Fórmula 1

Mark Webber i Sebastian Vettel sortiran des de la primera línia al Circuit de Catalunya

Els Red Bull no tenen rival a Montmeló i aquest dissabte ho han posat de manifest fent els millors temps en la sessió de qualificació de cara al Gran Premi de diumenge al Circuit de Catalunya. Mark Webber s'ha fet amb la "pole" -la segona en el seu compte particular aquesta temporada- per davant del seu company d'equip Sebastian Vettel. Fernando Alonso, resignat, només ha pogut ser quart per darrere de Hamilton. De la Rosa sortirà des de la 12a posició i Alguersuari, des de la 16a.

Actualitzat
Cinc grans premis en el que portem de Mundial i cinc "poles" per a Red Bull. Tres per a Sebastian Vettel i dues per a Mark Webber. No hi ha color. Els pilots de l'escuderia austríaca dominen autoritàriament les qualificacions en aquest inici de campionat i aquest dissabte ho han tornat a demostrar al Circuit de Catalunya.

Les curses són una altra cosa, però veient la seves actuacions sobre l'asfalt de Montmeló, molt malament haurien d'anar-los les coses perquè no sortissin de Catalunya amb un doblet sota el braç.

Webber sortirà des de la "pole" al Gran Premi d'Espanya d'automobilisme mentre que Vettel ho farà des de la segona posició. L'australià i l'alemany han controlat les tres sessions de qualificació sense oposició i només McLaren ha pogut seguir-los de lluny. De fet, Lewis Hamilton començarà la carrera des de la tercera plaça seguit d'un Fernando Alonso que, de moment, sembla rendit a la tirania dels Red Bull. Diumenge, però, poden passar moltes coses.

De la Rosa millora

Per darrere l'asturià s'han classificat Jenson Button i un Michael Schumacher que, per fi, ha pogut superar el seu company a Mercedes, Nico Rosberg.
 
Pedro Martínez de la Rosa ha estat un altre pilot que ha experimentat una notable millora i a bord del seu Sauber ha estat a punt de lluitar a la Q3. Finalment, però, el català arrencarà des de la 12a posició. Jaume Alguersuari, amb més problemes dels previstos, ho ha fiat tot a una volta durant la Q2 i només ha pogut assolir la 16a plaça de sortida.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut