Javier Tebas ha comparegut davant els mitjans de comunicació (EFE)
Javier Tebas ha comparegut davant els mitjans de comunicació (EFE)
Futbol

Tebas: "Si Messi torna, serà cobrant menys que al PSG"

El president de la Lliga dona per fet que el club blaugrana vendrà jugadors per fer possible la tornada de l'argentí

Redacció Esport3Actualitzat

El viatge de Messi a l'Aràbia Saudita amb la seva família ha estat el detonant que ha evidenciat el divorci entre l'argentí i el PSG. El club francès ha castigat Messi amb dues setmanes de suspensió de sou i sense poder jugar ni entrenar-se amb l'equip parisenc. Tot plegat, una bola que no para de créixer des que fa un mes l'astre argentí hauria comunicat que no renovava amb l'equip.

Els aficionats del PSG han tirat més llenya al foc dedicant insults a l'argentí. Tot plegat pot fer que Messi s'acosti encara més al Barça. El club blaugrana i Xavi treballen per al retorn de l'argentí, amb un contracte d'un any més un altre d'opcional i l'han inclòs en el pla de viabilitat que han presentat a la Lliga, per a la temporada que ve, on contemplen alguna venda important.

En aquest sentit, el president de la Lliga, Javier Tebas, ha explicat: "He llegit que Messi, el millor jugador del món, vol tornar a Espanya, però haurà de ser cobrant menys que al PSG".

"El Barça ho ha dit que vendran jugadors, però no direm la xifra perquè el perjudicarem en el mercat, perquè si venen un jugador i en volen vendre un altre se sabrà quant els falta per ingressar".

I aquí hi ha una de les raons de la marxa de Mateu Alemany del Barça, per discrepàncies davant la possible tornada de Messi.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut