Barça

Sandro Rosell i Josep Guardiola ja han tingut la primera conversa cara a cara

El president electe del Barça, Sandro Rosell, i l'entrenador del primer equip de futbol, Pep Guardiola, van mantenir ahir una primera reunió per planificar la pròxima temporada. Rosell havia avançat el matí en roda de premsa que tots dos havien conversat per telèfon i a la tarda es va produir la trobada. Segons va explicar el president electe al programa "Àgora" de TV3, va ser una xerrada per conèixer les intencions de les dues parts, però no es va entrar en detalls concrets.

Actualitzat
Rosell volia conèixer les necessitats de Guardiola per reforçar l'equip i també si considera necessària la continuïtat del secretari tècnic, Txiki Beguiristain, però especialment desitjava conèixer quins plans té l'entrenador amb vista al seu futur. Guardiola va renovar testimonialment el seu contracte amb el Barça, pendent de ser ratificat quan es conegués el nom del nou president.

La idea de Sandro Rosell és que Guardiola es comprometi per a la totalitat del seu mandat, és a dir, fins al juny de 2016. L'entrenador inicia les seves vacances durant aquesta setmana. Els entrenaments de pretemporada començaran el 19 de juliol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut