Futbol

Cesc no dóna pistes: "Sóc jugador de l'Arsenal i estic molt content allà"

El migcampista Cesc Fàbregas, jugador de l'Arsenal, no ha volgut revelar quin serà el seu futur la temporada que ve, i ha assegurat que està "molt content" al conjunt anglès malgrat haver estat sis temporades "sense guanyar ni un sol títol", a la vegada que ha qualificat el Barcelona "com el millor equip del món". "Si alguna vegada he de moure'm de l'Arsenal ho diré el dia que passi, sense faltar al respecte al club que tant m'ha donat, però ara mateix sóc jugador de l'Arsenal i estic molt content allà", ha explicat el jugador durant l'acte de presentació de les noves fragàncies del modista Angel Schlesser que s'ha celebrat avui a Madrid.

Actualitzat
"No hi ha decisions, no tot depèn sempre del jugador. Ara no sé res del futbol, estic molt content on sóc i dir el contrari seria mentir. Ara mateix no hi ha res per afegir", ha dit el jugador de l'Arsenal. El migcampista ha reconegut que se sent "frustrat per no guanyar títols". "I més quan sempre ho he donat tot i ens hem quedat sempre a les portes de tot; crec que algun dia es pot aconseguir el desig de guanyar alguna cosa important", ha declarat.

Wenger és qui mana

"A l'Arsenal no hem guanyat res en sis temporades per circumstàncies, i estem treballant per arribar al nivell de competir contra el Barcelona, el Reial Madrid o el Manchester", ha destacat. El migcampista ha assegurat que no ha parlat amb Arsène Wenger (tècnic de l'Arsenal), des que es va lesionar "a final de temporada". "Pràcticament no l'he vist des de fa sis setmanes. Ell és el cap, qui parla, qui pren decisions, i ell sap si vol que segueixi o no", ha assenyalat.

"Nosaltres els jugadors no parlem amb la gent de dalt, però sí que tenim una gran relació tots els jugadors amb l'entrenador", ha comentat. "Una persona té valors o no, i jo no puc, després de vuit anys de treball, sentir uns colors, i no puc permetre que per dir una paraula se'n vagi tot. La meva manera d'actuar sempre ha estat la de la discreció, i sempre intentaré que sigui allà. Sempre intentaré respectar la gent que m'ha donat molt", ha explicat.

El jugador català no ha volgut parlar "de cap equip" de cara a la temporada que ve, i ha assegurat que no està pensant "en res relacionat amb el futbol, sinó en unes bones vacances que des de fa anys" no tenen, encara que ha qualificat el Barcelona com "el millor del món ara mateix", i ha dit que "anar allà garanteix títols ara mateix".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut