Pla d'Urgell

Barbens

Associació de Dones Cimbori

BARBENS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Representació de ballets dels nens de l'escola pública Sant Roc i actuació de ball country del grup de Vilanova de Bellpuig. Berenar solidari amb xocolatada i coca. Compravenda de productes elaborats per voluntaris. Aquestes activitats al poliesportiu, a les 16.00.

Bell-lloc d'Urgell

Associació de Dones Flor de Lis

ESCALA EN HIFI

Data:

L'entitat informa:

Bellvís

Associacions de Bellvís i Els Arcs

MILLOR EN COLLA !!!

Data:

L'entitat informa: Activitats organitzades per les associacions del municipi: activitats esportives (partits de bàsquet i futbol), activitats culturals (coral, sardanes i escola de música) i activitats lúdiques (esplai i associació de joves). I berenar popular.

Esplai Xino-xano

CAMINADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'Esplai Xino-xano de Bellvís organitza una caminada solidària des de Bellvís fins al Miracle, on es fan diverses activitats i es torna cap al poble.

Castellnou de Seana

Associació de Dones Terra Baixa

BINGO SOLIDARI PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Partides de bingo, berenar subvencionat per l'ajuntament i espectacle final.

Grup Escala en Hi-FI

ESCALA EN HIFI

Data:

L'entitat informa: Una colla de gent de totes les edats s'uneixen per a cantar cançons d'artistes de nom reconegut a tot el món. A part de passar-ho bé en tots els sentits, fan sortir a la gent de casa per a passar una estona més que agradable i a més se sentent orgullosos de poder contribuir a tan noble causa com és la Marató.

El Palau d'Anglesola

Associació de Dones del Palau d'Anglesola

EL PALAU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Berenar gratuït per a les associades i marits. Desfilada de vestits antics de núvia cedits per veïnes del poble i lluïts per joves del poble. L'acte està amenitzat pel grup de guitarres local The Syfons.

El Poal

Associacions del Poal

Data:

L'entitat informa: El dia 6 de desembre les associacions del poble convoquen a un dinar de xatonada i cassola de cargols a la sala del Casal. Durant el dinar, l'associació de gent gran, de dones i de bitlles sortejaran 3 cistelles de Nadal.

Fondarella

Associació de Dones de Fondarella

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Fondarella posa a la venda un esmorzar solidari, que consisteix en una tassa de xocolata desfeta i un tall de coca de sucre, pel mòdic preu de 3 €.

Associació juvenil de Fondarella

TARDA LÚDICA

Data:

L'entitat informa: Jocs diversos de taula, futbolí, bingo, pòquer, bitlles i jocs per petits i grans, adaptats a totes les edats.

Golmés

Associacions de Golmés

GOLMÉS JUNTS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tallers de Nadal, patinatge artístic, sortejos, teatre i futbol.

Ivars d'Urgell

Associació de Dones de l'Estany d'Ivars i Vallverd

FESTIVAL LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ivars d'Urgell acull diferents activitats per a La Marató, una d'elles, la V Trobada de Puntaires, que aplega 300 dones, la venda de pastissos i braços de gitano de mig metre i una rifa.

Linyola

Ajuntament de Linyola

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Esmorzar popular, tallers infantils, caminada popular, sessió d'aeròbic, xocolatada, concert de l'Escola Municipal de Música de Linyola, rifa i ball.

Miralcamp

Ajuntament de Miralcamp

UP A UP EL MÈTODE

Data:

L'entitat informa: Projecte teatral i musical de caire festiu, didàctic i lúdic.

Mollerussa

Afaniu

ENLAIRADA DE GLOBUS

Data:

L'entitat informa: Enlairament de globus en solidaritat amb la causa de la Marató de TV3 contra el càncer, serà sonada! Mollerussa solidària.

Agrupament Escolta i Guia Cal Met

CANTADA DE NADALES PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cantada de Nadales pels carrers i places de Mollerussa, el dia 24 de Desembre, a càrrec dels nens i nenes de l'Agrupament Escolta i Guia Cal-Met.

AMPA Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa

L'IGNASI PERAIRE AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tota la decoració nadalenca i artesanal que elaboren nens i nenes de l'escola, a la venda a la paradeta per a La Marató. Dia Festival Nadal Escola Mestre Ignasi Peraire.

Col·legi La Salle Mollerussa

SOLIDARITAT A L'ESCOLA

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 10 al 14 de desembre, cada classe d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius (un total de 33) han d'aconseguir omplir una ampolleta d'aigua amb monedes d'1, 2 i 5 cèntims.

Mollerussa per La Marató

MOLLERUSSA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant el 15 i 16 de desembre les diferents entitats socials, esportives i culturals de Mollerussa s'han unit totes, per primer cop, sota el lema Mollerussa amb La Marató de TV3 amb l'objectiu de recaptar fons. Un esmorzar dóna el tret de sortida als actes, seguit d'una enlairada de 1.000 globus i un berenar tot esperant la visita del Patge Reial. Concert de Corals a la Missa Major i vermut i sardanes, amb so digital, a la Plaça de l'Ajuntament.

Restaurant El Gat Negre

EL GAT NEGRE AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Gat Negre de Mollerussa col·labora amb La Marató de TV3 organitzant diferents activitats que culminen amb una actuació del monologuista canta-actor Rai Borrell, actor i músic.

Sidamón

Club de ball esportiu Country Gold

IV TROBADA COUNTRY SIDAMON PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club de ball esportiu Country Gold de Sidamon organitza una trobada de ball amb el que molts balladors de la comarca i el seu voltant participen. També hi col·laboren l'Associació Cultural i l'Ajuntament de Sidamon.

Penya Blaugrana de Sidamón

XOCOLATADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xocolatada solidària mentre esperem que arribin els Reis d'Orient.

Torregrossa

Ajuntament de Torregrossa

TORREGROSSA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Festival de manifestacions artístiques diverses, presentat pel grup de teatre amateur Tour-Mix Teatre. A més, se celebra un Bingo solidari, i hi ha diversos sortejos i també un ball popular.

Associació Cultural i Artesana Didal d'Or

TÓMBOLA I BERENAR

Data:

L'entitat informa:

Associació de Dones Busca Temps

TÓMBOLA I BERENAR

Data:

L'entitat informa:

Vilanova de Bellpuig

AMPA Escola Marinada - Associació de Dones Anjua - Llar Municipal Gent Gran

Data:

L'entitat informa: Berenar popular el dia 6 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda. Nenes del nostre poble ens fan un ballet de gimnàstica rítmica, després berenem coca amb xocolata desfeta i seguidament hi ha un bingo.

Club Ciclista Guineus

CONCENTRACIÓ CICLISTA

Data:

L'entitat informa: Concentració ciclista per anar a Mollerussa en suport a la Marató de TV3.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - VILANOVA DE BELLPUIG

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de CC Guineus.

Anar al contingut