Andrés Fassi (@CATalleresdecba)
ESPANYOL

L'empresari argentí Andrés Fassi vol comprar l'Espanyol

Negociació amb Chen Yansheng: la venda pot fer-se tant si l'equip està a Primera Divisió, com a Segona

Redacció Esport3Actualitzat

La venda de l'Espanyol podria ser una realitat els pròxims mesos. L'argentí Andrés Fassi està negociant amb Chen Yansheng l'adquisició del club. Aquest nom, avançat per La Grada, s'ha relacionat en el passat amb la compra de clubs com l'Almeria, el Valladolid o el Deportivo. Però l'interès de Fassi, president del Talleres de Córdoba i gerent del Juárez mexicà, està del tot focalitzat ara mateix en l'Espanyol. Tot i l'opacitat d'aquest tipus d'operacions, totes dues parts ja haurien fet l'intercanvi d'informació econòmica per a la posterior verificació i acceptació del procés. L'acord es podria completar en qualsevol escenari: tant si l'equip assoleix el retorn a Primera com si es queda a 2a.

L'estancament del club blanc-i-blau amb la propietat del grup xinès Rastar, culminada amb els dos descensos del primer equip, ha dut a múltiples especulacions els últims anys, amb grups americans o qatarians. La més intensa, fa dues temporades, quan la mexicana Alejandra de la Vega i el seu marit, Paul L. Foster, van arribar a un punt molt avançat de les negociacions amb l'aleshores conseller delegat de l'Espanyol, Josep Maria Durán. Precisament, tots dos empresaris són socis d'Andrés Fassi al capdavant del grup MountainStar Sports. L'argentí ha triomfat rescatant el Talleres de 3a Divisió fins a classificar-lo per a la Libertadores.

Acostumats a filtracions anteriors, a l'Espanyol mantenen el mutisme a l'espera d'avanços significatius. En qualsevol cas, la venda no quedaria culminada fins que es publiqués a la borsa xinesa i s'anunciés als accionistes de Rastar. Segons Relevo, podria dur-se a terme per un mínim de 110 milions d'euros. El nou rumb tindria una traducció immediata en la gestió de l'entitat, com és lògic. El diari As fins i tot avança qui podria ser el nou director esportiu del club, David Fernández, ara a la secretaria tècnica del Barça.

Anar al contingut