Fora Catalunya

Amsterdam

Descobreix Holanda en català

DESCOBRINT AMSTERDAM

Data:

L'entitat informa: Descobreix Amsterdam de la mà de guies catalans/es que viuen a Holanda. Passar una bona estona i aprendre coses noves tot passejant per aquesta meravellosa ciutat és una bona manera de participar a La Marató de TV3. Més informació a www.descobreixholanda.cat

Andorra la Vella

Associació Solidària de Col·laboradors d'Andbank (ASCA)

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Escola de ball Xavi i Susana

EXHIBICIONS PARELLES DE COMPETICIÓ - DINAR NADAL

Data:

L'entitat informa: Dinar de Nadal, exhibicions de ball a càrrec de la parella catalana Joel López i Cristina Bespechnova, campions del Món Sub-21 Llatins. Ball per als assitents.

Benavarri

Ajuntament de Benavarri

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada a la Fira Solidària de Santa Bàrbara, gràcies a "Chocolates Brescó" entrarem en calor amb xocolata calenta.

Brussel·les

Casal Català de Brussel·les

FESTES DE NADAL DEL CASAL CATALÀ DE BRUSSEL·LES

Data:

L'entitat informa: El tradicional sopar de Nadal del Casal Català de Brussel·les i la festa del Cagatió es dediquen a La Marató. S'acompanyen de la típica quina i d'altres jocs, del concert de la Coral i d'altres sorpreses! Els nens de l'esplai també hi participen activament!

Colònia

Centre Cultural Català de Colònia

PAELLA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: El Centre Cultural Català de Colònia organitza una paella popular i alguna activitat paralel·la, com un mural, entre d'altres, per fer arribar el missatge i la tasca de la Marató a Alemanya.

Inca

IES Pau Casesnoves

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre s'organitzen activitats diverses de música clàssica, cant coral, una obra de teatre, activitats esportives, grup d'animació infantil, mostra de cotxes d'època, batucada, etc.

París

Casal de Catalunya de París + Amicale des catalans de Paris et d'Ile de France

TOTS AMB LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Amb la col·laboració dels nens es dibuixen i es pinten els Pirineus que uneixen el mediterrani i l'atlàntic. Els participants poden comprar unes banderetes amb la senyera i la ikurriña i els compradors reben números per la tómbola amb nombrosos regals. El sorteig es fa al final del dinar.

Perpinyà

Associació Catalana d'Estudiants de la Universitat de Perpinyà (ACE) / Estudiants de la UDG

TOTS CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Trobada entre els estudiants de la Universitat de Girona i la gent de Perpinyà. S'organitzen diverses activitats esportives (partits de futbol, de rugby, jocs, etc.) i una rifa solidària patrocinada per frogbus. Sopar popular solidari i, després, l'actuació de Salagrau i Skamanians. Les recaptacions del sopar, de la rifa i de les guardioles solidàries es destinen, íntegrament, a La Marató.

Sant Julià de Lòria

ACEL (Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians)

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Els comerciants disposen per a les ocasions festives d'uns carruatges tirats per cavalls. S'ofereix una alternativa a la passejada a peu pels carrers del poble. Però en aquest cas, i per donar suport econòmic a La Marató, el passeig en carruatge té un cost: l'aportació voluntària dels passejants.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Els xics desfilen fins a Casa Comuna Ajuntament. Aquest espai, al centre de Sant Julià de Lòria, serà des del qual els infants, d'entre dos i cinc anys, deixen anar globus multicolors.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Els jubilats, que són els grans passejadors del poble, organitzen una caminada popular pels carrers de lauredians i donen, així, a conèixer els espais i racons més representatius de Sant Julià de Lòria.

Sineu

IES Sineu

XOCOLATA DESFETA I ENSAÏMADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A canvi d'una aportació econòmica destinada a La Marató, l'AMIPA i la comunitat educativa de l'IES Sineu, organitza berenars de xocolata desfeta amb ensaïmada.

Warszawa

Casal Català de Polònia

PER NADAL CADA OVELLA AL SEU CASAL

Data:

L'entitat informa: Sopar de Nadal amb subhasta d'objectes que recorden Catalunya i el Barça.

Anar al contingut