Baena en una creativitat del Vila-real
Baena en una creativitat elaborada i publicada pel Vila-real
futbol

Una dura competència s'interposa en el "somni" culer d'Álex Baena

El futbolista de Roquetas de Mar ha cridat l'atenció d'un dels clubs més ambiciosos d'Europa

Redacció Esport3Actualitzat

Les estadístiques d'Álex Baena en la temporada 23-24 són per emmarcar. En els més de 3.000 minuts que ha disputat amb un irregular Vila-real, l'andalús ha sumat 17 assistències --13 a la Lliga, que el catapulten al cim del rànquing, i 4 a la Conference League-- i 5 gols. Uns números que han cridat l'atenció d'un dels clubs més ambiciosos d'Europa, l'Aston Villa.

De la mà d'Unai Emery a la banqueta i Monchi als despatxos, els de Birmingham s'han classificat per a la Champions 41 anys després de participar per últim cop en la màxima competició continental. Viuen en un núvol, però el tàndem forjat a Sevilla en la segona dècada de segle han començat a planificar la plantilla de l'any vinent. I han pensat en l'ex del Girona.

Emery i Monchi en un acte de renovació amb l'Aston Villa

Baena, futbolista de tot just 22 anys amb contracte amb el submarí fins al 2028, també interessa al Barça. No obstant, la seva clàusula de rescissió de 60 milions d'euros l'apropa a la Premier League, un context on s'han normalitzat els traspassos quantiosos, i l'allunya d'un Montjuïc per on pasturen vaques flaques.

El de Roquetas de Mar va verbalitzar fa menys d'un mes que jugar de blaugrana seria un "somni". Va ser abans de saber que Emery, Monchi i el potencial econòmic dels propietaris de l'Aston Villa, l'empresari egipci Nassef Sawiris i el nord-americà Wesley Edens, s'interposarien en aquest desig.

 

Anar al contingut