Barcelonès

Badalona

AMPA Escola Progrés

MOU-TE PEL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Caminada popular en el passeig marítim de Badalona, lloc de sortida davant el pont del petroli direcció a l'espigó del Port i retorn cap a l'Escola Progrés.

Assamblea Nacional Catalana - Badalona per La Independència

MELÉ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Melé de petanca idinar benèfic als Camps de l'AVV del barri de la Morera de Badalona. Partides mixtes i botifarrada amb seques per a les persones inscrites al torneig. La inscripció val 7€ i la recaptació va íntegrament a la Marató.

Escola Betúlia

MURAL HUMÀ

Data:

L'entitat informa: Construir el lema "Escola Betúlia amb La Marató" amb persones per a crear una imatge "a vista d'ocell". Hi col.laboren tots els alumnes de l'escola i es demana la participació de pares, mares, veïns, avis, etc.

Escola de Salut el Mar - Centre d'Estudis Joan Maragall

ACTIVITATS SOLIDÀRIES PER VÈNCER EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Ioga, tai-chi, taekwondo, balls llatins, dansa. Xerrades: sobre els cristalls de quars, els somnis, taekwondo, dansa i d'altres. Activitats: dietètica i salut, mesuraments i test, carta astrològica, sanació, massatge. Preu entrada: adults 6€ cada dia o 10 € 2 dies. Carta natal, de 2 a 5€.Es faran galetes de Nadal de papa noel. I nadales pels nens al so de la guitarra de la Griselda.

Escola Salvador Espriu de Badalona

L'ESPRIU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els nois i les noies de l'escola Salvador Espriu de Badalona fan un seguit de treballs manuals que vénen a la porta de l'escola, a les hores de sortida i entrada dels infants, perquè els pares i les mares col·laborin amb La Marató.

Escola Ventós i Mir

FIRA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Als voltants de Nadal l'Escola Ventós i Mir organitza una Fira solidària que consisteix en muntar parades on es venen els productes artesans que han fet els alumnes de l'escola. Els guanys que se'n puguin treure són un donatiu per a La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

BADALONA - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Forn Bertran

TORNEMIS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: El Forn Bertran ubica una parada de Tornemis que són una de les tradicions gastronòmiques més arrelades a la ciutat de Badalona. Aquesta parada té un valor afegit, ja que l'objectiu de l'activitat és convertir una tradició a una activitat solidària per fer participar als ciutadans de Badalona.

Institut Júlia Minguell

POSTALS DE NADAL SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa:

Museu de Badalona

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Play Stories. Taller dóna vida als teus clics. Dijous 3 i divendres 4 de gener a les 17 hores. Porta els teus clics i aprèn a fer una animació amb stop motion, un vídeo que et permet explicar una història. Edat recomanada de 8 a 12 anys. Cal fer inscripció prèvia.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Destacats professionals de l'Institut Català d'Oncologia i de Badalona Serveis Assistencials ens parlen de diversos aspectes de la malaltia, detecció precoç, investigació i novetats en els tractaments, hàbits nutricionals, el paper d'infermeria, de psicooncologia i d'atenció primària.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Taller de JumPing Clay, activitat per als petits. Amb aquest material, molt fàcil de modelar, podràs fer personatges, objectes, plantes, etc i també copiar peces romanes del Museu. De ben segur que t'ho passaràs d'allò més bé. Dies 15 i 16 de desembre d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Els cinc errors al Museu, activitat per als petits. Visita el Museu de Badalona i busca cinc objectes erronis situats a les Termes i el Decumanus. Dies 15 i 16 de desembre de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Si els trobes, tens premi,

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Play Stories. On és el nostre click?, activitat per als petits . Juga i aprèn amb els Clicks és una exposició produïda per Arqueoxarxa i l'Associació AesClicks. És un joc de trobar els clicks disfressats entre tots els diorames de l'exposició. Tots els participants entren en el sorteig d'un premi. Els dies 15 i 16 de desembre de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Play Stories. Concurs crea la teva escena. Dijous 27 i divendres 28 de desembre a les 17 hores. Porta els teus clics i munta el teu escenari històric. Edat recomanada de 6 a 12 anys. Cal fer inscripció prèvia.

Orfeó Badaloní

CONCERT SOLIDARI DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal amb orquestra a càrrec del Cor Aurica i l'Orfeó Badaloní. I Part (Cor Aurica) Responsoris de Nadal, de Michael Haydn Te Deum, de W. A. Mozart II Part (Orfeó Badaloní) Gloria, de Vivaldi

Riure B

TALLER DE DINÀMICA I TERÀPIA DEL RIURE

Data:

L'entitat informa: Dues hores de diversió assegurada, amb una aportació de 10 €., a càrrec de Montse Puig amb la col.laboració de la Discoteca 08911. A través del joc es pot aconseguir, a més de divertir-nos i millorar les relacions, enfortir el sistema immunològic i relaxar-nos.

Societat Coral La Badalonense

CANTADES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Barcelona

360 Running Barcelona

ENTRENAMENT DE RUNNING AMB 360RUNNINGBARCELONA

Data:

L'entitat informa: Breu escalfament i inici de la ruta de running des de l'hotel Arts fins a l'esplanada de l'hotel W, on es pot gaudir d'una vista panoràmica de la ciutat de Barcelona. Durant la ruta es pot veure els mateixos edificis dels hotels, el famós peix de Frank Gehry, el Centre de Recerca Biomèdica, el Parc de la Barceloneta, i el mateix barri de la Barceloneta.

A32 Events

L'OLIMPÍADA MUNICIPAL SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Olimpíada esportiva entre municipis veïns a través d'una selecció d'esports comuns, als quals cada municipi hi presenta un o més equips. Es fomenta el sentiment de pertinença al municipi, les relacions interpersonals, la convivència, la motivació a l'hora que es fa un exercici de solidaritat.

AACC Sants establiments units

CARROSSADA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitza una carrossada el diumenge 16 de desembre dins la cavalcada de Nadal de Barcelona del Pare Noël pel carrer de Sants. I des del 14 de desembre al 5 de gener a la Plaça de Sants al costat de la carpa del Gran Tió i el Patge Reial.

Acció Sant Martí

ROLLER DISCO SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: La secció de patinatge munta una Roller disco amb patins en línia i artístic, per la pista del poliesportiu. Música i patinatge de manera conjunta amb coreografies improvitzades per part dels monitors

Acércate y dame un verso

EL SANTO VARÓN

Data:

L'entitat informa: El Santo Varón, escrita per José Luis Fernández Coll, és una sàtira del poder religiós en l'edat mitjana, centrada en un personatge de la picaresca que es fa passar per sant i mitjançant enganys es va apoderant del comtat. Podreu conèixer els seus personatges i els seus entramats de passió i poder.

AEiG Mn Puig i Moliner

ACTIVITATS LÚDIQUES

Data:

L'entitat informa: El Puig i Moliner convida a tota la gent del Barri de Sants i dels voltants a una jornada d'activitats lúdiques per a nens i nenes, amb tallers i molts jocs.

AFIBROCAT (Associació d'Ajuda per la Fibromiàlgia de Catalunya 2004)

PARADETA DE MANUALITATS

Data:

L'entitat informa: Paradeta de manualitats de les sòcies, el 15 de desembre, a la plaça Eivissa, de Barcelona, i entrega solidària per a La Marató.

Agrupació Congrés

ELS PASTORETS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Representació d'"Els Pastorets" pels actors i actrius dels diferents grups de la secció de teatre La Trapa.

Agrupament Escolta i Guia Pau Casals

SEMPRE A PUNT!!! TANT COM PUC!!!

Data:

L'entitat informa: Paradeta, al barri de la Sagrera, amb manualitats realitzades pels nens/es i joves de l'Agrupament Escolta i Guia Pau Casals, així com pels caps i les famílies.

Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià-Sant Gervasi

CONCERT BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Concert benèfic de Nadal, és una activitat inclusiva, formada per persones amb i sense discapacitat on el més important és la il·lusió, la implicació i el respecte cap a l'altre. Els seus músics són: l'Orquestra Ensemble Em Sembla Bé... Orquestra!, la Coral Guapa de l'Associació ASSA de Sant Adrià del Besós, un Grup d'Instrumental de l'Escola de Músics del Raval i uns solistes.

Amics de Primera Prensada (bloc personal) i Cooperativa Falset Marçà

TAST D'ÈTIMS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Tast de vins amb el suport de la Universitat de Barcelona, que cedeix un aula i el suport de la Cooperativa Falset-Marçà, que cedeix els vins.

Amigues Atípiques

MERCAT - TALLER DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Mercat de roba i complements de segona mà i venda de productes artesanals (bijuteria, patchwork, punts llibre, etc.). Tómbola de pongos, llibres, DVD's, i altres. Tallers de conta-contes (disabte i diumenge) Clase d' estilisme de com posar-se un mocador, bufanda, barret o qualsevol complement amb gràcia (diumenge). Cantada de Nadales (diumenge). Manualitats per nens (disabte i diumenge).

AMPA CEIP La Farigola de Vallcarca

JORNADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitzen una jornada solidària amb una cursa per nens, al voltant del Parc Güell, jocs i gimcana per nens, un dinar popular i una xocolatada final. L'objectiu es passar un dia amb totes les famílies del barri i així col·laborar amb La Marató.

AMPA Duran i Bas

PETIT MERCAT DE JOGUETS

Data:

L'entitat informa: Petit mercat de joguets de segona mà donats pels pares dels alumnes de l'Escola Duran i Bas. Tots els diners de la venda són destinats a La Marató de TV3. Els preus són molt assequibles. També es dóna la possibilitat a les famílies de fer aportacions apart.

AMPA Escola Pàlcam

III MERCAT SOLIDARI DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: Tres dies abans de La Marató de TV3, es recullen objectes (llibres, cd's, jocs, estris, etc) i , el mateix dia de la Marató, es fa la venda. Diners que van cap a la Fundació de la Marató de TV3.

AMPA Escola Pau Casals

CURSA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'Ampa de l'Escola Pau Casals de Gràcia organitza una Cursa Solidària coincidint amb la Fira de Nadal i cada participant pot fer un donatiu per La Marató.

AMPA Escola Pia Sant Antoni

FESTA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Festa de Nadal on diferents grups de l'escola preparen activitats i actuacions nadalenques, una coral, un patge, un grup de teatre i un d'animació que creen un ambient festiu i solidari per participar en La Marató de TV3.

AMPA Escola Sagrada Família de Barcelona

BOTIFARRADA I MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

AMPA i Escola Sant Josep Oriol

CURSA I VERMUT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Cursa i vermut solidari al voltant de l'illa del Carrer Villarroel 85 (08011) de Barcelona.

Assemblea Nacional Catalana - Sagrada Família per la Independència

PARADETA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Paradeta solidària de marxandatge, promoció de l'Assemblea Nacional Catalana.

Associació Catalana de manualitats tèxtils

COSIM PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant l'any, l'Associació catalana de manualitats tèxtils confecciona uns estalvis, al preu de 15 €, i també en fa la venda de kits. Aquest taller tèxtil confecciona una caseta clauer el dia 15 de desembre d'enguany, al preu de 15 €. És un taller obert a tothom.

Associació d'alumnes de l'Institut Ferran Tallada

EL CARMEL AMB LA MARATÓ TV3

Data:

L'entitat informa: Jam Session solidària al Mercat de Joguines de segona mà, d'11 a 14 hores. Sortida a les 11:30 hores de la Cercavila, des del Mercat del Carmel fins a la Rambla del Carmel. Aquí comencen a les 12:00 hores activitats Infantils amb màgia i animació. I a les 18:00 a Boca Ràdio 90.1 Fm o www.bocaradio.org, programa especial amb metges sobre el Càncer.

Associació d'Amics dels Gegants del Pi

XAPES SOLIDÀRIES DELS GEGANTS DEL PI

Data:

L'entitat informa: Els gegants i les bèsties del Pi han dissenyat xapes solidàries exclusives per La Marató que venen a les trobades geganteres del que resta d'any i, especialment, durant el matí del dia 16 a la Plaça del Pi de Barcelona.

Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular al Mercat de Santa Caterina, dissabte 15 de desembre al matí. Les aportacions es destinen a La Marató.

Associació del Personal de La Caixa

FESTA DE NADAL AMB CONCERT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Festa de Nadal que combina cantades de coral i nadales amb activitats infantils (taller de cartes als reis, i caga tió!) al matí. A la tarda, 6 hores de concert solidari (grups de rock i pop) a favor de La Marató.

Associació de veïns, comerciants i industrials Triangle de Sants

BINGO, BOTIFARRADA I SUBHASTA

Data:

L'entitat informa: Gaudiu dels regals del bingo, bona botifarra amb carbó i subhasta d'articles interessants.

Associació de veïns i veïnes de la Vila Olímpica

TEATRE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Obra de teatre solidària fent l'aportació dels diners dels Oscar una maleta, dues maletes, tres maletes.

Associació Dolors Vidal

PARTIT DE FUTBOL SALA

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol sala entre periodistes, actors, polítics i gent de l'Associació.

Associació Els Amics de la Plaça Santa Madrona i Parròquia de Lourdes

5A DIADA FESTIVA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Al vespre, a la Parròquia de Lurdes, c/ Font Honrada, 33 actuacions de cant coral, gospel i òpera.

5A DIADA FESTIVA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Actuacions diverses i botifarrada popular a la pl. Santa Madrona, fins a les 15.00.

Associació Juvenil Mà Oberta - Cor Obert Immaculada

CURSA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'activitat consistirà a completar un circuit. Els nens que hi participen han de recaptar tants diners com metres hi recorren, amb la col·laboració de patrocinadors i col·laboradors. En aquest circuit també podran participar nens i adults amb una aportació econòmica.

Associació Juvenil Sambao

BALLA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: L'Associació Juvenil Sambao se suma a La Marató de TV3, omplint de ritme els carrers del centre de Barcelona amb percussió brasilera. Ningú pot resistir-se a ballar o somriure en contra del càncer.

Associació Musical Markatú Batucada

A RITME DE MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Markatú · Escola de Samba de Sitges omplirà de ritmes brasilers, durant 3 hores, el cor de Barcelona. Percussió i ball en estat pur, per a despertar els sentits! D'11 h. a 14 h., al Portal de l'Àngel, Barcelona.

Ballet Folklòric de Sarrià - Esbart Sarrià

TROBADA D'ESBARTS A SARRIÀ

Data:

L'entitat informa: Trobada d'esbarts a Sarrià. Memorial Jordi Torres. Hi participen el Ballet Folklòric Sarrià, de l'Esbart Sarrià; Toktà, Companyia Contemporània de Castanyoles; Lo Cierto, grup de jotes.

Ballets de Catalunya

BEN VIVA, BEN NOSTRA!

Data:

L'entitat informa: Espectacle de dansa tradicional dels Països Catalans.

Bar Taxi

BATUCADA INFANTIL I FESTA DEL PERNIL

Data:

L'entitat informa: Festa del pernil 'Menja i ajuda', on es regala amb les consumicions dels clients, amics, veïns i familiars, platets de bocinets de pernil. Per cada platet, una donació per La Marató.

Bemen-3

ESMORZARS SOLIDARIS I CUSTOM CHRISTMAS

Data:

L'entitat informa: Durant dues setmanes, els estudiants del centre Bemen-3 venen entrepans, pastissos i begudes a un preu simbòlic durant l'hora del descans. Tot el que es recapti serà per a La Marató de TV3. Més informació a www.bemen3.com.

ESMORZARS SOLIDARIS I CUSTOM CHRISTMAS

Data:

L'entitat informa: De l'11 al 14 de desembre, els estudiants de Bemen-3 participen, durant les hores del descans, al bingo solidari per recaptar fons per a la Marató de TV3. Lloc: BARCELONA Data: De l'11 al 14 de desembre De l'11 al 14 de desembre

ESMORZARS SOLIDARIS I CUSTOM CHRISTMAS

Data:

L'entitat informa: Els estudiants del centre Bemen-3, carrer Costa i Cuixart-Avinguda Borbó, participen a la fira organitzada per Eix Maragall oferint diverses activitats. Maquillatge de cares per a infants, malabars, presa de tensió arterial per a gent gran, diagnosi i millora de l'equip informàtic (cal portar el PC), espectacle de contacontes. A la mateixa carpa, venda de bandoleres de Bemen-3 a un preu simbòlic. Més informació a www.bemen3.com.

Calaix desastre

MERCAT SOLIDARI DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: Mercat solidari de venda d'articles de segona mà i fets a mà: roba, complements, pel·lícules, música, etc. Perquè creiem que som afortunats de poder participar-hi i ajudar i perquè a tothom de manera directa o indirecta ens ha tocat lluitar contra el càncer. Recaptem molt i li guanyarem la batalla! Animeu-vos!

Cal Mingo

'LLAÇOS MONTSERRATINES' I 'LLAÇOS DE PASTISSERIA'

Data:

L'entitat informa: Amb la intenció de recaptar fons per a La Marató de TV3 d'enguany, Cal Mingo elabora: En horari de 6:30 h. a 20:30 h. cada dia, i fins al dissabte 15 de desembre: Els dilluns, dimarts i dimecres: El 'Llaç Solidari Montserratina', una coca de sucre i anís, en forma de llaç. Els dijous, divendres i dissabtes: El 'Llaç de Pastisseria', un pastisset farcit de nata, trufa i d'altres. D'aquesta manera impliquem en aquesta causa a tots els habitants del barri del Poblenou de Barcelona.

Cap Adrià (Institut Català de la Salut)

SESSIONS DE TERÀPIA NATURAL I COMPLEMENTÀRIA

Data:

L'entitat informa: Activitat de suport al malalt de càncer, a altres patologies cròniques, a la família i al cuidador. Les sessions tindran dues parts. Exposició de conceptes, beneficis de l'actitud, visualització, indagació, mindfulness, i una part pràctica de 30 minuts. Els dies 11 i 13 de desembre.

CAP Sant Rafael, L'Hospital Sant Rafael i la Associació de Marxa Nòrdica CAP Sant Rafael

MARXA NÒRDICA, EINA DE SALUT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La marxa nòrdica es ve utilitzant a l'Hospital Sant Rafael, al CAP Sant Rafael i l'Associació CAP Sant Rafael com a eina d'autocura i de salut. S'ofereix als pacients afectats de càncer per millorar la seva salut.

Casal Corpus de Teatre

EL PETIT REI LLEÓ

Data:

L'entitat informa: El Grup Infantil i Juvenil del Casal Corpus Grup de Teatre presenta una versió del clàssic infantil "El petit Rei Lleó". Part de la recaptació de l'obra va destinada a La Marató de TV3. Es representa els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre d'enguany.

Casal de Gent Gran d'Horta

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Masterclass Ball de Saló i en línia per totes les edats, amb parella o sense. Totes les persones que vulguin accedir a l'acte han d'abonar una entrada mínima d'1€.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Teatre amb el grup No té ni nom i esquetxos a la ràdio. Tothom que vulgui accedir a l'acte ha d'abonar una entrada mínima d'1€.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Mercat solidari de roba de segona mà. Preus econòmics. Recollida de roba i venda posterior. Totes aquelles persones que aportin roba rebran un val d'un 20% de descompte per utilitzar el dia del mercat.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Masterclass "Balla amb la Mercè". Coreografies. Obert a tota la població, els assistents han de fer una donació mínima d'1€ per participar-hi.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Subhasta solidària de quadres amb preus econòmics.

Casal de Gent Gran de la Vall d'Hebron

ENS MOVEM AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Actuacions de ball dels tallers del Casal de Gent Gran de la Vall d'Hebron.

ENS MOVEM AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Tarda de teatre.

ENS MOVEM AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Cantada d'havaneres i rondalla.

Casal de gent gran del Baix Guinardó

BALL EN VIU PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tarda de ball i música en viu a càrrec de Frank Pineda. Entrada 3 € (1€ de donació per a La Marató).

Casal Infantil Urgell (Centre Cívic Urgell)

BINGO I FLASHMOB PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Col·labora amb La Marató participant del Bingo solidari del Casal Infantil. Vine a viure una tarda plena de Sorpreses, sOmriuRes i solidariTat. Fes la teva aposta contra el càncer! Tots hi guanyem. Al Centre Cívic Urgell, Jardins Ermessenda de Carcassona a les 17:30 h.

Casal Taulat Can Saladrigas

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses, classes de memòria, ioga, ball en línia, ball de saló, pintura, macramé, manualitats, sardanes, sevillanes, castanyoles, gimnàstica, informàtica, en diversos nivells, fins a un total de gairebé 50 activitats que fem perquè la gent gran, socis del casal, puguin gaudir de totes elles.

Celler Podium

VENDA D'OBJECTES DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: Venda d'objectes de segona mà.

CEM Putxet

CEM PUTXET ES MOU CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: CEM Putxet organitza una jornada esportiva amb diferents activitats cardiovasculars, musculars, de cos i ment, infantils i xerrades divulgatives.

Centenari Turó Park

ESMORZAR I MACROJOC HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Data:

L'entitat informa: Dins del marc del Centenari del Turó Park, es fa, a les 10.30, una xocolatada popular per La Marató de TV3 i, de les 11.00 a les 14.00, tallers infantils "Coneix el teu cos", organitzats per l'Hospital Sant Joan de Déu. Carpa informativa Fundació Carreras. Organització: Ajuntament de Barcelona - Districte Sarrià - Sant Gervasi. Hi col·laboren l'Hospital St. Joan de Déu, Fundació Carreras i l'Associació de veïns i comerciants del Turó Parc.

Centre Cívic Can Felipa

ORQUESTRA AMICS DE LA MÚSICA

Data:

L'entitat informa: Concert ofert per l'Orquestra Amics de la Música.

Centre d'Estudis Montseny

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Centre de Pilates dona10

JORNADES DE PORTES OBERTES I SORTEIG DE REGALS

Data:

L'entitat informa: S'organitza una jornada de portes obertes i les dones que hi vagin poden fer classes gratuïtes de pilates, ioga, zegaioga, en forma, salsa, circuit, i d'altres. Es venen butlletes per al sorteig d'1mes gratuit; 3 sessions de presoteràpia; 1 entrenament personal;1 massatge. Tota la recaptació es destina a La Marató.

Centre Montserrat - Xavier

JOCS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: La jornada consisteix en diferents jocs en els que el públic que s'acosti pot passar una agradable estona jugant en família. L'objectiu és transmetre un seguit de valors importants per combatre la malaltia entre tots, el companyerisme, l'empatia, la superació i la solidaritat.

Centre Moral i Instructiu de Gràcia El Centre

CONCERT DE NADAL DE LA CORAL BALUERN I PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal i Pastorets a càrrec de la Coral Baluern.

CONCERT DE NADAL DE LA CORAL BALUERN I PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Representació d'Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

Centres Cívics de l'Eixample

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Projecció de la pel·lícula "Pina, danzad, danzad o estaréis perdidos" al Centre Cívic Sagrada Família. Direcció: Wim Wenders. Alemanya, França i Regne Unit, 2011. Durada: 103 minuts. Film experimental sobre la Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, companyia de dansa fundada per la gran coreògrafa alemanya Pina Bausch.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Espectacle de marionetes "Penjant d'un fil" al Centre Cívic Urgell, carrer Comte d'Urgell 145. Un espectacle nascut de la necessitat d'enllaçar poesia i actualitat. A partir de la manipulació de titelles i objectes varis, pretén fer reflexionar a tot tipus de públic al marge de l'edat, la raça o la condició, per demostrar que amb amor tots els fils es poden tallar. Les places són limitades. Cal recollir l'entrada a partir del dia 10 de desembre.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Espectacle musical "Meritxell & The Troubled Band. Romança ciutadana russa", al Centre Cívic Sagrada Família. Cançons compostes per textos modernistes russos fins a cançons basades en les poesies medievals. Així mateix, s'hi inclouen cançons del folklore ciutadà i carcerari, que destaquen per una gran sinceritat i qualitat poètica.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Esmorçar solidari al Centre Cultural Casa Elizalde. En el marc dels espectacles familiars, el proper 16 de desembre a partir de les 12 hores el narrador Cesc Serrat s'encarrega d'explicar contes, que fan referència a l'hivern i a les festes tradicionals del Nadal, acompanyades, per delicats elements iconogràfics i un gran ventall de música, llum, color, ritme, tendresa i paraula. Begudes i pastes per fer passar la gana a les famílies assistents.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Recital líric “La vida de la dona” per Tatyana Bogdanchikova, soprano i Eduard Sáez, piano al Centre Cívic Fort Pienc, Plaça Fort Pienc 4-5, 08013 Barcelona. A les 19 hores. Aquest concert ens permet viatjar en el temps, travessar fronteres com també conèixer millor l'argument de les obres de música clàssica gràcies a la interpretació de les romances, àries d'òperes i sarsueles. Cal reserva prèvia al 932.327.827. Les places són limitades.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Representació de "Què cal fer per ser un científic?, al Centre Cívic Urgell. Carrer Comte d'Urgell 145. L'espectacle més adient per iniciar-se en l'apassionant món de la Ciència i gaudir d'un primer tastet. Pensat per als més petits on s'explica com i quina és la feina d'un científic, tot acompanyant-ho de divertides animacions i experiments espectaculars. Entrada donació: 3,66€ Les places són limitades. Cal recollir l'entrada a partir del dia 26 de novembre.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Concert de música clàssica a càrrec del Trio Limoncello al Golferichs, centre cívic. Els components, Pol Aranda, Nacho Ferriz i Andreu Ubach van començar els seus estudis musicals entre els quatre i els vuit anys d'edat. Trio de guitarres format l'any 2001 en el si de l'Escola de Músics de Barcelona. Des de la seva formació han realitzat nombrosos concerts demostrant sobradament la seva gran professionalitat malgrat la seva joventut.

Centres Cívics de Les Corts

CLÀSSICA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Al Centre Cívic Can Deu hi haurà un concert benèfic per a La Marató de TV3, a càrrec d'Atempo, Centre d'Estudis Musicals. El preu de l'entrada serà la vostra aportació a aquesta causa benèfica. Al Centre Cívic Can Deu, Sala d'actes, a les 19 h.

CLÀSSICA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Cloenda del XIII Cicle de Clàssica a Les Corts, a càrrec de Joan Vives, músic i locutor - redactor de Catalunya Música. Interpretarà obres de Ludwig Van Beethoven, Manuel de Falla i Isaac Albéniz. Sala d'actes Centre Cívic Riera, Carrer Riera Blanca, 1-3, Barcelona.

CLÀSSICA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Tots/totes junts/juntes ballem pel Càncer. Des del Centre Cívic Joan Olivé "Pere Quart" es proposa una marató de ball on els nostres monitors us reptaran a seguir el seu ritme amb diferents estils musicals. No t'ho perdis i suma't a “Pere Quart” amb La Marató de TV3. Sala d'actes del Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart”, carrer Comandant Ventes, 6, Barcelona. D' 11 a 14 h.

CLÀSSICA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Al Centre Cívic Can Deu, hi haurà un concert benèfic per a La Marató de TV3 a càrrec del grup “Nura”. El preu de l'entrada serà la vostra aportació a aquesta causa benèfica. Al Centre Cívic Can Deu, Sala d'actes a les 20 h.

CLÀSSICA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Setmana "Batega amb La Marató de TV3". El Centre Cívic Can Deu fa aquesta senzilla i benèfica activitat: Únicament s'ha d'escollir un cor simbòlic que trobareu al vestíbul del centre. La vostra aportació per cada cor escollit, serà el fruit d'aquest bona causa. Del 26 al 30 de novembre de 9 a 22 h. al Centre Cívic Can Deu, vestíbul.

CLÀSSICA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: El Centre Cívic Can Deu hi haurà un inflable solidari. Continuant amb les activitats benèfiques per a La Marató de TV3 es farà una activitat infantil amb un inflable perquè els més petits puguin passar-s'ho bé, alhora que els adults col·laboren amb aquesta causa benèfica. Al Centre Cívic Can Deu, Sala d'actes, a les 17:30 h.

Círculo de Lectores

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres i altres articles multimèdia, joguines, etc., i l'import d'una selecció de llibres es destina a La Marató. Aquest petit mercat és, únicament, per als treballadors de la companyia.

Club d'esgrima SAM (Sala d'Armes Montjuïc)

TOCATS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un grup d'esgrimistes fan assalts d'exhibició per diversos districtes de Barcelona, i alhora recapten fons entre els espectadors, a més de l'aportació del club.

Club Esportiu Triatló Distance

VINE A CÒRRER CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Sortida a Distance per còrrer i pujar fins la carretera de les aigües, 5 km i tornar. Cada participant col·laborarà amb una aportació d'un mínim de 5€.

Club Natació Barcelona

FESTA INFANTIL AQUÀTICA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: El Club Natació Barcelona organitza una jornada aquàtica recreativa de Nadal per transmetre i fomentar els valors que dóna l'esport i l'optimisme. Els nens aconsegueixen lletres en cada joc fins a formar les paraules, esforç, col·laboració, hàbits saludables, generositat, etc. Apart també organitza una Flashmob en banyador, molt aquàtica i en l'escenari de la piscina, amb els nedadors del club, cap a les 10:30 h. del matí.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - BARCELONA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració d'Sport Ciclista Català.

Club Tennis Barcino

POOL BENÈFICA DE DÒMINO

Data:

L'entitat informa: Partida benèfica de dòmino oberta a tothom que hi vulgui participar.

Club Tennis de La Salut 1.902

JUGA UN PARTIT DE TENNIS O DE PÀDEL

Data:

L'entitat informa: Juga un partit de tennis o de pàdel solidari per a La Marató, per ajudar a la recerca del càncer. Tots els socis estan convidats a participar-hi.

Col·lectiu Artistes Font de La Guatlla

SUBHASTA DE QUADRES

Data:

L'entitat informa:

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

DIFT 2012

Data:

L'entitat informa: Durant el Dia de la FisioTeràpia 2012, se celebra una petita cursa solidària, en el Passeig Lluís Companys - Arc de Triomf. Els donatius que s'obtinguin, aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, que enguany està dedicada al càncer.

Col·legi Immaculada Concepció

RIFA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Des del Col·legi Immaculada Concepció del carrer València 252, els alumnes d'ESO organitzen una rifa per a treure diners per donar a la marató contra el càncer. La rifa és el dia 16 de desembre coincidint amb la festa de l'Escola.

Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona

ESTUDIANTS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els col·legials del Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona han fet la seva aportació econòmica com cada any, del fet de la iniciativa de quedar-se sense menjar un dia dins dels serveis que els dóna el Col·legi Major com a residència d'estudiants universitaris.

Col·legi Santa Teresa

FESTIVALS I ACTIVITATS NADALENQUES

Data:

L'entitat informa:

Col·legi Sant Lluís

CONCERT PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert benèfic de Nadal, on els alumnes del centre seran els protagonistes. També, Cine Fòrum per als més petits i Concurs d'Escacs per tot aquell que s'hi vulgui apuntar.

Colla del Drac del Poble Nou

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dins la Fira de Nadal i la Trobada de Bestiari Nadalenc que organitza l'entitat cada any, els nens i les nenes de l'associació posen a la venda uns paquets regal, aprofitant la parada de Ramets de la Sort que muntem a la Rambla del Poblenou.

Como Dos Gotas de Agua

SINCROSHOWMIXTO

Data:

L'entitat informa: Actuació aquàtica de natació sincronitzada de l'únic equip on participen els únics nois de tot Espanya.

Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

CROS ESCOLAR SANTS - MONTJUÏC

Data:

L'entitat informa: Cros escolar en el Parc de l'Espanya Industrial. Des de les 10 h. del matí, curses per categories de nens i nenes, d'entre 5 i 16 anys. Les curses són puntuables per la VIII edició de la Challenge de Cros del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona.

Cookiteca

DOLÇ SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Prepara el teu propi dolç a favor de la Marató! Taller Express en el que us ensenyem a decorar un dolç (galeta, magdalena…) amb sucre amb el motiu de La Marató de TV3.

Cor Gospel Gràcia & Gospelians

CONCERT SOLIDARI DE GOSPEL GRÀCIA & GOSPELIANS

Data:

L'entitat informa: Fent realitat un desig comú entre els cantants d'ambdós cors i la directora Karol Green, s'uneixen en un sol cor per fer-lo bategar cantant més de 100 veus alhora, per gaudir i fer gaudir, tot sent solidaris en la lluita contra el càncer.

Corporate Sports

III EDICIÓ D'EMPRESES PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Corporate Sports celebra la 3a edició d'Empreses per a La Marató de TV3. És un gran esdeveniment esportiu i solidari enfocat a directius i empleats d'empreses amb seu a Catalunya, amb l'objectiu d'aplegar-s'hi i de competir en un torneig de Futbol 7 i un altre de Pàdel. Corporate Sports finança totes les despeses d'organització d'aquest esdeveniment, com el lloguer de les instal·lacions esportives, àrbitres, staff, etc. Per a aquelles empreses que vulguin participar, se'ls sol·licita una donació voluntària destinada íntegrament a La Fundació de La Marató de TV3.

Cos de Mossos d'Esquadra

VENDA DE CAVA SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Acció solidària de la venda de cava, amb una nova i exclusiva placa i etiqueta actualitzats.

CPJ El Bon Recer

JORNADA ESPORTIVA DE MONITORS - ZONA 2 MCCEC

Data:

L'entitat informa: Els esplais de la zona 2 del MCECC organitza la 1a. jormada esportiva de monitors a l'esplai del Bon Recer. Tot un dia d'esports, tallers, festa, activitats, concursos i dinar de Nadal.

Creixendo

TALLERS MUSICALS EN FAMÍLIA

Data:

L'entitat informa: Tarda a Sant Boi de Llobregat: Creixendo organitza tot un dia de tallers musicals en família en benefici de la Marató, perquè petits i grans puguin gaudir plegats de la música i contribuir a combatre el càncer. Més informació a www.creixendo.com

TALLERS MUSICALS EN FAMÍLIA

Data:

L'entitat informa: Matí a Barcelona: Creixendo organitza tot un dia de tallers musicals en família en benefici de la Marató, perquè petits i grans puguin gaudir plegats de la música i contribuir a combatre el càncer. Més informació a www.creixendo.com

Delegacions d'Estudiants de la UPC - Facultat de Matemàtiques i Estadística

XOCOLATADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de la Facultat de Matemàtiques i Estadística realitzen una xocolatada. La recaptació es destina a La Marató.

Diables i Tabalers de Sant Antoni

XOCOLATADA I TABALERS

Data:

L'entitat informa: Venta de Xocolata desfeta amb melindros, acompanyats pel so dels tabalers de Sant Antoni.

dMúsica, espais de formació musical

TARDA MUSICAL

Data:

L'entitat informa: Uneix-te a la família musical de dMúsica per gaudir i participar en una tarda plena d'activitats com per exemple: Tallers de gospel, d'improvisació, de percussió corporal, audicions, contes musicals, i més sorpreses. Totes les activitats estan organitzades en solidaritat amb la lluita contra el càncer i amb les famílies afectades.

Eix Comercial del Raval

PESSEBRE NADALENC

Data:

L'entitat informa: Exposició del pessebre des del 13 de desembre fins al 7 de gener de 2013. Els visitants aportaran el seu donatiu.

El Cargol Graciós, Associació Cultural i Gastronòmica de Gràcia

TASTA GRÀCIA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Amb la col·laboració de l'Orfeó Gracienc, La Fundació Festa Major de Gràcia, El Centre Moral i l'AAVV Verdi del Mig organitzen un tast de paella solidària i altres sorpreses musicals, compartint espai amb la Fira Solidària de Gràcia i amb el suport del Districte de Gràcia de Barcelona.

El Plató de Cinema, escola de cinema i interpretació

PROJECCIÓ-RECITAL DE LA PEL·LÍCULA FERIDA ARREL

Data:

L'entitat informa: Projecció-recital de la pel·lícula dedicada a la poetessa catalana. Una selecció de peces del film que s'aproximen a la malaltia, barrejades amb el recital d'actrius com Maria Pau Pigem (La Riera).

Els Pirates Teatre

SING SONG SWING

Data:

L'entitat informa: Els Pirates Teatre ofereix una de les funcions de l'espectacle 'Sing song swing' .

EMAC (Estudi de Música Àngels Casas)

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec de les quatre orquestres simfòniques de l'EMAC (Estudi de Música Àngels Casas), formades per alumnes d'entre 7 i 21 anys. L'acte, obert a les famílies dels intèrprets i a la gent del barri, consta d'un repertori variat per a mostrar la feina feta durant el primer trimestre i a la vegada per fer gaudir al públic assistent d'una bona estona de música i solidaritat.

Epro Sales

IOGA PEL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en una pràctica de hatha ioga acabant amb una mica de meditació. S'explica què és el ioga i com ens pot ajudar a mantenir i conservar la nostra salut i el nostre benestar en tots els aspectes: físic, mental, emocional.

Equip Escolar de Natació Sincronitzada del col·legi Maristes La Immaculada

EXHIBICIÓ DE NATACIÓ SINCRONITZADA

Data:

L'entitat informa: Exhibició de Nadal de les coreografies de natació sincronitzada de l'equip escolar del col·legi Maristes la Immaculada.

Escola Carlit

L'ESCOLA CARLIT PARTICIPA A LA MARATO!

Data:

L'entitat informa: El dia 16 de desembre, el Pati de l'Escola Carlit de Barcelona, fa la seva inauguració dins del programa 'Patis Escolars Oberts al Barri', de l'Ajuntament de Barcelona, en aquest cas, en el Barri de L'Eixample. Aprofitant que fem un seguit d'activitats durant el matí, ens fa il·lusió aprofitar l'ocasió per participar a La Marató de TV3 d'enguany!

Escola CEIR

SORTEIG D'UNA PANERA PRO-MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una panera entre alumnes, pares, professors i tothom que vulgui col·laborar amb la recaptació de diners per la Marató de TV3. La panera s'ha fet amb donacions de productes pels treballadors i alumnes del centre. El sorteig és el dia 13 de desembre coincidint amb el sorteig de la ONCE.

Escola de Dansa Lina Corredor

MOSTRA DE DANSA

Data:

L'entitat informa: Mostra de ballet i hip-hop al teatre Foment d'Horta.

Escola de Dansa Yisbell

SARRIÀ SOLIDARI 2012

Data:

L'entitat informa: 11 anys de Sarrià Solidari. Flashmob, ball i animació per a nens, tallers de maquillatge, pintura, màscares, xocolata amb coca i un gran sorteig de premis amb la col·laboració dels comerços del barri. Hi col·laboren els alumnes de l'Escola de dansa Yisbell, Cies de dansa Las Perlas i Yisbell Feelings.

Escola del Clot, Jesuïtes Clot

BALLEM TOTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Flashmob organitzada pels alumnes de cicles formatius de la família sanitària.

Escola de Música Accent

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de les corals de l'escola, cor infantil, Accent, cor de noies i cor crom. En el primer i segon concert conjunts d'instrumentals, guitarres, de vent, orquestra Accent, cordes i vent.

Escola Hamelin Vila Olímpica

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Al llarg de la setmana del 10 al 14, venda de diferents manualitats i tallers que els nostres infants realitzen a l'escola. El preu de cada manualitat serà la voluntat de cada persona, posant un preu mínim d'1€.

Escola Infantil Sant Marc de Sarrià

PESSEBRE VIVENT INFANTIL I SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Escola Infantil Sant Marc de Sarrià celebra el moment més màgic i especial del curs, el dia del Pessebre Vivent protagonitzat pels nens i nenes de P2 fins a P5.

Escola Lestonnac de Barcelona

ELS LESTOPASTORETS

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en la posada en escena d'una versió musical dels Pastorets (Josep Mª Folch i Torres), amb un grup de 75 alumnes de 8 a 17 anys, de l'escola Lestonnac. Aquest any es fa un breu homenatge al rock català i s'incorporen una desena de cançons en directe per tal d'amenitzar una posada en escena original, diferent i refrescant. L'espectacle té una durada de dues hores, on conflueixen un text clàssic amb una posada en escena moderna i actual.

Escola Lloret

LES NOSTRES JOGUINES PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A la placeta Ramon Torres i Casanovas, al costat de la Plaça de Sants es fa recollida i venda de joguines usades per a la recaptació de diners per a La Marató de TV3.

Escola Mare de Déu del Roser. RR. Adoratrius

CONCERT DE NADAL DE LES CORALS DEL ROSER

Data:

L'entitat informa: Com cada any les Corals de l'escola Mare de Déu del Roser, ens ofereixen el concert de Nadal que enguany és solidari en pro la Marató de TV3. Valorem el fet contribuir i poder donar suport a aquest acte davant una malaltia que, maleuradament, pateix molta gent. Solidaritat i empatia són valors preuats en tots els alumnes i famílies de la nostra escola. Gràcies per fer-ho possible.

Escola Marillac

CADENA HUMANA

Data:

L'entitat informa: Els alumnes, professors, personal no docent, pares i mares de l'escola fem un cadena humana donant la volta a l'illa de cases on es troba l'escola Marillac.

Escola Municipal de Música de Sant Andreu

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Escola Municipal de Música de Sant Andreu participa un any més en el Concert Solidari de Nadal per a La Marató de TV3, dins les activitats de l'escola previstes per a aquest curs.

Escola Pia Balmes

ESCOLA PIA BALMES CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'escola Pia Balmes organitza el Festival de Gimnàstica Rítmica, Festival de Funky, Concert de Coral infantil i juvenil, partits de futbol i bàsquet per a grans i petits i un gran sorteig amb molts regals!!!

Escola Pia de Sarrià - 2n ESO D

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària

Escola Piaget

PARADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'Escola Piaget munta una parada solidària al vestíbul de l'escola amb manualitats fetes pels alumnes. Durant la setmana, es venen els articles a preus econòmics.

Escolapis Sarrià

MAI CAMINARÀS SOL, SEMPRE AMB ESCOLAPIS SARRIÀ

Data:

L'entitat informa: Les seccions esportives i culturals de l'escola organitzen activitats diverses per a tota la família.

Escola Regina Carmeli d'Horta

CONCERT A L'ESCOLA REGINA CARMELI

Data:

L'entitat informa: Concert a l'escola Regina Carmeli, d'Horta, per part del professorat, el dia que se celebra la jornada de "Portes Obertes" del Centre. També es pot aprofitar per gaudir dels guarniments nadalencs i pessebres fets pels alumnes de l'escola.

Escola Zurich - Zürich Schule Barcelona

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Les mestres d' Educació Infantil del parvulari de l' escola organitzen, juntament amb els nens i les famílies, diferents manualitats típiques del Nadal alemany/suís/austríac- a més, es serveix el típic vi calent (Glühwein) i xocolata calenta pels més petits. Tot s' organitza al pati del parvulari, amb musica nadalenca alemanya i decorat típic de "mercat de Nadal" del nord d' Europa (Weihnachtsmarkt). Els pares i convidats paguen la voluntat, que després s' ha donat a La Marató per desig del claustre de professors.

Estudiants 3r de Medicina UB - Clínic

ABRAÇADES CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Un grup d'estudiants preten anar pel centre de Barcelona, donant abraçades contra el càncer, per "la voluntat", com també informar a la gent sobre la problemàtica que suposa el càncer avui en dia en la nostra societat. Fer veure a tothom que cal implicar-s'hi perquè ens pot tocar a qualsevol de nosaltres.

Estudi de Ball Neus Gallardo

MOSTRA DE DANSA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de totes les edats de l'Estudi ballen amb il·lusió per col·laborar en aquesta pinya que fan els catalans al voltant de La Marató.

Estudi de Pintura 9D9

ART SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'estudi de pintura 9D9 obre les seves portes els dies 15 i 16 de desembre per oferir un ampli ventall d'obres originals amb preus assequibles, que van des dels 5€ fins als 50€.

etselquemenges.cat

CONFERÈNCIA

Data:

L'entitat informa: Conferència, a l'auditori Axa, amb el doctor, oncòleg, homeòpata, Joan Vidal-Jové sobre alimentació i càncer, un discurs nou i complementari als tractaments i consells convencionals.

Federació Catalana de Pitch & Putt

MONTJUÏC, BCN - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Federació Catalana de Triatló

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Fins al dia 19 de desembre, inscripció solidària per 6€. Més informació a www.triatlo.org

Flight4life

AJUDA'NS A FER VOLAR OCELLS CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Venda de figures d'ocells blancs per a l'arbre de Nadal.

Foment Hortenc

UN CONTE DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Conte de Nadal inspirat en l'obra de Charles Dickens. Un Scrooge malcarat, ofegat per la crisi immobiliària i per les retallades, que odia el Nadal, l'amor i les bones persones. Aconseguiran fer-lo canviar els Esperits del Nadal? Ho deixarem a les seves mans. Vine i esperem que us agradi força. Més informació a www.fomenthortenc.cat

Foment Sardanista Andreuenc

BALLADA DE SARDANES SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Forn Padró

FESTA SOLIDÀRIA EN UNA DISCOTECA

Data:

L'entitat informa:

Fòrum Samitier

EL PARTIT DE FUTBOL DELS FAMOSOS

Data:

L'entitat informa: El proper 16 de desembre arriba tot un clàssic que no pot faltar en cap edició de La Marató de TV3: el partit de futbol que enfronta "cares conegudes". Actors, polítics, esportistes i periodistes es convertiran en els titulars dels equips Damm i Fiatc. Vine a animar el teu equip favorit al Miniestadi.

Fundació Festa Major de Gràcia

FESTA DE LA GENT GRAN

Data:

L'entitat informa: Festa adreçada a la gent gran amb ball per a tothom. Exibició i concurs de ball, música, sorteig de regals, berenar popular i tradicional.

Fundació Prat

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu

ENTITATS DE SANT ANDREU PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les entitats del Barri de Sant Andreu i les Ampes d'algunes escoles fan activitas conjuntes a la Plaça Orfila dedicades a La Marató.

G Experiència

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: És un espai dedicat a Gaudí i una de les parts és l'audiovisual en 4D. Durant 4 hores, les de més afluència de públic, la recaptació és per la Marató. El preu de l'entrada és de 9€ per adult i 7,5€ per menor de 14 i major de 65anys.

Gremiartbcn

EL GREMI AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Gremiartbcn posa deu tocadors al carrer per pentinar als vianants.

Gremi Provincial Artesà de Perruqueries de Senyora de Barcelona GAPS

PENTINEM BARCELONA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Gremi de perruqueries convoca als seus agremiats a participar en la 21a edició de la Marató de TV3. Es posen a la vostra disposició per pentinar, tallar i maquillar a tothom que es vulgui sensibilitzar amb la causa. Pots trobar-los durant tot el dia a la Rambla.

Grup Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu

L'ESPERIT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Recital poesies nadalenques a càrrec de membres del grup i actuació del Cor Asiàtic de Barcelona de la Casa Àsia de Barcelona.

Grup de Joves de l'Esplai del Pare Abraham

TÓMBOLA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: El Grup de Joves de l'esplai del Pare Abraham del districte de Sant Martí, s'uneixen amb la finalitat d'organitzar el diumenge 16 de desembre una gran tómbola solidària al barri del Poblenou, plaça de Can Felipa.

Grup de Senders de Gràcia

CAMINADA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa:

Grup de Teatre L'Horitzó

ELS MONÒLEGS DE L'HORITZÓ

Data:

L'entitat informa: Si voleu gaudir d'una vetllada divertida i fresca, i al mateix temps participar en la Marató de TV3, aneu a l'espectacle del Grup de teatre l'Horitzó, on monologuistes plantegen situacions quotidianes, i no tant quotidianes, amb un nexe comú: l'humor.

Grupo Sin Papeles

CONCERT SIN PAPELES

Data:

L'entitat informa: El grup Sin Papeles (ex-deixeble d'Otilia) organitza un concert de Reggae i Ska per recaptar fons per a La Marató de TV3. Ajuda ballant Ska el diumenge a les 21:30 hores al Almo2bar, del carrer Bruniquer 59-61. Més informació a youtube.com/sinpapeles.

Hospital Clínic de Barcelona

EL CLÍNIC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Taula informativa al hall sobre prevenció i sensibilització de programes oncològics de l'hospital. Cafè solidari al menjador laboral i mercat solidari amb productes diversos. Amb la complicitat i col·laboració d'alguns proveïdors de l'hospital, molts professionals i voluntaris. Els canals de comunicació són els propis amb diversos materials per garantir la màxima difusió.

Hotel DO: Plaça Reial

APERITIU SOLIDARI PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A La Terrassa del DO hem preparat un "Aperitiu Solidari" amb la finalitat de recaptar fons per La Marató. Aquest aperitiu inclou una degustació de tapes més beguda a un preu de 10€. 16 de desembre de 2012, de 12h a 15h

IES Front Marítim

CAMINADA NOCTURNA

Data:

L'entitat informa: L'IES Front Marítim organitza una caminada popular nocturna pel barri del Poblenou. La recaptació es farà mitjançant la compra del llum (aquests tubs de plàstic que fan llum com fluorescent quan es trenquen i es poden fes polseres). Estarà oberta a tothom.

IES Joan Boscà

GUANYEM EL PARTIT AL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Partits solidaris de vòlei, bàsquet i futbol on barrejats professors, alumnes, pares i mares. El preu simbòlic és d'un euro per persona que hi participi. Servei de bar. Tota la recaptació també és per la Marató de TV3.

Institut Bonanova

ESMORZARS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa:

Institut Narcís Monturiol

XOCOLATADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xocolatada a càrrec dels alumnes amb venda de tickets inclosa. Elaboració de pastissos per part dels professors.

XOCOLATADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xocolatada a càrrec dels alumnes amb venda de tickets inclosa. Elaboració de pastissos per part dels professors.

L'Auditori

CONCERTS A L'AUDITORI

Data:

L'entitat informa: L'Auditori se suma a les activitats de la Marató donant un percentatge del taquillatge dels concerts del dia 16. L'OBC recupera l'oratori El Pessebre de Pau Casals, una obra universal amb un clar missatge de pau i la Banda Municipal presenta un programa simfònic amb obres emblemàtiques com La simfonia del Nou Món de Dvorák.

Laboratori Althia i Escola Pàlcam

XIULADA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Venda de xiulets per fer xiulades programades en contra del càncer. Així es vol conscienciar a gent i aportar fonts a la Marató.

La carmanyola d'en Joan

AMB LA NOSTRA CUINA COL·LABOREM AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El restaurant ofereix un menú per 12€ dels quals 50 cèntims es destinen a la Marató.

La Casa dels Entremesos, Coordinadora de colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella

TALLERS SOLIDARIS A LA CASA DELS ENTREMESOS

Data:

L'entitat informa: Organització de quatre tallers simultanis en dos espais diferents. Libdub estàtic, digues la teva contra el càncer!. Construeix el teu tres en ratlla, juga un partit de futbol-xapa i elabora el teu taumàtrop.

La Colla de Gegants del Poblenou

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària.

La Maquinista

FLASHMOB A FAVOR DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concentració per participar en una Flashmob. Els assajos i preparació van a càrrec de l'escola Baile Quality. Els participants se'ls obsequiarà amb una samarreta a canvi d'una aportació econòmica.

La Sagrera amb La Marató

EXHIBICIÓ DE BATUKA, COUNTRY, BALLS, PERCUSSIÓ...

Data:

L'entitat informa: Acte unitari festiu de la sagrera amb la participació de diferents entitats del barri. Exhibició de batuka, country i balls populars mexicans. Percussió amb participació de nens i nenes des de 6 anys fins adults.

Llibreria A Peu de pàgina

MARATÓ A PEU DE PÀGINA

Data:

L'entitat informa: La llibreria A Peu de Pàgina fa la presentació del llibre El Tió de Nadal d'Anna Canyelles i Roser Calafell, Editorial La Galera. Els més petits no es poden perdre aquest conte que fa referència a una de les tradicions més nostres i preferides per tots els nens. Els diners de la venda del llibre van directes a la Marató de TV3.

Llibreria Horitzons

PUJADA D'UN PESSEBRE AL PEDRAFORCA

Data:

L'entitat informa: El diumenge 16 de desembre fan el cim del Pedraforca i hi deixen un pessebre. Fa alguns anys que fan aquesta activitat però enguany se sumen als actes de La Marató i fan una donació. En total són 17 persones i cadascuna d'elles fa una aportació. El total del que recullin ho ingressen al compte de La Marató. Des de dalt del cim, si les condicions del temps ho permeten, envien un missatge via Twitter o Facebook amb una fotografia del grup i del pessebre. Surten de Gósol a les 8 del matí i calculen fer cim entre quarts de dotze i les dotze.

Lliga Futbol - Sala Farigola del Montseny

VI LLIGA DE FUTBOL - SALA FARIGOLA DEL MONTSENY

Data:

L'entitat informa: Durant el curs 2012 - 2013, i per sisè any consecutiu, la Sala Farigola del Montseny organitza un campionat de futbol sala entre els pares i les mares dels alumnes. Aquest serà el tercer any que donem el 20% de les inscripcions a La Marató de TV3. L'objectiu del campionat es fer esport, passar-ho bé i conèixer d'altres pares i mares de les escoles del barri de Vallcarca de Barcelona.

Lluïsos de Gràcia

CONCERT DE NADAL DELS LLUÏSOS DE GRÀCIA

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal de l'entitat on participen les corals El Virolet (infantil) i Sinera (juvenil).

Mare de Déu de la Mercè - FEDAC Sant Andreu

TOTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Flash mob amb la cançó de la Marató. Participen nens, pares, avis i exalumnes de la escola. En la gravació també es pot veure el making off.

Mare del Diví Pastor

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola preparen unes nadales per felicitar les festes als familiars.

Mas d'Anglí Residencial

BINGO SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari per a residents, amics, familiars i gent del barri que vulgui participar i col·laborar amb la Marató. Preu del cartró, 1€.

Mas Piteu Residencial

BINGO SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari per a residents, amics, familiars i gent del barri que vulgui participar i col·laborar amb la Marató. Preu del cartró, 1€.

Mirada de Dona

VENDA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: En el marc de la festa major i de la mostra d'entitats, Mirada de Dona organitza un petit mercat on s'hi pot trobar els objectes més diversos.

Món jove (Vedruna-Gràcia)

MÓN JOVE AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Eplai Món Jove, de l'escola Verduna Gràcia, realitza activitats per a nens i grans per tal de conèixer de més a prop el càncer. També es fa un bingo amb múltiples premis, es venen números pel sorteig d'una gran panera i, com no podia faltar, xocolata desfeta!! Tot d'activitats gratuïtes amb l'objectiu de recollir diners i sensibilitzar a grans i petits.

Mon submarí

FES BOMBOLLES CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: El grup Món Submarí organitza un bateig subaquàtic solidari en piscina. Els assistents poden experimentar les sensacions de fer immersió, després de rebre unes explicacion teòriques. A més de sorteig de regals i altres activitats per els participants. De 15.00 a 19.00, a la CEM Can Caralleu (Donatiu 15Eur x pers)

Mou-te en Xarxa (Escola Pia)

MÚSICA AL CARRER PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Joves músics pertanyents als Grups Mou-te en Xarxa de l'Escola Pia organitza un petit concert de música al carrer per recollir diners per a la Marató de TV3.

Parròquia Sant Joan Bosco

EL BARRI DE NAVAS AMB LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Els nois dels Grups de Fe de la Parròquia s'encarreguen d'animar la tarda a la plaça amb alguna activitat d'expressió artística, al mateix temps es fan manualitats per vendre. Els diners recollits amb aquestes manualitats es destinaran a La Marató.

Penya Blaugrana Les 3 xemeneies del Poble Sec

SORTEIG DE SAMARRETES DEL MESSI

Data:

L'entitat informa: Sorteig de samarretes del Messi i activitat solidària amb els membres de la penya.

Penya Blaugrana Les Corts

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Perruqueria Cut Cut

MASSATGE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Massatge craneal per 5€.

Petitargent

DISSENY I CONFECCIÓ DE JOIERIA

Data:

L'entitat informa: Venda de joies. Més informació a www.petitargent.com

Productos Mercedes

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Venda d'un producte a través de la seva web. Venda de pastissos casolans per al personal de l'empresa. Tot el que es recapti s'entregarà a La Marató per ajudar en la lluita contra el càncer.

Quadre Escènic Sant Medir

L'ÚLTIM ESPECTACLE

Data:

L'entitat informa: "L'últim espectacle" és una obra original del Quadre Escènic Sant Medir, de Barcelona, on representa que es reuneixen tots per fer un musical per a La Marató de TV3. És en playback, amb cançons d'altres musicals fets a Barcelona. Però comencen els problemes entre els membres, una parella que no es parla, manca de diners, de temps per assajar, etc. Tot acabant amb alegria i música de festa.

Racó d'Horta

BAR RACÓ D'HORTA

Data:

L'entitat informa: “Dóna unes voltes per la Marató" jugant a l'scalextric, tast de cupcakes i pastís de fondant amb motius de la Marató.

runBCN

CORRE AMB RUNBCN CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Sortida running i caminada d'un màxim de 10 km per Collserola. 3 circuits segons nivells. Oberta a grans i petits, corredors i caminants, gaudint d'unes espectaculars vistes de Barcelona. I pels mes menuts es fa maquillatge per la cara.

Sanitas Residencial Bonaire

MERCAT SOLIDARI SANITAS BONAIRE

Data:

L'entitat informa: Els residents de Sanitas Residencial Bonaire confeccionen els articles per vendre al mercat solidari Bonaire per a La Marató de TV3.

Sanofi

COMA HUMANA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organització d'una ‘coma' humana amb la participació dels treballadors de Sanofi i convidats de GEPAC (Grup Espanyol de Pacients amb Càncer) per reivindicar les necessitats de totes aquelles persones que, un cop han superat la malaltia, es troben amb reptes i dificultats de caire laboral, social, personal, psicològic.

Sar Quavitae La Salut Josep Servat

TREBALLEM PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Sar Quavitae La Salut Josep Servat, organitza durant els mesos d'abril, setembre i desembre, uns tallers per fer manualitats que després venem, amb la participació dels nostres residents, els seus familiars i els treballadors del centre.

Secció de Ball Esportiu del Club Esportiu Port de Barcelona

BALL AL PORT DE BARCELONA

Data:

L'entitat informa: Diumenge, 2 de desembre la Secció de Ball Esportiva del Port de Barcelona amb Bcn Salsa Studio ballen a ritme de salsa, bachata, txa-txa-txà i Ball de Saló. Diumenge, 16 de desembre la Secció de Ball Esportiva del Port de Barcelona amb Traç Ball ballen a ritme de pasdoble, vals, rock & roll, swing, salsa, merengue, country, etc.

Secretariat de Sants, Hostafranchs i La Bordeta

SORTEIG D'UN QUADRE DE JOSEP SABANÈS

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'un quadre de l'aquarel·lista Josep Sabanès, del barri de Sants, cedit per la seva vídua, Montserrat Molins.

Special Olympics Catalunya

XV MARXA SPECIAL OLYMPICS

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb una data propera al Dia Internacional de les persones amb discapacitat se celebra la Marxa Special Olympics, passejada cívica i solidària a favor de les persones amb discapacitat. Se celebra també els Premis Nacionals Special Olympics, eina de reconeixement a les empreses, associacions i institucions que contribueixen a fer possible el moviment Special Olympics. Amb sortida a la Plaça Maria Cristina a les 11.00, la Marxa camina en direcció al Palau Blaugrana, on, pel voltant de les 11.45, es desenvolupa un programa d'activitats festiu gràcies a la col·laboració de la Fundació FC Barcelona.

Teatre Nacional de Catalunya

TEATRE PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Venda solidària dels llibres (text) dels espectacles estrenats al TNC des del seu inici. Rodoreda, Maragall, Guimerà, Villalonga, Shakespeare, Ibsen, Shaw, Wilde, Pirandello, i molts més, a un preu solidari per a La Marató de TV3.

theQhair Guia de Qualitat de la Perruqueria Segle XXI

PENTINA LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Alguns perruquers s'hi passen tot el dia, pentinant i maquillant al carrer, per aconseguir una major col·laboració per a La Marató.

UMMANS: L'Espai del Benestar

MASSATGES CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: UMMANS, L'Espai del Benestar, de Barcelona, dóna 1 € a La Marató, de tots els tractaments venuts al centre, des del dia 1 de novembre, fins al 15 de desembre.

MASSATGES CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Tast de massatge relaxant cranial, facial o de mans, de 10 a 15 minuts. Amb aquest tast de massatge, les persones que vénen el dia de La Marató al centre UMMANS gaudeixen d'un instant de Benestar a l'hora que participen en una gran causa.

Unió de Joves

PARTIT SOLIDARI DE FUTBOL

Data:

L'entitat informa: La Unió de Joves, en col·laboració amb la Comissió d'Esports d'Unió Democràtica de Catalunya, organitza el diumenge a les 12 hores un partit de futbol solidari al Cercle Sabadellès per recaptar fons per a La Marató de TV3. El donatiu per participar-hi és de 10€.

Unió Esportiva Quatre Barres

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar solidari, el diumenge a la hora del partit, al camp Municipal del Clot de la Mel de Barcelona.

Unió Esportiva Sant Andreu

PARTIT DE FUTBOL

Data:

L'entitat informa: A l'Estadi Municipal Narcís Sala, de Barcelona es juga el partit de futbol de Segona Divisió B, entre els equips UE Sant Andreu i Mallorca B.

Units pel gospel

CONCERT DE GOSPEL

Data:

L'entitat informa: Concert de gospel.

UPCnet

EL DINAR DE LES TRUITES

Data:

L'entitat informa: L'UPCnet fa un dinar per als seus treballadors a base de truites i un concurs de truita de patates. Tothom paga una quantitat pel dinar i se sortegen regals per a recollir fons.

Vila Olímpica Club de Futbol

TORNEIG DE FUTBOL

Data:

L'entitat informa:

Xarcuteria Lluís Bragulat

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Xerrac Arts Plàstiques Festes i Tradicions

SARAU PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: 2a Fira d'intercanvi de joguines, jocs tradicionals i tallers per la mainada, fira de Nadal amb paradetes i tió, xocolatada i Xauxa i Rauxa, actuació d'animació i música per a tothom. Enlairada de globus i concurs de galetes de Nadal.

L'Hospitalet de Llobregat

AMPA Frederic Mistral

MURAL GEGANT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els dibuixos que fan els nens i nenes amb materials reciclats construïm unes lletres gegants al pati de l'escola per formar el lema "Tots amb la Marató". Durant tot el matí hi ha activitats infantils gràcies a la col·laboració de diferents entitats de la ciutat.

Associació de Veïns Ildefons Cerdà de Gran Via Sud i Comissió de Festes

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari, sorteig i espectacle.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Al matí, activitat infantil d'acord amb el CEIP Frederic Mistral de l'Hospitalet.

Casal d'Avis de l'Hospitalet de Llobregat - Caixa Penedès

TOTS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Recaptació solidària i sorteig per a La Marató de TV3.

CB Santiago (Club Bàsquet Santiago)

ENCISTELLA I MOU-TE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats de bàsquet, recreatives, tallers de maquillatge i polseres, balls, sortejos, etc.

Centre Assistencial Prytanis Hospitalet

COMPARTIM IL·LUSIONS

Data:

L'entitat informa: Organitza un "mercadillo" solidari a partir de les manualitats realitzades per residents i familiars. També una cantada compartida entre pacients, professionals, familiars i alumnes de les escoles veïnes d'una cançó vinculada amb el cáncer.

Centre d'Estudis Jaume Balmes

EL BALMES CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: El Centre d'Estudis Jaume Balmes dóna la recaptació d'1 € per alumne des de P3 fins a cicles formatius. Hi ha cartells propagandístics de La Marató fets pels alumnes. Hi ha conferències de La Marató. Els alumnes de perruqueria i estètica donen la recaptació de les seves pràctiques entre els dies 16 de novembre i 20 de desembre.

Club d'Esplai Pubilla Cases Can Vidalet

TEIXIM SOLIDARITAT

Data:

L'entitat informa: Fira solidària organitzada per infants, joves i adults amb discapacitats, famílies, equip educatiu, entitats, escoles i organitzacions. Venda de manualitats que fan els petits, tómbola solidària, xocolatada amb productes dels comerços i de les empreses del barri, representacions de titelles per part dels discapacitats adults, i participació dels alumnes del Joan Maragall en la dinamització de tallers.

Escola Sant Josep Alpí

POSTALS, BERENAR I CONCERT SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Venda de postals solidàries, Berenar solidari Ampa i Concert solidari.

Estudi de Dansa Orobroy

BALLA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: L'Estudi de Dansa Orobroy organitza masterclass de diferents estils de dansa. Funky. hip-hop, dansa del dentre, flamenc, ragga, etc, amb professors de gran trajectòria. Per nómes 20€ pots assistir a totes les classes al llarg del dia.

Fundació Santa Eulàlia

FEM BARRI, FEM LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Fundació Santa Eulàlia, amb el suport de l'Ajuntament de L'Hospitalet, entitats i comerços del barri, organitza, el 15 de desembre, la jornada de suport a La Marató "Fem barri, fem La Marató 2012". La jornada consta de diverses activitats: tómbola, xocolatada, activitats infantils, petit mercat artesanal i actuacions de grups del barri.

Gent de Pau

JORNADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Institut Català d'Oncologia (ICO)

VENDA DE BOSSES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Des de l'Institut Català d'Oncologia s'ha posat en marxa la venda de Bosses Solidàries. La recaptació d'aquestes vendes es destina a la Marato de TV3.

Mercat Municipal de Collblanc

XOCOLATADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Mercat de Collblanc convida a xocolata i recull donatius per a La Marató.

Rugbi Club L'Hospitalet

PARTIT DE RUGBI

Data:

L'entitat informa: Partit de Rugbi Divisió d'Honor B: Hospitalet - Santander. Dediquem íntegrament la recaptació del partit oficial que juga el nostre primer equip sènior, en categoria DHB de Rugbi, a La Marató de TV3. Com que per calendari no tornem a jugar a casa fins al gener ho fem el diumenge 2 de desembre 2012.

SAR Can Buxeres. Centre residencial per a gent gran

XOCOLATADA I FIRA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Fira solidària on es pot comprar objectes fets pels residents del centre residencial per a gent gran i, a la vegada, gaudir d'una xocolatada i d'un berenar especial.

SAR Can Buxeres. Centre residencial per a gent gran i Club Infantil i Juvenil Sanfeliu i Sant Ildefons

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El SAR Can Buxeres, en col·laboració amb el Club Infantil i Juvenil Sanfeliu i Sant Ildefons, us convida al bingo solidari que organitza a les instal·lacions del Club. També s'hi fan activitats diverses per als nens i joves del barri.

Somnis, Associació Catalana de Teatre de L'Hospitalet

FESTIVAL DE NADAL: SOMNIS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festival de SOMNIS gratuït on es fa una sèrie d'actuacions de teatre, hip-hop i ball, lligades amb un fil conductor a través d'una performance. Inclou el visionat de l'espot de La Marató de TV3, i hi haurà una guardiola solidària per fer els donatius a La Marató.

Santa Coloma de Gramenet

Associació Esportiva i de Lleures de SAP-UGT (AELSAP-UGT)

CURSA SOLIDÀRIA AELSAP-UGT

Data:

L'entitat informa: Curses populars AELSAP-UGT, 3 modalitats a escollir: 10 km corrent, 5 km caminant i 1,5 km per als nens. La inscripció dels nens és un joguina que s'entrega a una associació benèfica. Organitza el sindicat majoritari del Cos de Mossos d'Esquadra (SAP-UGT) i col·labora l'Ajuntament de St.Coloma de Gramanet, entre d'altres. Tots els beneficis es destinen a La Marató.

Associació Kawaii

TÓMBOLA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'associació Kawaii és l'encarregada d'organitzar la tómbola solidària "sempre toca" per butlletes a 1 euro on pots optar a guanyar complements i accessoris fets a mà.

Sant Adrià de Besós

Bar Cafesito

BAR CAFESITO I CLIENTS PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Bar Cafesito de Sant Adrià posa a la venda dolços, bijuteria, i obres d'art realitzades pels seus clients i amics sense cap ànim de lucre. El 100% de la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3 i, també, es destinarà el 20% de la recaptació del bar i totes les propines i donatius que es facin durant el diumenge 16 de Desembre.

Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques i Ajuntament de Figueres

L'HOQUEI SUBAQUÀTIC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Jornada competitiva i demostrativa d'Hoquei Subaquàtic on tothom que ho vulgui pot participar.

Tot Art - Belles Arts i Més

SUBHASTA SOLIDÀRIA DE QUADRES I ARTICLES FETS A MÀ

Data:

L'entitat informa: Subhasta solidària de quadres i articles fets a mà per diversos artistes amateurs i professionals. La recaptació es destina, íntegrament, a La Marató. Hi esteu tots convidats!!!

Sant Adrià de Besòs

Associació Juvenil Barnabitas

ENTENDRE LA DIFERÈNCIA

Data:

L'entitat informa: Entendre la diferència: com repercuteix una malaltia en la vida quotidiana. Durant el mes de novembre, es fan diverses activitats amb els grups de grans i de petits per sensibilitzar els infants sobre les conseqüències en la quotidianitat d'una malaltia com el càncer: com han de canviar els hàbits i les rutines familiars. Visitarem recursos, farem entrevistes, i rebrem xerrades per entendre una mica més la diversitat de situacions personals i familiars en que ens podem trobar.

Anar al contingut