El Sabadell trenca la ratxa de nou jornades sense perdre amb el Las Palmas (2-0)

Els arlequinats han caigut davant el Las Palmas i encaixen la primera derrota de les últimes deu jornades. El Sabadell continua fora de la zona de descens, però si el Barça B guanya el seu partit, hi tornarà a caure

Las Palmas i Sabadell disputaven un matx marcat per la necessitat de punts de tots dos equips, els de Sabadell per no caure en zona de descens i els de les Canàries per poder tenir possibilitats d'ascens directe a Primera Divisió. Al final el guanyador del partit ha estat el conjunt canari, que s'ha imposat per un clar 2-0 als arlequinats. El Sabadell, per la seva part, trenca una bona ratxa, la de nou jornades consecutives sense perdre.

La primera part ha estat dominada pel conjunt local, que ha gaudit de les millors ocasions de gol, però l'equip groc ha trigat a destapar-se i no ha estat fins al minut 50 gràcies a Jonathan Viera (1-0) amb un llançament de falta. El segon gol que ha sentenciat el partit ha arribat al minut 85, quan l'àrbitre ha xiulat un penal a favor del Las Palmas. Araújo ha xutat el penal, que Nauzet no ha pogut parar (2-0).

El Sabadell, tot i haver perdut, continua fora de la zona de descens, pendent del Barça B, que si guanya el seu partit tornarà a empènyer el Sabadell cap a la zona perillosa.