Fórmula 1

Vettel i Webber marquen els millors temps en els lliures d'aquest divendres a Montmeló

Els Red Bull tornen a la càrrega. Després d'una primera sessió de lliures dominada per McLaren, Sebastian Vettel i Mark Webber han marcat els millors temps d'aquest divendres superant els registres de Hamilton i Button en la segona tanda d'entrenaments. A més, els monoplaces de l'alemany i l'australià han estat els més fiables i no només amenacen d'aconseguir la "pole" de cara al Gran Premi de diumenge, sinó que també es postulen com els favorits per obtenir la victòria al Circuit de Catalunya.

Actualitzat
Només ells saben què se sent en guanyar una "pole position" en aquest inici de Mundial. I és que només Sebastian Vettel i Mark Webber han començat un gran premi des de la primera posició. L'alemany ho va fer Bahrain, Austràlia i la Xina, mentre que l'"aussie" va sortir primer a Malàisia.

Aquest divendres, veient la seva segona sessió d'entrenaments lliures, tot fa pensar que un dels dos aconseguirà la "pole" a Montmeló. Els seus Red Bull han estat els més ràpids al Circuit de Catalunya i també els monoplaces amb millor comportament, i sembla que, ara per ara, són els favorits a la victòria.

Michael Schumacher, tercer en la segona tanda, ha corroborat la millora del Mercedes després de les moltes modificacions aplicades, mentre que Fernando Alonso, quart, ha rodat carregat de benzina fent proves de cara a la cursa. Hamilton ha estat cinquè, i Button, novè.

Pedro Martínez de la Rosa ha deixat enrere els problemes mecànics de la primera tanda i ha acabat onzè. El català espera lluitar pels punts. Jaume Alguersuari, per la seva banda, ha tancat la sessió en una discreta 17a posició.

De totes maneres, durant el matí de dissabte i la posterior qualificació totes aquestes previsions podrien quedar en paper mullat, ja que molts equips no han mostrat les seves cartes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut