Robert Lewandowski vol marxar del Bayern de Munic
Barça

Lewandowski tensa la corda: "La meva història amb el Bayern s'ha acabat"

El davanter polonès augmenta el pols amb el club bavarès per poder marxar al Barça. "El Bayern és un club seriós i espero que no em retinguin", assegura

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski és l'escollit pel Barça per reforçar la davantera. El davanter polonès sembla decidit a deixar el Bayern de Munic, després de no haver arribat a un acord per renovar el seu contracte, que acaba el juny del 2023. Paral·lelament, la sintonia amb el Barça és total, però falta que el club bavarès faciliti la seva sortida.  

En aquesta situació, ja fa temps que Lewandowski i el seu entorn han decidit tensar la corda amb el seu club per trobar una solució. Les últimes declaracions les ha fet a la concentració amb la selecció polonesa i deixen bastant clara la postura del davanter:

"La meva història amb el Bayern s'ha acabat. El traspàs és la millor situació per a tots. El Bayern és un club seriós i espero que no em retinguin. No veig la possibilitat de continuar-hi jugant."

Fins ara la resposta oficial de representants del Bayern ha estat que faran complir a Lewandowski l'any de contracte que li queda. Però la postura decidida del jugador els pot empènyer a negociar-ne la sortida.

Oliver Khan respon al polonès

En declaracions a una televisió alemanya, Oliver Khan, director general del Bayern de Munic, ha replicat a Lewandowski:

"No puc dir-te per què en Robert ha triat aquesta via per comunicar la seva situació. Declaracions públiques com aquesta no et porten enlloc."

I afegeix:

"En Lewandowsi hauria de saber el que té al Bayern. El reconeixement no és un carrer d'un sol sentit."

Anar al contingut