Alt Camp

Alcover

Ajuntament d'Alcover - Col·lectiu de Dones - Associació de Jubilats - Grup de Teatre Saura del Col·lectiu - Escola Municipal de Música - Escola d'Adults - AMPA Escola Mare de Déu del Remei - Xiquets d'Alcover - Club Esportiu Alcover

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dinar popular, jocs escolars, audició musical, representació d'obra de teatre, tarda de bingo llar de jubilats, rifes, partit de futbol...

Associació Esplai Fem-nos Amics

PUJADA DEL PESSEBRE ESPLAI FEM-NOS AMICS

Data:

L'entitat informa: Activitat en família per a la concienciació de la problemàtica que suposa el càncer. La recaptació per part de les famíles s'uneix a l'aportació destinada, com cada any, de l'Esplai Fem-nos Amics de Reus.

Llar d'Avis La Mimosa d'Alcover

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

Memorial Abel Gomis

VIII MEMORIAL ABEL GOMIS

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol en memòria del nostre amic. Selecció d'Alcover versus Amics de l'Abel. En acabar, berenar per a tothom a un preu simbòlic de 2 euros.

Alió

Ajuntament d'Alió, Comissió de Festes

Data:

L'entitat informa: Torneig de futbol i desfilada de rams de núvia i complements.

Data:

L'entitat informa: Caminada, dinar popular i bingo, organitzats per la Comissió de Festes de l'Ajuntament d'Alió. Concert de Nadal a càrrec de la coral Sant Bartomeu d'Alió.

Bràfim

La Cleca

DESFILADA INFANTIL

Data:

L'entitat informa: Cap de setmana complet a Bràfim. El dissabte es fa una desfilada infantil amb la col·laboració de botigues de valls i el diumenge, un concert amb vermut i sorteig.

Cabra del Camp

Cabra del Camp

PEDALA PER A LA MARATÓ - II MEMORIAL XAVI TONDO

Data:

L'entitat informa: Cursa de BTT l'objectiu de la qual és recaptar fons per a La Marató de TV3.

El Milà

Ajuntament del Milà

SOPAR AMB BINGO PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Milà fa un sopar i un bingo per tal de recollir diners per a La Marató de TV3.

El Pla de Manlleu

Ajuntament d'Aiguamúrcia i Societat Cultural i Recreativa del Pla de Manlleu

CALÇOTADA I BINGO

Data:

L'entitat informa: Calçotada, a les 14.30, al local de la Societat del Pla de Manlleu i a la sobretaula bingo a favor de La Marató.

Sònia Ferré, artista visual

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

El Pla de Santa Maria

Associació Gent Gran Pla de Santa Maria

Data:

L'entitat informa: Organitza un sopar i bingo popular.

Club de Trail El Replà

I CURSA SOLIDÀRIA EL PLA DE SANTA MARIA

Data:

L'entitat informa: La Cursa solidària del Pla de Santa Maria vol ser una nova iniciativa popular amb un recorregut urbà de 3km de distància suficientment senzill i atractiu per poder convocar a totes les persones que vulguin aportar el seu granet de sorra.

El Pont d'Armentera

Associació de Dones del Pont d'Armentera

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Col·lectius i Poble del Pont d'Armentera

UNA PASSEJADA PEL PONT D'ARMENTERA

Data:

L'entitat informa: Passejada pel Pont d'Armentera. Breu recorregut popular pels entorns del poble on els participants de totes les edats poden col·laborar aportant la voluntat.

Escola Santa Magdalena

FEM SABÓ PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A l'escola Santa Magdalena, d'El Pont d'Armentera, fem sabó líquid per rentar la roba i el venem. El sabó el fem amb l'ajuda de l'àvia d'un alumne de l'escola. Tots els diners recaptats van destinats a La Marató de TV3.

El Rourell

Comissió de Festes - Associació del Club d'Arandel·lo

BINGO I PAELLA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Figuerola del Camp

Set7d'oli

I FESTA DE L'OLI

Data:

L'entitat informa: Esmorzar popular a les 10 hores i presentació de l'oli ecològic en conversió de la collita i elaboració pròpia a un preu de 2 euros que serà per la Marató de TV3.

La Riba

Entitats de La Riba

MULTIACTIVITATS MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xocolatada, gimcana, demostració amb "montaditos" i degustació. Dinar i bingo.

Les Pobles

Associació Esportiva Amics i Amigues de Les Pobles / La Carena

CAMINADA I VERMUT PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Dia 9: Caminada per la Marató des de Les Pobles a Montagut passant pel cim i arribant a l'ermita de Sant Jaume on esmorzarem. Dia 16: Vermut per la Marató al cafè de Les Pobles.

Montferri

Ajuntament de Montferri

SOPAR BENÈFIC I BINGO

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en un sopar benèfic i, posteriorment, un bingo.

Nulles

Col·lectiu de Dones de Nulles /Ajuntament de Nulles

CAMINADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada popular pels afores de Nulles, botifarrada popular i sorteig de premis solidaris.

Picamoixons

Associació de Veïns Rocabruna de Picamoixons

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari.

Puigpelat

Puigpelat per La Marató

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'escola Joan Plana organitza al matí una gincana i futbol, a la tarda torneig de ping pong i xocolatada. L'Associació Cuca i Timbalers organitza un bingo popular. L'Associació Dones Orquídea organitza un sopar benèfic i L'Ajuntament de Puigpelat orgonitza un sessió de cinema.

Querol

Ajuntament de Querol

FESTA INFANTIL MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xocolatada a primera hora per a totes les edats. A partir de les 11.00, s'instal·len uns inflables per als infants, taller de maquillatge i també es poden fer fotografies al costat del Bob Esponja.

Rodonyà

Associació de Dones El Taller de Rodonyà

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'Associació de Dones El Taller de Rodonyà es disposen a ajudar La Marató i, amb aquest motiu, celebren un dinar popular i una quina amb sorteig de regals cedits per particulars i empreses.

Sant Ramon

Associació de Dones Ventseré

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Tallers de risoterapia i sortejos de productes sorpresa.

Banda Sonora i Subirós

BALL

Data:

L'entitat informa: Ball a càrrec de Art-mans, café latino, jalaysha, zafiro 3, Pep músic, liberty i Banda Sonora.

Municipi Sant Ramon (La Segarra)

II SOPAR MARATONIÀ

Data:

L'entitat informa: Sopar acompanyat d'un bingo. A la tarda, diferents activitats per a diferents edats. Jocs de cucanya, masterclass de batuka, remigio, poker i botifarra.

Vallmoll

Club de Tennis Valls

EL CLUB DE TENNIS VALLS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Organització de partits de tennis, pàdel, futbol, bàsquet, jocs infantils, diferents activitats lúdiques i esportives, totes dedicades a La Marató de TV3.

Valls

AMIPA Jaume Huguet

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per a La Marató de TV3. No t'ho pensis i col·labora amb els pares, mestres i alumnes de l'Institut.

APA Escola Enxaneta (Valls)

BERENARS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Els pares i mares de l'escola porten berenars fets a casa i els venen a 1 euro. Quan els nens i nenes surten de l'escola poden comprar el berenar.

Bombers a +

CALENDARI: BOMBERS CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Els bombers de Valls fan un Calendari benèfic 2013. Tota la recaptació és per a La Marató de TV3. Els professionals i bombers hi han treballat de manera solidària i també cares conegudes com: Gerard Salla, Peter Vives, San Yélamos, Amanda Rodríguez, Miranda Makaroff, Laura Ojeda i Alejo Sauras. Hi intervenen nens i nenes que han superat un càncer recentment. Hi ha diferents punts de venda i també online: www.calendari2013.org www.facebook.com/calendaribombers

Cafès Líder

DEGUSTACIÓ AL MERCAT DE NADAL DE VALLS

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la constant presència de Cafès Líder al Mercat de Nadal de Valls, enguany ofereix degustacions de cafès, xocolata a la tassa i te de Nadal a un preu simbòlic.

Club Bàsquet Valls

FEM BÀSQUET, FEM PINYA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Club de Bàsquet de Valls fa partidets de bàsquet entre jugadors del Club, jugadors d'altres Clubs de la ciutat i comarques veïnes, partit de Veterans entre FC Barcelona i La Penya, actuacions musicals, partits entre entitats (per exemple: Colla Vella i Colla Jove, Mossos d'Esquadra i Guàrdia urbana, etc.) i partit de Vips de Valls. El partit estrella és el partit entre presentadors i famosos de TV3. Al Pavelló Joana Ballart de Valls.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - VALLS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - VALLS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de BTT Valls i Alt Camp.

AMB BICI PER LA MARATÓ - VALLS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració d'Associació Ciclista Barri Comarques de Valls.

AMB BICI PER LA MARATÓ - VALLS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Secció Ciclista CB Valls.

Col·legi Cor de Maria de Valls

RIFA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Rifa solidària per poder guanyar un dels obsequis que algunes entitats ens han fet arribar desinteressadament, com per exemple, la samarreta del Milà de Bojan Kirkj (signada per ell), una samarreta i una pilota de bàsquet signada pels jugadors del Barça Regal o una samarreta i pilota del Nàstic.

Comissió de voluntariat del Pius Hospital de Valls

VENDA DE MANUALITATS DELS USUARIS I SORTEIG

Data:

L'entitat informa: La Comissió de voluntariat del Pius Hospital de Valls ha contactat amb empreses i establiments de Valls i rodalies, que han donat voluntàriament algun dels seus productes o serveis, per fer una cistella de Nadal. La butlleta guanyadora és aquella que tingui els 3 últims números coincidents amb el primer premi de la loteria de Nadal. Cada butlleta es ven a 0,50 cèntims d'euro.

VENDA DE MANUALITATS DELS USUARIS I SORTEIG

Data:

L'entitat informa: Els usuaris de l'Hospital de Dia del Centre Sociosanitari del Pius Hospital, de la Residència de l'Alt Camp i els de la residència Casa Montserrat Cuadrada, fan tot tipus de manualitats amb material reciclat. Aquests 2 dies, treballadors voluntaris es tornen de les 8 a les 17h., davant la recepció de l'hospital, per a vendre aquestes creacions (normalment els preus van de 1 a 3€) a tots aquells que s'hi acostin.

Fundació Cultural Privada Mare de Déu del Lledó

MANUALITATS NADALENQUES

Data:

L'entitat informa: Manualitats nadalenques fetes pels nens i nenes de Educació Infantil i d'Educació Primària, per vendre al pati de l'escola.

Plana d'en Berga

PADEL X LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Conjunt d'activitats esportives (pàdel, tennis, curses, bàsquet, futbol sala,..) amb xocolatada per tothom i dinar popular.

Vilabella

Col·lectiu de Dones de Santa Àgata de Vilabella - Associació de la Gent Gran i Pensionistes de Vilabella

BINGO PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Realització d'un bingo amb els veïns de la població.

Vila-rodona

Ajuntament de Vila-rodona - Regidoria d'Esports

ESPECTACLE PER A LA MARATÓ, MASTER-CLASS D'AERÒBIC

Data:

L'entitat informa: Espectacle popular on hi estan convidades totes les persones del poble que tinguin alguna habilitat artística, com per exemple: cantar, tocar un instrument, ballar i recitar poesies, entre d'altres. Els diners que es recullin de les entrades van íntegrament destinats a La Marató de TV3.

ESPECTACLE PER A LA MARATÓ, MASTER-CLASS D'AERÒBIC

Data:

L'entitat informa: Activitat física dirigida, on es fa aeròbic amb diversos tipus de balls i coreografies, salsa, batuka, merengue, etc, a la sala del Casal de Vila-rodona.

Festa Major de Mas d'en Bosc, Vila-Rodona

TALLERS PER A LA FESTA MAJOR DE MAS D'EN BOSC

Data:

L'entitat informa: Tallers solidaris diversos, organitzats per a la Festa Major de Mas d'en Bosc. Tota la recaptació dels tallers és per a La Marató de TV3.

Anar al contingut