Les platges de Barcelona, plenes aquest divendres a la nit
Barcelona

Festa nocturna a les platges de Barcelona i al Born tot i el dispositiu policial

Les policies locals i els Mossos han actuat també en aglomeracions a Rubí, Castellbisbal i Sant Vicenç de Montalt

Actualitzat

Aquest cap de setmana no hi ha cap festa major a la ciutat de Barcelona, després de les multitudinàries festes de Gràcia i de Sants, on els Mossos i la Guàrdia Urbana van dispersar els botellons que van acabar, en alguns casos, amb aldarulls i incidents, i també amb una investigació oberta per una actuació de la Brimo a Sants.

Tot i així, els botellons no paren, i aquesta nit de divendres milers de persones han tornat a les platges de Barcelona, especialment a les de la Barceloneta, Sant Miquel i el Somorrostro, les més cèntriques de la ciutat. També s'han omplert els passejos del Born i Marítim, un dels tradicionals punts de trobada de l'oci nocturn. 

El passeig del Born, també ple
Dispositiu policial al Born, aquest divendres a la nit

La Guàrdia Urbana i els Mossos han dispersat de matinada els botellons i no hi ha hagut incidents remarcables.

La policia també ha intervingut en poblacions com Rubí, al Vallès Occidental, o Castellbisbal, al Baix Llobregat.


L'oci nocturn es manté tancat

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, va reconèixer aquest divendres la "dificultat" d'actuar davant aquestes aglomeracions i va anunciar que durant la Mercè se seguiran fent dispositius conjunts amb la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Les concentracions multitudinàries d'aquest cap de setmana tenen lloc després que la justícia hagi resolt a favor de mantenir tancat l'oci nocturn i hagi donat la raó al govern.

ARXIVAT A:
Coronavirus Policial
Anar al contingut