Garraf

Canyelles

Ajuntament de Canyelles

II NIT DE L'ESPORT SOLIDARI DE CANYELLES

Data:

L'entitat informa: Sopar benèfic. Els fons que es recapten es destinen a La Marató. Amb actuacions de funky hip hop dels nens i les nenes del gimnàs municipal. Presentació del tema -La importància de l'esport al món local- amb una taula rodona on participen esportistes, com el capità del FC Barcelona de futbol sala Jordi Torras. En acabar, s'hi fa un reconeixement a esportistes i entitats.

Casal de Canyelles

PESSEBRE GEGANT

Data:

L'entitat informa: És un pessebre de 32 metres quadrats amb centenars de figuretes, cases, llums 1.500 aproximadament, 700 arbres, figures amb moviment, peixos vius, 8 cascades d'aigua, volcans amb fum, etc. Funciona amb 1 € que s'entrega íntegre a La Marató de TV3. L'euro dura uns 4 minuts.

Castellet i la Gornal

Llar d'Infants Pública Picarols i CEIP Montanyans

ESPECTACLE, TÓMBOLA I BOTIFARRADA

Data:

L'entitat informa: La Llar d'infants Picarols i el CEIP Montanyans organitza una tómbola benèfica amb actuacions musicals, jocs gegants per a totes les edats i botifarrada popular. Tot per la compra d'un tiquet.

Cubelles

Agrupació de Balls Populars de Cubelles

Data:

L'entitat informa: L'Agrupació de Balls Populars de Cubelles fa partides especials del Joc del Quinto, joc similar al Bingo i molt típic de la comarca del Garraf, durant els dies propers a les festes de Nadal. La trobada l'arrodoneixen amb una fideuada popular, que comparteixen abans de la tarda que es fan les diverses partides de Quinto.

Agrupació Sardanista Anella Oberta de Cubelles

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Celebració del 9è aniversari amb activitats diverses. Ballada de sardanes a la plaça de la vila a les 12 hores i a la tarda concert de sardanes i d'altres dances a les 18 hores a l'església de Santa Maria de Cubelles.

AMPA i Escola Mar i Cel

DÓNA EL TEU DESIG

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola construeixen un arbre de Nadal amb targetes escrites amb desitjos. Hi col·laboren grans i petits. I l'AMPA organitza una jornada a l'escola amb competicions, esmorzars, etc.

Associació de Veïns Rambla Pau Casals

PARADES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns Rambla Pau Casals munta parades solidàries de rebosteria casolana.

Club Futbol Sala Cubelles

PARTIT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol sala solidari entre l'equip sènior del CFS Cubelles i els familiars dels esportistes de la resta d'equips del club. A la mitja part, sorteig d'una cistella de Nadal.

Coral Cor l'Espiga

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: En el concert hi actuarà el Cor Espiga de Cubelles i una altra coral.

Fauna de Cubelles

Data:

L'entitat informa: Fauna de Cubelles organitza una caminada popular de Cubelles a l'Arboç.

Font's Adventure

MARXA NÒRDICA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Marxa Nòrdica per la Costa Daurada i tornar per l'interior, passant per Cunit, Cubelles, Vilanova i La Geltrú, i tornada. Recorregut d'uns 21 Km.

Garraf

Associació de Veïns de Garraf

Data:

L'entitat informa: Cursa popular de 5 km pels carrers del poble de Garraf, amb la col·laboració de diverses empreses, perquè sigui tot un esdeveniment anual. Les aportacions es destinen a La Marató.

Sant Pere de Ribes

Basquet Ribes i Sensacion activa

3X3 SOLIDARI: JUGUEM TOTS CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: 3x3 de bàsquet, on tothom juga i guanya, a benefici de La Marató, amb diferents activitats, premis, concursos, batucades en directe, dinar de germanor. L'important és conscienciar que si fem pinya podrem canviar el món.

Complex Esportiu Municipal Espai Blau

TALLER DE RISOTERÀPIA PER A 30-35 PERSONES

Data:

L'entitat informa: Omplim de somriures La Marató! L'Esportiu Espai Blau organitza un taller de risoteràpia per a 30-35 persones de 10h a 12h. El donatiu és de 10€.

Escola El Pi

L'ESCOLA EL PI AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Venda de samarretes de l'escola amb el logo de La Marató.

Sitges

Amics de la Sardana de Sitges

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

AMPA CEIP Miquel Utrillo

TALLERS INFANTILS

Data:

L'entitat informa: Realització de diversos tallers per a nens de 3 a12 anys. Maquillatge, clauers reciclats, collarets, tiós de suro, polseres, trenes africanes, pots de sal de colors, etc.

Associació Musical Tribu Amia

BALLEM AMB ALEGRIA PER VÈNCER EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: L'Associació Tribu Amia organitza un recorregut pels carrers de Sitges amb música i ball a ritme de batukada, en un ambient participatiu i solidari. Sitges, 16 de desembre de 12 a 13 hores i de 19 a 20 hores.

Consorci del Patrimoni de Sitges

ELS MUSEUS DE SITGES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert al Saló d'Or del Palau Maricel amb la intervenció de diferents grups i artistes que ofereixen un recital amb tendències i orientacions musicals variades, des de l'òpera fins la rumba. Els grups que han confirmat la seva participació són Retrio, Operílica, Juan Mario Cuéllar, AGISitges amb castanyoles, Agua y Arena, David G. Dommergue i Canelos, entre d'altres. El preu de l'entrada és de 10€.

ELS MUSEUS DE SITGES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Museu Romàntic i la Fundació Stämpfli destinen la recaptació d'aquesta jornada a la Marató de TV3. L'horari és d'11 a 15 hores.

Fundació privada La Granja

TOTS A CAVALL

Data:

L'entitat informa: Des de la Fundació La Granja es proposa fer un cap de setmana d'aproximació a un espai de natura i familiar. Es prepara un seguit d'activitats per als nens i les nenes, activitats relacionades estretament amb els animals de granja i els cavalls i ponis.

Penya Barcelonista de Sitges

QUINTO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Joc de quinto, modalitat de bingo, fent l'aperitiu a la seu social, beneficis per la marató. Obert al públic per a donacions fins el dia 23 de desembre. Els premis a repartir cedits per establiments de Sitges com a col·laboració

Vilanova i la Geltrú

AMPA Escola Cossetania

QUINTO SOLIDARI I FOTO SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: El divendres 14 a l'Escola Cossetania es fa un quinto solidari i fotos nadalenques als nens que les famílies poden comprar. Els Cossetans són solidaris!

AMPA Escola Volerany

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada solidària per La Marató - Flaixmob per La Marató - Venda de CD's amb Nadales cantades pels alumnes de l'Escola Volerany

Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú

BALLADA COUNTRY SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Ballada country solidària amb la Marató de TV3, oberta a tots aquells balladors i balladores de country amb cor solidari.

Associació de Gent Gran de la Mar

SOPAR DE SANTA LLÚCIA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Gent Gran de la Mar dedica fa molts anys un dia a la Marató. Aquest any tampoc és una excepció i organitza un sopar i una festa solidària que anima els socis i segur que fa pujar les xifres del marcador d'enguany.

Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

FIDEUS ROSSEJATS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Els Llaguts Vilanova prepararen, a partir de les 12h del migdia, 1000 racions de fideus rossejats cuinats a l'estil mariner de Vilanova i la Geltrú que podreu prendre a casa per una aportació de 3€ per ració.

Associació Juvenil Tangaroa

ENLLAÇA'T AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació Juvenil Tangaroa organitza la seva primera jornada solidària. Amb l'ajut de tothom es realitza un mural representant la lluita contra el càncer, mitjançant llaços vermells. Aquesta activitat s'amenitza amb un concert de gralles.

Casa Gil

ENTREPANS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Des de Vilanova i la Geltrú contribueix a recaptar diners per la Marató, fent entrepans i destinant el 50% a la Marató per la lluita contra el càncer. L'Associació juvenil Tangaroa ajuda amb voluntaris i el que faci falta.

Casal dels Avis de Vilanova i La Geltrú - Caixa Penedès

ACTUACIÓ DE PLAYBACK

Data:

L'entitat informa: Actuació a càrrec del Grup de Playback del Centre COMPEX (Compartir Experiències), al Casal dels Avis de Caixa Penedès de Vilanova i la Geltrú, a les 17.00.

CEM PARC DEL GARRAF I CMES ESPORTIU LA PISCINA

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Aprofita que fas esport per fer un donatiu a La Marató als centres CEM PARC DEL GARRAF i CMES ESPORTIU LA PISCINA

Club Esportiu Fons Vilanova

MITJA MARATÓ CIUTAT DE VILANOVA

Data:

L'entitat informa: Mitja Marató amb l'aportació voluntària dels corredors per a La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

VILANOVA LA GELTRÚ - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Taboo, Grup de Percussió

PERCUSSIÓ SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Cercavila solidari a la capital del Garraf i l'Alt Penedès.

Vinsdecatalunya.cat i Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG)

TAST DE VINS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Vinsdecatalunya.cat i l'ADEG organitzen dos tastets de vins solidaris a benefici de la Marató de TV3. Durant els actes, que tenen lloc l'11 de desembre a Vilafranca del Penedès i el 18 de desembre a Vilanova i la Geltrú, es poden degustar vins i caves del Penedès. Col·labora el Casal Societat La Principal i Museu del Ferrocarril. Cal confirmar asistència al telèfon 902.106.700.

Anar al contingut