Barça

Joan Laporta i Sandro Rosell tenen la primera trobada oficial per planificar el traspàs de poders

Després de la ressaca electoral, ja ha començat la feina de debò per a Sandro Rosell. El president electe del Barça es va reunir aquest dimarts a la tarda, a les oficines del Camp Nou, amb el seu predecessor al càrrec, Joan Laporta. Va ser la primera trobada oficial per planificar el traspàs de poders entre el president vigent del club i el guanyador de les eleccions de diumenge passat. Després d'aquella abraçada de diumenge i d'una trucada telefònica dilluns, finalment dimarts a la tarda Rosell i Laporta van començar a posar fil a l'agulla al relleu institucional. Tant l'un com l'altre ja van manifestar la seva voluntat de màxima cooperació durant els 15 dies que cohabitaran en el càrrec.

Actualitzat
Abans de les cinc de la tarda arribava a les oficines el director general del club, Joan Oliver, acompanyat del director de l'àrea de futbol, Raül Sanllehí. Pocs minuts després, quan en quedaven un parell per les 5, arribava Sandro Rosell, acompanyat de Carles Vilarrubí, un dels membres destacats del seu equip, i que a la candidatura figurava com a responsable de l'àrea social i institucional. Es van haver d'esperar poc, perquè al cap de pocs minuts arribava Joan Laporta. La reunió i el traspàs de poders podien començar.

Ni una imatge de la trobada entre el president electe i el president sortint, ni una paraula sobre la reunió ni sobre els temes tractats. Només la durada: poc més de dues hores i quart, que, com a primera presa de contacte, té totes les interpretacions possibles. A un quart de vuit tocat, Sandro Rosell marxava de les oficines del Camp Nou. Cap declaració. Sense dir si havia anat bé o no, sense comentar els temes tractats. Res de res. L'únic que es pot deduir de tot el moviment d'entrades i sortides és que les places d'aparcament reservades a la junta directiva continuen ocupades i que tant el cotxe de Rosell, com Rosell mateix, s'hauran d'esperar fins a l'1 de juliol per ocupar-ne la plaça.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut