Baix Camp

Alforja

Col·lectiu de Joves d'Alforja

ALFORJA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Arbolí

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - ARBOLÍ

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - ARBOLÍ

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de BTT Arbolí.

Botarell

Poble de Botarell

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Cambrils

Agrupació local PSC Cambrils

CONCERT DE GUITARRA SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Concert de guitarra a càrrec del músic Miquel Javaloy, amb cançons tradicionals i noves del seu nou disc.

Ajuntament de Cambrils

CONCERT DE FESTA JOVE AMB ALLIOLI ORQUESTRA

Data:

L'entitat informa: Concert de Festa Jove, amb AlliOli Orquestra. 7 de desembre a les 23 h. al Palau d'Esports de Cambrils. Preu entrada: 3 €. Concert benèfic per a La Marató de TV3: La recaptació de l'entrada i de la barra de bar aniran en benefici de la Marató de TV3. Organitza: Departament de Festes i Entitats Festives de l'Ajuntament de Cambrils.

AMPA Col.legi Vidal i Barraquer de Cambrils

PARTIT DE BÀSQUET EN PRO DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ajuda a la Marató de TV3 amb, Vidal i Barraquer contra Alberich Casas (partit de lliga aleví masculí). Vidal i Barraquer contra Guillem Fortuny (partit amistós aleví femení). Vidal i Barraquer contra Vidal i Barraquer (amistós). El preu simbòlic de l'entrada és d'1€. A la recaptació de l'entrada l'APA hi afegeix 3€ per cada punt aconseguit pels equips participants.

AMPA Escola la Bòbila

TORNEIG DE FUTBOL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Ampa de l'Escola La Bòbila de Cambrils organitza un torneig solidari de partits de futbol en dues categories: pares i alumnes. També es pot gaudir del servei del bar que se suma per col·laborar amb La Marató.

AMPA i Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

L'ESCOLA FA UN MOSAIC GEGANT

Data:

L'entitat informa: Els mil alumnes de l'escola organitzen un acte per realitzar un mosaic gegant amb la forma d'una coma, després de la lectura del nostre manifest.

AMPA i Escola Cambrils

FESTA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Paradeta de roba infantil, manualitats, maquillatge facial, venda de coca i xocolata, intercanvi de joguines, confecció de trenetes, i més.

AMPA Llar d'Infants La Cuca

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els membres de l'AMPA de la Llar d'infants La Cuca organitza un berenar amb postres i pastissos casolans. Sortegen diferents lots de Nadal, tant per a petits com per a grans. Es venen tiquets per al berenar i per als lots de Nadal.

Associació de Veïns Barri de La Llosa

MERCADET BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Un any més l'Associació de Veïns del Barri La Llosa de Cambrils, els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre, amb la col·laboració de veïns, comerços i entitats, torna a fer el Mercat Benèfic per tal de recaptar fons per a La Marató de TV3. Aquest any la recaptació estarà destinada a la investigació del càncer.

Aula Músics

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'associació Cambrils La Mar de Jazz i l'Aula de Músics de Tarragona organitza, el diumenge 16 de desembre, a les 13 hores, un concert únic amb el Cor de Gospel Big Band i Christmas Vocal Ensemble de l'Aula. L'acte té lloc al Teatre del Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere de Cambrils. La recaptació de l'entrada es destina íntegrament a La Marató de TV3 d'enguany. Les entrades es poden adquirir al teatre.

CEIP Joan Ardèvol de Cambrils

L'ESCOLA JOAN ARDÈVOL AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El dia 14 de desembre, els alumnes de l'escola Joan Ardèvol de Cambrils participen amb La Marató de TV3 muntant una parada a l'hora de la sortida de classe. S'hi venen, a preu simbòlic, diferents manualitats realitzades pels mateixos alumnes.

Club Atletisme Cambrils

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Diables de Cambrils

BARRA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Dones del Món

VENDA DE PASTISSOS

Data:

L'entitat informa:

El pòsit batega

MUSCLADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Gaudeix dels fogons de Cambrils col·laborant amb la Marató per recollir fons per a la recerca contra el cáncer. A càrrec de la Confraria de Cambrils i de l'Associació d' Empresaris d'Hostaleria de Cambrils.

Escola Guillem Fortuny

MERCADET DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Mercadet de Nadal. Detalls nadalencs elaborats per l'alumnat del centre amb berenar solidari i cantada de nadales. Rifa d'una cistella amb material escolar.

Escola la Bòbila

FOTO SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: A l'Escola la Bòbila, de Cambrils, realitzen fotografies de cada grup - classe d'alumnes de l'escola, i després les decoren digitalment amb motius nadalencs, creant així una bonica foto - postal per tal de felicitar les festes a les famílies de l'alumnat del centre. Els beneficis de la venta d'aquestes fotos a les famílies són l'aportació a La Marató de TV3.

Escola Marinada de Cambrils

FEM SALUT PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Al matí es fa un esmorzar saludable amb l'ajuda de les monitores de la cuina, i a la tarda s'organitzen uns circuits esportius al pati de l'escola, on tohom pot participar.

Escola Mas Clariana

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dijous 13 de desembre de 16:30 a 18:30 hores, paradetes de venda d'articles realitzats per l'alumnat de l'escola. L'AMPA confecciona un mural amb les empremtes de les mans pintades dels pares i mares de l'alumnat de l'escola, oferint el seu donatiu econòmic a la lluita contra el càncer.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Divendres 14 de desembre de 9 a 12:30 hores, confecció d'un mural gegant amb el símbol del càncer i el lema "Implica't", que està format per l'aportació dels diferents murals minis confeccionats per l'alumnat de cada nivell escolar, d'Infantil a Primària.

Escola Municipal de Música de Cambrils

CONCERT PRO-MARATÓ TV3

Data:

L'entitat informa: Concert de cors, orquestres i grups de vent dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils.

Federació Catalana de Pitch & Putt

CAMBRILS - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Herbalife

FIT-CLUB A L'HOTEL TRYP PORT DE CAMBRILS

Data:

L'entitat informa: Fit-Club a l'Hotel Tryp Port de Cambrils a les 18h: Activitat dirigida d'acondicionament físic, amb treball càrdio, tonificació, coreografia amb ritmes llatins, per a tot tipus de perfil físic. La participació es fa comprant números per a la rifa complementària que té lloc a les 22:00 h. a l'Hotel Tryp Port de Cambrils.

FIT-CLUB A L'HOTEL TRYP PORT DE CAMBRILS

Data:

L'entitat informa: Festa de gala a les 22h, espectacle i subhasta a l'Hotel Tryp Port de Cambrils. Gaudeix i participa en la compra de números per a la rifa, juga a la subhasta i emporta't els millors regals de la gala.

Llar d'Infants Maria Dolors Medina

XAPA SOLIDÀRIA I BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de la Llar d'Infants Maria Dolors Medina organitza, juntament amb l'escola, un berenar solidari que fan les mares i pares. A més, han fotografiat a tots els nens i nenes per confeccionar unes xapes que es poden comprar el dia del berenar.

Menjador Escolar - Escola La Bòbila

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Les monitores del menjador escolar posarem a la venta coca i xocolata per valor d'un euro la ració. Els beneficis obtinguts són la nostra aportació a la Marató de TV3. El dia 14 de desembre l'alumnat que hagi comprat el tiquet de l'esmorzar solidari pot esmorzar coca amb xocolata i alhora contribuir a la Marató d'enguany.

Penya Blanc i Blava i Blaugrana de Cambrils

VERMUT SOLIDARI PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Un got de vermut i una bossa de patates a canvi de 3€. Tota la recapció serà per a La Marató. També es pot fer una partida al "futbolín" i els diners que s'hi juguin es destinen a La Marató.

Capafonts

Associació de Dones Verge de Barrulles de Capafonts

Data:

L'entitat informa: Dinar popular amb escudella i porc senglar i, tot seguit, celebració d'un bingo. L'organització va a càrrec de l'Associació de Dones Verge de Barrulles, la Societat de Caçadors de Capafonts i l'Ajuntament de Capafonts.

Castellvell del Camp

Ajuntament de Castellvell del Camp i Entitats diverses

LECTURA CONTINUADA DE POEMES

Data:

L'entitat informa:

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - CASTELLVELL DEL CAMP

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Colldejou

Associació de Dones de Colldejou

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Duesaigües

Associació Esportiva Baronia d'Escornalbou

LA BARONIA CAMINA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació Esportiva Baronia d'Escornalbou fa una activitat amb els pobles de la Baronia. Des dels pobles de l'Argentera, Duesaigües, Riudecanyes i Vilanova d'Escornalbou, surten els caminants per pujar al Castell d'Escornalbou per les rutes tradicionals. Un cop dalt, xocolata desfeta i melindros per a tothom !!!

Ateneu de Duesaigües

BINGO, PARTIT DE FUTBOL I FIDEUÀ

Data:

L'entitat informa: Fideuà popular de gambes, a la sala polivalent, organitzada per l'Associació de Dones de Duesaigües a les 14.00h.

BINGO, PARTIT DE FUTBOL I FIDEUÀ

Data:

L'entitat informa: Bingo popular.

BINGO, PARTIT DE FUTBOL I FIDEUÀ

Data:

L'entitat informa: L'Ateneu de Duesaigües organitza un partit de futbol entre U.E. Duesaigües - Racing Bonavista, corresponent a la lliga de quarta catalana. Tots el assistents aporten un mínim d'1€ per persona per a La Marató.

L'Aleixar

Associació de Dones ADA

XERRADA INFORMATIVA

Data:

L'entitat informa: Xerrada informativa de la Dra. Margarida Borràs.

Colla de Joves de L'Aleixar

ESPECTACLE MUSICAL

Data:

L'entitat informa: La Colla de Joves de L'Aleixar organitza un espectacle musical i teatral per recollir diners per a La Marató de TV3.

L'Argentera

Ajuntament de l'Argentera

Data:

L'entitat informa: Els habitants de l'Argentera cuinen entre tots un fantàstic arròs de tros, per unes 200 persones. L'Associació de Dones Club '79 prepara les postres per als assistents al dinar. Fes un bon àpat i participa amb La Marató de TV3.

L'Hospitalet de l'Infant

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats durant el mes de desembre. Cal destacar les Jornades sobre el càncer els dies 3, 10 i 17 de desembre, a les 19.30 hores i l'obra de teatre Aquí no paga nadie!, el dia 8 de desembre, a les 18 hores.

Aula de Dansa Miami Platja

TOCS DE PALES PLATJA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa:

Institut Berenguer d'Entença

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Les Borges del Camp

Associació Cultural de Dones Borgenques

Data:

L'entitat informa: Bingo popular.

Maspujols

Associació de Dones La Dàlia de Maspujols

BINGO I VIDRIOLES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones La Dàlia de Maspujols organitza un bingo com cada any i els premis són coses que es recullen de diferents establiments i de persones particulars. Es fan cinc partides de bingo.

Miami Platja

Units per la festa

GALA BENÈFICA I MERCAT DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: El 14 de desembre, gala benèfica amb diverses actuacions musicals. El 18 de desembre, mercat de segona mà amb diverses actuaciones i actes que se celebren durant tot el dia, a més de menjar popular.

Montbrió del Camp

Ajuntament de Montbrió del Camp

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Montbrió del Camp fa un Bingo solidari. Les empreses, entitats i comerços del poble regalen lots dels seus productes o lots de Nadal, cada regal te un número assignat. Els participants compren els cartrons del bingo a 1€, quan canten "Bingo", treuen un número d'una urna i es descobreix quin regal els ha tocat.

Associació de Dones de Montbrió del Camp

BERENAR I TEATRE

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Montbrió del Camp organitza un teatre amateur amb amics del poble, que desinteressadament faran l'actuació i desprès l'associació donarà berenar als assistents, els quals hauran pagat 5 € d'entrada, tots per a La Marató de TV3.

Mont-roig del Camp

Ajuntament de Mont-roig /Centre Obert

CONFECCIÓ I VENDA D'ARTESANIES NADALENQUES

Data:

L'entitat informa: Els infants dels centres oberts elaboren artesanies nadalenques que després vénen al mercat de Miami Platja i al Poliesportiu de Mont-roig, juntament amb coca de sucre i xocolata per fer més festiva l'activitat.

AMPA CEIP Mare de Déu de la Roca

BICICLETADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Realitzarem una bicicletada per grans i petits pels carres del poble. La recaptació de la venda de dorsals es destinarà íntegrament a La Marató. Sorteig de premis i donacions amb el número del dorsal comprat.

Associació de Bitlles de Mont-roig del Camp

RIFA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Bitlles de Mont-roig del Camp organitza una tirada de bitlles catalanes per la Diada de l'oli nou. Rifen un pernil i la seva recaptació es destina a La Marató. La Unió de Dones de Mont-roig del Camp fa activitats dedicades a La Marató.

CE L'Areny

Data:

L'entitat informa: Caminada popular a l'Ermita Mare de Déu de la Roca

Federació Catalana de Pitch & Putt

MONT-ROIG DEL CAMP - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

INS Antoni Ballester

RIFA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Es realitza una rifa d'objectes que entreguen solidàriament els alumnes i les seves famílies, a partir de les 13.00.

Reiki per a tothom

REIKI PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Tractaments de Reiki, tècnica de sanació per imposició de mans, per un mòdic preu que es destina a La Marató de TV3. En aquests temps, amb tant de desequilibri i d'estrès, sempre s'agraeix dedicar una hora a la relaxació i a l'equilibri. En un ambient agradable i acollidor es pot experimentar sensacions mai viscudes.

Unió de Dones de Mont-roig del Camp / Associació de Bitlles de Mont-roig del Camp

BINGO I BICICLETADA

Data:

L'entitat informa: Unió de dones i els brivalls organitza un bingo els dies 8 i 9 de desembre.

BINGO I BICICLETADA

Data:

L'entitat informa: Unió de dones i l'estudi bicicleta estàtica organitza una bicicletada dia 16 de desembre.

Prades

Associació de Dones L'Abellera de Prades

BINGO PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Bingo per recaptar fons per a La Marató, hi col·laboren en els premis tots els comerços i les associacions del poble.

Pratdip

Associació de Dones de Pratdip

Data:

L'entitat informa: El dissabte dia 15 de desembre l'Associació de dones organitza un sopar popular amb aportacions voluntàries i una degustació de tot tipus de postres. La col·laboració és de particulars i de les entitats del poble.

Reus

AMIPA Escola La Vitxeta

II TROBADA DE TIONS D'ARREU DE CATALUNYA

Data:

L'entitat informa: Mostra de tions que els nens i les famílies de l'escola porten durant el dia de La Marató. Aquesta activitat està oberta a la ciutat de Reus i farem difusió a les nostres conrades i arreu de Catalunya.

AMIPA Isabel Besora

ISABEL BESORA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Exhibició d'activitats extraescolars amb esmorçar popular, mercat solidari, tallers, jocs, etc.

AMPA Col·legi Sant Josep

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'AMPA Col·legi Sant Josep fa un mural on s'hi enganxen gomets en un llaç per penjar. El mural va des del terrat de l'escola fins a terra.

AMPA i Institut Escola Pi del Burgar

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Matí Esportiu. Vine a fer aeròbic, funky- hip hop, abdominals, estiraments, etc. Esmorzar de coca amb xocolata.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Llaçada gegant de color rosa. Tots els alumnes, docents i persones de la comunitat educativa fa una llaçada gegant de color rosa al pati de l'escola.

Associació de Dones Ganxetes de Reus

BINGO

Data:

L'entitat informa:

Basic Escola de Ball

MARATÓ DE BALL

Data:

L'entitat informa: Marató de ball de 6 hores amb diferents activitats de ball: tallers, exhibicions, ball social, animacions, etc.

BiciCamp

REUS - LA PINEDA

Data:

L'entitat informa: Aprofiten la sortida en bicicleta que mensualment fa l'entitat de forma gratuïta, i en aquesta ocasió els assistents fan una donació per a La Marató. Aquestes sortides estan orientades a les famílies, per passejar i conèixer l'entorn, i en aquesta ocasió van de Reus fins a La Pineda (Vila-seca) a veure el pessebre de sorra, que es fa en una de les seves platges.

C.N. Reus Ploms

PINTA I MOU-TE CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Els nens ens decoren el club amb els seus dibuixos solidaris sobre el Nadal. I el dia 16, els grans organitzen una festa Master Class d'activitats dirigides, oberta a tothom.

Casal Municipal de la Gent Gran Dte. II

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar solidari.

Casal Municipal de la Gent Gran Dte.III

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar solidari.

Casal Municipal de la Gent Gran Dte.V

BALL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Ball solidari.

Casal Municipal de la Gent Gran Sant Bernat Calbó

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari.

Club Esportiu Despertaferro

TIRADA DE BITLLES CATALANES

Data:

L'entitat informa: Tirada de bitlles catalanes al Parc de Sant Jordi de Reus. Hi participen 15 equips provinents del Baix Camp, Priorat i Tarragonès.

Col·legi Maria Rosa Molas

BICICLETADA FAMILIAR MARE MOLAS

Data:

L'entitat informa: Bicicletada Familiar pels carrers de Reus amb un recorregut urbà i adaptat a tothom.

Col·legi Sant Josep Reus

AMIC INVISIBLE

Data:

L'entitat informa:

Escola General Prim

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Cantata de nadales les tardes dels dies 18, 19 i 20 de desembre al hall de l'escola amb donacions solidàries per la Marató.

Escola i Conservatori de Música de Reus de la Diputació de Tarragona

CONCERT DE CORALS, ORQUESTRA I COR

Data:

L'entitat informa: Concert de les corals de l'escola i de l'orquestra i cor de grau professional.

Escola Joan Rebull

CAMINA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es fa una ruta caminant amb dues variants, una de curta i una de llarga, al voltant de l'escola. Quan s'arriba a l'escola s'ofereix xocolata i coca als assistents.

Escola Montsant

MENJA'T UNA GALETA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'alumnat de sisè de l'Escola Montsant, cada dimarts i cada divendres recullen diners per al viatge de fi de curs. Aquest alumnat, ha decidit que els diners recaptats aquesta setmana seran destinats íntegrament per la Marató contra el càncer.

Escola Puigcerver

EL CÀNCER NO ÉS EL FINAL

Data:

L'entitat informa: Tots els alumnes es reuneixen al pati de l'Escola Puigcerver per construir un llaç gegant amb les capses que cadascú porta i que contenen un desig a dins. D'aquesta manera volen expressar el nostre suport a la recerca oncològica.

Federació de Dones del Baix Camp

SORTIDA DE CAP DE SETMANA

Data:

L'entitat informa: Sortida de cap de setmana a Rialp - Sort. Per cada persona que s'hi apunti la Federació de Dones del Baix Camp donarà 5 € per a La Marató de TV3.

GB Polseres

VENDA DE POLSERES

Data:

L'entitat informa: Venda de polseres fetes a mà, per a La Marató de TV3 contra el càncer.

Grup de Teatre AMPA Escola CEIP Doctor Alberich i Casas

OBRA DE TEATRE FIGURETES DEL PESSEBRE

Data:

L'entitat informa: Representació de l'Obra de Teatre Figuretes del Pessebre.

INS Baix Camp

L'INS BAIX CAMP CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ins Baix Camp de Reus organitza una caminada popular pel voltant de la ciutat, a tota la comunitat educativa i també a totes aquelles persones que ens vulguin acompanyar. Amb la preinscripció s'obsequiarà als participants amb un mocador que té el logotip de la marató i del nostre centre.

Mercat Central de Reus

PARADES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: El Mercat Central de Reus participa a La Marató, amb la col·laboració de totes les parades i els seus clients.

Mercat del Carrilet de Reus

PARADES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: El Mercat del Carrilet de Reus participa a La Marató, amb la col·laboració de totes les parades i els seus clients.

Orfeó Reusenc

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Residència Geriàtrica i Centre de Dia Natura Residencial

MANUALITATS DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Venda de manualitats fetes pels avis. Es tracta de guarniments de feltre per a l'arbre de Nadal.

Residència Itaca Fortuny

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El dia 15 de desembre a la Residència Itaca Fortuny s'organitza un Bingo solidari per a La Marató de TV3. Es juguen cinc rondes de Bingo, on caldrà pagar per a poder jugar, i tots els diners són donats a La Marató. Durant el mes de novembre i desembre posem una guardiola al centre, així tothom qui ho desitja, pot fer el seu donatiu a La Marató.

Secció Excursionista del Reus Deportiu

III MARXA D'ORIENTACIÓ

Data:

L'entitat informa: Marxa d'orientació i regularitat per un recorregut urbà. Participació individual o per equips de fins a tres persones.

Riudecanyes

Grup de Dones de Riudecanyes

OBRA DE TEATRE: LA TEVA DONA M'ENGANYA

Data:

L'entitat informa: Obra de teatre "La teva dona m'enganya", a càrrec del Grup de Teatre "Les Glaneres", de Riudecanyes. L'autor de l'obra és en Lluís Coquard.

Riudecols

Associació de Dones de Puigcerver

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Riudoms

Ajuntament de Riudoms

BINGO I TIÓ DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Club Patí Riudoms

PATINEM PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club Patí Riudoms organitza activitats relacionades amb el patinatge sobre rodes, exhibició de patinatge artístic i d'hoquei patins.

Grup de Dones Bella Llar

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Llar d'Infants Municipal Picarols

COMPRA UN CONTE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de contes infantils a molt bon preu.

Vandellòs

Grup de Dones Alamanda

ACTIVITATS PER RECOLLIR FONS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Totes les entitats del poble col·laboren en diverses activitats, actuacions, bingos, tómboles, venda de llibres i altres articles, sortejos. També es fa un berenar sopar on hi ha moltíssima participació.

Vilanova d'Escornalbou

Associació de Dones de Vilanova d'Escornalbou i L'Arbocet

MOU-TE PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada amb recorregut pel terme de Vilanova d'Escornalbou i amb una durada de dues hores aproximadament. Desprès es fa un esmorzar popular, tant per als caminants com per a la resta del poble.

Llar d'Infants Els Marramiaus

INTERCANVI DE JOGUINES

Data:

L'entitat informa: Entrega de joguines de casa, en bones condicions, a canvi d'una altra. Per cada joguina que s'entrega es demana 1€ per a La Marató.

Vilaplana

Associació de Dones de Vilaplana

BINGO

Data:

L'entitat informa:

Vinyols i Els Arcs

C. Rítmica Vinyols

EMOCIONA'T

Data:

L'entitat informa: Festival de Nadal 2012 del C. Rítmica Vinyols, amb les nenes de l'activitat de l'Escola Santa Caterina de Vinyols i el Arcs, Baix Camp. Coreografies destinades a emocionar al públic assistent, reivindicant la pau al món, els drets de la infància, etc. I per desitjar Bones Festes i Feliç 2013.

Anar al contingut