Segarra

Biosca

Grup de Gent Gran de Biosca

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar amb sorteig d'artesania confeccionada pels socis del Grup de Gent Gran i altres col·laboradors. Amenitzar pel flautista Àngel Reig.

Cervera

AMPA Escola Bressol La Baldufa

VENDA DE PRODUCTES ARTESANALS

Data:

L'entitat informa:

AMPA Escola les Savines

MERCAT DE JOGUINES DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: Mercat de joguines de segona mà i activitats al gimnàs de l'Escola.

Centre Esportiu Kodokan

EXHIBICIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Exhibició de les activitats del centre.

Centre Ocupacional l'Espígol

SABONS D'ESPÍGOL, PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Com cada any rifem una panera de productes realitzats al Centre Ocupacional l'Espígol, que atén a persones amb discapacitat de la comarca de la Segarra. La Panera de sabons està valorada en uns 50 €, i les paperetes es venen a 1 €, durant els mesos de novembre i desembre, fent el sorteig el 17 de desembre al mateix centre Espígol de Cervera. El número premiat sortirà al nostre blog: http://lespigol.blogspot.com.es/

Creu Roja La Segarra

CREU ROJA A CERVERA, UN SÍMBOL CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: El repte de la Creu Roja la Segarra és il·luminar el centre de Cervera amb el símbol contra el càncer més gran de les terres de Lleida.

Institut La Segarra

L'INSTITUT LA SEGARRA COL·LABORA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un grup d'alumnes i professors de l'Institut la Segarra de Cervera posen en marxa una campanya solidària. Els alumnes del centre són els responsables de vendre unes butlletes solidàries a 2 euros. Cada butlleta conté un número i es premien tres butlletes.

Seyart

TORNEIG DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES

Data:

L'entitat informa: Seyart i Penya Blaugrana de Cervera i Rodalies organitza el consolidat torneig de bàsquet en cadira de rodes, amb un alt nivell competitiu. Juguen l'equip local FC Barcelona - UNES Sant Feliu. Entrada gratuïta amb aportació voluntària, íntegrament destinada a La Marató de TV3. Regals, animació i coca amb xocolata per a tots els assistents.

Sound de Secà

PICA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: A la tarda exhibició de l'espectacle treballat durant el matí. El preu inclou la Masterclass i una samarreta de Sound DCK. A la Plaça Santa Anna.

PICA CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Masterclass de batucada dividida en dos apartats, la primera part és per conèixer l'instrument i apendre un ritme de batucada, la segona se centra en l'aspecte coreogràfic i posada en escena. Horari del taller de 10 a 14 hores a la Sala La Pèrgola.

El Llor

Associació de Veïns la Terra del Llor

EL LLOR AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Coca i xocolata per a tothom i concert de rock, a les 19.00.

Guissona

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - GUISSONA

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Pla Educatiu d'Entorn de Guissona, entitats / Escola de Dansa Montse Esteve

VII FESTA D'ENTITATS PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia es duen a terme tallers, activitats, cercaviles i concerts per part de les entitats, associacions i centres educatius de Guissona. La festa conclou amb l'espectacle de l'Escola de Dansa Montse Esteve.

VII FESTA D'ENTITATS PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Espectacle de l'Escola de Dansa Montse Esteve amb coreografies de diferents estils com el Jazz, funk, hip hop, pooping, contemporani, etc. Participen els dotze grups de l'escola de dansa al poliesportiu i hi prenen part un total de 230 ballarins d'edats compreses entre 3 i 18 anys. Cada any el Poliesportiu es queda petit per encabir la gent que no es vol perdre detall de l'espectacle de l'escola. Guissona sempre és molt solidària.

Hostafrancs

Associació de Dones d'Hostafrancs

SEMPRE SURT EL SOL

Data:

L'entitat informa: Una tècnica sanitària fa una breu introducció sobre La Marató, i a continuació es projecta el vídeo "Sempre surt el sol" que explica l'experiència de sis dones de la Segarra que han viscut el fet migratori en ambdues direccions. S'ofereix un berenar solidari a tot el públic assistent.

Les Oluges

Ajuntament de Les Oluges

CAMINADA SOLIDÀRIA PER PLANTAR CARA AL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Els grans i petits participen en la primera flashmob del municipi Les Oluges per aprendre a ballar i plantar cara al càncer.

CAMINADA SOLIDÀRIA PER PLANTAR CARA AL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària entre els tres pobles que conformen el municipi de Les Oluges. El recorregut és d'uns 11 km. La convocatòria per als caminaires serà a les 9 hores al nucli de Santa Fe. Per agafar forces farem un esmorzar en arribar a Montfalcó i una xocolatada en arribar a Les Oluges. Es pot fer el recorregut sencer o una part, en bicicleta o a peu, la qüestió es anar junts per plantar cara al càncer.

Massoteres

Ajuntament de Massoteres

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Federació Catalana de Pitch & Putt

MASSOTERES - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Sanaüja

Nenes de Sanaüja

PARADETA SOLIDÀRIA DE POLSERES

Data:

L'entitat informa: Paradeta solidària de polseres

Sant Antolí

Grup d'Associacions de Ribera d'Ondara

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Breu concert de gòspel a càrrec d'un grup local d'aficionats i amants de la música, al Café-Bar l'Amistat, a les 18 hores. Breu concert de cant coral a càrrec d'un grup d'aficionats i amants de la música, a les 18:50 hores. Breu tast de pastissos, plum-cakes i galates de nadal, fets artesanalment per part del vilatans col·laboradors, a les 19 hores. Bingo organitzat per a les associacions del municipi a través d'aportacions prèvies, a les 19:30 hores. Sopar amb aportació a la Marató per sopar de gust! a les 21 hores.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caminada planera des del cafè-bar l'Amistat, a les 9:30 hores. Cotxes fins a Llindars i ruta a peu fins a la Sisquella per esmorzar. Final de la ruta a Gramuntell.

Sant Guim de Freixenet

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari amb torronada.

Associació Cultural La Marinada

PESSEBRE VIVENT

Data:

L'entitat informa:

Tarroja de Segarra

Associació de Dones El Lilà

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar de xocolata i pa torrat. Bingo solidari amb regals cedits per particulars i comerços del poble.

Torà

Associació de Dones Toreneses

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones organitza una xocolata calenta i coca per combatre el fred. Tot el que es recapti serà per a La Marató.

CEIP Sant Gil

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Llar d'Infants El Jardí de Torà

PESSEBRE VIVENT AMB NENS DE 4 MESOS A 3 ANYS

Data:

L'entitat informa: La llar d'infants del Jardí de Torà organitza un pessebre vivent on els personatges són els nens i nenes de la llar.

Anar al contingut