Fórmula 1

Hamilton domina la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya al Circuit de Catalunya

Els monoplaces i els pilots ja han deixat les primeres sensacions al Circuit de Catalunya. El Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 ha començat a caminar amb la disputa de la primera sessió d'entrenaments lliures. Lewis Hamilton ha fet el millor registre per davant del seu company d'equip Jenson Button. Per darrere dels dos McLaren ha acabat Michael Schumacher, que mira de refer-se d'un inici de Mundial decebedor. Fernando Alonso ha estat vuitè, Jaume Alguersuari catorzè, i Pedro Martínez de la Rosa no ha pogut completar cap volta per problemes a la caixa de canvis del seu Sauber. A les dues del migdia podran seguir, en directe pel 33 i pel web elsesports.cat, la segona sessió d'entrenaments lliures des del Circuit de Catalunya.

Actualitzat
Les graderies del Circuit de Catalunya ja han començat a rebre els primers aficionats que no s'han volgut perdre l'aperitiu del Gran Premi d'Espanya d'aquest cap de setmana. Aquest divendres al matí s'hi han disputat els primers entrenaments lliures d'aquesta cinquena cita del calendari del Mundial de Fórmula 1. Lewis Hamilton ha estat el ràpid en aquesta sessió. Les evolucions aerodinàmiques que estrenava el seu McLaren li han donat bons resultats i l'anglès ha marcat el millor temps, seguit del seu company d'equip, Jenson Button i Michael Schumacher, que ha estat tercer.

Fernando Alonso, que estrena una evolució al motor del seu Ferrari, no ha pogut seguir el ritme de les fletxes platejades i ha estat vuitè. Per als pilots catalans, cara i creu: Jaume Alguersuari ha estat catorzè, mentre que Pedro Martínez de la Rosa ha tingut una nova decepció. Ha trencat el canvi del seu Sauber i no ha pogut completar cap volta cronometrada. A les dues del migdia, en directe pel 33 i pel web elsesports.cat, es disputarà la segona sessió de lliures.
Anar al contingut