El nou disc titulat "Ànima" farà tornar als escenaris Sopa de Cabra (Joan Riera, cedida a l'ACN)

Els videoclips de la setmana, amb les novetats de Sopa de Cabra, Colomet i Sau30

Les novetats musicals que no et pots perdre també passen per l'últim d'Eduard Iniesta i Ayryn

Sau30

El grup Sau30, que lidera Pep Sala mantenint l'esperit del grup Sau original, acaba d'estrenar el tema "A mi no em cal". Una cançó amb la veu solista de Jonathan Argüelles que reflexiona sobre el consumisme de la societat actual.

Aquesta cançó, juntament amb "Nous poemes i velles promeses", ja publicada, formarà part del seu nou disc, que estrenaran la tardor d'aquest mateix any. 


Sopa de Cabra i Beth

Els veterans Sopa de Cabra estan immersos en el projecte d'un disc titulat "Ànima", que els farà tornar als escenaris aquest estiu. Un treball on cada cançó comptarà amb la participació d'un artista diferent.

Tot just estrenen "Temps de sega", en col·laboració amb la cantant Beth. Sona així:


Colomet

Colomet és el pseudònim de Paloma Aparici, una cantant emergent del panorama musical urbà valencià. L'artista estrena el seu segon àlbum, titulat "Blau", en referència al color del mar.

En aquest disc podrem gaudir de cançons com "Blau Mediterrani", on l'acompanya la seva parella, Andrea Ferri. Una autèntica oda a l'amor juvenil i a la llibertat. 


Eduard Iniesta

El guitarrista -i també cantant- Eduard Iniesta recupera un primer pla als escenaris amb l'estrena d'un disc titulat "La comunitat". Tot just aquesta setmana l'ha presentat a la sala Luz de Gas de Barcelona, dins del Festival Barnasants.

Un àlbum centrat en un sol edifici de veïns, com si fos una mena de "Rue del Percebe" musical. En el primer videoclip del disc, coneixem una veïna que es diu com el títol de la cançó: Marta. 


Ayryn i Cloe

Dues noves veus de l'escena catalana del pop urbà es troben a "No esperis res". La nova cançó d'Ayryn, en aquest cas de la mà de Cloe, convida el públic a l'empoderament.

Ve acompanyada d'un videoclip que reflecteix la vida nocturna de Barcelona i els seus bars, com ara l'Heliogàbal de Gràcia, punt de trobada habitual de força músics. 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut