Barcelona

Gràcia tanca les festes amb la matinada més multitudinària i conflictiva

La festa major del barri de Barcelona va començar amb toc de queda, però ha acabat amb aquesta mesura anul·lada pel TSJC

RedaccióActualitzat

L'última nit de les festes de Gràcia de Barcelona ha estat la més multitudinària i també la més conflictiva, amb milers de persones omplint carrers i places fins a la matinada d'aquest diumenge.

 

La Guàrdia Urbana ha hagut de treballar de valent per aconseguir dispersar les concentracions, primer intentant convèncer els concentrats d'evitar els riscos de contagi de Covid-19 i finalment desallotjant-los per la força.

Ho han fet així a places com la del Sol, la de la Revolució de setembre del 1868 o la del Diamant, plenes de gent que bevia i xerrava sense mascareta ni distàncies de seguretat.

Al marge de la pandèmia, els veïns es queixen que fa dies que no poden dormir durant bona part de la nit pel soroll de la gent concentrada, que passa cada cap de setmana i ha empitjorat molt amb les festes.

 

Fins i tot els serveis de neteja han patit per poder moure i buidar els contenidors enmig de la gentada, i els Mossos han hagut d'apartar la gent perquè passessin les ambulàncies del SEM.

A dos quarts de quatre els antiavalots de la Guàrdia Urbana han desallotjat la plaça de la Revolució, i han rebut llançament d'objectes per part d'alguns dels concentrats.

 

En total la policia ha desallotjat unes 4.000 persones de les places de Gràcia, 500 més que la nit anterior, mentre que han fet fora 1.000 persones de les platges i 500 del barri del Born.

Aquesta ha estat la crònica de la nit i de la matinada al barri de Gràcia:

 

 

 

ARXIVAT A:
Toc de quedaCovid-19
Anar al contingut