Robert Lewandowski, en un entrenament preparatori de la seva selecció per a la Lliga de les Nacions
L'Spartak de Moscou s'ha rigut del Barça, després que anunciés el fitxatge de Lewandowski (EFE)
barça

Lewandowski: "Alguna cosa ha mort dins meu, només considero una opció"

El polonès ha assegurat en un podcast al seu país que de cara al futur només pensa en una possibilitat, que podria ser la de recalar al FC Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Cada vegada és més habitual que els futbolistes accedeixin a ser entrevistats en podcasts, un format que permet que s'esplaïn, sempre que tinguin ganes d'explicar els afers que els afecten. Aquest final de temporada, si un futbolista està acaparant titulars amb les seves declaracions és el davanter polonès Robert Lewandowski, decidit a deixar clara la seva idea d'abandonar el Bayern de Munic abans de començar la pretemporada.

L'últim lloc on ha parlat ha estat al seu país, a un podcast del mitjà Onet Sport. El golejador ha seguit tensant la corda amb la directiva bavaresa en reiterar que el seu desig és "deixar el Bayern per tenir més emocions en la vida". Lewandowski ha estat molt gràfic apuntant que "alguna cosa ha mort dins meu, la meva història amb el Bayern s'ha acabat". Fins i tot, el capità de la selecció de Polònia ha deixat entreveure que només contempla el seu futur de blaugrana:

"Si tinc pocs pretendents és perquè només considero una opció."

El digital polonès assegura que jugar a la Lliga espanyola és un somni de "Lewy". En els seus gairebé 34 anys només ha jugat a la competició domèstica polonesa i a la Bundesliga.

Anar al contingut