Noguera

Àger

Associació de Dones de la Vall d'Àger

Data:

L'entitat informa: Organitzem jocs de taula i a l'acabar fem una xocolatada popular. Al mateix local deixem l'urna perquè tothom faci la seva aportació.

Albesa

Associació de Dones Punt de Trobada

ESCALA EN HIFI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Punt de Trobada, d'Albesa organitza una Escala en Hifi.

Algerri

Ajuntament d'Algerri

CLICK ALGERRI PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Exposició de 8 grans diorames i cartells de cinema realitzats amb Playmobils, i activitats per als més petits. Entrada gratuïta. Urna de donacions. Sortejos de caixes de Playmobils. Hi col·laboren l'associació SOMOSCLICKS i La Casa dels Clicks.

Ateneu Penya Terròs

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Rondalla d'Algerri i Coral Interparroquial

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa:

Artesa de Segre

Gimnàs Altis

EL NADAL SOLIDARI AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Amb el fil conductor del Nadal, es fan representacions del pessebre, amb arbres de Nadal, ninots de neu, el betlem, pastors i diverses figures que s'hi poden incloure, representacions musicals amb la participació entre els 3 anys i els 87 anys. Volen compartir el Nadal i alhora ser solidaris!

Balaguer

AMPA i Col·legi Gaspar de Portolà de Balaguer

AERÒBIC AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Taula d'aeròbic.

AMPA i Llar d'Infants els Putxinel·lis

UN SOMRIURE PER A L'ESPERANÇA

Data:

L'entitat informa: Durant aquesta setmana els nens i nenes de la nostra Llar d'Infants pinten un putxinel·li de color verd, que forma part d'un putxinel·li més gran, amb el títol: “Un Somriure per a l'Esperança".

Associació Cultural i Recreativa La Sudateatre

FESTIVAL FI DE FESTA

Data:

L'entitat informa: Festival amb actuacions de diferents entitats i grups de la ciutat.

Associació d'Africans i Comunitat Islàmica de La Noguera

POSEM-NOS GUAPOS INTERNACIONALS!

Data:

L'entitat informa: Pinta les mans amb henna i fan trenes africanes.

Associació de Dones d'Almatà

SUBHASTA BERENAR PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Subhasta de manualitats realitzades per les sòcies de l'Associació amb la col·laboració de la Residència Sant Domènec i del Club de l'Agulla.

Associació de Gent Gran La Noguera

ESCALA EN HIFI EN BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Els membres del grup "Amics per sempre", de l'Associació de Gent Gran La Noguera de Balaguer, representen a les 17.00, la seva darrera funció d'escala en hi-fi.

Associació dels Amics dels Cavalls de la Noguera

PASSEJADES DE NENS AMB CAVALLS I CARROS

Data:

L'entitat informa: Tots els nens i els grans poden muntar a cavall o passejar amb carro, diumenge al matí, de les 11.00 a les 14.00, a la plaça Mercadal o bé al parc de la Transsegre.

Associació de Veïns del Centre Històric

Data:

L'entitat informa: L'Assosciació de veïns del centre històric organitzen un dinar solidari a les instal·lacions del Col·legi Àngel Guimerà per tal de recaptar fons per la Marató. També l'actuació de Mags del món.

Associació Dona Rural

PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE SANTA LLÚCIA DE BALAGUER

Data:

L'entitat informa: L'Associació Dona Rural munta una parada dins el marc de la Fira amb esmorzar de germanor.

Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec

ACTIVITATS DIVERSES: CONFERÈNCIA I SORTEIG DE LOTS

Data:

L'entitat informa: Conferència sobre la temàtica d'enguany a càrrec del personal sanitari del Centre. Sorteig de lots. Per participar-hi cal comprar butlletes. Els diners obtinguts amb la venda de butlletes són per a La Marató de TV3.

Associació Salut Mental La Noguera

ACTIVITAT SOLIDÀRIA A L'ENTITAT

Data:

L'entitat informa: L'Associació Salut Mental La Noguera realitzen una activitat solidària per recaptar a favor de La Marató.

Balaguer Comercial 2021, Associació de Comerciants de Balaguer

Data:

L'entitat informa: Xocolata popular solidària dins el marc de la Festa del Comerç al Passeig de l'Estació. De 10:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores. Donatiu, 1 euro.

Ball de bastons del Casal Pere III

VINE A DONAR UN COP DE BASTÓ CONTRA EL CÀNCER!

Data:

L'entitat informa: Taller de ball de bastons per ensenyar un ball anomenat El rossinyol de Malpàs i després fer una petita actuació amb tots els aprenents conjuntament amb els bastoners. Donatiu, 1€

Biblioteca Margarida de Montferrat

HORA DEL CONTE

Data:

L'entitat informa: Hora del conte de temàtica nadalenca adreçada a infants a partir de 4 anys.

Càritas parroquial Balaguer

FLASHMOB. POSA'T EL MOCADOR

Data:

L'entitat informa: Flashmob de la Marató, tothom amb el mocador identificatiu. A les 13 hores a la Plaça Mercadal de Balaguer.

Centre d'Atenció Primària de Balaguer

PUNTS DE LLIBRE

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 10 al 16 de desembre , per 1€ a favor de la Marató, obsequiarem amb un punt de llibre elaborat pels professionals del Cap amb el lema "La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no”

Centre Esplai Gaspar de Portolà de Balaguer

SALTA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Inflables.

Centre Esplai Santa Maria - Associació Dones d'Almatà - Associació Africana de Balaguer i comarca

PENJA UN ESTEL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Posa nom a una estel i penja'l dels arbres del Passeig de l'Estació de Balaguer al preu d'1 €. Els dies 8, 9, 15 i 16 de desembre.

Club Esportiu Pedala.Cat, Club Ciclista Balaguer i Club Radical Sport

PEDALEM TOTS PER A LA MARATÓ, MARXA EN BICICLETA

Data:

L'entitat informa: Els tres clubs ciclistes de Balaguer, Club Esportiu Pedala.Cat, Club Ciclista Balaguer i el Club Radical Sport, tornen a unir esforços i presenten la primera marxa solidària en favor de la Marató de TV3, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Balaguer. Recorregut urbà i recorregut interurbà, per tal que us hi pugueu adherir i participar de l'activitat alternativa i esportiva que s'organitza durant tota la jornada. La marxa s'inicia a la plaça Mercadal a les 10 hores i les inscripcions s'obren a tots els interessats, el mateix diumenge a partir de les 9 hores a la mateixa plaça.

Club Tennis Taula Balaguer

TENNIS TAULA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Competició i espectacle amb exhibició d'en Josep Maria Palès, Li Qi, Fede Sardà, Tingting Wang, Yanlan Li i Anna Biscarri. Entrada donatiu per la Marató, 4 € (mínim). Cada butlleta que s'adquireixi suposa una oportunitat d'apostar en el partit de dobles per la parella femenina o per la masculina. Entre els encertants es sortejaran diversos premis de material esportiu.

Colla Gegantera i Grallera de Balaguer

ANEM A CAVALL I FES LA TEVA TITELLA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Colla Gegantera i Grallera de Balaguer ofereixen la possibilitat d'utilitzar els cavallets perquè els més petits es puguin fer una fotografia. Tots els nens i nenes participants poden elaborar la seva titella amb l'ajuda dels monitors.

Comunitat educativa i AMPA de l'Escola Mont-roig

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Mercat solidari on es venen objectes ornamentals fets per l'alumnat de primària del centre i objectes de segona mà, en bon estat, que les famílies han portat al centre. Tot es ven a un preu simbòlic. El mercat es realitzarà el 14 i 16 de desembre de 2012.

Creu Roja Joventut La Noguera

CREU ROJA PINTA, REVISA LA SALUT I CONCERT JOVE

Data:

L'entitat informa: Concert Solidari on diferents grups de rock de la ciutat i un disc-jockey actuen en benefici de La Marató de TV3. Donatiu: 3 €.

CREU ROJA PINTA, REVISA LA SALUT I CONCERT JOVE

Data:

L'entitat informa: Activitats per als menuts: pintar la cara (1€ per a La Marató). Control de la pressió i el sucre per als adults (1€ per a La Marató)

Escola La Noguera

JUGUEU AMB NOSALTRES TOT APRENENT

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de Sisè fan tallers de manualitats, dansa i maquillatge per a tots els nenes i nenes. També hi ha un parada amb sabonets.

Escola Pia de Balaguer

CAMINADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Pia de Balaguer organitza una caminada per als carrers de la ciutat amb sortida a les 11 hores, des de la mateixa escola. Prèviament, a les 10 del matí, podreu gaudir de xocolata i coca per a tothom. El preu de l'esmorzar és de 2 euros i de la caminada 1 euro.

Escola Vedruna de Balaguer

FELICITACIÓ DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Tots els nens i nenes de l'escola feliciten el Nadal a les seves famílies amb cançons, poemes, teatre i música.

Grup Vent de Ponent

CANTADA D'HAVANERES PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Grup Vent de Ponent ofereix desinteressadament una cantada de les seves millors havaneres a tothom que desitgi participar per La Marató.

Instituts de Balaguer

FEM LA TIRA PER LA MARARTÓ TV3

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Institut Ciutat de Balaguer, UEC, CFA Adults, CEE l'Estel, Escola Pia, Ntra. Sra. del Carme, CEIP Gaspar de Portolà organitzen la venda de tires de 10 números al preu d'1€ la tira durant el mes de novembre i desembre. El premiat en el sorteig que se celebra el dia 16 de desembre en el Teatre Municipal durant els actes en favor de la Marató, s'endurà el 10% de la recaptació.

Llar d'Infants Municipal El Patufet

DONEM UN COP DE MÀ PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: A la Llar d'infants El Patufet hem penjat al vestíbul el dibuix d'un avet de nadal gegant, decorat amb la silueta de la mà de cada un dels alumnes, sota el lema "Donem un cop de mà per la Marató!" . Qui vulgui pot fer fer la seva aportació.

Llar d'Infants Tic Tac

ESMORZAR SOLIDARI A L'ESCOLA

Data:

L'entitat informa: La llar d'infants organitza un esmorzar solidari per a tots els nens i les nenes. Hi poden participar totes les famílies de l'escola que ho desitgin.

Oficina Jove de la Noguera

VOLS JUGAR AMB NOSALTRES?

Data:

L'entitat informa: Jugar amb uns autòmats de fusta fets per joves de la comarca.

Punt d'Esports Balaguer

PUNT D'ESPORT PERSONAL CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: El Punt d'Esports Balaguer organitza un seminari de Kick Boxing, exhibició de Taekwondo, Hapkido i Tai-txi-txuan, mitja marató, etc. Jornada de portes obertes, amb Spinning durant 12 hores ininterrompudes. També es fa un sopar de fi de festa.

Societat Gastronòmica i Cultural

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Bellcaire d'Urgell

Associació de Dones Isabelina de Bellcaire d'Urgell

BELLCAIRE D'URGELL, UNA MAR DE.......SOLIDARITAT

Data:

L'entitat informa: Els infants del poble omplen un mural de temàtica marina. Berenar popular amb sardinada. Cantada d'havaneres, a càrrec del grup Arrels de la Terra Ferma.

Bellmunt d'Urgell

Associació de Dones Les Roselles de Bellmunt d'Urgell

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones Les Roselles, de Bellmunt d'Urgell, organitza un Bingo solidari i un berenar al Local Social. Es fa el dia 15 de desembre a les, a les 17 h.

Butsènit d'Urgell

ZER El Sió

EL CALENDARI DE LA ZER EL SIÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de calendaris, amb les fotografies dels nens i nenes de cada cicle o etapa, per part dels alumnes de la Zer El Sió, per diferents pobles, durant el mes de novembre.

Camarasa

Ajuntament de Camarasa

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Castelló de Farfanya

Associació de Dones de Castelló de Farfanya

Data:

L'entitat informa: Berenar popular obert a tot els veïns del poble al preu de 5 €.

Cubells

Associació de Joves JO QBLLS

XOCOLATADA I BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Joves 'JO QBLLS' organitza un bingo solidari i una xocolatada popular.

Foradada

Ajuntament de Foradada

ACTIVITATS LÚDICO-ESPORTIVES I CELEBRACIÓ DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Al matí al pavelló de Foradada es fan activitats esportives: bàsquet, tir en arc, etc. Per la tarda a l'ermita de Sant Urbà de Montsonís es fa un recital de poemes de Nadal.

Gerb

AMPA CEIP Espígol de Gerb

VENDA DE SABÓ DE CASA

Data:

L'entitat informa: Durant el Virolet, venda de sabó de casa fet per l'Ampa Espígol.

VENDA DE SABÓ DE CASA

Data:

L'entitat informa: Taller per als nens per realitzar guarniments per l'arbre de nadal del poble a un preu simbòlic.

Associació de Dones de Gerb

Data:

L'entitat informa: Dinar popular amb sorteig d'obsequis i bingo per a La Marató de TV3.

La Baronia de Rialb

Patronat d'Amics del Monestir de Santa Maria de Gualter

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular i Bingo solidari, amb l'objectiu de recaptar fons per una causa tan justa com aquesta que afecta a tanta gent.

La Portella

Ajuntament de La Portella

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

La Sentiu de Sió

El Poble de la Sentiu de Sió

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Botifarra solidària.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari.

Les Avellanes

Patronat Cultural de Sant Roc

PEDALA O CAMINA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Conta-contes i xocolatada popular, a la sala del poliesportiu. 1 euro per a La Marató. 2.- Sortir de la plaça major, on es compren els dorsals, amb bici, caminant, o corrent trajecte 2 Km fins l'era Mirada on es fa un esmorzar popular "entrepans de llonganissa a la brasa amb formatge", tiquets 5 euros tots dedicats a la marató.

PEDALA O CAMINA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Pedala o camina per a La Marató. Sortida plaça major fins a 2 km era Mirada.

Les Ventoses

Associació de Dones de Les Ventoses

XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa:

Menàrguens

Associació de Dones La Clau de Menàrguens

XERRADA DE LA METGESSA TERESA ROIG

Data:

L'entitat informa: La metgessa T. Roig fa una xerrada sobre els diferents tipus de càncer i després les persones voluntàries elaboren plats d'entrants salats perquè els assistents els puguin degustar abonant el preu del tiquet. La recaptació es destina, íntegrament, a La Marató.

Associació Penya Barcelonista de Menàrguens

PORRA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Montclar d'Urgell

Jovent de Montclar d'Urgell

XOCOLATADA I BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Projecció del vídeo divulgatiu de La Marató, berenar popular amb xocolata desfeta i coca de sucre i, finalment, bingo amb productes de la nostra terra. Tot el que es recapti es destinarà íntegrament a La Marató.

Montgai

Associació de Dones La Colomina de Montgai

DINAR MARATÓ TV3

Data:

L'entitat informa: Dinar i bingos solidaris.

Os de Balaguer

Associació de Dones Els Baulons

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular a la Sala de Ball per a recaptar fons per a La Marató de TV3.

Penelles

Associació de Dones Il·lusió

BINGO SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Il·lusió organitzen un bingo solidari amb regals cedits per alguns comerços del poble i dels voltants. Tots els fons recaptats van destinats a La Marató.

Ponts

Aiguasport

FES ESPORT PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Mini parc infantil amb diverses activitats: slot, karaoke, tallers, actuacions, jocs de taula i disfresses. El preu és simbòlic i la recaptació es destina a La Marató.

Associació de Jubilats i Pensionistes de Ponts i Comarca

VENDA DE LOTERIA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Ponts i Comarca ven loteria de Nadal amb 1 € de recàrrec. Aquest euro serà per a La Marató de TV3.

Associació de Lleure la Bufera de Ponts

TALLERS PER MARES, PARES I FILLS

Data:

L'entitat informa: Dues hores d'activitats destinades a pares, mares, fills i filles per conscienciar sobre el càncer, distribuït en 4 zones. Una zona informativa, una zona de dibuix, una de manualitats, per crear un fanalet, i el racó de l'expressió lliure amb un llibre per escriure emocions derivades d'una experiència amb el càncer.

Escola de Ponts

CURSA SOLIDÀRIA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Grup d'escala en Hifi de l'Associació de la Gent Gran

ESCALA EN HIFI

Data:

L'entitat informa: Actuació de diverses cançons ( Escala en Hifi) interpretades per la gent gran del Casal de Ponts.

Térmens

Associació de Dones Sant Joan de Térmens

BERENAR I BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar per a totes les assistentes i un bingo molt especial amb regals que la gent porta perquè la recaptació sigui més significativa.

Grup 60 anys Térmens

CELEBRACIÓ D'ANIVERSARI

Data:

L'entitat informa:

Torrelameu

Torrelameu amb La Marató

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Al Centre Cívic de l'Ajuntament de Torrelameu es fa un Bingo solidari.

Vallfogona de Balaguer

AMPA Escola Salvador Espriu - Ajuntament de Vallfogona de Balaguer

ACTES DIVERSOS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els nens del poble de Vallfogona representen diversos actes de les activitats extraescolars que realitzen a l'escola i en acabar, es projectarà una pel•lícula a la sala d'actes de l'ajuntament.

Vilanova de l'Aguda

Associació de Joves de Vilanova de l'Aguda

VILANOVA DE L'AGUDA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol de casats contra solters, taller de pintura per als més petits, sopar solidari, bingo, música. Vilanova de l'Aguda amb la Marató! Vine!

Vilanova de Meià

Associació de Dones La Coma de Meià

SOPAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Sopar solidari.

Anar al contingut