Segriè

Aitona

Ajuntament d'Aitona

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - AITONA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Lo Galliner.

Albatàrrec

Aguedes Albatàrrec

AGUEDES ALBATÀRREC PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Vols col·laborar amb la Marató i passar una nit divertida? a les 21:00 hores el Casal Cultural organitza un aperitiu, entrepà i beguda per 5 euros. A partir de les 22:30 hores concert de rock amb Kibutts, dj Víctor, el mestre i dj Flore. Entrada gratuïta. Us hi esperem!

Associació Els nens i elles

Data:

L'entitat informa: Cursa popular pel terme del poble, per poder-hi participar s'ha de fer un donatiu mínim de 3€. Al finalitzar la cursa, a tots els participats se'ls agraeix la participació amb un esmorzar de coca i xocolata calenta.

Alcanó

Associació de Dones d'Alcanó

XOCOLATADA I OBRA DE TEATRE TERRA BAIXA

Data:

L'entitat informa:

Alcarràs

Agrupament Escolta Lo Motit

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El proper dia 15 de desembre a partir de les 16.30 hores, dues parades de crepes dolces i salades i manualitats realitzades pels infants i joves escoltes del poble amb material reciclat. Per tots els interessats, dirigiu-vos al carrer Major, a l'alçada del C.C.M.L o Casino i davant del Pavelló Poliesportiu d'Alcarràs.

Biblioteca Joaquim Montoy

III CONCURS DE PESSEBRES RECICLATS

Data:

L'entitat informa: Cada any per aquestes dates, la biblioteca organitza un concurs de pessebres reciclats que realitzen les famílies del municipi. Hi poden participar totes les famílies amb nens d'entre 3 i 12 anys d'edat que resideixen o estudien a Alcarràs. Un jurat decideix els 3 pessebres guanyadors basant-se amb la originalitat, creativitat i la reutilització de material reciclat. Aquest any com a novetat, s'ha afegit una nova categoria, la del pessebre solidari que sortirà de totes les persones que vulguin votar i que siguin majors de 18 anys, a canvi de 2€ per butlleta que aniran destinats a la Marató de TV3. La biblioteca resta oberta el dissabte 15 i diumenge 16 d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, per mostrar els pessebres i recollir els vots i diners, que esperem que siguin uns quants.

Camp d'Alcarràs i Secció de Crèdit, SCCL - Agrobotiga

SOLIDARITAT EN ELS PRODUCTES COOPERATIUS

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de novembre i desembre l'Agrobotiga d'Alcarràs posa a la venda un lot de productes cooperatius valorat en 150€. Es venen tires a 1€.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - ALCARRÀS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració d'AE L'Aspardenya d'Alcarràs.

Pàdel Alcarràs

PÀDEL PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Torneig de Pàdel. Inscripcions 5€. Per als guanyador dues entrades per anar a veure el Barça. Exhibició de pàdel a càrrec de professionals de la població de Lleida .

Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs

ALCARRÀS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs fa una sèrie d'exhibicions esportives en les diferents instal·lacions municipals de totes les escoles de promoció esportiva, amb la col·laboració dels clubs esportius locals. Estan combinades amb d'altres exhibicions culturals, en les mateixes instal·lacions. Ens serveixen per presentar als pares i familiars el treball que s'ha desenvolupat durant el primer trimestre del curs.

Residencial Sant Sebastià

PARADA AL MERCAT MUNICIPAL

Data:

L'entitat informa:

Alcoletge

Associació Alcoletge Jove

TALLERS SOLIDARIS CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Tarda de tallers per als més petits i més grans amb pintures, inflables, manualitats, creació d'un mural de La Marató amb la participació de tots els asistens, ping-pong, etc. Teatre i, en acabar, sopar popular.

Associació Esportiva Alcoletge

EL FUTBOL BASE D'ALCOLETGE AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Rifa solidària organitzada per part dels jugadors i monitors de l'Associació Esportiva Alcoletge, aprofitant la presentació dels equips de futbol base de la nostra entitat.

Alfarràs

Ajuntament d'Alfarràs

ALFARRÀS SOLIDARI AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: 16:15 hores. Cercavila a càrrec de la banda de majorets, cornetes i tambors d'Alfarràs, des de l'Ajuntament fins al Poliesportiu. 17:00 hores. Exhibició de patinatge a càrrec dels nens i nenes de l'activitat extraescolar. 17:10 hores. Exhibició de kàrate a càrrec dels nens i nenes de l'activitat extraescolar. 17:30 hores. 1a exhibició de ball coreografiat a càrrec del grup Las Batukeras de Sucs. 17:40 hores. 1a part de l'espectacle de màgia a càrrec de El Mago Manolo. 18:10 hores. Mitja part de l'espectacle de màgia i 2a exhibició de ball coreografiat a càrrec del grup Las Batukeras de Sucs. 18:20 hores. 2a part de l'espectacle de màgia a càrrec de El Mago Manolo. 18:50 hores. 3a exhibició de ball coreografiat a càrrec del grup Las Batukeras de Sucs. 19:00 hores. Exhibició de ball coreografiat a càrrec del grup de nenes de l'activitat extraescolar. 19:15 hores. Sessió de ball a càrrec de l'orquestra Flash. Durant el Ball hi ha llonganissada popular a càrrec de l'Associació de Joves d'Alfarràs. Entrada al recinte, 5 € (a partir dels 16 anys).

Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana

II FESTA DELS PESCADORS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Diada de pesca de truita de riu sense mort, activitats addicionals relacionades amb la pesca de la truita. Esmorzar de germanor.

Alfés

C.E. Alfés

PARTIT DE FUTBOL

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol entre veterans dels equips d'Alfés i de Sunyer, a les 11 hores. Tota la recaptació de l'entrada va destinada a la Marató.

Alguaire

Ajuntament d'Alguaire

ALGUAIRE PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Torneig local de Botifarra especial Marató. Esmorzar solidari. Mercat d'andròmines. Teatre infantil. Conferència sobre el càncer. Rotllana amb La Marató. Carret solidari. Ball per a la Marató. Escala en HiFi.

Club de la Botifarra d'Alguaire

V CAMPIONAT DE BOTIFARRA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Consisteix en jugar 4 partides al joc de la botifarra. S'inicia les 10 hores i, aproximadament, finalitzarà a les 13 hores al pavelló municipal. Tots els participants fan una aportació de 5 €.

Almacelles

Ajuntament d'Almacelles

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Betula Alba

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Almatret

Associació de Dones L'Alba

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Club Ciclista i Excursionista Almatret

CAMINADA-BICICLETADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Realitzarem una caminada i una bicicletada pel terme d'Almatret i el club oferirà un esmorzar per a tots els participants. Els diners recaptats aniran integrament a La Marató de TV3.

Almenar

Ajuntament d'Almenar

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caminada popular i xocolatada organitzades per l'Associació Cultural de Dones d'Almenar. Sortida des de l'Escola Bressol Bambarol, arribada a la sala polivalent.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Torneig de partides ràpides per parelles del Club Esportiu d'Escacs d'Almenar, al local social.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Festa de la solidaritat i escala en hi-fi, al local social.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol triangular entre Veterans – Grup de Joves EL COC – Almenar Futbol Sala, al camp de futbol La Vinya..

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Xocolatada organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar, a la sala polivalent.

Alpicat

Ajuntament d'Alpicat i Associació Cultural de Dones d'Alpicat

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Sessió de ball a càrrec del grup Zafiro-4. Es fan sortejos i activitats solidàries. La recaptació de l'entrada i dels sortejos es destina, íntegrament, a La Marató.

Llar d'Infants Municipal l'Estel d'Alpicat

L'ESTEL CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: La Llar d'infants l'Estel d'Aplicat han fet un clauer mitjançant els dits pintats dels nens. Els colors estan relacionats amb cada tipologia de càncer i estan posats en un estel. Els pares faran una donació per cada clauer.

Artesa de Lleida

Associació de Dones d'Artesa de Lleida

DESFILADA DE VESTITS

Data:

L'entitat informa: El diumenge 16 de desembre, a partir de les 18:00 h. realitzem una desfilada de vestits de festa, comunió i boda amb la col·laboració de la gent del poble i de l'Ajuntament, l'entrada es destina a La Marató de TV3.

Aspa

Ajuntament Aspa

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Venda de les nines elaborades per les Dones d'Aspa. Berenar popular a la sala de l'Ajuntament. Projecció d'una pel·lícula de cinema.

Benavent de Segrià

Ajuntament de Benavent de Segrià

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Els Alamús

Associació Lo Jovent dels Alamús

CINE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de jovent dels Alamús organitzen una sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula Planta 4a, a l'acabar es fa un berenar solidari i actuació d'una sèrie de grups amateurs per animar la vetllada. Esperem poder aportar el nostre granet de sorra.

Gimenells

Associació de dones de Gimenells i altres entitats

BALL DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festa de la Marató 2012 a Gimenells. S'inicia amb un ball, amb sorteigs i una demostració de dances, country, etc. Es reparteix un entrepà a la mitja part.

La Granja d'Escarp

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - LA GRANJA D'ESCARP

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració del Club Ciclista La Granja d'Escarp.

Llardecans

Associació de Dones L'Espiga de Llardecans

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària

Lleida

Agrupació Cultural i Recreativa Bombers Lleida i Eix Comercial de Lleida

ELS BOMBERS DE LLEIDA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Realització del carnet de bomber solidari. Repartiment de dibuixos i retallables de Bombers. Calendaris de bombers. Fotos amb el vestit de bomber i d'altres relacionats amb els bombers i el seu material.

AMPA Escola Bressol La Mitjana

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària per la Marató.

AMPA Escola La Mitjana

ACTIVITATS VARIADES

Data:

L'entitat informa: Escala en hi-fi, concursos, activitats esportives, sorteig de productes donats pels comerços del barri, venda de manualitats fetes pels pares, mares, nens i nenes de l'escola. I molta diversió.

AMPA i Col·legi El Carme

ENGANXA'T AMB EL CARME A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda d'enganxines per als automòbils amb el logo de l'escola (del 13 al 20 de desembre). El donatiu d'1 euro es destina a La Marató. A més, el dia 13 a la tarda els alumnes de 3r i 4t d'ESO fan el ball de la flashmob de La Marató al pati, davant de tots els pares i alumnes. També porten l'alegria d'aquest ball a l'Aula Hospitalària de l'Arnau de Vilanova i a les residències d'avis del barri La Bordeta.

Associació de Veïns de Butsenit

REPRESENTACIÓ DEL MUSICAL MAMMA MIA

Data:

L'entitat informa: Representació del musical Mamma Mia. 20 artistes escenifiquen la història grega a través de teatre i ball.

Associació de veïns de Cappont Lleida

BERENAR SOLIDARI I ACTIVITATS INFANTILS

Data:

L'entitat informa: El dia 3 i 10 de desembre apunta't al taller de cuina amb els aliments de la temporada per col·laborar amb La Marató.

BERENAR SOLIDARI I ACTIVITATS INFANTILS

Data:

L'entitat informa: Taller de cuina a l'abast de tothom, amb aliments de temporada. Dies 3 i 10 de desembre.

BERENAR SOLIDARI I ACTIVITATS INFANTILS

Data:

L'entitat informa: Xerrada informativa sobre què és el càncer i les seves tipologies. Per poder entrar s'ha de donar la voluntat a benefici de la Marató de TV3.

BERENAR SOLIDARI I ACTIVITATS INFANTILS

Data:

L'entitat informa: Berenar Solidari per la Marató de TV3 i activitats lúdiques per als nens i nenes. El preu és de 2€.

BERENAR SOLIDARI I ACTIVITATS INFANTILS

Data:

L'entitat informa: L'Associació de veïns de Cappont Lleida prepara un berenar solidaria i activitats diverses per a tots els infants.

Associació de veïns de la pda. de Llívia i voltants

EL BARRI DE LLÍVIA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Actuacions musicals a càrrec de la coral del barri de Sant Pere, havaneres, mags del món, sardanes, acudits, ball de jotes de la casa d'Aragó i berenar final per a tots amb sorteig de regals.

Centre Excursionista de Lleida

AUTOCAR DEL CEL

Data:

L'entitat informa: Excursió 17 km que partint de Llimiana, ens permetrà veure la Vall de Barcedana, el castell de Sant Gervàs, l'ermita de Sant Andreu i unes magnífiques vistes de la Conca de Tremp.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - LLEIDA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Bikesport Lleida.

Col·lectiu Bordeta.net

LA BORDETA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Gran festa amb moltes actuacions i activitats de diverses entitats del barri i de Lleida. Diverteix-te en família i col·labora amb La Marató.

Complex Nou Olympus

SQUASH I MASTERCLASS ESPORTIVES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 15 per la tarda es comença el torneig d'squash que acaba amb la disputa final el diumenge 16 pel matí. L'horari és d'11h a 13h i hi té lloc el campionat de Press Banca Masterclass Ciclo Indoor, Pilates, Stilos, Latino i més activitats. Està obert a tots i totes els que vulguin col•laborar amb La Marató.

Comunitat Educativa de l'Escola Frederic Godàs Lleida

SORTEIG OBRA D'ART

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'obra d'art cedida per l'artista local Robert Martí. Es venen participacions d'1€ per al sorteig d'obra d'art entre els membres de la comunitat educativa (alumnes, famílies i mestres). La recaptació serà lliurada a la Marató de TV3 contra el càncer.

Consell de l'Estudiantat de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: El Consell de l'Estudiantat FDE promociona la participació i col·laboració amb la Marató amb un seguit d'activitats. Recollida de firmes i frases de suport als malalts de càncer, recollida de fotografies, repartiment de productes alimentaris a canvi d'aportacions, difusió de la tasca i objectiu anual de la Marató mitjançant vídeos, etc. en una jornada complerta de solidaritat.

Consell de l'Estudiantat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida

JORNADES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xerrades durant tota la setmana en horari divers i divendres de 17 a 20 hores. Quatre xerrades informatives sobre el càncer amb una acció divulgativa pel Carrer Major. Ponents: Cap d'Oncologia de l'HUAV, Cap d'Anatomia Patològica de l'HUAV, Investigador grup Patologia Oncològica de l'IRB.

Escola Lestonnac de Lleida

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El proper dimecres dia 12 de desembre, l'alumnat d'Educació Secundària i Batxillerat de l'escola Lestonnac de Lleida organitza un berenar solidari de coca i xocolata, a un preu simbòlic de 2 €.

Escola Oficial d'Idiomes de Lleida

UN PÒSTER PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'EOI de Lleida col·labora amb La Marató i, aprofitant que treballa el tema de la publicitat, prepara una subhasta amb pòsters publicitaris exposats prèviament al vestíbul del centre. Altres departaments de l'escola preparen activitats per a recollir més diners, com ara una Cake Competition.

Escuderia Lleida

4 HORES DE LLEIDA

Data:

L'entitat informa: Competició d'automobilisme esportiu per equips, formats per un mínim de 2 i màxim de 4 pilots, que es disputa en un circuït Off-Road. Aquesta competició es composa d'una sessió d'entrenaments lliures, d'una sessió qualificativa i d'una cursa de resistència de 4 hores, durant la qual els pilots de cada equip han d'anar realitzant relleus. Guanya la competició l'equip que durant les 4 hores hagi realitzat un major nombre de voltes. Més informació: www.escuderialleida.com

Factoria Dance

BALLEM CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: A Factoria' D organitzen una Gala de Nadal on es duran a terme mostres de ball i una exhibició de dansa esportiva de les millors parelles d'alt nivell autonòmic i nacional. Per concloure la nit, fem una festa de ball on tots puguem ballar en contra del càncer.

FeSalut

FESALUT... FESCULTURA ... PER A LA MARATÓ !!!

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres, a 2€. Es pot col.laborar amb aportacions de llibres, del 3 al 17 de desembre, i/o comprant-ne al mercat de segona mà, el 18 de desembre de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00

Fundació Lleida Bàsquet

MARATÓ STYLE

Data:

L'entitat informa: Coreografia dirigida per monitors del ball de moda, el Gangnam Style. S'anomena el Marató Style, obert a grans i petits que faran una aportació de 3 euros a l'entrada del recinte.

Godots Teatre - Col·legi l'Anunciata Dominiques

POSA'T UN NAS PER A LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de Godots Teatre de Lleida preparen activitats al voltant del món dels clowns ( disfresses, maquillatge, historietes, piruetes, balls,…) per passar-hi una bona estona amb els nens i les nenes, i les seves famílies.

Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Activitats solidàries.

ILERGET OC

AIRSOFT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Partida d'Airsoft: Dos laboratoris d'investigació han trobat una possible cura contra el càncer. Tots dos han contractat mercenaris per recol·lectar els 20 components necessaris abans que l'altre laboratori.

Institut d'Educació Secundària Torre Vicens

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Esmorzar solidari, amb concurs de pastissos. Actuació del grup de rock i ball. Els alumnes de cures auxiliars d'infermeria fan lectures de tensió arterial i IMC. Els alumnes d'imatge personal fan pentinats i maquillatges exprés.

Institut Guindàvols

XOCOLATADA SOLIDÀRIA (JO XOCOL·LABORO)

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular per a tot l'alumnat, per un tiquet que dóna dret a coca més xocolata desfeta. Un cop pagades les despeses necesàries la resta s'ingressarà al compte de La Marató.

Institut Josep Lladonosa

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Tots els alumnes de l'Institut Josep Lladonosa, de Lleida, participa d'activitats solidàries per a La Marató de TV3.

Institut Samuel Gili i Gaya

EL KM SOLIDARI I L'ARBRE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els alumnes, professors i persones del PAS han fet una inscripció d'1 € per tal de poder córrer aquest dia. Paral·lelament es construeix l'arbre de Nadal solidari. Tots els solidaris aporten un suro d'ampolla de vi personalitzat i 1 €. Amb tots els taps es va omplint un cubicle i es va donant forma a l'arbre.

La Boite Lleida

CONCERT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Concert solidari amb la participació dels següents artistes, Aluspear, Jordi Gaya, Thirdly, Sac Espectacles. L'entrada té un preu de 3€ destinats íntegrament a La Marató.

Llar municipal de jubilats de Bonaire

GENT GRAN AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de corals i de rondalla de diferents llars municipals de jubilats de la ciutat de Lleida, amb la col·laboració de Caixafòrum i l'Ajuntament.

Lleida Patinatge Artístic Club Esportiu

EL LLEIDA PARTICIPA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitza la 4a Gala de Patinatge Artístic i participa amb la Marató de TV3. Actuacions de l'elit del patinatge mundial com són els actuals Campions del Món 2012 amb la modalitat de Xous; el Reus Deportiu. Amenitzat pels més de 100 patinadors del LLeida Patinatge Artístic CE, amb coreografies de conjunt i d'individuals.

Lliga contra el Càncer de les comarques de Lleida

2000 KG DE COURE CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Amb la participació dels voluntaris es poden omplir 100 garrafes de cinc litres, amb monedes d'1, 2 i 5 cèntims, fent una gran festa participativa amb xocolatada per pesar les monedes contingudes en les garrafes.

Mags del Món

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Dia 15. Col·laboració amb la Festa Organitzada per l'A.VV de la Partida de Llívia. Partida de Llívia, Lleida. Dia 15. Màgia de prop per La Marató. Plaça Mercadal, Balaguer. Dia 15. Espectacle al dinar popular solidari per La Marató. Col·legi Àngel Guimerà de Balaguer Dia 16. Festival fi de festa. Teatre Municipal de Balaguer.

Projecte Implica't

PROJECTE IMPLICA'T

Data:

L'entitat informa: El projecte Implica't és fruit d'un equip de persones generoses, solidàries i compromeses, vinculades al món de l'educació. Un projecte lligat a la Marató de TV3 i que té com a objectiu fonamental treballar la solidaritat a les aules.

Punt d'Estudi Lleida

POLSERES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de Punt d'Estudi fan unes polseres de cinta de colors amb el missatge de "Punt d'Estudi amb la Marató de TV3". Aquestes polseres es venen als familiars i amics, i els diners recaptats aniran a La Marató de TV3.

Residència i Centre de dia per a Gent Gran Lleida - Balàfia

VENDA DE PRODUCTES ARTESANALS

Data:

L'entitat informa: Taula informativa i xerrada sobre la prevenció del càncer. Participació en el sorteig de manualitats i de pastissos elaborats per residents i professionals.

Residència Llar Sant Josep

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Royal Lleida

CLASSES D'ACTIVITATS DIRIGIDES

Data:

L'entitat informa: La recaptació de totes les activitats del centre, que es fan durant tota la setmana, es destinen a La Marató. Hi ha dues activitats estrella per les quals es demana un import per participar. I també classes d'activitats dirigides.

Secció Col·legial de Metges Residents del COMLL

CAMINA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La Secció Col.legial de Metges Residents del Col.legi Oficial de Metges de Lleida organitza una caminada popular contra el càncer. La inscripció de 5 € s'entrega íntegrament a la Fundació La Marató.

The Rock Festival of all stars

THE ROCK FESTIVAL OF ALL STARS

Data:

L'entitat informa: L'espectacle s'anomena The Rock festival of all stars, i es recorda artistes, com Elvis (60's), Supertramp (70's), Queen (80's) i Bon Jovi (90's). Les quatre parts de l'espectacle es combinen amb imatges per recordar artistes de les quatre dècades, amb efectes visuals. Les diferents actuacions es fan en directe.

Trèvol Lleida

TORNEIG DE PÀDEL TRÈVOL SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El CEM Trèvol Lleida organitza un Torneig de Pàdel Solidari per La Marató del 10 al 15 de desembre. El torneig està obert a tothom (abonats i no abonats) i es garanteix un mínim de dos partits per parella. La recaptació de les inscripcions (10€) es destina a la Marató de TV3.

Voluntaris Joves - Regidoria de Joventut / Ajuntament de Lleida

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Parada de creps a l'eix comercial de la ciutat. Tots els productes i material són donatius d'empreses de la ciutat. Els creps tenen un preu mínim de 2'5€.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caninada solidària, per fer una passejada amb gos, de 5 km pel marge esquerre del riu Segre. No és una competició, és una trobada. La inscripció té un preu mínim de 2€, els quals aniran destinats a La Marató. Esperen molta participació!

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Es preveu l'actuació especial dels Castellers de Lleida.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Rifa de productes i serveis gentilesa de comerços de Lleida. Els participants han d'omplir una butlleta per un preu mínim de 2€. Es preveu l'actuació especial dels Castellers de Lleida.

Maials

Associació de Mestresses de Casa El Caliu de Maials

FUTBOL, CINEMA, MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

Massalcoreig

Associació de Mestresses de Casa - Llar d'Esbarjo de Massalcoreig - Club Futbol Sala - Jubilats

RIFES DIVERSES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa:

Montoliu de Lleida

Associació Cultural i Recreativa de Montoliu de Lleida

DIADA D'ESPORT A MONTOLIU PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Jornada de l'esport on poden participar persones de totes les edats. Consisteix en un campionat de botifarra, al bar, una masterclass d'aeròbic, a la sala del ball, i curses solidàries on participen tots els nens. Les mestresses de casa faran pastissos, artesania i xocolatada.

DIADA D'ESPORT A MONTOLIU PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Curses per als nens a la tarda i Xocolatada

Pla de la Font

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - PLA DE LA FONT

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Penya Ciclista El Mirador.

Puigverd de Lleida

Associació de Dones 'Pou de Gel'

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular a benefici de la Marató de TV3.

Associació Esportiva Cultural de Lleida (AEC Puigverd de Lleida)

PUIGVERD DE LLEIDA CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada de 5 km. Sortida a les 8:30 hores de la Plaça Major, xocolatada en arribar i tot seguit tir amb arc fins a les 12 hores. Preu 5€. Inscripcions a www.aecpuigverd.org. Organitza l'Ajuntament de Puigverd amb la col·laboració de l'AMPA Nostra Terra i AEC Puigverd de Lleida.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - PUIGVERD DE LLEIDA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - PUIGVERD DE LLEIDA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració d'AEC Puigverd de Lleida.

Raimat

Associació de Veïns de Raimat / Entitat Menor Descentralitzada (EMD) / Coral Montserratina de Raimat

II CROS DE RAIMAT I CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: II Cros de Raimat per la zona de la Valleta amb diferents categories, professionals i d'altres.

II CROS DE RAIMAT I CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal 2012 amb cantada de Nadales per la Coral Montserratina de Raimat a l'Església "Sagrat Cor" de Raimat.

Rosselló

Ajuntament de Rosselló

FIRA D'ENTITATS I FESTIVAL

Data:

L'entitat informa: Al matí fem una Fira d'entitats i per la tarda fem un Festival, on hi participen gent de totes les edats.

Sarroca de Lleida

Ajuntament i Entitats de Sarroca de Lleida

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Seròs

Associació de Mestresses de Casa de Seròs

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - SERÒS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - SERÒS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Seròs.

Soses

Ajuntament de Soses - Associacions

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - SOSES

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista Soses.

Sucs

Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Representació dels Pastorets, xocolatada, bingo, batucada, sortejos, venda de flors de Nadal i punts de llibre.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caminada popular i representació dels Pastorets, xocolatada, bingo, batucada, sortejos, venda de flors de Nadal i punts de llibre.

Sunyer

Associació de Dones Santa Llúcia - Associacions Culturals del Poble de Sunyer

Data:

L'entitat informa:

Torrebesses

Associació de Dones de Torrebesses

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Torrefarrera

Associació Cultural de Dones L'Amistat de Torrefarrera

TORREFARRERA COL·LABORA I ES MOU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sala social de l'Ajuntament, zona esportiva, bars i restaurants del poble organitzen activitats esportives fins al migdia. A la tarda, actuacions, grups d'animació, humor i gran xocolatada popular amb sorteig de magnífics regals. Diferents restaurants també ofereixen el menú de la Marató. Hi col·laboren diferents entitats i Associacions de Torrefarrera.

Torres de Segre

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - TORRES DE SEGRE

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca organitzat per l'ajuntament i el Club BTT.

Torreserona

Federació Catalana de Pitch & Putt

TORRESERONA - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Vilanova de la Barca

Comissió de Festes de l'Ajuntament de Vilanova de la Barca

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Vilanova de Segrià

Associació de Dones l'Estel

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular.

Anar al contingut