Montsià

Alcanar

Ajuntament d'Alcanar

ALCANAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament, amb la col·laboració del teixit associatiu del municipi, organitza una jornada esportiva amb competicions de bàsquet, exhibicions de ballet, patinatge i twirling i ball popular, al poliesportiu municipal, el dia 15. I el dia 16, tallers infantils, actuacions musicals diverses, cercaviles, jocs, degustacions gastronòmiques, i altres, al centre cívic.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Amposta

CEIP Miquel Granell

ESMORZAR SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Esmorzar solidari de pa amb xocolata al pati de l'escola.

Centre Hípic Carlos Cid

TOTS A CAVALL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dia 15 xerrada sobre "La nutrició del Cavall" per Josep Salvador Ferrer. ECA Amposta. Dia 16. Activitats diverses al voltat del cavall. Munta i doma clàssica. Exhibició de dansa per part de l' Escola Neus Rodes de Tortosa. Xocolatada per als nens, carn a la brasa i sorteig d'un lot de productes de les terres de l'Ebre.

Escola Consol Ferré

TALLER DE TITELLES

Data:

L'entitat informa: Al vestíbul de l'escola es fa una exposició de titelles que han fet les criatures amb l'ajut de la seva família. Paral·lelament, es fa una tómbola on se sortegen petits objectes artesanals que aporta el professorat i les famílies que ho desitgin. Els fons recaptats es destinen a La Marató de TV3.

Institut de Tecnificació Esportiva TTE

CREEM AMB IMAGINACIÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'ESO de l'Institut de Tecnificació Esportiva TTE elaboren, amb molta il·lusió, els objectes més divertits per a recollir fons per a La Marató.

La Pepa

UN DONATIU, UNA CANÇÓ

Data:

L'entitat informa: Tothom que vulgui col·laborar amb La Marató pot escriure en una pissarra ben gran el nom d'una cançó per fer-la sonar.... perquè la música amansa les feres i, a veure si, entre tots, amansem el càncer.

Lliga contra el Càncer comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Delegació d'Amposta

TÓMBOLA

Data:

L'entitat informa: Tómbola d'objectes que cedeixen diferents establiments i particulars d'Amposta a favor de La Marató.

Los dimarts al llar i El grup de dansa Paracota

Data:

L'entitat informa: Cantada i ballada de jotes tradicionals de l'Ebre, així com una ronda de jotes improvisades per diferents grups. També es pot gaudir de pinxo de botifarra d'arròs típica de l'Ebre amb allioli i un gotet de vi, al Parc dels Xiribecs. Anima't!

MónNatura Delta de l’Ebre

PERXA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Vine a aprendre un dels mètodes de navegació tradicionals, amb una barca típica del Delta de l'Ebre. Les barques de perxar permetien navegar sense fer soroll i apropar-se a llocs d'accés complicat; per aquest motiu es feien servir per caçar i pescar.

PQPI - Pla de transició al treball d'Amposta

PUNT DE LLIBRE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del PQPI Pla de Transició al Treball d'Amposta confeccionen punts de llibre solidaris. Els venen durant la Fira de Mostres d'Amposta, del 6 al 9 de desembre. Les persones que adquireixin un punt de llibre solidari, participen en el sorteig d'un sopar per a dues persones que es fa en un restaurant d'Amposta.

Freginals

Ajuntament de Freginals

FREGINALS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Excursió a la Serra del Montsià, esmorzar solidari i bingo per recaptar fons a favor de La Marató, organitzat per l'Ajuntament de Freginals i el Centre Excursionista “Pedrenyers de Freginals”

Godall

Agrupació Musical de Godall

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dins de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, es fa un Bingo solidari.

Mestresses de Casa de Godall

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Celebrem el Nadal totes les dones juntes fent un berenar, col·laborem amb la Marató de TV3 amb un Bingo solidari.

La Sénia

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - LA SÉNIA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Joventuts Unides

JOVENTUTS UNIDES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert dels conjunts instrumentals Bàsic 2 i Avançat de l'escola de música de Joventuts Unides a la Casa de Cultura de la Sénia

Joves Maskarats

JOVES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tallers de pintura del logo de la Marató, confecció de llaços per part dels més petits del municipi. Bicicletada popular pels carrers del municipi amb la col·laboració de la Unió Ciclista la Sénia. És una activitat en la que poden participar persones de totes les edats. Els participants lluiran un logotip.

Masdenverge

Associació de Joves Font del Peu

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Des de l'Associació de Joves Font del Peu es fan activitats diverses com venda de flors de nadal al nucli del municipi, a la tarda sorteig d'una cistella gegant amb productes dels comerços del poble i comarca, xocolatada popular per tal de recaptar fons per a La Marató de TV3.

Santa Bàrbara

Ajuntament de Santa Bàrbara

SANTA BÀRBARA SOLIDÀRIA, AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses.

Associació de Dones Planeres

FESTA DEL PRE-NADAL

Data:

L'entitat informa: Durant l'acte de recaptació de fons, actuació de La Rondalla Paracota, de música tradicional de les terres de l'Ebre per amenitzar la vetllada i també es fan sortejos de regals a les assistents i se'ls obsequia amb un petit berenar.

Sant Carles de la Ràpita

Associació Ràpita Endavant

RIFA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant els dies previs, reparteixen entre els socis i sòcies i usuaris i usuàries de la Casa del Mar participacions per al sorteig de cistelles amb productes típics nadalencs i treballs manuals realitzats en els tallers. La totalitat de les donacions i dels diners recaptats amb el sorteig es destinaran a La Marató.

Associació Sociocultural Xerinola

NADAL PER A TOTHOM

Data:

L'entitat informa: Tots els nens i nenes de l'esplai faran una cantata de nadales, teatre i anuncis per donar la benvinguda al Nadal.

Botiga Lo Corriol

RIFA SOLIDÀRIA I 24 H. CORRENT, CAMINANT I EN BICI

Data:

L'entitat informa: Rifa Solidària: Una rifa de reis amb el sorteig d'un equipament esportiu per a corredors, valorat en 850€. Els números es poden adquirir a la botiga Lo Corriol a un preu de 5€ i 0,50€ van destinats a la Marató de TV3.

RIFA SOLIDÀRIA I 24 H. CORRENT, CAMINANT I EN BICI

Data:

L'entitat informa: 24 hores solidàries corrent, caminant i en bici: Activitat per a totes les edats on es pot córrer, caminar i anar en bici. El circuit és urbà, i la gent que hi vulgui participar ha de dirigir-se a la taula que hi ha als exteriors del Pavelló Firal. Allí poden donar el seu nom i el donatiu que aporten.

Centre Comercial Hort del Rei

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Club de Jubilats Casa del Mar

RIFA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant els dies previs, reparteixen entre els socis i sòcies i usuaris i usuàries de la Casa del Mar participacions per al sorteig de cistelles amb productes típics nadalencs i treballs manuals realitzats en els tallers. La totalitat de les donacions i dels diners recaptats amb el sorteig es destinaran a La Marató.

Club Patí Rapitenc, secció bàsquet

PATI RAPITENC PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Compteció de 3x3 en dues categories diferents, mini i bàsquet.

Fondistes Rapitencs, Centre Excursionista La Foradada, Club BTT la Ràpita

24 HORES SOLIDÀRIES CORRENT, CAMINANT I EN BICI

Data:

L'entitat informa: Activitat per a totes les edats on es podrà córrer, caminar i anar amb bici. El circuit és urbà i la gent que hi vulgui participar ha de dirigir-se a la taula a l'exterior del pavelló firal.

Grup de Teatre Xip-Xap La Ràpita

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Institut Els Alfacs

ESMORZARS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'un curs d'ESO porten esmorzars preparats a casa, pizzes, pa de pessic,... i els vénen a la resta de companys, al preu d'1 €, tots els divendres de novembre.

L'Onada Serveis de Deltebre

FESTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Onada Serveis de Deltebre organitza una festa per a La Marató.

L'Onada Serveis Sant Carles de la Ràpita

Data:

L'entitat informa: Els nens de les escoles canten per la Marató. Els Pallapupes (pallassos d'oci hospitalari) dinamitzaran l'acte on explicaran als nens de manera entenedora què és el càncer i a les 10'30 ballarem junts la coreografia del vostre himne a l' exterior del recinte, amb l' escola de Dansa i els pallassos com a monitors de guia.

Data:

L'entitat informa: Per la tarda Taichi i gimnàstica per a gent gran, i la col·laboració de diferents grups de dansa de la població. Per acabar amb una gran xocolatada i coca per tothom.

Sant Jaume d'Enveja

Associació Cultural i Musical Trokasons

BATUKEM PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Batukem per a La Marató de TV3, cercavila per diferents carrers i places de la vila, durant el matí a les 11:00 h, des del Pont Lo Passador fins a la Plaça 23 de juny. Tarda a les 16:30 h sortida des de la Plaça 23 de juny fins al Pont Lo Passador. També facilitem per les donacions voluntàries punts d'informació davant de l'Església i Baixada del Pont Lo Passador, per recollir fons per a La Marató de TV3.

Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Jaume d'Enveja

BALL DE TARDA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ball de tarda, amenitzat per un duo musical i un berenar a la mitja part.

Esplai Xinxibireta

VENDA DE ESPELMES DECORADES AMB MOTIUS DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'esplai Xinxiribeta coincidint amb el Parc de Nadal fan espelmes de Nadal i les pinten com una activitat més del parc i després el dia que fan mercat al poble surten a vendre-les.

Grup Tempo Teatre

ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Representació teatral tradicional de l'obra Els Pastorets, amb adaptació lliure a càrrec de Mª Carmen de Francisco i Fabre.

Ulldecona

Patronat de la Passió d'Ulldecona

REPRESENTACIÓ ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa:

Residència d'Ulldecona L'Onada

DESFILADA BENÈFICA

Data:

L'entitat informa: Al matí: Activitats físiques al gimnàs Fes Esport i a la Plaça de l'Església de la població. A la tarda: Desfilada benèfica dels comerços de la població, amb models de gent voluntària del poble, actuacions de diferents entitats, sorteig de productes i serveis donats per empreses de la població.

Anar al contingut