Futbol

Espanya i el Brasil esperen complir els pronòstics i disputar la final somiada

Tot apunta que la Copa Confederacions veurà, finalment, el duel que tothom esperava. Espanya i el Brasil ho tenen gairebé fet per veure's les cares en la final. L'únic obstacle seriós que podia tenir l'equip de Del Bosque era Itàlia, però l'actual campiona del món va quedar fora de combat i sembla que acaba un cicle. La Roja s'enfrontarà dimecres en semifinals als Estats Units, on espera augmentar fins a setze el rècord de victòries consecutives d'una selecció.

Actualitzat
Un dia més, als voltants de l'hotel de concentració de la selecció espanyola, els aficionats sud-africans esperen pacientment que apareguin els futbolistes. Puyol és un dels més assetjats, igual que Fernando Torres. Tant l'un com l'altre no tenen un no per a ningú. Amb la sorprenent classificació dels Estats Units, que jugarà contra els de Vicente del Bosque en semifinals, sembla que la gran final Brasil-Espanya és més a prop.

Xavi Hernández intenta concentrar-se només en la selecció, però li pregunten també per Iniesta i per la Pilota d'Or. El de Terrassa no pensa gens ni mica en trofeus individuals i ha sublimat per damunt de tot el col·lectiu. "Sóc un jugador que per les meves característiques necessita dels companys per poder demostrar la meva vàlua", ha afirmat el migcampista del Barça.

David Villa, de qui es continua especulant que podria acabar sent company de Xavi la pròxima temporada, va fallar un penal contra Sud-àfrica, però va esmenar l'error amb un gran gol uns instants després. La seva diana i la de Llorente van suposar la quinzena victòria consectuiva de La Roja. Si Espanya es classifica per a la final, batrà un altre rècord: el de partits sense perdre, que seria de 36.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut