Futbol

Tello assegura que el PSG ja era un rival complicat i que amb Ibra encara ho serà més

Cristian Tello ha valorat la decisió de la UEFA de perdonar un partit de sanció a Ibrahimovic que permetrà que jugui contra el Barça. El jugador blaugrana creu que els francesos són "un equipàs i, amb Ibra, seran més forts".

Actualitzat
Cristian Tello ha celebrat la imminent reincorporació del tècnic Tito Vilanova a la dinàmica del primer equip del Barcelona, ja que ha reconegut que el vestidor "el necessita". Sobre els futurs compromisos, en especial el del PSG francès en els quarts de Lliga de Campions, Tello ha valorat el fet que la UEFA hagi tret un partit de sanció al davanter Zlatan Ibrahimovic, que podrà actuar davant els blaugranes dimarts.

"És una decisió de la UEFA, no entrem en aquests detalls. El PSG era un rival complicadíssim i amb la incorporació d'Ibra més. Però no canviarem el nostre joc. Tenen un equipàs, amb jugadors rapidíssims i amb Ibra tindrà un grup molt fort, molt joc aeri", ha apuntat el del planter.

Lloances a Roura

Encara que Tello ha assegurat que l'equip "està molt bé", ha admès que l'absència de Tito "s'ha notat, perquè la figura de l'entrenador és important, però l'equip ha estat molt unit i quan s'ha necessitat, han estat aquí els jugadors i Roura".

En aquest sentit, ha considerat que l'assistent tècnic, Jordi Roura, que ha agafat les regnes del Barcelona en els dos mesos en què Vilanova ha estat tractant-se a Nova York d'un càncer, ha fet "un treball espectacular" i "ha complert com a entrenador".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut