Un Llagostera imponent dóna la cara i rasca un punt amb el líder, el Betis (2-2)

Els de Lluís Carrillo han fet un gran partit davant el líder de Segona i han sumat un punt molt important de cara a mirar cap amunt en la classificació i tenir més opcions de classificar-se per a la promoció. Amb aquest ja són tretze partits seguits sense perdre.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La U. E. Llagostera viatjava a Sevilla per enfrontar-se amb el líder de Segona, el Betis, i ha fet un molt bon paper en rascar un punt (2-2) i acostar-se una mica més als llocs de promoció. Amb aquesta victòria l'equip català suma una ratxa de tretze partits consecutius sense perdre i suma 50 punts, que és la xifra que marcaria la permanència a la categoria. Però aquest no era l'únic objectiu de l'equip, que ara mateix mira cap amunt en la classificació.

L'equip català ha començat molt endollat i ha tingut la major part de les oportunitats de gol durant la primera mitja hora. En el minut 38 ha arribat el primer gol del Llagostera: Pitu centra una falta al segon pal i Juanjo la remata molt forçat a contrapeu del porter (0-1). Les baixes que tenia l'equip, sobretot en defensa, no han passat factura als gironins durant el primer temps.

El segon temps ha començat malament per als de Lluís Carrillo, que han vist com el líder ha empatat en el minut 46. Molinero fa una passada al mig de l'àrea i Rubén Castro la remata (1-1). El gol ha animat l'equip andalús, que ha pressionat la porteria del Llagostera durant els primers quinze minuts, amb molt bones oportunitats per marcar, com la rematada de Jorge Molina en el minut 62. El Llagostera, però, ha continuat amb l'estira-i-arronsa i ha tornat a guanyar metres i a tenir ocasions a mesura que avançaven els minuts, i Querol, en el minut 67, ha estat a punt de marcar.

Rubén Castro, però, ha deixat el Llagostera amb la boca oberta en el minut 69, amb un xut al pal curt (2-1) que avançava en el marcador els andalusos. Els de Lluís Carrillo però, no s'han arronsat i, en el minut 77, han tornat a empatar el partit amb un gran gol que podria ser el de la jornada. Tito, des de 30 metres, controla el refús d'una falta i l'engalta a l'escaire, amb un xut imparable (2-2). Al final, un empat del Llagostera amb el líder que certifica la gran temporada que estan fent els catalans.