Maresme

Alella

Comissió de Festes d'Alella

BRINDIS SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Brindis popular amb la col·laboració dels vins de la DO Alella. Conferència prèvia sobre les propietats del vi com a protectores del càncer.

El somni d'una nit de vins

BRINDA PER A LA MARATÓ DE TV3 AMB VINS DO ALELLA!

Data:

L'entitat informa: Un matí ple d'actes on el fil conductor són els vins de la DO Alella. A les 11 hores, tast de 8 vins a l'Espai Di, a 6 euros. A les 12 hores Conferència " Polifenols presents al vi amb propietats protectores del càncer " a càrrec de Rosa M. Lamuela-Raventos a Can Lleonart. A les 13 hores brindis popular a la plaça de l'Ajuntament per 2 euros.

Escola Hamelin-Internacional Laie

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Fundació Germans Aymar i Puig

UNA GALETA PER UNA ESPERANÇA

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària compartida. Elaboració per part dels usuaris de la Fundació d'unes galetes que es venen als familiars, a tothom que visiti el Centre i també als diferents comerços del poble.

Arenys de Mar

Ajuntament i Entitats locals d'Arenys de Mar

ARENYS DE MAR AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cadena humana i sopar.

ARENYS DE MAR AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert musical.

ARENYS DE MAR AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert i esmorzars, sardanes i activitats infantils els dies 15 i 16 de desembre.

ARENYS DE MAR AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festival artístic i concert de cant coral.

Centre Assistencial Impala - Sistemas Residenciales

TALLER DE PATCHWORK PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Som un grup d'àvies que vivim en una residencia geriàtrica, amb edats entre els 70 i els 80 anys. Formem part d'un taller de Patchwork dins el centre, ara estem elaborant un "Quilt", durant els mesos d'octubre a desembre d'enguany. El rifem i en donem els diners a La Marató de TV3.

Escola Municipal de Música d’Arenys de Mar

TOCA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: L'escola de Música aprofita la convocatòria solidària per fer música en format marató de gairebé 4 hores seguides, fent participar a tots els grups, tant corals com instrumentals, i també alguna altra formació amiga com a convidats. Una participació de l'agenda cultural del municipi.

Residència Geriàtrica Municipal d'Arenys de Mar

OBJECTES DE DECORACIÓ DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Durant aquests dies s'exposen els diferents treballs fets pels propis residents. Es poden adquirir a canvi d'un donatiu voluntari que es destina a La Marató de TV3. Es tracta de caixes pintades i d'altres objectes decoratius de Nadal. A més se sorteja un menú festiu per a dues persones.

Arenys de Munt

Matèria SCP

POLSERA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Matèria crea unes polseres de color lavanda que simbolitzen tots els tipus de càncer. A l'interior de la polsera hi ha el missatge de La Marató de TV3.

Ràdio Associació Arenys de Munt

BALLA COUNTRY PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Balla Country per a La Marató de TV3.

Argentona

Ajuntament d'Argentona

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per a La Marató per l'entorn natural d'Argentona, per a totes les edats, amb caràcter de lleure, per gaudir de la natura.

Associació NATS 55

NIT DE BOITE

Data:

L'entitat informa: La colla NATS 55 coordina el seu “enganxa't” i anima a tothom a participar en les següents activitats. Al matí, a les 10 hores campionat i tirades populars de bitlles catalanes a Can Doro i partides d'escacs al Centre Parroquial. A la tarda, bingo solidari a les 5 hores al Casal de la Gent Gran i ball country a les 6 hores a la carpa del Centre Parroquial. Desitgem una gran festa solidària on Argentona es pugui ben "enganxar” a la Marató de TV3.

NIT DE BOITE

Data:

L'entitat informa: Voleu ballar tot recordant les discoteques dels 60,70 i 80? Els NATS 55 organitza una nit de "boite" a La Sala, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argentona. Hi esperen una gran moguda de gent que ajudi a fer més gran la col·laboració amb La Marató.

Baladia restauració

SUMA'T A LA MARATÓ AMB LA XOCOLATADA BENÈFICA

Data:

L'entitat informa: Durant el matí es fan diverses activitats i tallers per als nens. Xocolata amb coca per a tothom que hi assisteixi. Preu de la xocolatada, 4€.

Fisioformación

CURS SOLIDARI D'EMBENATGE NEUROMUSCULAR

Data:

L'entitat informa: Kinesiotaping. Curs d'embenatge que entre d'altres patologies serveix per tractar els edemes consecutius a problemes derivats de la cirurgia postcàncer com ara limfedemes.

Cabrera de Mar

Ajuntament de Cabrera de Mar

I MARXA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Marxa solidària de 7 km amb un recorregut forestal. Durant el recorregut hi ha una xocolatada i al finalitzar la marxa, un refrigeri per a tots els participants. Rifa de regals i per als més menuts castells inflables.

Associació de Pensionistes i Gent Gran de Cabrera de Mar

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Cabrera Solidària

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Grup de Joves de la Parròquia de Cabrera de Mar

PARADETA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: És una fira que organitza l'escola del poble amb paradets de cada curs i amb el pessebre vivent i apart de gent del poble s'espera a tots els alumnes amb els seus pares i familiars. Tindrem una paradeta on hi vendrem treballs manuals nadalencs fets pels nens del Grup de Joves (tions, espelmes amb el seu centre, figuretes pel pessebre...) i farem un taller de pintacares pels nens i nenes.

Cabrils

Associació de Jubilats/des i Pensionistes de Cabrils

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

CE Cabrils

FUTBOL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: 09:00. Partits de Futbol 7 corresponents al campionat de lliga futbol base. 10:00. Activitat esportiva sorpresa per tothom amb aportació voluntària per a la Marató. 10:30. Concurs tradicional de coques per equips i esmorzar popular amb aportació voluntària per a la Marató. 11:00. Partit oficial de Lliga del 1r Equip, Cabrils Calella. 13:00. Presentació i desfilada per equips de tot els equips de futbol del CE Cabrils.

Club Bàsquet Cabrils

TORNEIG 3X3 SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Organització d'un torneig de bàsquet de 3x3 solidari, amb participació oberta. Preu de 20€, integres per a la Marató.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - CABRILS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Club de tennis La Llobera

TORNEIG DE TENNIS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Organització d'un torneig de tennis solidari, amb participació oberta. Preu de 10€, integres per a la Marató.

Club Esportiu Cabrils

FUTBOL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concurs de coques, xocolatada popular i sortejos sorpresa. Tres partits de futbol de Lliga i presentació oficial de tots els equips de l'entitat.

Espai Jove Altell i Escola Municipal d'Adults (Ajuntament de Cabrils)

SOPAR INTERCULTURAL

Data:

L'entitat informa: El sopar intercultural és un sopar popular amb degustació de plats de diferents països, cuinats pels alumnes de l'Escola Municipal d'Adults i de veïns i veïnes del poble. Els diners recollits amb la venda dels tiquets aniran destinats a la Marató de TV3.

Illa activa de Cabrils

PORTES OBERTES + MASTERCLASS

Data:

L'entitat informa: Accés al complex esportiu de totes les persones que ho desitgin abonant una quantitat simbòlica destinant 100% a la Marató. A més, per incentivar-ho, es duran a terme Masterclasses específiques de diverses modalitats.

Calella

Calella amb La Marató

CALELLA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A la plaça de Catalunya, de Calella, a les 10:00 h., s'hi fan diverses activitats per a La Marató de TV3: Caminada Calella marxa, botifarrada, bingo, dansa, etc., organitzades per entitats de la ciutat i coordinades per l'Àrea de Política Social. D'altres activitats que es fan durant tota la setmana són el sopar per a La Marató, conferència, etc. A la plaça de l'Ajuntament, de Calella , a les 17:00 h., s'hi fan diverses activitats: Ruleta, bingo, castell inflable, etc., organitzades per entitats de la ciutat i coordinades per l'Àrea de Política Social.

Canet de Mar

AMPA Escola Turó del Drac

POLSERES VERMELLES

Data:

L'entitat informa: Els nens han d'omplir les etiquetes de diverses polseres vermelles d'hospital, amb un missatge, un desig, el nom d'una persona que hagi mort pel càncer, un dibuix.... posar-se'n una durant tota la setmana... i intentar que tots els nens de Canet la duguin i sensibilitzin els adults. Les altres polseres que han fet els nens es pengen del "arbre dels desitjos" i es venen a la gent del poble al llarg del matí de La Marató.

Coordinadora d'Entitats de Canet de Mar

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dverses activitats solidàries durant tot el cap de setmana.

Màgia Central - Catalunya

GRAN FESTIVAL DE MÀGIA

Data:

L'entitat informa: Gran festival de màgia per a La Marató de TV3, amb 12 mags, amb 12 estils diferents de màgia amb molt d'humor.

Sàlvia, associació de dones de Canet de Mar

COUNTRY PER A LA MARATÓ A CANET

Data:

L'entitat informa: Ballada de country organitzada per Sàlvia, associació de dones de Canet de Mar i Cor Country Maresme. Sorteig de varis obsequis i un pernil.

Dosrius

AMPES de Dosrius

Data:

L'entitat informa: El dia que les AMPES pugem al Castell de Dosrius els pessebres de tots els centres educatius (Escola Bressol, Escoles de Primària: Escola del Pi i Escola Encarnació Fonoll, i l'Institut), aprofitarem a la baixada per celebrar tots junts en família una botifarrada popular on es farà la recol·lecta de 2 € per persona que aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3.

El Bosc Vertical

EL BOSC VERTICAL

Data:

L'entitat informa: El parc d'aventures El Bosc Vertical col·labora amb La Marató. Els aventurers poden anar d'una copa d'un arbre a un altre a través de les alçades: ponts, tirolines, lianes, xarxes, taules d'snow... tot plegat, més de 90 activitats a metres del terra. Es troba a Dosrius, dins del Parc Natural del Corredor Montnegre.

El Masnou

AFEM - Amics del Ferrocarril del Masnou

JORNADA VIA ZERO

Data:

L'entitat informa: AFEM - Amics del Ferrocarril del Masnou fa una Jornada via "Zero", on posa en circulació trens de cinc polzades per a nens i grans.

Associació de Veïns del Carrer Sant Rafael del Masnou

BITLLES CATALANES

Data:

L'entitat informa:

Club Atlètic de Masnou

UNA JOGUINA, UNA IL·LUSIÓ

Data:

L'entitat informa: Gimcana no competitiva relacionada amb el futbol, per tots els nens i nenes de primària. A canvi de participar s'ha de donar una joguina perquè la Creu Roja les lliuri a aquelles famílies amb dificultats econòmiques.

Col·legi Sagrada Família

ELS PASTORETS DEL FERRER MAGÍ

Data:

L'entitat informa: Un any més la versió infantil dels "Pastorets" serveix per a fer una recollida solidària per a La Marató de TV3. És una versió per a nens i nenes dels pastorets tradicionals. Es fa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'El Masnou.

Coral Xabec / Gent del Masnou

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal de la Coral Xabec de Gent del Masnou. Dissabe 22 de desembre a les 21:30 hores a la Parròquia de Sant Pere. Nadales populars i fragments del Messies de Händel i missa a trois veux de Dubois.

Escola Bergantí

NO PERDIS EL PUNT DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Confecció i venda de punts de llibre realitzats pels alumnes de l'escola.

Escola de Ioga Shankara

PUNTS DE LLIBRE

Data:

L'entitat informa:

Escola Marinada del Masnou

FIRA DE SANTA LLÚCIA

Data:

L'entitat informa:

Escolàpies La Immaculada del Masnou

XIV PARTIT TRIANGULAR PROFESSORS - PARES - NENS

Data:

L'entitat informa: XIV Partit triangular Professors - Pares - Nens.

Guingueta 43 dels Cavallets

ACTIVITAT SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa:

JOCEM (Jove Orquestra de Cambra d'El Masnou)

CONCERT

Data:

L'entitat informa: Concert benèfic amb entrada gratuita.

Món Ibèric

PERNIL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Món Ibèric aporta 1 € per cada peça sencera venuda, pernil o espatlla.

Penya Barcelonista El Masnou, Ocata i Teià

Data:

L'entitat informa: Ofereix un sopar popular a 10 € en el local de la Penya. Sorteig d'un pernil, cava i pilota, en combinació amb els 2 últims números de la Once del 17-12-2012.

Malgrat de Mar

AMPES de Malgrat de Mar

MERCAT DE JOGUINES

Data:

L'entitat informa: Mercat de joguines de segona mà i taller de porta-espelmes i primer pessebre vivent, a partir de les 17.00, es realiza el mercat de joguines de segona mà i el taller de porta-espelmes, a la plaça de l'església.

MERCAT DE JOGUINES

Data:

L'entitat informa: Al Parc del Castell, a partir de les 18.00 i fins a les 20.00, es realitza el 1r Pessebre Vivent, amb la col·laboració dels nens i les nenes de totes les escoles del poble, així com també de l'Ajuntament.

Biblioteca La Cooperativa

VENDA DE LLIBRES PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres a la biblioteca La Cooperativa a un preu simbòlic d'1 € més la voluntat. Aquesta activitat es podrà fer durant l'horari de matins: de dijous a dissabte de 10h a 13h i a les tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20,30h.

Mataró

AMPA Escola Anxaneta

NADAL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Per la festa d'enguany, els alumnes de l'Escola Anxaneta aporten joguines, pinten dibuixos entorn la temàtica solidaritat i es venen. Organitzen un taller de castells, partits de futbol entre pares, mares i fills, contacontes i moltes coses més!

Associació Civil GEM

UNA MÀ PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Volem fer un gran Puzzle per la Marató! Durant tot el matí es pot participar en activitats esportives, taller de Hip-Hop, taller de bicicletes i “mercadillo solidari”. A més, es pot gaudir del concert de les corals, dels conjunts instrumentals de l'escola, de la rifa d‘un curs d'anglès i d'una samarreta del Barça signada per l'Andrés Iniesta.

Associació de veïns i veïnes de l'Havana i rodalies

TIÓ SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: En el context de les festes nadalenques, la mainada del barri fa els guarniments de l'arbre que tenim plantat a la Plaça de l'Havana i, mentre fem cagar el Tió i repartim xocolata calenta per fer passar el fred, omplim la guardiola solidària amb diners i bons desitjos.

Associació Venedors Plaça Gran i Rodalies

XOCOLATA I COCA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de venedors de plaça Gran i rodalies, amb la col·laboració de l'Associació Juvenil Mà Oberta-Cor Obert Valldemia i En Gres Cat, serveixen xocolata i coca per 1,5€.

Centre de Normalització Lingüística del Maresme

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Colla Castellera Capgrossos de Mataró

PARTIT DE FUTBOL CAPGROSSOS - TV3

Data:

L'entitat informa: VII edició del partit de futbol entre l'equip de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró i l'equip de Televisió de Catalunya, format per cares conegudes, col·laboradors i periodistes.

Dimecres Flabiol

NADALES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com l'any passat nadales amb flabiol i percusions, pels voltants de la fira de Santa Llúcia de Mataró, al mateix temps repartiment de felicitacions de Nadal a canvi d'un donatiu per la Marató.

Escola Oficial d'Idiomes del Maresme

L'ARBRE DELS DESITJOS

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'EOI Maresme escriuen els seus desitjos de Nadal en anglès, francès o alemany i els pengen als arbres de l'escola. Per cada desig es fa una contribució mínima d'un euro. Entre els participants, es sortejarà un petit obsequi (de part de l'escola i de la botiga de Mataró, "Culinarium")

Escola Pia Santa Anna Mataró

EXPOSICIÓ: DINERS AMB VALOR AFEGIT

Data:

L'entitat informa: L'exposició "Diners amb valor afegit" té el fil conductor dels diners que han estat modificats artísticament pels alumnes de l'ESO i del Batxillerat d'Arts de l'escola, i també per exalumnes que s'hi han afegit. La venda d'obres es fa a través d'un web. Durant el temps que l'exposició romangui oberta, es fan diverses activitats entre les quals destaquen: - 10 de novembre, a les 19 h. - Arts a Can Palauet: Música, dansa i poesia a càrrec dels alumnes i exalumnes de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró. - 30 de novembre, a les 20 h. - Conferència Lluís Bassat: Art, col·leccionisme i mercat. Sales d'exposició de Can Palauet: Carrer d'en Palau, 32-34, de Mataró.

Farmàcia Colldeforn

CAMINADA SALUDABLE

Data:

L'entitat informa: Caminada per la salut d'una hora aproximada, i un petit refrigeri en finalitzar l'activitat.

Federació Catalana de Gimnàstica

TROFEU PER APARELLS GIMNÀSTICA

Data:

L'entitat informa: Competició de gimnàstica artística femenina per aparells, salt, paral·leles, barra d'equilibri i terra. Els gimnastes poden fer des de un fins els quatre aparells. Hi ha 6 categories i un total de 53 gimnastes corresponents a 8 clubs catalans.

Iluro Hoquei Club

ILURO HC AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Torneig social d'Hockei. Xerrada a càrrec de la Dra. Llum Velasco Xocolatada solidària, rifes, paneres, etc.

Institut Thos i Codina

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Unió de Botiguers de Mataró

TÓMBOLA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tómbola solidària amb la col·laboració dels botiguers de Mataró que donaran els seus productes. Amb el suport de l'Associació del Càncer de Mataró.

Montgat

Ajuntament de Montgat

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Marató solidària de Futbol. Camp Municipal de Futbol. Jornada esportiva i participativa, amb partits de futbol de diverses categories i partit amistós entre els veterans del RCD Espanyol i una selecció de veterans de Montgat. Animació per la canalla, batucada, botifarrada popular, inflables i un gran fi de festa amb l'elaboració del Mosaic més gran del Maresme. Podeu consultar preus i llocs de venda de tiquets a www.montgat.cat.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Concert solidari de Gospel a la sala Pau Casals (Biblioteca Tirant lo Blanc), a càrrec del grup Gospel Sons, sota la direcció de Georgina Blanch. El preu de les entrades és de 3€.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: La Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat organitza un mercat de llibres de segona mà, amb una aportació mínima d'1€ podeu emportar-vos un llibre de l'ampli ventall que us oferim.

Club Patinatge Artístic Montgat

FESTIVALET DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Festival de Nadal amb la participació de més de 180 nenes, d'edat entre 3 i 17 anys, de diferents clubs i escoles. A més, hi ha una exhibició de balls caribenys (salsa) en parella. L'aportació és d'1€ per persona que assisteix a l'esdeveniment.

Òrrius

Associació Juvenil Comissió de Festes d'Òrrius

Data:

L'entitat informa: Dins dels actes de festa major d'hivern, fan un sopar popular a base de botifarra d'Òrrius a la brasa, a partir de les 21.30 i a continuació actuació musical d'un grupet de rumberos, i per acabar la nit DJ Follo. Preu 5€ per persona.

Palafolls

Assemblea Nacional Catalana - Palafolls per la Independència

ENCESA D'ESPELMES SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Estelada gegant amb espelmes. Les espelmes es podran comprar a un euro el mateix moment de l'encesa o durant la setmana abans a diferents comerços del poble.

Casal d'homes de Palafolls

VERMUT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els gegants de Palafolls, el dissabte dia 16 junt amb diferents entitats del poble, ajuda al casal de l´home de Palafolls a que la seva recaptació sigui quantiosa.

VERMUT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Casal d'homes de Palafolls fa un vermut solidari amb molt de menjar i pocs diners.

VERMUT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: La colla gegantera de Palafolls amb tota la seva imatgeria fa el tradicional caga tió solidari de Palafolls, que ocupa la major part de la tarda del dissabte.

CD Palafolls

Data:

L'entitat informa: Botifarrada popular al camp de futbol de Palafolls, organitzada per el c.d. Palafolls el dissabte dia 15 de desembre a les 12 hores.

Escola de Música i Dansa Palafolls

ACTIVITATS DE DANSA

Data:

L'entitat informa: Activitats de dansa, banda de música, pastissos, xocolatada, etc.

La Puput

LA QUINA

Data:

L'entitat informa: La Puput organitza una Quina per a La Marató de TV3.

Pineda de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar i Entitats

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Tallers de gravat oberts a tothom per il·lustrar el llibre gegant de la Marató de TV3, a càrrec de Mireia Córdoba. Divendres dia 14 a les 19 hores i dissabte dia 15 a les 11 hores.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Recorregut Plaça Mèlies, Dr. Bertomeu, Passegi Marítim de Pineda, Passeig Marítim de Calella, Far de Calella i retorn pel mateix itinerari. Organitza el Centre d'Estudis Arqueològics de l'Alt Maresme. Sortida Plaça Mèlies.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Sopar espectacle solidari el 15 de desembre a les 20:30 hores. Preu, 7€ a benefici de La Marató.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10 hores del matí, diverses activitats a càrrec d'entitats de la vila, ball, espectacles, torneig d'escacs, tallers i degustació de productes elaborats especialment per l'ocasió. Plaça Mèlies.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Actuacions musicals, dansa, venda de productes artesans i tastets gastronòmics, torneig d'escacs i sortejos. Hi col·laboren diferents entitats de la població.

AMPA Col·legi Mare de Déu del Roser

ESMORZAR SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Farem un esmorzar solidari pels nens de l´escola, amb coques confeccionades per les families integrants de l´ AMPA, i amb l´aportació económica voluntaria per part de cada família.

AMPA i Escola Aloc

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Les famílies de l'escola aporten, desinteressadament, llibres, revistes i/o berenar per vendre al preu d'un euro durant la tarda al pati de l'escola, a partir de les 16:00.

Associació de discapacitats de l'Alt Maresme - ADIAM

SOPAR, JOCS, CONFERÈNCIES, I VENDA DE LLIBRES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de discapacitats de l'Alt Maresme, ADIAM, fa conferències a les Escoles Freta de Calella, a la Sala d'Actes. Sopar a l'Hotel Santa Mònica de Calella. El 16 de desembre pel matí som a la Plaça de Catalunya de Calella i per la tarda a la Plaça de l'Església de Calella.

Premià de Dalt

Ajuntament de Premià de Dalt

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Cadena humana amb la participació de 6000 persones.

Coral Primiliana

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Premià de Mar

ABP Premià de Mar

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Amics de la Sardana de Premià de Mar

BALLADA DE SARDANES A PREMIÀ

Data:

L'entitat informa:

Àrea Bàsica de Salut de Premià de Mar

UNA FLOR, UN SOMRIURE

Data:

L'entitat informa: Gràcies a la cooperació d'una horticultura de Premià de Mar, a l'entrada del CAP venda d'una ponsètia petita.

Assemblea Nacional Catalana - Premià de Mar per la Independència

ESTELADA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ TV3

Data:

L'entitat informa: Bandera estelada feta d'espelmes (9x15 metres) sobre les rajoles de la plaça de la Sardana. Totes les premianenques i els premianencs poden aportar-hi la seva espelma per un donatiu d'un euro. Música, parades i la participació d'algunes entitats de la vila, així com de Premià de Dalt.

Entitats Ciutadanes de Premià de Mar

Data:

L'entitat informa: Marató de country i bicicletada popular per tot Premià de Mar.

Escola Mar Nova

FESTIVAL DE NADAL 2012

Data:

L'entitat informa: Recital de nadales presentat per la Directora de l'Escola Mar Nova. Cada assistent participa comprant una entrada consistent en una polsera vermella.

Escola Pública Sant Cristòfol

CALENDARI ARTÍSTIC PER A LA MARATÓ 2012

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de 5è de l'escola han fet unes creacions artístiques inspirant-se en Antoni Tàpies i Perejaume que vendran a les famílies del centre i a la població en general del poble, en forma de calendari.

Grup de Joves Parròquia St.Cristòfol de Premià de Mar

TALLERS I JOCS PELS MÉS PETITS!

Data:

L'entitat informa: El Grup de Joves de la Parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar amb la col·laboració de l'Esplai Parroquial Premià i l'Escola Assís, organitza pels més petits un matí de tallers i jocs amb materials reutilitzats.

Kampikipugui i Centre l'Amistat

ABSURD

Data:

L'entitat informa: Per passar una bona estona amb monòlegs, històries i actuacions musicals dels anys 70.

Oficina de Català i Escola d'Adults de Premià de Mar

L'ARBRE DELS DESITJOS QUE PORTEN SORT

Data:

L'entitat informa: Veniu a escriure un desig per al 2013 i a penjar-lo de l' arbre de Nadal. Segur que es farà realitat! Preu 0,50€ Preu: 0.50 €

Sant Andreu de Llavaneres

Escola Serena Vall. Alumnes de 6è

COQUES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 6è. de primària cada divendres fan coques i les venen a la sortida de l'escola amb la finalitat de recaptar diners per al viatge de fi de curs i el divendres dia 14 organitzen una venda especial en la que la recaptació es destina a la Marató.

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANT ANDREU DE LL. - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

La Xarxa d'espectacles infantils i juvenils

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Llavaneres amb La Marató de TV3

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Flashmob a càrrec dels alumnes de l'escola de Dansa Merche Rams. Es dinamitza el comerç local, alhora que se sensibilitza la població perquè col·labori amb La Marató.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular, tómbola solidària de joguines i llibres, flashmob a càrrec de Gim Llavaneres, actuació amb el grup Esperit de Joventut, actuació de l'escola de música de Llavaneres, i per acabar elaboració d'un gran mosaic solidari. Al Parc del Passeig Mare de Déu de Montserrat.

Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna i Entitats

FESTA DE LA INFÀNCIA I JOVENTUT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats de les diferents entitats i empreses de la població. Concert de música de l'aula de música, rifes, inflables, tallers, titelles, actuacions de l'esbart dansaire i els gegants, activitats esportives, etc. Són algunes de les activitats que portarem a terme.

Sant Cebrià de Vallalta

Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

VIU EL NADAL A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular. IX Jornades de la tardor i del bolet.

VIU EL NADAL A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

Data:

L'entitat informa: Sopar solidari amb sorteig de regals facilitats pel comerç i veïns del municipi. Organitza l'associació de voluntaris de Protecció Civil de Sant Cebrià i Els Brasers de Sant Cebrià. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANT CEBRIÀ V. - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Sant Iscle de Vallalta

Associació de voluntaris per la cultura i festes

CONCERT AL CASAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de Nòmada Trio, Jordi Bastard i Els amics de N'Gai N'Gai al Casal de Sant Iscle de Vallalta, dissabte 15 de desembre a partir de les 22:30 hores. Organitzat pels Voluntaris per la Cultura i Festes, hi col·labora l'Ajuntament de Sant Iscle.

Sant Pol de Mar

Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El Xou de La Marató és una parodia teatral que fa el Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar, en la qual TV3 ha decidit gravar el programa de cap d'any al poble. Amb actuacions representacions, anuncis gravats, etc.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar fa durant tot el dia la Taula de La Marató, en la qual la gent fa la seva aportació i alhora se'ls dóna un element decoratiu que es penja al Xiprer de La Marató. A part, es fan diverses activitats,com Quines i actuacions, venda de pastissos, etc. Al final del dia i un cop el Xiprer queda guarnit es fa l'encesa de l'arbre amb llums de colors. Aquest Xiprer formarà part de l'ornament de les festes nadalenques. El Xiprer és l'arbre de La Marató. La taula a cada hora es va canviant el personals ,gent del poble , afectats per alguna de les malalties que han tractat La Marató de tv3 durant els anys i també gent de diverses entitats o grups, gent de nom com Carme Ruscalleda o Pere Jaume, metges ,politics etc.. La Marató ja forma part del nostre patrimoni festiu i cultural de Sant pol ja es una festa més del calendari de Sant Pol....

Sant Vicenç de Montalt

AMPA CEIP Sot del Camp, AMPA CEIP Sant Jordi, AMPA Escola Bressol Els Garrofers i AMPA IES Sant Vicenç

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Assemblea Nacional Catalana - Sant Vicenç de Montalt per la Independència

ESTELADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Estelada solidària de 1.000 espelmes que s'encén el diumenge a les sis de la tarda amb la flama de l'estelada solidària de Vic, conjuntament amb moltes altres poblacions de Catalunya. La recaptació serà per a La Marató de TV3. A la Plaça del Poble de Sant Vicenç de Montalt.

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANT VICENÇ MONTALT -EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Teià

Club de Tennis Barcelona-Teià

RODA DE PÀDEL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Roda de pàdel per nivells amb música, entrepà i sorteig de regals.

Federació Catalana de Pitch & Putt

TEIÀ - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Tiana

Agrupació Artística del Casal

CENTRAL PARK WEST, DE WOODY ALLEN

Data:

L'entitat informa: Obra de teatre del calendari anual programat de l'Agrupació Artística del Casal. Darrera obra del cicle, Adulteris de Woody Allen que el grup ha anat representant els últims mesos.

Tordera

Ajuntament de Tordera

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Aprofitant l'afluència de visitants que genera el Mercat de Tordera, s'instal·laran paradetes informatives i de recollida de donatius a llocs estratègics i portades per entitats de la població.

Biblioteca de Tordera

LLIBRES, REVISTES I AUDIOVISUALS

Data:

L'entitat informa: Amb un donatiu mínim de 0,50€ es poden adquirir revistes, i a partir d'1€ comprar llibres, CD's o DVD. Qui vulgui col·laborar-hi podrà adquirir aquest material que s'ha donat de baixa del fons de la biblioteca o bé són donatius dels usuaris.

Voluntaris de Massimo Dutti

ESMORZARS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Un grup de voluntaris realitza una taula-degustació amb solidaritat amb La Marató. Les aportacions són voluntàries.

Vilassar de Dalt

Esports i Fitness (Ajuntament de Vilassar de Dalt)

ESPORTS I FITNESS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Realització d'una coreografia conjunta entre tots els assistents, que hem preparat prèviament. Posteriorment es fa una Classe Magistral de Bodycombat on tots els participants mostren el seu recolzament a La Marató a través de la pràctica esportiva. Fem salut i ajudem a que d'altres persones també puguin fer-ne.

IE Sant Jordi

L'ESCOLA SANT JORDI AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tots els alumnes de l'escola Sant Jordi participen per cursos en una cursa on, prèviament, cada un d'ells haurà arribat a un acord amb les famílies, amics, veïns, que es comprometen a donar-los una quantitat d'euros per cada volta del circuit que recorrin. Un cop s'acabi la cursa, cada participant multiplica les voltes recorregudes pels diners fixats i els recapta per a La Marató.

Vilassar de Mar

AMPA Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

MERCAT DE SEGONA MÀ I TÓMBOLA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Pérez Sala organitza un mercat al matí i part de la tarda, una tómbola amb articles nous i de segona mà donats per les famílies de diverses escoles i comerços de Vilassar de Mar. Xocolatada i música. Tot a preus populars.

Associació de Gimnàstica Artística Vilassar de Mar (AGAV)

FESTIVAL DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Festival de Nadal de Gimnàstica on les gimnastes fan progressions en els aparells i balls amb coreografies per grups.

CEIP Vaixell Burriac

BERENARS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Berenars solidaris durant el mes d'octubre i novembre organitzats per l'Ampa i l'escola.

Grup Organitzador de Festes del Veral de l'Ocata

VILASSAR BALLA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Trobada popular de ball solidari, amb l'objectiu de recollir les aportacions econòmiques de caràcter voluntari que facin els participants. L'acte comença a les 10.00, amb l'assaig d'una coreografia preparada expressament per a La Marató, i el ball definitiu es fa a les 13.00.

PDC Barato - Associació de Veïns/es el Barato

TÓMBOLA I FESTIVAL DE MÀGIA

Data:

L'entitat informa: Festival de Màgia Solidari amb la Marató de TV3 els dies 14-15-16 de desembre a l'Espai Cultural Can Bisa.

TÓMBOLA I FESTIVAL DE MÀGIA

Data:

L'entitat informa: Tómbola de reciclatge, amb més de 300 articles restaurats, els dies 17 i 18 de novembre, de 9.00 a 21.00.

Vilassar Ràdio

L'ABRAÇADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Vilassar Ràdio s'afegeix als actes que es fan a Vilassar de Mar, organitzats per diferents AMPES i associacions en motiu de la Marató 2012, i el mateix diumenge 16 de desembre d'11 a 13:30 hores es fa un especial “Estem perdent els papers!” al Veral de l'Ocata de Vilassar de Mar. Aquest és un programa d'humor que fa 15 anys que és en antena i presenta Jaume Cabot, acompanyat de David Martos i els col·laboradors, Ferran Marimón, Xavier Boluda i Francesc Carrau. El programa prepara diferents seccions, com entrevistes (enregistrem entrevista amb Ariadna Oltra), actuacions musicals i entre altres, engeguem la inicitativa “L'abraçada solidària”. Qui vulgui pot abraçar-se als locutors aportant la voluntat que anirà íntegrament a la Marató d'enguany.

Anar al contingut