Baix Empordà

Albons

AMPA CEIP La Branca i Club Futbol Empordanet

QUINA

Data:

L'entitat informa:

Begur

Ajuntament de Begur

BEGUR TÉ UN DESIG

Data:

L'entitat informa: Durant la Fira de Nadal es fa un enlairament de fanalets voladors alhora que es demana un desig.

Associació Cultural i Esportiva Cubasquet Begur

FES UN TRIPLE SOLIDARI I PINTA EL TEU CAGANER

Data:

L'entitat informa: Taller de "pinta el teu Caganer" per a la mainada, cada nen pinta un caganer al seu gust. I per als pares mentre que esperen els nens, fan un triple a una cistella instal·lada per a l'ocasió.

Club Excursionista Els Perduts de Begur

CAMINADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària per Begur i botifarrada per esmorzar quan acabi el recorregut. Més informació a: http://www.perdutsbegur.cat/

Calonge

Fòrum Associació de Col·legis Sanitaris

TERÀPIA ASSISTIDA AMB CAVALLS

Data:

L'entitat informa: Les teràpies assistides amb cavalls complementen el tractament multidisciplinari i habitual dels pacients amb malalties oncològiques. Fòrum Associació vol apostar per aquesta modalitat terapèutica, que abasta diferents disciplines dins del món del cavall: l'Equinoteràpia, Coaching i la Psicoteràpia assistida amb cavalls.

Castell - Platja d'Aro

Associació Pessebre Vivent de Castell d'Aro

FESTA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festa del Pessebre Vivent de Castell D'Aro, des de les 10.00 a les 20.00, amb actuacions de hip-hop, dinar popular, rifes, concurs de truites, de pastes i de postres, actuació dels Pastorets de Sant Feliu. Resta de dies de les representacions del pessebre vivent Pa + Vi + Sucre solidari per a La Marató.

Corçà

Associació Recreativa i Cultural de Corçà

CONCERT DE NADAL V-E-U-S PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió amb el seu espectacle V-E-U-S. L'entrada serà a 5 € i la meitat de la recaptació anirà destinada a la Marató.

Esclanya

Country Line's Rebels

COUNTRY LINE'S REBELS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ball i classes de country line dance i rifa de diverses paneres cedides per establiments locals. El preu de l'entrada (5€) i el que s'aconsegueixi amb les rifes és el donatiu que s'entrega a La Marató.

Fontanilles

Ajuntament de Serra de Daró, de Gualta i de Fontanilles

Data:

L'entitat informa: A les 10.00, comença una caminada des de Fontanilles i acaba al mateix poble amb una botifarrada popular, tallers i jocs de cucanya per als més petits.

Gualta

Federació Catalana de Pitch & Putt

GUALTA - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

L'Estartit

Neda el Món

III ESTARTIT ILLES MEDES PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Travessia d'aigües obertes no competitiva i solidària entre l'Estartit i les Illes Medes amb dos circuits a escollir, de 3 km i de 4,7 km. L'esdeveniment s'acaba amb un dinar de germanor al costat de la platgeta de l'Estartit.

La Bisbal d'Empordà

Amics de Santa Llúcia

APLEC DE SANTA LLÚCIA

Data:

L'entitat informa: Aplec de Santa Llúcia (ermita situada al vell mig de les Gavarres. La majoria de gent puja a peu, es fa un esmorzar popular, ballada de sardanes i missa a l'ermita.

Club de Tennis La Bisbal

SETMANA DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Les diferents àrees del club, fitness, gimnàs, tennis i piscines és marquen una fita, aconseguir al llarg de la setmana, el màxim d'abdominals, piscines, coreografies, tocs, etc per arribar al punt màxim el diumenge dia de la Marató.

ESPOC

CAMINEM PER A LA MARATÓ I UN SOMRIURE PER EN MARC

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per Les Gavarres. Sortida des de la piscina municipal de la Bisbal, recorregut 11 km.aproximat, controls amb aigua i fruita i, a l'arribada, butifarrada popular. Una part important del que es recapti es destina a la Marató.

La Tallada d'Empordà

La Colla del Sinofós

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dinar popular; entremès, rostit, postres, pa, vi, aigua, gasosa, cava i cafè per 15€. Cal portar got, plat i coberts. Sorteig de molts premis i 1 pernil. Espectacle de Playback ofert pel grup Segona Joventut de l'Escala.

Monells

Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines

LA PORRA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cada carnisseria disposa d'una Porra del zero al noranta-nou, i cada client compra un número per 2 €. El guanyador de cada porra és aquell número que coincideix amb les dues darreres xifres del sorteig de l'ONCE del divendres abans de La Marató. Premi: un lot de productes de cada carnisseria. Aportació: els 2€ de cada client de totes les carnisseries van íntegrament a la causa.

Mont-Ras

Club de Bitlles Catalanes Els Cremats de Mont-Ras

3A EDICIÓ TIRA UNA BITLLA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tirada de bitlles solidària a favor de La Marató. Els assistents poden fer una aportació solidària que dóna dret a una tirada de bitlles catalanes.

Palafrugell

Agrupació de Comerciants de Palafrugell - ACOPA

FIRETA SOLIDÀRIA FIRETA SOLIDARIA

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de totes les escoles de primària de Palafrugell vénen objectes de Nadal, que han fet ells, per recaptar fons per a La Marató. Una escola Infantil de Palafrugell ha confeccionat el cartell.

Associació de Joves Birres Braves

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Cercavila popular amb els gegants de Palafrugell, Pitu i La Lluna, acompanyats pels gegants de la Bisbal d'Empordà. També es fa una xocolatada.

Associació Suport a la Dona

4A CANTADA D'HAVANERES PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cantada d'havaneres a càrrec dels grups: Arjau, Bergante, L'Empordanet, Neus Mar Grup i Peix Fregit. Presenta Francesc Sánchez Carcassés.

Centre Fraternal - Societat Cultural i Recreativa

QUINES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Durant la tarda del dia 16 de desembre es fa una o dues jugades de Quina. Els guanys que es facin aniran destinats íntegrament per a La Marató d'enguany. Nosaltres les anomenem "Quines solidàries".

Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell

PATINA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell fa una festa, on al voltant de la pista de gel hi haurà, entre d'altres, activitats infantils, espectacles, concerts, servei de bar, creperia, xurreria, caramels, inflables, atraccions infantils, etc. De 10 h. a 14 h. i de 16 h. a 21 h.

Palamós

Club de Judo Palamós

EL JUDO PALAMÓS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Jornada de judo familiar al qual poden accedir els familiars dels petits judokes i el públic en general per donar a conèixer el judo. Jocs i demostracions de Judo i Ju-Jitsu. Qui no tingui Judogi podrà accedir al Tatami amb xandall. Servei de massatges a 5 € I venda de samarretes. L'entrada al dojo és gratuïta.

Club de Vela Sant Antoni

REGATA INTERNACIONAL GUIDO DEPOORTER

Data:

L'entitat informa:

Escola Vila-romà

FESTIVAL D'HIVERN

Data:

L'entitat informa: Els espectadors, familiars dels alumnes, fan una aportació de diners voluntària quan entrin a veure la Mostra de cançons que canten els alumnes des de P3 fins a 6è de Primària.

Oncolliga Girona - Delegació de Palamós i Cervantes Comerç

MULTI PORRA

Data:

L'entitat informa: Cada establiment del Carrer Cervantes prepara un lot de productes per valor d'uns 20€. El dia 8 de desembre es fa la venda dels números del sorteig pel carrer, i durant tota la setmana pels establiments. El dissabte següent (dia 15) fem el sorteig dels lots.

MULTI PORRA

Data:

L'entitat informa: Sorteig de lots de productes.

Societat Coral El Progrés

CANTADA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Actuació conjunta de les corals de Palamós, Escàlem Coral i Coral El Progrés, pels carrers del centre de la vila i a l'església de Santa Maria.

Palau-Sator

Ajuntament de Palau-Sator

Data:

L'entitat informa: El municipi de Palau-Sator hi posa els ous!!! Partit de futbol i esmorzar amb una truitada popular.

Pals

Escola Quermany de Pals

MANUALITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa:

Platja d'Aro

Ajuntament de Castell - Platja d'Aro

CASTELL - PLATJA D'ARO AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia, realitzem activitats diverses, tant esportives com culturals. Al mati, hi ha Open de Bàdminton (Palau d'Esports), Tie Break de tennis i de pàdel. Per la tarda, hi ha el Festival de patinatge de l'entitat de patinatge del municipi. El club de futbol, fa un sorteig d'una panera abans de l'inici del partit. El Centre Damiana, el dimecres dia 12 de desembre, i de les 15 h. a les 20 h. dóna a La Marató de TV3 tota la recaptació que faci dels massatges de reflexologia podal.

Associació de Bars musicals i discoteques de Platja d'Aro

REPARTIM REGALS I SIMPATIA A CANVI D'UN EURO

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Bars musicals i discoteques de Platja d'Aro situa davant de l'ajuntament un discjòquei punxant música i unes hostesses repartint regals a canvi d'1 euro. A través d'un projector es podrà veure vídeos de la Marató 2012

Federació Catalana de Pitch & Putt

PLATJA D'ARO - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Rupià

Rupià per La Marató

TASTETS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Santa Cristina d'Aro

Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Venda de punts de llibre solidaris. Els comerços de Santa Cristina d'Aro venen durant tot el mes de desembre punts de llibre solidaris a un preu d'1 € per a recollir fons per a la Marató de TV3.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Santa Cristina, amb la col·laboració dels diferents establiments comercials del poble, posa a la venda punts de llibre solidaris al preu d'1 euro. Els punts de llibre estan disponibles durant tot el mes de desembre.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El Club Patí Cristinenc i l'Associació Dóna'm un somriure organitzen una patinada amb patins, patinets, skates, bicis i fins i tot caminant. El recorregut aproximat és de 7 km que comença a les 11 hores del matí. La inscripció és a un preu de 3 euros i es pot fer de dilluns a divendres a partir de les 17 hores o bé el dia de la patinada de 10 a 11 hores.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Omplir les lletres d'una pancarta que posa “Marató de TV3” de monedes. Acte organitzat per la Zona Jove de Santa Cristina d'Aro.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Associació Dóna'm un somriure, sorteja una panera a cada funció d'Els Pastorets de Nadal.

Club Patí Cristinenc

Data:

L'entitat informa: Patinada popular (amb patins en línia, 4 rodes, o monopatí) amb sortida des del Pavelló d'Esports de Santa Cristina d'Aro fins a la població veïna de Castell d'Aro, anada i tornada.

Matxacuca Associació Esportiva

MARATÓ DE L'ARDENYA

Data:

L'entitat informa: Curses de muntanya al peu del Massís de l'Ardenya, popular de 10 Km. i 21 Km, 42 Km i 63 Km. Petita fira de material de muntanya i activitats paral·leles. Sortida des de la plaça del poble i arribada al Pavelló. Per a més informació: matxacuca.cat.

Sant Feliu de Guíxols

Alex Boats - Lloguer d'embarcacions

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Associació Esportiva Ganxona Dive Different

CAPBUSSA'T PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'exposició "Una aproximació a les profunditats..." és una mostra de fotografia subaquàtica realitzada pròpiament dins l'aigua, acompanyats d'un monitor titulat durant tota la immersió. No es necessita experiència. Possibilitat de capbussar-vos per La Marató de TV3 de 14 a 19 hores (dissabte piscina) i de 10:30 a 13:30 hores (diumenge platja).

Associació Percussió Ganxona

PERCUSSIÓ PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Percussió Ganxona organitza, el 9 de desembre, una actuació destinada a La Marató, a la Rambla Vidal. Percussió i solidaritat.

Ateneu Deportiu Guíxols

TRADICIONAL QUINA NADALENCA

Data:

L'entitat informa: Tota la recaptació d'aquest cap de setmana 15 i 16 de desembre es destina a la Marató

Club Aquàtic Xaloc

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

El tinglado del port

MERCAT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Mercat de Nadal amb una parada que serà una tómbola solidària. Es sortegen peces atorgades per artistes, artesans locals i artesans del mercat. També es fa una xocolatada popular a les cinc de la tarda durant els dos dies de l'activitat.

Escola de Futbol Sant Feliu

II TORNEIG DE NADAL

Data:

L'entitat informa: II Torneig de Futbol de nens d'Escoleta, de 5 i 6 anys, de nou clubs diferents de les comarques gironines. A banda de partits de futbol, es realitzen diferents actes per tal de recaptar fons per a La Marató de TV3.

Escola de Karate Dojo Sant Feliu

MANUALITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola col·laboren amb La Marató amb les manualitats que fan i posen a la venda a la fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols.

Escola Gaziel

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'escola Gaziel celebra el V Mercat solidari per recollir fons a favor de la Marató de TV3. Enguany es pot trobar productes artesanals realitzats pels nostres alumnes i articles de 2a mà.

IES Sant Elm

ACTUACIONS I VENDA DE PRODUCTES

Data:

L'entitat informa: Escenari a la Rambla Vidal amb actuacions dels alumnes de l'Institut i altres col·lectius. Paradetes de venda d'objectes i coques realitzades pels alumnes.

Torroella de Montgrí

Associació Comerciants Carrers Porta Nova i Major, de Torroella de Montgrí

DEGUSTACIÓ DE COQUES I PASSTISSOS

Data:

L'entitat informa: Degustació de coques i pastissos fets pels comerciants dels carrers Porta Nova i Major de Torroella de Montgrí.

Xibeques del Cau - Oncolliga - Catalunya contra el Càncer

AJUDEU-NOS A BATRE EL RÈCORD DE MONEDES EN LÍNIA

Data:

L'entitat informa: Fer el rècord de monedes en línia Fer la lectura del llibre de la Marató Actuació de Mireia Monterde, dansa. Actuació de Windy Hoppers, swing

Ulla

Casa Cultura Sant Andreu

QUINA

Data:

L'entitat informa: La Casa de Cultura Sant Andreu d'Ullà organitza una quina tradicional de Nadal.

Verges

Ajuntament de Verges

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Taller de manualitats organitzat per l'Associació de Labors Empordà.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats organitzades per l'Associació de Dones Vergelitanes. Outlet solidari, venda de productes de regal, roba, decoració de Nadal, etc el 15 i 16 de desembre..

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Marxa solidària provinent dels diferents pobles de la comarca organitzat per pares i mares de l'Institut-escola Francesc Cambó i Batlle i voluntaris de la zona. Itinerari 1: sortida de la Plaça de l'Església a les 9 h. i de la Plaça de les Olives a les 8:45 h. Itinerari 2: sortida davant el Súper de Bellcaire a les 8:30 h. i de la Plaça de l'Ajuntament a les 8:30 h. Itinerari 3: sortida de Canet a les 9:45 h. Itinerari 4: sortida de la Plaça Major de Rupià a les 8:15 h. i sortida de la Plaça de l'Ajuntament de Parlavà a les 8:15 h. Sortida de la Plaça de Foixà a les 8:30 h, sortida de la Plaça d'Ultramort a les 9:30 h. Trobada general per travessar el pont del riu abans d'arribar a Verges. Itinerari 5: sortida de la Plaça Major de Verges a les 9 h. Hora d'arribada a la Plaça Major de Verges: 10:30 h

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats organitzades per pares i mares de l'Institut-escola Francesc Cambó i Batlle. 12:00h. Cant improvisat pels alumnes de l'Institut Montgrí (Grup Dalladalt ) 12:15h. Actuació de l'Escola de Música la Flauta Màgica de Figueres. 12:30h. Ball de bastons pels alumnes de l'Institut-escola Francesc Cambó i Batlle de Verges. 13:00h. Actuació de l'escola de Música de Torroella de Montgrí 13:30h. Actuació de la Coral Vergelitana

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Cercavila pels carrers de Verges amb la participació de la Colla dragonera l'Espàrrec de Vilaür, Colla Curcullera de Palau de Santa Eulàlia i els Gegants i Capgrossos de Verges i Bellcaire.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Durant el matí, activitats organitzades per l'Institut-Escola Francesc Cambó i Batlle. Exposició i venda de productes fets pels alumnes i venda de polseres d'en Richi, alumnes 1er. ESO.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Botifarrada solidària, organitzada per La Sopa i l'AVI.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats organitzades per l'AMPA. Xocolatada solidària.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Ball solidari al Poliesportiu Pepita Palomeras. Sorteig d'una panera.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats organitzades per la Llar d'Infants Les Bombolles. Xiqui-park i diversos tallers per als més petits.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats organitzades per l'Associació de Labors Empordà. Venda i tallers de manualitats i sorteig d'una panera.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Venda de flors, organitzat pel Casal de Jubilats, que coincideix amb el mercat setmanal els dies 11, 15 i 16 de desembre.

Anar al contingut