Mateu Alemany en roda de premsa
Mateu Alemany en roda de premsa
barça

Bomba Mateu Alemany: deixarà el Barça el 30 de juny per anar a l'Aston Villa

L'home dels fitxatges de Laporta ha rebut una oferta econòmica desmesurada del club anglès, que el Barça no ha pogut igualar. Xavi, impactat per la notícia

Redacció Esport3Actualitzat

Quan no havia passat ni una hora de la treballada victòria que deixa el primer equip de futbol a un pas del títol de Lliga, el FC Barcelona ha publicat el comunicat més inesperat. El club blaugrana ha anunciat per sorpresa que el director de futbol, Mateu Alemany, es desvincularà de l'entitat el 30 de juny. Joan Laporta perd el seu home dels fitxatges.

El destí d'Alemany serà l'Aston Villa. Fonts del club blaugrana assenyalen que Mateu ha rebut una oferta econòmica astronòmica de part del club anglès que el Barça no ha pogut igualar. Temps enrere, l'executiu hauria dit no a un Chelsea que busca redreçar el rumb.

La notícia ha estat un impacte al si del club. El mateix Xavi Hernández, que tenia una bona sintonia amb Alemany, ho ha sabut aquest dimarts i ha estat una decepció pel de TerrassaJijantes FC ha apuntat a Gol a Gol que en els últims temps havien aparegut tensions entre el d'Artà i membres de la directiva que volien guanyar pes en la gestió esportiva.

El Barça ha arribat a un acord amistós amb el mallorquí, que l'1 de juliol ja no pertanyerà al club.

Completarà el mercat d'estiu

Malgrat que té contracte fins al 2024, el mallorquí hauria traslladat al president del FC Barcelona, Joan Laporta, la intenció d'iniciar un nou projecte professional. No obstant, la nota del club especifica que Alemany hauria garantit que "completarà amb l'entitat tot el mercat d'estiu", amb el compromís de "tancar totes les operacions fins al darrer instant" de la finestra de fitxatges. Caldrà veure com l'acord es porta a la pràctica.

Res feia pensar en aquest desenllaç i menys quan dissabte el mallorquí va assegurar que l'estiu seria "mogut". S'obre la possibilitat a pensar que parlés a títol personal.

Anar al contingut