Pallar Sobirà

Alins

AMPA Alins, Pallars Sobirà

CONCERT INFANTIL DE NADAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal infantil dels nens i nenes de les escoles de la Zer (zona escolar rural) del Pallars, que participen en diferents activitats extraescolars. L'activitat es fa mitjançant el Consorci Escola Itinerant de Música i dansa del Pallars i l'escola de Folk dels Pirineus, organitzat per l'AMPA d'Alins.

Esterri d'Àneu

Entitats Valls d'Àneu

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: A les 18 hores xocolatada al poliesportiu d'Esterri d'Àneu. Tot seguit cercavila pel Carrer Major amb la xaranga Kina Creu i els capgrossos de l'Estarna fins a l'Ajuntament on té lloc un Bingo solidari.

Rialp

Associació de Dones de Rialp, Club Excursionista de Rialp, Comissió de Festes de Rialp, AMPA de Rialp i l'Escola de Futbol de Rialp

MATÍ PER LA MARATÓ A RIALP

Data:

L'entitat informa: Rialp participa amb la Marató i entre vàries associacions del poble organitzen un matí divertit per a grans i petits. Xocolatada solidària per agafar forces per fer un excursió amb sorpreses per a grans i petits i a l'arribar a la plaça ball per a tots amb el flashmob de la Marató i pica pica per tornar a carregar piles per fer el bingo.

Cassigalls

RIFA, TALLER I BERENAR

Data:

L'entitat informa: Taller de manualitats textils i guarniments de Nadal per a grans i petits a la sala polivalent de l'Ajuntament. Despres hi haurà berenar per tots I fi de festa

Sort

Ajuntament de Sort

SORT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sort organitza, el dijous 13 de desembre, al poliesportiu els Til·lers de Sort un partit de futbol sala femení i el diumenge 16 de desembre, cabaret i espectacle infantil d'acrobàcies.

Associació Cultural Sardanistes de Sort

SARDANES PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural Sardanistes de Sort balla una sardana per tal de fomentar la nostra dansa, a la vegada que col·labora, com una activitat més, per a La Marató de TV3.

Anar al contingut