Baix Penedès

Albinyana

Escola Joan Perucho

LA IL·LUSIÓ DE LA FIRA. UN DETALL, UNA VIDA.

Data:

L'entitat informa: Manualitats i detalls nadalencs fets pels nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, a la venda per 1 euro. Fi de festa amb la cantata tradicional.

Banyeres del Penedès

Ajuntament i Entitats de Banyeres del Penedès

LES ENTITATS DE BANYERES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Petit mercat organitzat per les entitats del municipi i rifa solidària organitzada pels veïns de Casa Roja, Masies de Sant Miquel i Saifores. Col·labora l'Ajuntament de Banyeres del Penedès.

Bar L'Arlette i Hostal del Priorat

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari amb plats típics catalans i amb la col·laboració d'un discjòquei per animar la festa.

Bellvei

Associació de Puntaires i Grup de Patchwork de Bellvei

MERCAT D'ARTESANS

Data:

L'entitat informa: Mercat d'artesans el proper diumenge dia 23 de desembre a Bellvei, per recaptar diners per la Marató d'enguany. Venda de productes com melmelada casolana, sabó de casa, peücs de llana, agafadors, clauers de feltre i roba, agulles de pit, joies de llana i capsules nexpresso, coques, etc.

Bonastre

Associació de Gent Gran de Bonastre

Data:

L'entitat informa:

Calafell

Associació Sardanista de Calafell

UN COR, UNA ROTLLANA

Data:

L'entitat informa: Com en les dues anteriors edicions, destinem el que s'obtingui amb la rifa de coques i cava, i de les aportacions de la gent, a La Marató de TV3 d'enguany. Intentem de superar el nombre de balladors de la rotllana que fem quan soni la sardana "Calafell mil·lenari", del mestre Josep Maria Damunt.

Centre Esportiu Vilarenc Aqua Calafell

FESTIVAL D'ACTIVITATS INFANTILS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festival de les activitats infantils del centre esportiu de dansa, karate, pilates. Dansa també per a adults.

Coral Llebeig

CONCERT PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert pels carrers de Calafell, a càrrec dels nens i nenes de la Coral Llebeig de Calafell amb cançons nadalenques i altres del repertori comú.

Els Vogadors de Calafell

UN EURO, UNA PALADA!!

Data:

L'entitat informa: Un llagut català farà el recorregut de Barcelona a Calafell remant, amb relleus de dues hores i tres tripulacions. Al port de Calafell hi haurà diferents activitats i una xocolatada durant tot el dia. També, celebrem una gran festa per a l'arribada de l'embarcació on hi haurà actuacions d'altres entitats.

Llar del Pescador Jubilat

CONFERÈNCIA COL·LOQUI

Data:

L'entitat informa:

Risasana.com

TALLER DE RISOTERÀPIA

Data:

L'entitat informa: Taller de risoteràpia a càrrec de Risasana.com en els Jardins de Cal Bolavà de Calafell, de 12h a 14h. La sessió està oberta a tothom que vulgui disfrutar de rialles, jocs, complicitat i alegria!

Taller de teatre de la K-Mama

ON ESTÀ LA JULIETA?

Data:

L'entitat informa: Comèdia absurda i divertida on una companyia de teatre esperant la seva actriu principal viu tota mena de peripècies. Amors, desamors, nervis i Lambrusco…reguen aquest assaig general on tothom es pregunta, On està la Julieta? Realitzada pels alumnes del taller de teatre i dirigits per Eva Llanguas.

Coma-Ruga

Temps de Lleure OSM

FEM PUNTERIA PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Activitat de tir amb arc que fem al costat de la Platja de Coma-Ruga, exactament a les instal·lacions de l'Alberg Santa Maria del Mar, a tocar del Passeig Marítim. Depenent de la gent que hi hagi, fem canvis, per número de tirs, o bé per temps. Per fer l'activitat cobrem un preu simbòlic que és el que donem a la Marató de TV3.

Cunit

Escola Pompeu Fabra

MARATÓ DE POEMES

Data:

L'entitat informa: Recital de poemes de Nadal a càrrec dels alumnes de cicle superior de l'escola Pompeu Fabra de Cunit, amb la col·laboració dels Balls Populars de Cunit.

El Vendrell

Ajuntament del Vendrell - Escoles Bressol Municipals

CONCERT ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA PAU CASALS

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec del conjunt de guitarres, grup de vent i orquestra de nivell mitjà de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.

Associació Trèvol - Lleure Ventall i l'Espurna

RIFA D'UNA CISTELLA DE PRODUCTES

Data:

L'entitat informa: Els participants del Lleure Ventall i l'Espurna venen números per a la rifa d'una cistella amb productes elaborats artesanalment per ells mateixos, i també productes cedits pels comerços locals. El guanyador de la rifa, s'emporta la cistella a casa.

BaLL-eM Escola de ball Lluís i Montse

FESTIVAL MARATÓ DE TV3 BALL-EM NADAL 2012

Data:

L'entitat informa: BaLL-eM Escola de ball Lluís i Monte organitza el Festival Marató TV3: un personatge del Nadal narra una història mentre els alumnes ballen. A través d'un conte de Nadal i el ball, la diversió i el sorteig de regals i les sorpreses estan assegurades. Local Cultural de Santa Oliva, carrer Mossèn Antoni Paradís, 5, a les 17 h.

FESTIVAL MARATÓ DE TV3 BALL-EM NADAL 2012

Data:

L'entitat informa: Festa de Country - Line Dance per al dissabte 17 de novembre, a les 20 h., a l'Escola BaLL-eM, al carrer Colom, 40-42, d'El Vendrell. Preu de l'entrada 5 € amb consumició.

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - EL VENDRELL

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

AMB BICI PER LA MARATÓ - EL VENDRELL

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - EL VENDRELL

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Penya Ciclista Baix Penedès.

Consell Esportiu del Baix Penedès

2A JORNADA SOLIDÀRIA ESPORT I CULTURA

Data:

L'entitat informa: Activitats esportives (tennis, pàdel i caminada popular) i mostres i activitats de grups de cultura popular. Col.laboració amb Càrites i ESI, amb recollida de menjar i de material esportiu.

Escoles bressol municipals Ralet,ralet i El Botafoc

DÓNA UN COP DE MÀ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Grup d'animació infantil acompanyat d'un esmorzar de coca amb xocolata solidària. A més a més, podeu gaudir d'un gran mural amb les mans dels infants que hi participen, per tal de representar el nom de l'activitat: "Dóna un cop de mà per La Marató".

Federació Catalana de Pitch & Putt

EL VENDRELL - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats.

Sambatek Batucada

Data:

L'entitat informa: Rua pel municipi del Vendrell i Xocolatada popular. Els grups participants fins avui són: Bombotronic, Festimbal, Son da Rua, La Bandarra Street Orkestra, El Cabrot, La Mulassa Feixuga, Els Grallers del Baix Penedès, Taboo i Sambandreu.

L'Arboç

Associació de Dones Arbocenques

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Elenc Artístic Arbocenc

CONCERT PRO MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert de música country i pop dels anys 50, 60 i 70 a càrrec del grup local Les Ombres i amb la col·laboració de músics de la comarca.

Escola Familiar Agrària Camp Joliu del Penedès

PESSEBRE VIVENT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes d'infantil han preparat un espectacle de Nadales (P3) i Teatre (P4) en el marc d'un Pessebre Vivent (P5), per oferir a les famílies, a canvi d'un donatiu que destinem a La Marató de TV3.

La Bisbal del Penedès

Agrupació de la dignitat per La Bisbal (ADB)

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Ajuntament de la Bisbal del Penedès

CAMINEM PER A LA MARATÓ, CAMINEM PER A LA BISBAL

Data:

L'entitat informa: El Club de Futbol La Joventut Bisbalenca dóna llurs recaptacions del mes de desembre a La Marató. A les 10.00: Inauguració d'un camí saludable, tothom paga una petita inscripció. A les 11.00: Exhibició canina. A les 12.00: Partit de futbol. A les 17.00: Parxís familiar. A les 18.00: Berenar solidari, cinema i crispetes. Rifa solidària, concurs de Karaoke i fi de festa.

Ball de Diables de la Bisbal del Penedès

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Trada de tastos. La sala d'actes de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de la Bisbal del Penedès acull una tarda de tastos conduït, cadascun d'ells, per un expert. Hi ha previst un tast d'oli, un tast de mel i un tast de vins. La recaptació de les entrades, amb un preu per determinar, anirà per a La Marató de TV3.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: TALLERS I JOCS PELS NENS I NENES. Espais habilitats per a diversos tallers i jocs pensats per a nens i nenes de totes les edats, amb la Marató i els Diables com a fils conductors.

Llorenç del Penedès

Coral Harmonia de Llorenç del Penedès

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Tradicional cantada de nadales el diumenge16 de desembre a les 6 de la tarda a l'Església de Llorenç del Penedès, conjuntament amb la Coral Els Rossinyols.

Masllorenç

Associació de Gent Gran de Masllorenç

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Conferència del Dr. Josep Casajuana Brunet al Casal Parroquial de Masllorenç.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Sopar Popular a la Sala del Cafè de Masllorenç.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El Casal Parroquial de Masllorenç organitza un acte cultural Entre Amics amb la projecció d'una pel·lícula adient al tema.

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Tirada de Bitlles Catalanes, dirigida pel senyor Jordi Juncosa al Camp de futbol de l'Esportiu Masllorenç.

Santa Oliva

AMPA Escola La Parellada de Santa Oliva

KARAOKE SOLIDARI + SOPAR AMB SORTEIG

Data:

L'entitat informa:

Soprano's

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert líric, cançó popular, nadalenca i catalana que se celebra a la Societat Recreativa Unió Albinyanenca a Albinyana, per tal de col·laborar solidàriament amb la Marató.

Sant Jaume dels Domenys

Associació de Dones La Llinyola

MERCAT ARTESANAL DE PRODUCTES CASOLANS

Data:

L'entitat informa: Mercat amb productes fets o confeccionats artesanalment per les Entitats de municipi.

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANT JAUME DOMENYS - EL PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Anar al contingut