Baix Llobregat

Abrera

AMPA Escola Ernest Lluch

AMPA ERNEST LLUCH AMB LA MARATÓ I CONCERTS

Data:

L'entitat informa: Les famílies de l'Escola Ernest Lluch organitzen activitats solidàries diverses.

AMPA ERNEST LLUCH AMB LA MARATÓ I CONCERTS

Data:

L'entitat informa: Concerts de Nadal.

Club Esportiu Abrera

ABRERA I EL FUTSAL AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant la jornada de lliga que juguen els equips base del Club Esportiu Abrera, Benjamins, Infantils, Juvenils i Sènior Femení, rifem una panera de Nadal, material esportiu i pilotes de futbol sala, signades per jugadors del FC Barcelona i de la Selecció Catalana. Tot per tal de recollir fons per a La Marató de TV3. Amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera i la FCF.

Begues

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - BEGUES

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Begues.

Escola Sant Cristòfor

PARADETES SOLIDÀRIES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Paradeta felicitació de Nadal. Tots els alumnes de l'escola fan una felicitació nadalenca ben bonica que es ven des d'1€ fins la voluntat. Esmorzar de pastissos molt bons, galetes, dolços que bonament des de casa podeu preparar, a un preu d'1€ fins la voluntat.

No al càncer, des de Begues

GIMCANA NO AL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Al Passeig de Begues, davant de l'església, es realitzarà una gimcana amb 7 activitats: 1. Buscar un donant 2. Taller: Com em poso el mocador 3. Bossa / samarreta: No al càncer 4. Text solidari / bola per l'arbre de Nadal 5. Taller: Menjar saludable 6. Un pin contra el càncer 7. Globus enlaire contra el càncer.

Castelldefels

Castelldefels Rugbi Union Club

FEM UN PLACATGE AL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Rifa de samarretes i pilotes de rugby, durant el partit de lliga que juga l'equip sènior del Castelldefels Rugby Union Club, per a recollir fons per a La Marató de TV3.

Centre de Psicologia Castelldefels

SORTEIG DE CISTELL DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, el Centre de Psicologia Castelldefels sorteja un cistell amb un lot de productes nadalencs entre els nostres pacients. Durant tot el mes, els interessats compren els números per participar al sorteig. Cada número per al sorteig costa 2 €, que se sumen a l'aportació personal a La Marató, per part de equip.

Escola Petit Món - Felisa Bastida

CONCERT DE NADALES I T'ESTIMOGRAMES

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadales a l'escola i elaboració de missatges a nens i nenes amb càncer de part de tot l'alumnat.

Palas Platja Castelldefels Club

TOCS DE PALES PLATJA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Per celebrar el reconeixement com a esport de les pales platja a Catalunya, es fa una trobada popular a la platja de Castelldefels. S'ha de fer el màxim de tocs possibles en tirades de 2 minuts. Tothom que vulgui, palista o no, pot fer una aportació econòmica voluntària que li donarà dret a participar en una rifa de productes donats per entitats locals. Aquesta recaptació anirà, íntegrament, a la Marató.

Castellví de Rosanes

Ajuntament de Castellví de Rosanes - Associació contra el Càncer - Junta local de Castellví

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Matí d'activitats per a la Marató a la plaça del poble. Activitats esportives, lúdiques, culturals i tallers amb la col·laboració de diferents entitats. Actuacions musicals, tallers per als infants, activitats de ciclisme, pista d'slot i exhibicions esportives, xocolatada i botiga solidària d'artesania tèxtil.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Castellví de Rosanes i l'Associació contra el càncer organitzen un quinto solidari destinat a La Marató de TV3 a la sala del CCR.

Cervelló

Federació Catalana de Pitch & Putt

CERVELLÓ - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Som-hi-li Colla Musical Cervelló

L'ESTACANTADA: CERVELLÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Festa solidària per a la projecció del muntatge audiovisual que, al llarg dels mesos d'octubre i de novembre, s'ha enregistrat amb les diferents entitats i col·lectius de Cervelló, cantant l'Estaca, de Lluís Llach.

Collbató

Ajuntament de Collbató

QUINTO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Quinto Solidari. Els premis són regals cedits pels comerços del poble. La recaptació és per la Marató de TV3.

Club Esportiu LATACA

LA PORTALS II VOLTA A MONTSERRAT EN BTT

Data:

L'entitat informa: Recorregut de 55,600 quilòmetres que dona la volta a la Muntanya de Montserrat, travessant els quatre Portals d'entrada a la Muntanya de Montserrat. Paralel·lament se celebrarà la pedalada solidària de 9 quilòmetres per infants i pares.

Slampàdel

TORNEIG DE PÀDEL DE FINAL D'ANY 2012

Data:

L'entitat informa: Slampadel de Collbató organitza el Torneig de Pàdel de Final d'any 2012, el cap de setmana del 29 i 30 de desembre. L'horari del dissabte 29 és de 9:00 a 21:00 hores, i el diumenge 30 és de 9:00 a 14:00 hores. Hi ha 3 categories masculines i 2 categories femenines, fase de grups i eliminatòries, mínim tres partits. El torneig és obert per a tothom. Inscripcions a www.slampadel.com.

Corbera de Llobregat

Associació Coses de Dones

COMPARTIM SOPAR

Data:

L'entitat informa: Sopar de germanor amb actuacions, sortejos i quinto per a recaptar fons per a La Marató. L'associació Coses de Dones posa el postres. Els premis son objectes i tiquets regal cedits pels diferents establiments de Corbera de Llobregat.

Escola Jaume Balmes

CALENDARI 2013

Data:

L'entitat informa: Concurs de dibuix de l'Esperança: cada nen i nena de l'escola presenta un dibuix que representi l'esperança, la il·lusió, la felicitat. Se'n triaran 12 per a fer el calendari del 2013 que es posarà a la venda i tot el que es reculli serà per La Marató!

Cornellà de Llobregat

Amics de la Sardana de Cornellà - Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Data:

L'entitat informa: A partir de les 11 del matí, es fa una ballada de sardanes amb la cobla Maricel i diverses manifestacions de cultura popular, entre d'altres, castellers, diables, trabucaires i corals. També la ira de Nadal organitzada pel grup de pintors de Cornellà es solidaritzarà amb La Marató de TV3.

AMPA CEIP Dolors Almeda

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada amb melindros organitzada per l'AMPA del CEIP Dolors Almeda i per gentilesa de El Menú del Petit SL, a l'entrada de la escola. No us ho perdeu!

Associació de venedors del mercat de Sant Ildefons

MERCAT SOLIDARI DE JOGUINES

Data:

L'entitat informa: Mercat solidari de joguines a la porta principal del mercat, amb joguines portades tant pels propis paradistas com pels clients. Els preus són molt assequibles.

Basket Almeda

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Casal dels Avis de Cornellà - Caixa Penedès

CARBASSA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Organitzen un berenar amb ball, després es talla una carbassa de 75 kg que es ven a bocins.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Basket Almeda.

Llobregat Centre

ANIVERSARI SOLIDARI: “TU PINTES MOLT”

Data:

L'entitat informa: Gran festa d'aniversari amb diverses activitats d'esbarjo familiar. Pintura solidària i col·lectiva d'un quadre gegant dirigit pel pintor Marc Jesús Vives, mitjançant la compra d'un "pinzell solidari" per 1 euro i la venda del quadre.

Parc Esportiu Llobregat

VII ANIVERSARI MÉS SOLIDARIS QUE MAI

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 10 de desembre podràs gaudir de les presentacions de les noves coreogràfies de BodyPump i Bodybalance i de les Masterclass d'Spinning, Streetdance, Aiguagim, Gim Gran i PELL Camp. Convida a familiars i amics a les sessions "OPEN" que trobareu dins del programa especial d'activitats i col.labora un any més amb la Marató de TV3.

Secció Whoviana + Club Atlètic Cornellà

III MARATÓ DEL DOCTOR

Data:

L'entitat informa: Marató d'episodis clàssics de la sèrie "Doctor Who" durant 12 hores. Sortejos i subhastes de material whovian.

El Papiol

Associació Setmana Cultural

TALLER DE RECICLATGE NADALENC

Data:

L'entitat informa: Realització d'estrelles de paper de diferentes mides, una pinya de paper per posar una espelma i treballar maneres simpàtiques d'embolicar regals. Tot amb paper de diari i revistes i pensant amb les festes de Nadal. Guarniments i regals.

Biblioteca Municipal del Papiol

CADA LLIBRE SUMA: PARTICIPEM A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres en una parada a la plaça.

CEM El Papiol

ACTIVITATS ESPORTIVES

Data:

L'entitat informa: El CEM El Papiol col·labora amb la Marató per realitzar els dies 12, 14 i 15 de desembre, quatre activitats esportives: una masterclass de defensa personal, una de bike indoor Xtreme, una carrera americana a la piscina per tota la família i un torneig de 5 hores de natació per equips. A canvi d'un donatiu.

El Prat de Llobregat

Casal d'Avis d'El Prat de Llobregat - Caixa Penedès

TOTS CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis Caixa Penedès, d'El Prat de Llobregat, organitza per als dies 2 i 23 de novembre, un ball amb berenar i el sorteig d'un pernil. Durant el mes de novembre es dediquen a diferents activitats: Balls, Ioga, Gimnàstica, Memòria, Sardanes, Sevillanes, Labors, etc.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - EL PRAT DE LLOBREGAT

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - EL PRAT DE LLOBREGAT

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració d'Agrupació Ciclista el Prat.

Escola Bressol La Granota

GRANOTES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Els infants de l'escola bressol La Granota del Prat de Llobregat han pintat unes granotes de cartolina amb un llacet contra al càncer. Cadascuna es ven a 1 euro per recaptar diners per a la Marató.

Escola Mare de Déu del Carme

PARADETA SOLIDÀRIA I XOCOLATADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A la Plaça de la Vila es munta una paradeta solidària de venda de pastissos i articles elaborats pels alumnes. Allà s'inicia un gest de Vida i Esperança entre la gent que s'hi apropi, que finalitza al pati de l'Escola Mare de Déu del Carme amb una xocolatada.

Federació Catalana de balls retro de saló i llatins

BALLEM CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Diversos stage on s'ensenya una modalitat i una part del ball i, en acabar, unides totes les modalitats, es balla tota la coreografia, amb exhibicions per part dels professors i dels alumnes de la federació.

IES Ribera Baixa

EL TÚNEL DEL TERROR

Data:

L'entitat informa: A finals de novembre l'Institut Ribera Baixa es transforma en un gran túnel del terror. Aquesta activitat lúdica on participen alumnat, professorat i famílies amb una gran dosi de creativitat, aconsegueix que, a partir de petites aportacions econòmiques, es pugui col·laborar amb La Marató de TV3.

Institut Baldiri Guilera

ESCÈNICS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de batxillerat escènic pugen a l'escenari! Els de segon curs fan una perfomance col·lectiva i els de primer presenten una versió dramatitzada de cinc romanços. Finalment, un petit concert del grup de música “Bad Students”.

Esparreguera

Amazing Gospel

PASSIÓ PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Macroconcert ofert per les formacions musicals d'Esparreguera i comarca que s'han adherit a la cantada internacional de l' Unu Tago unu Kanzono. Cel·lebració dels 50 anys de la música de La Passió i presentació de la nova temporada 2013.

CB Esparreguera

PARTIT HOMENATGE JOAN JOSEP SANCHO

Data:

L'entitat informa: Partit homenatge entre excompanys d'un noi mort de càncer als 40 anys i veterans del FCB, i aprofitar l'esdeveniment per recaptar fons per la Marató ja que aquest any hem enterrat dos grans amics i estem patint l'enfermetat de molt a prop.

Classe del Bruixot 5è de Primària, Escola El Puig d'Esparreguera

COL·LECTA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Des de la Classe del Bruixot de cinquè de Primària de l'Escola Cooperativa El Puig d'Esparreguera es fa una col·lecta dels estalvis dels nois i noies per contribuir a La Marató. Abans d'això s'ha fet una feina de sensibilització a tota l'Escola. És als alumnes de l'Escola a qui es donen els programes de sensibilització i a cada una de les 17 classes posa un cartell de la convocatòria d'enguany.

Fundació privada de La Passió d'Esparreguera i Amazing Gospel

PASSIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

IES El Cairat

FIL SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Omplir amb monedes de 50 cèntims la paraula Marató, com a cloenda de les xerrades i concurs de reconeixement dels professors a partir de fotografies.

Pilu Bar

BALLEM CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Ball solidari.

Esplugues de Llobregat

Drum's d'Esplugues

TOCA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de percussió diferent realitzat per Drums d'Esplugues, amb la participació de grups de percussió, colles d'Esplugues i gent del poble, amb la possibilitat de tocar amb l'instrument creat en el taller d'instruments reciclats. Vermut solidari i dinar de germanor.

Duet Esplugues

ACTIVITATS SOLIDÀRIES AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Duet organitza diverses activitats, ciclisme indoor, street dance al carrer amb lluita “xulesca” de balls entre dos grups i dansa del ventre també al carrer. Cada activitat té un preu de 3€.

Escola Amalgama

MARATÓ DE MÚSICA

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'Instrument i de Cant de l'Escola fan una Marató de Música durant tot el dia.

Moto Club Esplugues

MOTOR BAIX CLÀSSIC 2012

Data:

L'entitat informa: Trobada de vehicles històrics per diferents poblacions del Baix Llobregat; parades de lluïment: porta TV3 (foto), Pallejà; monument a Fernando Muñoz (ofrena floral), la Creu de l'Ordre i retorn a Esplugues.

Gavà

Casal d'Avis de Gavà Caixa Penedès

BALL

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis de Gavà organitza pel Nadal un dinar i un ball, i també rifen un pernil.

Club Futbol GavàMar

DEIXEM EL CÀNCER FORA DE LLOC

Data:

L'entitat informa: El Club de Futbol Gavà Mar juga cada cap de setmana un seguit de partits en totes les categories. Els caps de setmana 1-2, 8-9,15 i16 de desembre s'incentivarà la col·laboració a tots els usuaris de les instal·lacions, inclòs el bar i membres del Club, perquè facin la seva aportació.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - GAVÀ

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Gavà.

Escola de Música Músic Alba Massana

CONCERT DE NADAL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per Sant Nicasi, Concert de Nadal i Concert de Festa Major d'Hivern. Es fa a càrrec dels alumnes i professors de l'Escola de Música "Músic Alba Massana", al Casal American Lake, Casal Municipal de Cultura de Gavà.

Ipa Baix Llobregat

TORNEIG SOLIDARI DE PÀDEL PER A LA MARATÓ DE TV3.

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari de pàdel per a La Marató de TV3.

La Palma de Cervelló

Societat Aliança Palmarenca

VÍDEOS AL POBLE

Data:

L'entitat informa:

Martorell

AMPA i Escola La Mercè

PESSEBRE VIVENT

Data:

L'entitat informa: Tradicional Pessebre Vivent organitzat per l'Escola La Mercè de Martorell, amb la col·laboració de l'AMPA i de la Penya Barcelonista de Martorell. Hi participen més de 300 alumnes i professors com a figurants.

Associació de Veïns Pont del Diable

CUINA I MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns Pont del Diable, de Martorell fa una parada de Cuina i Mercat Solidari, on es venen articles nous i de segona mà, cedits per comerços i per particulars. Es venen racions de menjar que ens porten els col·laboradors, per a poder vendre a la Plaça de les hores.

Associació Educativa i Cultural La Trampolina

ESPECTACLE I MASTERCLASS DE BALL

Data:

L'entitat informa: Es tracta de fer primer un espectacle de balls a càrrec de l'Espai Dansa de Martorell i a continuació una Masterclass amb la professora. Balls en línia per a tots els assistents, per acabar en un ball lliure.

Molins de Rei

AMPA Escola Sant Miquel Arcàngel

PATINATGE ARTÍSTIC

Data:

L'entitat informa: L'escola de primària i secundària de Molins de Rei, fa una de les seves activitats, la del patinatge artístic. Nenes des de 6 anys fins als 18 entrenen setmanalment dos cops a la setmana i algunes d'elles competeixen en el Consell Escolar i en les competicions de la Federació Catalana de Patinatge.

AMPA Llar d'Infants El Molí

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

AMPES de Molins de Rei

LES AMPES DE MOLINS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dins la Jornada d'InterAmpes, xerrada dirigida a pares i mares a càrrec del psicòleg Ferran Salmurri i animació infantil per part de Gatzara. Tallers, mercat de joguines i llibres de segona mà, servei d'infermeres, maquillatge d'adutls i nens, venda de pastissos, etc.

Asociació del Casal d' avis de la Riera Bonet

VENDA DE MANUALITATS

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis de la Riera Bonet de Molins de Rei organitza un petit mercat de manualitats diverses que s'han elaborat durant els mes de novembre i desembre cedides per diferents entitats i particulars que es posaran a la venda per a la Marató de TV3.

Assemblea Nacional Catalana-Territorial de Molins de Rei

PARADETA D'ESTELADES

Data:

L'entitat informa: Venda d'estelades, agulles, imants i clauers. Els beneficis són tots per la Marató.

CE Molins de Rei (Secció d'hoquei patins)

FEM FORÇA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Jornada esportiva conjunta de les seccions de judo i hoquei patins del CE Molins de Rei.

Club de Futbol Molins de Rei

TORNEIG DE FUTBOL BASE PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club de Futbol de Molins de Rei fa un Torneig de Futbol Base el dia 6 de desembre 2012. L'entrada és de 2 € i tots el beneficis són per a La Marató de TV3.

Club Pàdel Molins de Rei

PÀDEL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitzen un torneig de pàdel solidari, amb la presència d'esportistes catalans de renom. Diumenge hi ha una botifarrada.Tot el que es recapti es destina, íntegrament, a La Marató.

ESN POM

CAMINADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: A les 9.30h, caminada solidària per Collserola a un cost d'un euro per participant. Fes el teu pas!

CAMINADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Festa de Nadal solidària.

Prevenció i informació Càncer Molins

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Creació d'un bloc web.2 a través de xarxanet.org on a la primera plana sol•licitem que es faci un ingrés per a la Marató de TV3.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: XERRADA. QUÈ SABEM DE NOU DEL CÀNCER. Xerrada amb la col·laboració del Casal de la Dona del barri del Pomar de Badalona i amb el Casal Cívic del Pomar, per informar i sensibilitzar les persones sobre la prevenció i els tractaments personalitzats i la importància de la investigació en aquest camp.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Entrevista al Dr. Ignació Blanco, cap de servei del Consell Genètic de l'ICO, que es publicarà a la revista ‘El Llaç de Molins de Rei' en el número de desembre amb l'objectiu de fer difusió i sensibilitzar a la població. Això és possible gràcies al director de la Revista, Josep Ferrer, persona molt sensibilitzada amb aquest tema i que sempre ha donat molt de suport a l'associació PICAM.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Donatiu de manualitats diverses al Casal d' avis de la Riera Bonet de Molins de Rei.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'associació PICAM amb col·laboració del Casal de la Dona del barri del Pomar de Badalona i el Casal Cívic del Pomar volen informar sobre la prevenció, els tractaments personalitzats i la importància de la investigació alhora que sensibilitzen a les persones fent activitats solidàries.

Olesa de Montserrat

AMPA Puigventós

GIMCANA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Gincana solidària per a les famílies del centre escolar.

Ariadna, Associació contra el càncer de mama i Ajuntament d'Olesa de Montserrat

SORTEIG COBRELLIT DE PATCHWORK I POEMA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Voluntàries de l'Associació Ariadna fan un cobrellit amb la tècnica del Patchwork i el sortegen al mercat en benefici de la Marató entre els ciutadans d'Olesa de Montserrat.

SORTEIG COBRELLIT DE PATCHWORK I POEMA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Recital poètic musical del Poema de Nadal d'en Josep Maria de Sagarra, a càrrec del grup Teatre de les Golfes.

Club Tennis Olesa

Data:

L'entitat informa: Torneig popular, benèfic i solidari, de les disciplines de tennis i de pàdel on es pot apuntar tothom a uns preus populars.

Farmàcia Matas Margarit

CONTROL DE PRESSIÓ ARTERIAL I CONTROLS ANALÍTICS

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de novembre i desembre tots els diners obtinguts pels controls de la pressió arterial com dels controls de glucosa, colesterol i triglicèrids, entre d'altres, es destinaran a La Marató de TV3.

Fundació Escola Municipal d'Arts i Oficis i Ajuntament d'Olesa de Montserrat

TARDA D'HAVANERES I SUBHASTA D'ART OLESÀ

Data:

L'entitat informa: Tarda d'havaneres amb el Grup Roques Blaves amb subhasta i sorteig d'art olesà de peces donades per diferents artistes.

iDISC Information Technologies

VÍDEO DE FELICITACIÓ DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Enviament de l'enllaç de la felicitació de Nadal electrònica per 1 euro de donatiu per cada persona que la visualitzi.

Pallejà

Ajuntament de Pallejà

TÓMBOLA SEMPRE ET TOCA

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses, els dies 14,15 i 16 de desembre, de les diferents entitats culturals, socials, esportives i del comerç de Pallejà, l'eix central de la qual és una tómbola on tothom rep, sempre, un objecte a canvi d'una aportació.

Club Fontpineda Plus-55

SORTEIG AQUARELA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Santa Coloma de Cervelló

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANTA COLOMA C. - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Llars d'Infants municipals Rojas Feliu

ESMORZEM AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les famílies de les Llars d'infants Rojas Feliu i Sol-Solet porten pastissos casolans per esmorzar i l'escola hi posa la beguda. Es posen els diners dins d'una urna en el moment d'agafar l'esmorzar.

Sant Andreu de la Barca

Casal d'Avis Caixa Penedès de Sant Andreu de la Barca

BINGO I PANERA SOLIDÀRIS I BOTIGUETA

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari a 5 cèntims el cartó. El guanyador s'emporta un regal consistent en manualitats aportades pels mateixos avis. I també aportació d'articles per a una panera. El sorteig és el 22 de desembre.

BINGO I PANERA SOLIDÀRIS I BOTIGUETA

Data:

L'entitat informa: Venda de manualitats fetes pels avis del Casal.

Els amics de la música

CANÇONS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal benèfic amb la participació de veïns, músics i amics de la vila. Sant Andreu de la Barca vol encendre la llum de l'arbre de Nadal i que aquesta llum il·lumini a tots aquells que hagin patit o pateixen algun tipus de càncer.

Escola José Juan Ortiz

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadales a càrrec dels nens i nenes de l'escola José Juan Ortiz. Hi estan convidades totes les famílies de l'escola i poden fer la seva aportació econòmica.

Esplai Pingüí

UNA MARATÓ PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Tot un dia d'actuacions de diferents artistes i d'associacions a un preu simbòlic per entrada d'1 €, durant la Setmana dels Drets dels Infants, que organitza l'Esplai Pingüí de Sant Andreu de la Barca.

Sant Boi de Llobregat

AMPA Escola Benviure

II MERCAT SOLIDARI AMB LA MARATÓ I EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Espai cívic on es pot comprar, entre 2,00€ i 5,00€ ,objectes que ja no són necessaris però que, abans de llençar-los, els posen a la venda per si poden ser útils per algú altre. La recaptació d'aquesta activitat anirà destinada a La Marató i el càncer.

Associació Grup de Puntaires de Sant Boi de Llobregat

DINAR SOLIDARI DE NADAL

Data:

L'entitat informa:

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - SANT BOI DE LLOBREGAT

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Sant Boi de Llobregat.

Club Voleibol Sant Boi

AQUEST PARTIT TAMBÉ EL JUGUES TU

Data:

L'entitat informa: El Club Voleibol Sant Boi fa una rifa de material esportiu durant el partit de lliga del equip sènior masculí que enfronta al C.V Sant Boi contra Igualada per tal de col•laborar amb La Marató de TV3.

Complex Esportiu Baldiri Aleu

PORTES OBERTES AL COMPLEX BALDIRI ALEU

Data:

L'entitat informa: Portes obertes al Complex Baldir Aleu els dies 6,7 i 8 de desembre. Es pot participar en més de 8 activitats especials (ciclo indoor, running, natació, festa aquàtica per nens, tonificació, etc) El preu de l'entrada serà l'aportació voluntària i anònima de cada participant.

Fundació Llor - Col·legi i Escola Esportiva

CAMPANYA SOLIDÀRIA: UN MÓN MILLOR

Data:

L'entitat informa: Confecció d'un gran mural a l'escola i aportació de tots els nens per a La Marató.

Poliesporitu Can Masallera

CLASSE D'AIKIDO

Data:

L'entitat informa: Classe d'aikido adaptada per a tots els públics, practicant diferents aspectes d'aquest art marcial, sense distinció d'edats ni sexe. L'aikido és un art marcial d'origen japonès que practica la no violència.

Sant Climent de Llobregat

Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

BINGO BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Bingo benèfic a favor de la Fundació La Marató, els premis de les línies i els bingos seran productes donats pels comerços i entitats del municipi per aquesta activitat.

Comerços de Sant Climent de Llobregat

VENDA D'ARBRETS DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els comerços de Sant Climent de Llobregat han posat a la venda uns arbrets petits, decorats de Nadal, per enviar els beneficis a La Marató de TV3. Els comerciants fan prendre consciència a la gent de la importància d'aquesta inversió.

Sant Esteve Sesrovires

Associació de veïns unificada de Vallserrat

BALL DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de veïns unificada de Vallserrat organitza un ball amb sortejos d'articles cedits pels comerciants del municipi.

CEIP Vinya del Sastret

MANUALITATS

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del CEIP Vinya del Sastret, de Sant Esteve Sesrovires, elaboren diferents manualitats i es fa una parada on es venen mentre es fa el Concert de Nadal. L'AMPA, també col·labora venen un petit esmorzar, amb cafè, brioix, pa de pessic, magdalenes, etc. Donat l'èxit del curs anterior, intentem d'ampliar la oferta.

Escola Agora International School Barcelona

EXHIBICIÓ D'AUS RAPINYAIRES

Data:

L'entitat informa: A les 12:30 hores, exhibició amb set aus rapinyaires a càrrec del campió d' Espanya 2012 i l'Associació de Falconers de les comarques de Barcelona. Botiga solidària amb manualitats fetes per mames i nens.

Sant Esteve Sesrovires Club de Futbol

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Organitza partits de futbol de pares i mares amb nens a l'escola de futbol del club amb aportació voluntària per a La Marató de TV3. El Sant Esteve Sesrovires Club de Futbol fa una donació de la recaptació del sorteig que realitza tots els diumenges durant el partit de futbol de l'equip sènior i el Levante Las Planas.

Sant Feliu de Llobregat

Agrupació Cultural Folklòrica Sant Feliu de Llobregat

PAS DE GEGANTS

Data:

L'entitat informa: S'han de fer tantes pases de gegant com Euros s'hi aportin.

Associació Balls d'Envelat Santfeliuenc

BALL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ball per a La Marató, l'últim dissabte de novembre. Tots els artistes, músics i orquestres hi participen desinteressadament. Comerços i empreses de St. Feliu hi col·laboren amb productes. Tota la recaptació es destina a La Marató.

Club Ciclista Sprint Bike

SORTIDA AMB BTT PER COLLSEROLA

Data:

L'entitat informa:

Escola de Teatre de Sant Feliu de Llobregat

ENDAVANT

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Teatre del centre parroquial de Sant Feliu de Llobregat engega un espectacle format per petits esquetxos relacionats amb els valors que promou La Marató. Tan els més petits com els més grans treballen per construir un espectacle, on tothom pot participar amb una petita aportació a la caixa solidària que presideix l'acte. Totes les aportacions recollides aquell dia aniran directament dirigides a La Marató. Us conviden a assistir a aquesta gran festa, on els alumnes posaran tot el seu esforç al servei d'aquesta causa.

Esplai Sant Llorenç

MERCAT SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Esplai Sant Llorenç organitza un mercat solidari amb objectes nous o usats. Tots els beneficis del mercat seran per La Marató.

Motor Clàssic Sant Feliu

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Es fa una exposició de motos clàssiques a la Sala Iberia. L'entrada costa 1 euro i tot el que es recapti es destina, integrament, per a La Marató.

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Es pot donar una volta en un cotxe clàssic, per 2 euros, a la plaça de la Vila, d'11.00 a 14.00. Tot el que es recapti es destina, íntegrament, per a la Marató.

Sant Joan Despí

Agrupación Laudística Cierzo

CONCERT DE NADAL- LAUD'ARS

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal de l'orquestra de llaüts, guitàrres i bandúrries. L'entrada és gratuïta i tot el que es recapti amb la venda dels CDs de l'orquestra es destinarà a la Marató.

AMPA CEIP Espai 3

L'ESPAI-3 BALLA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Diverteix-te aprenent a ballar, swing, rock, flamenc, ball de bastons, etc. Com a cloenda la Flashmob de la Marató. L'aportació són 5 euros per participant.

Atletisme Sant Joan Despí

KM SOLIDARI PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: De les 10.00 a les 18.00, es cronometra la distància d'1 km, a totes les persones que col·laborin econòmicament amb La Marató. A canvi, els 500 primers reben una capsa de cereals. L'acte no és competitiu.

Club Patinatge Artístic Sant Joan Despí

PATINEM PER TU

Data:

L'entitat informa: El Club de Patinatge Artístic Sant Joan Despí fa una gala i compta amb la presència de patinadors individuals, parelles i grups xou d'arreu de Catalunya, campions de Catalunya, d'Espanya i Mundials. Llur col·laboració fa possible aquesta gala.

Club Tennis Taula Ateneu 1882

VINE A JUGAR AL PING-PONG PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club Tennis Taula Ateneu us convida a tots a participar en un torneig solidari de ping-pong, on es fan partides ininterrompudes per a la gent que es vagi incorporant amb l'al·licient d'avançar posicions en un total de 10 taules de joc.

Dansadespí.

VIII DANSA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Mostra de coreografies dels grups de l'Espai Físic.EscoladeDansa, amb actuacions de diverses disciplines: iniciació a la dansa, dansa clàssica, dansa moderna, dansa contemporània i hip-hop. El comerç local entrega obsequis per fer una rifa, a l'intermedi de l'acte.

Escola Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí

COREOGRAFIA VIU-LA

Data:

L'entitat informa:

Escola Roser Capdevila

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

I.E Gran Capità

GRAN CAPITÀ CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Al llarg dels mesos de novembre i desembre, el professorat i els alumnes de l'escola organitzen diferents activitats per recaptar donatius (venda de berenars, polseres, imans, penjolls els divendres, així com un mercat solidari els dimarts). Us hi esperen!

Poliesportius municipals de Sant Joan Despí

TORNEIG DE PÀDEL I MASTERCLAS DE SPINNIG

Data:

L'entitat informa: Torneig de padel i masterclass de spinnig.

Solidança

SOPAR I BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Celebren el sopar de Nadal de l'empresa d'inserció Solidança, tots els treballadors i treballadores (Solidança es dedica a la inserció sociolaboral de persones en risc d'exclusió social a través de la gestió de residus). Ens trobem a Sant Joan Despí. Aprofitant el sopar, farem un bingo i els diners recollits els donarem a la Marató contra el càncer

Sant Just Desvern

AMPA Col·legi Madre Sacramento

CONCURS DE PASTISSOS AL COL·LEGI

Data:

L'entitat informa: Concurs de pastissos entre els pares del col·legi. A les 17.00 h., es venen per porcions al pati. La recaptació és per a contribuir a La Marató de TV3.

Sant Vicenç dels Horts

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - SANT VICENÇ DELS HORTS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de PC Bons Amics.

Col·legi Sant Vicenç - ACPF

XXIII PESSEBRE VIVENT

Data:

L'entitat informa:

Colla de geganters i grallers de Sant Vicenç dels Horts i l'escola de teatre El Bitxo

ENTITATS DE SANT VICENÇ DELS HORTS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Certamen de bandes, ballada de gegants, ballada de sardanes i teatre amb la companyia el Bitxo, durant tot el dia. Per la tarda, xocolatada i concert amb els grups locals.

Pastisseria Muñoz Colomer

SANT VICENÇ BATEGA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada de la Colònia Güell fins a la vila de Sant Vicenç, esmorzar saludable i conferència amb una nutricionista, taller de decoració de galetes nadalenques per a nens i taller de nadales per aprendre a cantar d'on sortirà una improvisada coral dirigida per cantaires professionals. Amb la col·laboració de l' Asociación Española de Afectados de Cáncer de Pulmón.

Per encàrrec

CONCERT 25È ANIVERSARI DE PER ENCÀRREC

Data:

L'entitat informa:

Torrelles de Llobregat

Escola Can Coll

FESTA DE NADAL SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Joventut Nacionalista de Catalunya

BOTIFARRA A LA CONSTITUCIÓ

Data:

L'entitat informa: La JNC realitza una botifarrada per reivindicar la utilització que es fa de la constitució en contra del poble i la cultura catalana. Joves de tota Catalunya assisteixen al l'acte on es realitza un partit de futbol i activitats relacionades amb la constitució.

Vallirana

Ajuntament de Vallirana -Regidoria d'Esports i Cultura

NEDA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Animen a la gent de Vallirana que vingui a gaudir de la nostra piscina i nedi per la marató. L'entrada és gratuïta i es demana una aportació voluntària.

Associació Esportiva Vallirana

MATINAL ESPORTIVA DE FUTBOL SALA

Data:

L'entitat informa: Matinal esportiva de futbol sala, partits de nens, nenes, pares i mares. Sorteig d'una panera de Nadal. Entre tots sumarem.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - VALLIRANA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de CC Pinxo Vallirana.

Viladecans

Cal Sei

TASTET ESPECIAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Botiga familiar de menjars preparats. A més dels plats que es cuinen habitualment s'ha afegit un tastet especial per la Marató. El doble dels diners recollits d'aquest plat són per la Marató d'aquest any.

Anar al contingut