Conca de Barbera

Barberà de la Conca

Associació de Dones de Barberà de la Conca

XOCOLATADA I MERCAT

Data:

L'entitat informa:

Blancafort

Associació Esportiva Blancafort

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Esportiva Blancafort, juntament amb l'AMPA del Zer Poblet de Blancafort organitzen una exposició fotogràfica sobres les colles, entitats o associacions i principals actes o festes de la població. Actuals i antigues amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3.

Conesa

Ajuntament de Conesa i Associació de Fills i Amics de Conesa

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Conesa i l'Associació de Fills i Amics de Conesa us prepara diferents activitats per a tots els gustos. Un concert coral amb acompanyament de piano i rapsode de cançons tradicionals i nadalenques, venda del calendari “A Conesa, la Bellesa” on apareixen imatges d'unes joves conesines captades pels fotògrafs Carlos Gutiérrez i Olga Canals, i un piromusical.

L'Espluga de Francolí

El talleret de la llar

COR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El talleret tèxtil participa en La Marató amb la confecció de fermalls de diversos colors en forma de cor, utilitzant materials, com és el feltre.

Entitats de l'Espluga de Francolí amb La Marató de TV3

SOPAR SOLIDARI PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sopar solidari per a La Marató. Bingo a la catalana i grups de música de la vila. Amb la col·laboració de més de 25 entitats, empreses i particulars.

Les Piles

Ajuntament de Les Piles

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Ajuntament de les Piles de Gaià

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament i el poble de les Piles de Gaià celebren el diumenge 16 de desembre el Mercat de Santa Llúcia. En el si d'aquest mercat les Piles organitza diferents activitats per tal de recaptar diners a favor de la Marató com són, un esmorzar popular on es col·labora amb dos euros per la Marató. Altrament, les diferents parades participants en el mercat aporten algun producte que forma part d'una magnífica panera que es sorteja entre tots aquells qui hagin comprat tires per valor d'1€ cadascuna.

Montblanc

Agroconca floristeria jardineria

UN LLAÇ PER LA VIDA!

Data:

L'entitat informa: Arbre de Nadal de 7 metres fet amb fusta de palets per penjar llaços. Cada llaç un euro.

Aprodisca - Hortus Aprodiscae

UN NADAL ECOGASTRONÒMIC, MUSICAL I SOLIDARI!

Data:

L'entitat informa: Vine a divertir-te i fem d'aquesta festa un pas més a la integració de les persones amb discapacitat i a la solidaritat de la comarca, amb l'actuació d'Aprodisca Batuke, tast ecològic amb productes Hortus, conta contes, caga tió ecològic, fira de detalls artesanals i moltes sorpreses més.

Club Atlètic Montblanc - Ajuntament de Montblanc

VI SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA

Data:

L'entitat informa: Cursa infantil de 500 metres i cursa popular de 3 km pels carrers de Montblanc per recaptar fons per La Marató.

Club Bàsquet Montblanc

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Club Tennis Montblanc

FES UN JOC PER A LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Marató de partits de tennis i pàdel a les instal·lacions del Club Tennis Montblanc. L'activitat comença primer amb els alumnes de l'escola de tennis, per així seguir amb els pares i les mares, i també els socis de l'entitat.

Consell Esportiu de la Conca de Barberà

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Gimnàs Montblanc i Gimnàs Totalgym de l'Espluga de Francolí

BALLEM PEL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Festival de dansa amb gran varietat de coreografies i diferents estils, dansa jazz , dansa del ventre, zumba, dansa urbana, Bollywood i un magnífic homenatge a les millors cançons dels anys 80, amb més de 200 ballarins de totes les edats.

Institut Martí l'Humà

ARA TEATRE

Data:

L'entitat informa: Reinterpretació de l'obra de teatre que el grup de teatre de l'Institut Martí l'Humà va representar amb motiu del festival de Nadal.

Pira

Ajuntament de Pira

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Rocafort de Queralt

Associació de Joves de Rocafort de Queralt

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

Santa Coloma de Queralt

AMPES de Santa Coloma de Queralt

ENCESA D'ESPELMES

Data:

L'entitat informa: Les AMPA dels 4 centres educatius de Santa Coloma fa una encesa d'espelmes per col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany anirà destinada a la prevenció i tractament del càncer. Diumenge 16 de desembre, a les 6 de la tarda, a la Plaça Major! Amb la llum d'aquestes espelmes, es dibuixa un gran llaç, símbol de la lluita contra el càncer.

Associació de Dones Colomines

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Col·legi Mare de Déu del Carme de Santa Coloma de Queralt

SOMRIU

Data:

L'entitat informa: Els/les alumnes del col·legi Mare de Déu del Carme participen en un festival de Nadal en el qual el fil conductor és recaptar somriures en un plató simulat de televisió on s'hi està realitzant el programa 'Somriu'.

Coral Infantil CORxeretes

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Cantada de nadales tradicionals per tal d'amenitzar el mercat de Nadal.

Sarral

Associació de Joves Saüc de Sarral

UN BEURET CALENTÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia de la Fira de Sarral a l'estand de l'Associació de Joves Saüc, venta de begudes calentes, cafès, tes, infusions, xocolata desfeta, etc.

Associació de Jubilats i Pensionistes de Sarral

BERENAR SOLIDARI PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Jubilats de Sarral organitza un berenar solidari i un espectacle per als socis. Durant el berenar els assistents fan les seves donacions per a La Marató de TV3, i a l'acabar es fa el recompte de les aportacions i es truca per fer la donació.

Solivella

Grup Cultural de la Dona de Solivella

Data:

L'entitat informa:

Vilaverd

Amics de Vilaverd

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa:

Vimbodí i Poblet

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

VIMBODÍ I POBLET ES MOBILITZA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Diferents activitats (concerts, actuacions, exhibicions, taula zero, bingo, concursos, futbol, sopar solidari,...) amb la participació de totes les entitats del municipi. I pedalada popular pel nou carril bici de la carretera de Poblet.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - VIMBODÍ I POBLET

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Anar al contingut