Baix Ebre

Aldover

Grup de teatre Lo Doverenc

ART I MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els components del grup de teatre Lo Doverenc representaran un espectacle al Centre d'Interpretació del riu Ebre. Durant el dia, el museu de l'Ebre s'omplirà d'un seguit de particulars personatges que aniran a la "inauguració" del mateix. Diversos passis. La venta d'entrades es destinarà íntegrament a La Marató.

Benifallet

Associació de Dones Meravelles de Benifallet

Data:

L'entitat informa: Bingo popular, el 16 de desembre, amb l'entrega d'obsequis per part de tots els establiments i particulars als guanyadors. Les recaptacions es destinen a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Caminada popular a favor de La Marató i, en finalitzar, gran xocolatada a la plaça del poble.

Camarles

Ajuntament de Camarles

Data:

L'entitat informa: Caminada popular des de Camarles fins als Lligallos. Al migdia pintada de pancarta solidària i venda de pastissos amb la col·laboració de l'AMPA del Col·legi Sant Àngel i Col·legi dels Lligallos. Recaptació de donatius amb la venda de postals realitzades pels nens de la llar d'infants municipal.

Associació de Veïns Sant Joan Baptista

XOCOLATADA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns de Sant Joan Baptista dels Lligallos fa una xocolatada solidària amb l'actuació de la Banda de Tambors i Cornetes dels Lligallos per recaptar fons. A més, els assistents poden participar en la pintada d'un mural a la paret del local per donar suport a La Marató de TV3 en la seva lluita contra el càncer.

Campredó

Entitat Municipal Descentralitzada de Campredó i Associació de Joves Campredó-Jove

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El dissabte 15 de desembre té lloc el concurs de pintura ràpida on, posteriorment, es subhastaran les obres realitzades. I el diumenge 16 es fa una caminada solidària, un bingo solidari, un concurs de pintura ràpida solidari, una xocolatada i un parc infantil.

Deltebre

Associació de Dones de Deltebre

BÀSQUET SOBRE RODES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Deltebre organitza un partit de Bàsquet sobre rodes, entre els equips de Reus Deportiu i Cofemce de Vinaròs

El Perelló

AMPA Escola Jaume II

MARCA UN GOL AL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Jaume II d'El Perelló organitza diferents activitats. Tanda de penals contra el càncer, penjar un desig a l'olivera de la plaça, cagada de tions per tots els nens i nenes i un espectacle infantil amb música i contes sobre el tronc de Nadal.

Associació de Dones Reina Blanca d'El Perelló

VENDA DE DESSUADORES I CANTADA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Reina Blanca d'El Perelló organitza una venda de dessuadores i una cantada amb els amics de Cantem a La Fata. Tot un èxit gràcies a tot el veïnat d'El Perelló, l'Ajuntament, Cantem a La Fata, el Centre d'Esports i Lo cosidor.

Entitats Musicals del Perelló

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Data:

L'entitat informa: S'ofereix un concert per part de diverses entitats musicals de la població i es recullen fons per a La Marató: Escola de Música Municipal del Perelló, Coral Santa Llúcia, Coral Bella Tardor, Agrupació Musical l'Emburgada i Coral Decibels.

Residència d'Avis Casa del Poble d'El Perelló

RIFA D'UNA CISTELLA I PARADETA DE MANUALITATS

Data:

L'entitat informa: Rifa d'una cistella de diferents productes donats pels comerços de la població. I una paradeta de manualitats feta pels nostres residents.

Jesús

Club Ciclista Jesús

IX TROBADA CICLOTURISTA

Data:

L'entitat informa: El Club Ciclista Jesús organitza una marxa cicloturista de carretera, amb un recorregut de 50 Km. entre Jesús, Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som -Bandera Verda on es disputa el VII Memorial Miquel Espinós-, Tivenys -parada per esmorzar-, Bítem, Tortosa i Jesús.

Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi

ENS MOVEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del CPEE Sant Jordi posen dues paradetes a Jesús per vendre manualitats que han fet ells mateixos: estels i arbres de Nadal, tovallolers, imans nadalencs fets amb pinces d'estendre roba, roses solidàries...

L'Ametlla de Mar

Ajuntament de l'Ametlla de Mar

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Emissores Municipals de les Terres de l’Ebre

II CONCURS DE TALENTS DE LES TERRES DE L'EBRE

Data:

L'entitat informa: El concurs està obert a tothom del territori que tingui alguna habilitat en qualsevol dels camps artístics de l'espectacle, ja sigui cant, música, ball, humor, etc. i entre tots, s'atorga un primer premi de 200 € en metàl·lic. El preu solidari de l'entrada serà de 3 €.

Llar d'Infants Municipal Xerinola

IMANTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els nens i les educadores fan uns imants decoratius per vendre i els diners són per a la Marató.

Patronat Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Recol·lecta pels establiments de la població. Jornades esportives nadalenques per la Marató, caminada popular, pedalada solidària spinning, torneig infantil de tennis, futbol i bàsquet. Festival de gimnàstica rítmica i aeròbic infantil.

Xaranga Suquet Calero

CALENDARI SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

L'Ampolla

Ajuntament de l'Ampolla

Data:

L'entitat informa: Sopar popular de franc. Cada assistent al sopar aportarà 1 euro que serà donat a la Marató de TV3.

Associació Coral de l'Ampolla

CONCERT DE NADAL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La coral de l'Ampolla ofereix un concert de Nadal a l'església i l'aportació voluntària del públic assistent serà a favor de La Marató.

Associació Cultural Sant Jordi

Data:

L'entitat informa: L'Ampolla acollirà per segon any la caminada popular solidària amb La Marató. Les insctripcions es faran a canvi d'una aportació minima d'1 euro per participant.

Associació de Dones de l'Ampolla ADAM

Data:

L'entitat informa: L'associació organitza una ballada amb el grup de Country de la població i a continuació una xocolatada per als assistents, que serà a un preu mòdic.

Club de Futbol l'Ampolla

RIFA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El club de futbol de l'Ampolla organitza una rifa aquest dissabte al matí aprofitant que juguen els equips de futbol base.

Club de Pensionistes de l'Ampolla

Data:

L'entitat informa: Ball del diumenge solidari amb la Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

L'AMPOLLA - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Penya barcelonista de l'Ampolla

BINGO SOLIDARI PER LA MARATÓ TV3

Data:

L'entitat informa: Bingo. Cartrons al preu de 2€ dels quals la mitat obligatòriament o bé la totalitat (depenent del guanyador) es fa donació del recaptat a la Marató.

Paüls

Les Veus de Paüls

CONCERT DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Concert de nadales a càrrec de la coral "Les veus de Paüls", en el Casal Municipal de Paüls, al Baix Ebre, a les 19:00 h. de la tarda. Organització per part de "Les veus de Paüls".

Roquetes

Associació de Dones de Roquetes

OBRA DE TEATRE: UN PAGÈS ESPAVILAT

Data:

L'entitat informa: Obra de teatre: "Un pagès espavilat", representada per algunes de les sòcies de l'Associació de Dones de Roquetes, al Poliesportiu de Roquetes.

Trail Roquetes i Lliga contra el càncer Terres de l'Ebre

ROQUETES CAMINA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada popular pels voltants de Roquetes d'aproximadament uns 5 Km.

Tivenys

Associació de joves de Tivenys per La Marató

COMISSIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de clotxes, i mercat de segona mà on tothom pot portar algun objecte per vendre, 1€ de cada venda es destina a La Marató.

Escola de Tivenys

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Venda d'estrelletes fetes pels alumnes pel poble durant el dia 14 pel matí. El mateix dia a la tarda caminada popular amb tots els alumnes i la gent que hi vulgui participar.

Tortosa

Associació de Dones Barri del Roser de Ferreries

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Col·laboració amb el Departament de Benestar i Família organitzant una sèrie de xerrades informatives a càrrec d'un grup d'investigadors de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i organització d'un berenar popular per recollir diners entre els/les assistents per a La Marató de TV3.

Associació Va per tu Vidal

LES TERRES DE L'EBRE AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La població de les Terres de l'Ebre s'uneix per realitzar un mural de foc amb l'escrit “Terres de l'Ebre amb La Marató” amenitzat amb una xocolatada i un concert d'un grup local. Festa, espectacle i solidaritat.

Club Natació Tortosa

III GIMKANA NEDANT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es fan proves de destresa dintre de l'aigua, per equips i mesclats per edats. Guanya qui tingui major puntuació. Hi ha entrega de premi als guanyadors.

Col·legi Sagrada Família, 4t d'ESO

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Escola El Temple

L'ESCOLA EL TEMPLE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'escola El Temple dedica dos dies de recaptació per la Marató. Dimarts dia 4 de desembre al festival de Nadal i el dia 11 de desembre activitats diverses a l'escola. Paradetes amb manualitats fetes per els alumnes.

Escola Municipal de Música de Tortosa

MÚSICA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec d'agrupacions d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Tortosa, amb la participació de la Colla Jove de Dolçainers i del Ballet Estudi.

Escola Remolins, Lo Golafre, Associació de Dones i Associació de Veïns de Remolins

REMOLINS CAMINA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Tota la comunitat educativa de l'Escola Remolins juntament amb les entitats del barri col·laborem amb la marató organitzant una caminada solidària. A l'arribar a l'escola hi ha una degustació de menjars de diferents cultures. Per finalitzar l'activitat la coral de l'escola 'Les Veus de colors' interpreten Nadales.

Institut Cristòfol Despuig

VIU LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Confecció de petites mostres de bijuteria amb estris diversos que es posen a la venda. Instal·lació de petites guardioles per l'institut (els diners recollits per a la Marató). Participació en el concurs oficial de pintura de la Marató (també fem un concurs intern).

Pequeland Tortosa

JUGUEM A PEQUELAND PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant el matí i la tarda el parc està obert amb piscines de boles, tobogans i inflables, maquillatge facial, globoflèxia, conta contes, etc. Us oferim que poseu el vostre granet de sorra veniu amb els vostres fills i el parc dóna la meitat de la vostra entrada per a la Marató de TV3.

Residència Diocesana d'Ancians Sant Miquel Arcàngel

XOCOLATADA, FIRETA DE MANUALITATS, TÓMBOLA I RIFA

Data:

L'entitat informa: Tómbola, rifa d'un lot d'aliments, parada de manualitats fetes pels residents i xocolatada durant el mes de novembre i desembre.

Universitat Rovira i Virgili Campus Terres de l'Ebre

CAMINEM PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En el marc de les V Jornades del voluntariat juvenil i la fira jove de la solidaritat, organitzades per l'Ajuntament de Tortosa i el Departament de Benestar Social i Família de la Direcció General de Joventut de les terres de l'Ebre de la Generalitat de Catalunya, a les 12.00, es realitza una representació d'una obra teatral per La Marató, a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa a càrrec de joves de secundària dirigits per l'escola municipal de teatre. Caminada per La Marató per un circuit urbà a Tortosa, amb sortida des del Parc Municipal fins arribar al Pavelló firal. Durant la caminada es pot gaudir de l'actuació de diferents grups musicals, alumnes d'escoles de ball i altres grups d'artistes col·laboradors per acabar amb una enlairada de globus. Tots els participants porten un mocador identificatiu de col·laboració amb la Marató que es posa a la venda per recollir diners, juntament amb altres productes.

Xerta

Llar de Gent Gran Sant Martí de Xerta

BINGO

Data:

L'entitat informa: La Llar de Gent Gran de Sant Martí de Xerta fa un Bingo, i tot el que es recapti és per a La Marató de TV3.

Anar al contingut