Llançament d'ampolles contra la policia en el desllotjament de les festes de Sants
Llançament d'ampolles contra la policia en el desllotjament de les festes de Sants

Aldarulls, aglomeracions i incivisme en la nit que ha tancat la festa major de Sants

Hi ha hagut incidents i ferits pel llançament d'ampolles de vidre quan la policia els ha desallotjat

RedaccióActualitzat

La festa major de Sants ha acabat amb una altra nit d'aldarulls, aglomeracions i incivisme, la tercera. Els incidents han passat de matinada, fora dels espais oficials.

La gentada s'ha tornat a concentrar al Parc de l'Espanya Industrial per fer botellon i el desallotjament de les més de 3.000 persones que omplien la part central ha acabat amb el llançament d'ampolles contra la policia, amb alguns ferits, i cops de porra contra alguns dels joves que estaven de festa.

Mossos i Guàrdia Urbana han tornat a treballar plegats per poder buidar el parc i els carrers del voltant. En aquesta crònica es pot veure com ha evolucionat la nit:


Les imatges que s'han vist aquest dissabte a la nit al parc han estat pràcticament iguals a les dels últims dies. Un cop acabats els actes oficials de la festa major, grups de joves carregats amb begudes han continuat la festa.

A mesura que avançava la nit i l'estat etílic dels assistents empitjorava, s'han registrat diverses baralles. En una, a un noi li han trencat una ampolla de vidre al cap i ha hagut de ser atès pels equips sanitaris.

L'operatiu ha barrat el pas a una de les grades del parc que la nit anterior estava plena. Dos joves han resultat ferits en saltar la tanca i caure des d'uns tres metres. A un se l'ha hagut d'endur el SEM, però mentre els atenia Emergències, altres persones continuaven saltant.  

El SEM ha informat que han atès cinc persones en total i que han traslladat ferits, de diversa consideració, als hospitals Clínic i Sagrat Cor. 

La policia pega amb la porra a una de les persones que estava de festa a Sants
Una gentada al Parc de l'Espanya Industrial la matinada de diumenge
Una gentada al Parc de l'Espanya Industrial la matinada de diumenge (ACN/Àlex Recolons)
El SEM s'endú un els ferits en caure des d'una alçada de tres metres a les festes de Sants
El SEM s'endú un els ferits en caure des d'una altura de tres metres a les festes de Sants (ACN/Àlex Recolons)

A quarts de 4, les baralles han començat a multiplicar-se i, al cap de mitja hora, la policia ha aconseguit dispersar els concentrats.

Aquest diumenge al matí, el servei de neteja ha treballat de valent a la zona dels botellons. 

Treballadors de la neteja fent endreça al Parc de l'Espanya Industrial 

La nit de divendres a dissabte també hi va haver incidents en l'operatiu per dispersar els botellons.

Des de la comissió de festes han informat també del saqueig de refrescos i begudes alcohòliques dels espais oficials de la festa major. 

ARXIVAT A:
Covid-19
Anar al contingut