activitats lúdiques i participatives per a tots els escolars a càrrec del Consell Esportiu de l'Alt Urgell. De les 10 a les 15 hores a la Pista Polivalent de la zona esportiva a càrrec del grup de joves contra el càncer. Activitats lúdiques i esportives per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Preu, 3€. Sorteig solidari pro Marató pels alumnes de l'escola de ball (migdia) a càrrec de l'Escola de ball del Xavi i la Susanna.

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Des de les 11 fins les 14 hores a la Plaça Catalunya i al Passeig Joan Brudieu, venda de llibres, jocs i felicitacions de Nadal. Organitzat per l'AMPA La Salle. Venda d'articles nadalencs, organitzat per l'AMPA de l'Institut Joan Brudieu. Parada informàtica, organitzada per l'Associació contra el Càncer. Ballada de Sardanes (cd), organitzada pels Amics de la sardana. Fes-te diable per una estona, per 1 euro, organitzat per l'Associació de diables de la Seu d'Urgell. Passejada amb moto, organitzat per la Policia Municipal. Passejades amb cavalls, organitzada per l'Associació cavallista de l'Alt Urgell. Exhibició de Hoquei, organitzada pel Club de Hoquei Cadí. Mini partits de bàsquet, organitzat pel Club Sedis Bàsquet. Parada solidària Som Dues. Fem uns xuts, organitzat per la Penya barcelonista urgellenca.

ACTIVITATS DIVERSES A CÀRREC DELS CIUTADANS

Data:

L'entitat informa: Concert benèfic a càrrec de L'Associació Orquestra Cadí. Preu de l'entrada 5 €, a la Sala Sant Domènec de La Seu d'Urgell, el proper dia 23 de desembre a les 19 hores.

Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell

L'EOI DE LA SEU D'URGELL AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Del 10 al 20 de desembre de 2012, l'EOI de La Seu d'Urgell demana als seus alumnes que de manera voluntària facin un donatiu i alhora redactin un missatge de suport per a tota aquella gent que de manera directa o indirecta pateix la malaltia. Amb els missatges redactats es realitza un mural exposat a l'escola.

Gimnàs Yumix

MOU-TE AL YUMIX CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Durant tota la tarda, es fan classes dirigides d'spinning, trx o pilates. Els participants abonen 4 euros que van destinats a La Marató.

Tupedala c.c.

SORTIDA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sortida solidària per a La Marató de BTT i de carretera, a Pont de la Palanca, La Seu d'Urgell, a les 10.00, 34 km de distància i un desnivell de 450 m.

Montferrer i Castellbó

Ajuntament de Montferrer i Castellbó i Trobada Teatre

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Vetllada amb representació teatral de les obres “Set vegades set” i “Gags”, a càrrec de la companyia “Trobada Teatre”. Després hi haurà actuacions de música de cobles i recitals de poesia i finalment, concert a càrrec del grup “Froy Lands”. T'hi esperen!. Vine amb família i col•labora amb La Marató.

Escola Els Agols - ZER Urgellet

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

Oliana

Associació de Dones d'Oliana

Data:

L'entitat informa:

Casal de Jubilats Nostra Senyora dels Àngels

CONFERÈNCIA SOBRE EL CÀNCER I BALL

Data:

L'entitat informa: Conferència sobre el càncer, a càrrec de la Dra. Carme Pujades, el 16 de novembre.

CONFERÈNCIA SOBRE EL CÀNCER I BALL

Data:

L'entitat informa: Ball i rifes.

Caser Residencial Castell d'Oliana

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - OLIANA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Bicis On The Rocks.

Institut Aubenç

TÓMBOLA

Data:

L'entitat informa:

Oliana Country Club & Batokatú

FESTA COUNTRY LINEDANCE

Data:

L'entitat informa: Ballada de country linedance per a tots els nivells, amb sopar per completar la nit.

Organyà

Club Parapent Pirenaic

VOL SOLIDARI EN PARAPENT

Data:

L'entitat informa: El Club Parapent Pirenaic surt a volar amb una vintena de pilots, si el temps ho permet, i aterren a Organyà. Com que fa fred fan una xocolatada popular.

Peramola

Esplai de Peramola (CRUC)

Data:

L'entitat informa: És realitza una xocolatada a la plaça del poble, on tothom qui vulgui podrà participar comprant un got de xocolata i coca. A més es realitzen uns jocs perquè tothom estigui distret i pugui passar una bona estona col·laborant amb la marató.

Anar al contingut