Ilaix celebra un gol amb Messi, la temporada 2020-21, l'última de tots dos al Barça
Ilaix celebra un gol amb Messi, la temporada 2020-21, l'última de tots dos al Barça
Barça

"Messi no tornarà a Barcelona fins que es retiri"

El representant Marco Kirdemir assenyala que l'astre argentí acceptarà la milionària oferta de l'Al-Hilal saudita si té el vistiplau de la família

Actualitzat

Marco Kirdemir és agent FIFA i té bona relació tant amb el rei de l'Aràbia Saudita com amb Nasser al-Khelaifi, president del PSG. Segons el representant, d'ascendència turca, el futur de Leo Messi no és a l'equip parisenc però tampoc al Barça. Kirdemir té coll avall que l'astre argentí acceptarà la milionària oferta que l'Al-Hilal li ha posat sobre la taula, que el convertiria en el jugador més ben pagat del món. Ho ha explicat en declaracions a Radio Marca:   

"Messi no anirà a Barcelona. Hi vol tornar, però quan es retiri. Té una oferta de 600 milions de dòlars de l'Al-Hilal, l'equip del rei. Messi va viatjar al país a coneixe'l, a veure el lloc on podria viure; si la seva família hi dona el vistiplau, jugarà a l'Aràbia Saudita." 

Seguint aquest raonament, el recent viatge que Leo Messi va fer amb la seva família a Aràbia Saudita hauria servit per mirar de convèncer l'entorn familiar del jugador, més partidari de tornar a Barcelona. No queda clar si ha aconseguit aquest propòsit, però sí que ha provocat un cisma amb el Paris Saint-Germain gairebé impossible de superar. De moment, Messi ha estat suspès de sou i feina durant dues setmanes, mentre els seguidors radicals de l'equip francès l'assetgen i l'insulten.

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut